arkadaşım ,illa gece kalkılacak diye bişey mi var? su işini sabah hallet mesela benim özel durumdan doktor 4 litre su iç dedi ben sabah içiyorum bitiriyorum su işini haplarımı da çok geç almıyorum böylece gece mışıl mışıl uyuyorum. sende suyunu sabahtan iç akşama pek su içme...uyku çok önemli bebeği büyütüyor neden gece uykumuzu bölmek zorunda olalım ki anlamadım?Canım keşke senin gibi deliksiz uyuyabilsem en geç 1 saat dalıyorum wc ye gidiyorum sonra uyu uyuyabilirsen ama sende böbreklerim ağrıyo demişsin telefonunun alarmını falan kursan en azından 2 kere falan kalksan wc ye gitsen bence uykunda hissetmiyorsun demek ki... Gece yattığımda ellerim yatağın dışına doğru sarkarsa benimde şişiyor ama kalktıktan yarım saat sonra düzeliyor ona da şöyle bi çözüm buldum uzun yastıklarım var böyle çok da kalın değil soluma yatıp kolumu da ona uzatıyorum sarkmadığı için şişmiyor... Bebişin hareketlere gelince her bebeğin ritmi farklı ama ilaçla ilgisi olduğunu düşünmüyorum artık içerde iyice sıkıştılar suları azaldı hareketleri daha da netleşti benim baştan beri hareketliydi ama şimdi bazen öyle hareketler yapıyor ki dışardan bakan gayet net görüyor karnımın üstünden dışarı çıkacak sanki yinede için rahat etsin dr a muayene ol derim çünkü dr dan iyi bişey duymadan rahatlamak zor oluyor...
Canim ben hic çati muayenesi olmadim ama saglikci oldugum icin yapilirken cok gordum ama hic korkulacak bisey degil iki dakika surmuyor hele kendini kasmaz sikmazsan derin nefes alirsan hic acimiyor ebe arkadaslar yaparken cok gordum isaret parmak ve orta parmakla yapiliyor tuse deniliyor hic çiglik atana sahit olmadim yani hic strese sokma kendini bak korkutmamak icin boyle soyluyorum sanma gerçekten kendini rahat birak sadece kapat gozlerini derin nefes bitti gitti bu kadar
Bademellpost: 36518654 .!.:Üff fbenim de öksürüğüm geçmedi gitti... Yazın ortasında ciğerden ciğerden gidiyorum, umarım bebeğe zarar vermiyordur.
1 haftadan az kaldı bebeğime kavuşmama. Sanırım Pazartesi günü heyecanlanmaya başlayacağım.
Hala inanamıyorum
Canim ben hic çati muayenesi olmadim ama saglikci oldugum icin yapilirken cok gordum ama hic korkulacak bisey degil iki dakika surmuyor hele kendini kasmaz sikmazsan derin nefes alirsan hic acimiyor ebe arkadaslar yaparken cok gordum isaret parmak ve orta parmakla yapiliyor tuse deniliyor hic çiglik atana sahit olmadim yani hic strese sokma kendini bak korkutmamak icin boyle soyluyorum sanma gerçekten kendini rahat birak sadece kapat gozlerini derin nefes bitti gitti bu kadar
Bencede gecelik daha rahat oluyor ben pijama takimi almustim giyemedim cunku sonda takiyorlar pijama giyemiyorsun diğeri daha rahatHastanede encok gecelik ise yariyor dikislerden dolayi ozellikle sezeryan olanlar wc ye girerken kolaylik oluyor yuruyus zamanlarinda uzerinize bir sabahla daha rahat geziliyor ben pijamami hastanede hic giyemedim pijamalar evde ise yariyor misafirler gelince
hadi gözün aydın :))Kızlar;ad,
Gittim geldim doktora.
Çok şükür bişi yok uyuyormuş.
Normal dedi adam.
Suyuna kalp atışlarına baktı.
Nst ye bağladı.
Hersey yolunda.
Delirmeden doğurursam iyidir
Kısaca bu haftalarda normalmiş.
Kendi doktorumun dışında birini gördüm ilk defa.
İyi oldu teyit ettim.
arkadaşım ,illa gece kalkılacak diye bişey mi var? su işini sabah hallet mesela benim özel durumdan doktor 4 litre su iç dedi ben sabah içiyorum bitiriyorum su işini haplarımı da çok geç almıyorum böylece gece mışıl mışıl uyuyorum. sende suyunu sabahtan iç akşama pek su içme...uyku çok önemli bebeği büyütüyor neden gece uykumuzu bölmek zorunda olalım ki anlamadım?
Kızlar;
Gittim geldim doktora.
Normal dedi adam.
Nst ye bağladı.
Hersey yolunda.
İyi oldu teyit ettim.
Gözünaydın canım valla sorun bence bizde çok mu pimpirikliyiz ne bebişler rahat rahat duruyor biz ille rahatsız ediyoruzŞaka bi yana gittiğin iyi olmuş için rahat etmiştir
Hadi Gözün aydin canim icinin rahatlamasina sevindimKızlar;
Gittim geldim doktora.
Normal dedi adam.
Nst ye bağladı.
Hersey yolunda.
İyi oldu teyit ettim.
Eşim kızdı zaten
1 hafta yetermi sana bu kontrol diyo
Ama neler duyuyo görüyoruz elimizde değilki...
Kızlar;
Gittim geldim doktora.
Normal dedi adam.
Nst ye bağladı.
Hersey yolunda.
İyi oldu teyit ettim.
canım o değerlerin hepsinde haftasıyla birebir çıkan kimse yokki üstelik sende 3gün fark var 1-2 hafta farklı çıkanlar var, bende de hepsi bir birinden farklı çıkıyor, ilk gebeliğimdede farklı çıkardı, boşuna takma kafana..slm kızlar ben geçen dr. gittim oğluşum 33+0 adet tarihime göre fakat
GA AUA 34w5d
EFW GA hadlock 35w1d
neden bu değerler ikiside farklı
aslında bir hafta önde gidiyodu ama efw ga ne demek neden o daha ilerde bilgisi olan söylesin lütfen internettede araştırdım ama bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?