2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Üff fbenim de öksürüğüm geçmedi gitti... Yazın ortasında ciğerden ciğerden gidiyorum, umarım bebeğe zarar vermiyordur.
1 haftadan az kaldı bebeğime kavuşmama. Sanırım Pazartesi günü heyecanlanmaya başlayacağım.
Hala inanamıyorum

arkadaşım ,illa gece kalkılacak diye bişey mi var? su işini sabah hallet mesela benim özel durumdan doktor 4 litre su iç dedi ben sabah içiyorum bitiriyorum su işini haplarımı da çok geç almıyorum böylece gece mışıl mışıl uyuyorum. sende suyunu sabahtan iç akşama pek su içme...uyku çok önemli bebeği büyütüyor neden gece uykumuzu bölmek zorunda olalım ki anlamadım?

ben de korkuyorum cnm bu durumdan. benim doktorum erkek doktor mu yapar ebe mi acaba?
bi de ben smear testi yaptırmıştım daha önce kasmıştım kendimi cnm yanmıştı bunda da öyle olur diye korkuyorum.

Aynen cnm benimde öksürmekten içim dişimaçikti yazin ortasinda bu sicaklarda kiş gibi hasta oldum resmen aantibiyotik Kullaniyorum ve öksürmekten çatir çatir çatladi karnim

Saol canm İnş.dediğin gibi derin bir nefesle halolur..korkuyorum ama çabucak olup bitecek diyede kendimi telkin ediyorum tüp bebek tedavisinde de hep öyle kendi kendime telkin vererek atlattim bu da öyle olur inş. .

Bencede gecelik daha rahat oluyor ben pijama takimi almustim giyemedim cunku sonda takiyorlar pijama giyemiyorsun diğeri daha rahat

[QUOTE="Bademella, post: 36518654, member: 55828"
1 haftadan az kaldı bebeğime kavuşmama. Sanırım Pazartesi günü heyecanlanmaya başlayacağım.
Hala inanamıyorum
bol bol bebişini kucağina aldiğindaki seni emdiğindeki kokusunu içine çektiğinde ki mutluluğu düşün :) ben bile heyecanlandim bak şimdi :)

slm kızlar ben geçen dr. gittim oğluşum 33+0 adet tarihime göre fakat
GA AUA 34w5d
EFW GA hadlock 35w1d

neden bu değerler ikiside farklı
aslında bir hafta önde gidiyodu ama efw ga ne demek neden o daha ilerde bilgisi olan söylesin lütfen internettede araştırdım ama bulamadım

Kızlar;
Gittim geldim doktora.
Çok şükür bişi yok uyuyormuş.
Normal dedi adam.
Suyuna kalp atışlarına baktı.
Nst ye bağladı.
Hersey yolunda.
Delirmeden doğurursam iyidir
Kısaca bu haftalarda normalmiş.
Kendi doktorumun dışında birini gördüm ilk defa.
İyi oldu teyit ettim.

hadi gözün aydın :))

Kızlar internetten bebek çikolataları,kapı süsü,şeker ağacı sipariş etmiştim,geldiler.Memleketten de magnetli şeker,çubuk şeker siparişi vermiştim onları bekliyorum.Ne güzelmiş bunlarla uğraşmak.Umarım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alır da yaşadığımız tüm zorlukların mükafatını görürüz.Ben zaten çok yazamıyodum,site de böyle olunca yazmayı öğrenmem de zamanımı aldı:))Doğum yapanların gözleri aydın olsun,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,hastalara geçmiş olsun,Allah şifa versin inşaallah

Canım yanlış mı alıntıladın acaba ben illa kalkılacak gibi bişey demedim çünkü su içmediğinde sıkıntıları olduğunu ama tuvalete de kalkamadığını rahatsız ettiğini yazmış arkadaş ve sanırım bi yerde gece kalkmamakla ilgili sıkıntılı şeyler okumuş ben mesanenin boşalması açısından kalkmasını yazdım... Ben susuyorum geceleri mecbur içiyorum onun için de ayaktayım uyku tabi ki önemli ama son zamanlar deliksiz uyuyabilen hamileler çok azdır heralde ayrıca suyu sadece gündüz içmek önemli değil zamana yayıp içmelisin yani en azından benim dr umun görüşü bu şekilde amniyotik sıvı 3 saatte bir değiştiğinden ve de benim kasılmalarım çok olduğundan dr um vücudun susuz kalmamasından yana

Gözünaydın canım valla sorun bence bizde çok mu pimpirikliyiz ne bebişler rahat rahat duruyor biz ille rahatsız ediyoruz Şaka bi yana gittiğin iyi olmuş için rahat etmiştir

Eşim kızdı zaten
1 hafta yetermi sana bu kontrol diyo
Ama neler duyuyo görüyoruz elimizde değilki...
Gözünaydın canım valla sorun bence bizde çok mu pimpirikliyiz ne bebişler rahat rahat duruyor biz ille rahatsız ediyoruz Şaka bi yana gittiğin iyi olmuş için rahat etmiştir

Hadi Gözün aydin canim icinin rahatlamasina sevindim

Eşim kızdı zaten
1 hafta yetermi sana bu kontrol diyo
Ama neler duyuyo görüyoruz elimizde değilki...

Aynen öyle önemsemeyince de insanın içini korku kaplıyor ya bişey varsa diye eşler de bizimle birlikte doğuracak bu gidişle :) bana bi kontrol 3 gün gidiyo en fazla üç günden sonra başlıyorum meraklanmaya :)

Canm ya şu çocuklari kafayi yemeden hayirlisiyla bi doğurabilsek wallahi hepimiz her an diken üstündyiz aman çok şükür iyi olsunlarda biz pimpiriklendiğimizle kalalim için rahatladi en azindan diğer türlü stres daha da zarar verir..

canım o değerlerin hepsinde haftasıyla birebir çıkan kimse yokki üstelik sende 3gün fark var 1-2 hafta farklı çıkanlar var, bende de hepsi bir birinden farklı çıkıyor, ilk gebeliğimdede farklı çıkardı, boşuna takma kafana..

Şimdi internetten baktım sonucum yüksek çıkmış dr umla konuştum yarın izinli cmts ve pazar nst ye girmemi istedi pzts de gel tarihi netleştirelim dedi canım çok sıkıldı neden bilmiyorum hep iyi çıkacakmış gibi hissetmiştim ama tersi oldu gerçi artık 37 oluyoruz ama devamlı tansiyonunu takip et bebeğin hareketlerini takip et dedi paranoyak oluyorum böyle olunca gerçi Allah'a emanet ama dua edin de hayırlısıyla kurtulalım oğlumda bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…