2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

sağol canım cvp için içim rahatladıı :)

Denisb canım alıntı yapamıyorum umarım görürsün mesajimi. Oncelikle gecmis olsun. Bende tansiyon sende protein Allah yardımcımız olsun. Neyseki ikisi bir arada ddeğil ama yinede gebelik zehirlenmesinin başında olmuş oluyoruz. Öncelikle sakin ol aynen dedigin gibi haftaya 37 oluyoruz cok şükür. Ben dün maslak acıbadem de cok ünlü bi perinatologa gittim. Icimi o kadar rahatlattı ki simdi sadece bebeğime sağlıkla kavuşmanın hayalini kuruyorum. Sanırım srninle ayni günlerde doğum yapacağız. Hiç telaş etme. Bu haftalara kadar bebeğimiz zaten vücut bütünlüğünü edinmiş tüm organları tam olarak gelişmiş. Dr. Bana dedi ki son zamanlarda bebekte gelişen sey yağ dokusudur dedi. Yani son haftalarda bebek sadece kilo almaya cabaliyormus. Sende gelişim geriliği yoktu galiba. Benim bebişim 2700 civari dogarmis ona rağmen küvezde kalmazmis. Senin bebisin son durumu nasildi?

Sağlıkla kolayca kucağına al inşallah canım
Bizi de doğumdan sonra habersiz bırakma

Gözün aydın tatlımmmm :)

gözünaydın canım...

bende geceleri iki saatte bir uyanırım hem wc ye giderim hem su içerim. zaten hamile olupta gece tuvalete kalkmadan nasıl dayanılır bana imkansız geliyo.

Canım bende senin gibi sürekli su içiyorum.

Birde beniö doktorum sürekli içeceksib dedi bölerek çünkü vücudun her an suya ihtiyacı var.
Bu mantıkta düşünürsek tüm yemeğimizi de sabah yiyelim kalan zamanda hiç uğraşmayalım.

evet canım yanlış yazmışım sana değildi yazdığım sana da katılıyorumda yani gün içinde içeceğimiz suyu yayarız yatmadan önce pek içmeyiz demek istedim benim doktorumda böyle daha rahat edersin dedi

Canım çok sağol içimi rahatlattı yazdıkların tansiyon sınıra yakın büyüğü 137-138 en fazla küçükte problem yok... Şu ana kadar gelişme geriliği olmadı inş sorun yaşamayız çok zormuş sıkıntılı hamilelik geçirmek Allah kimseye yaşatmasın senin tarih belli mi canım benim en geç cuma demişti dr ama daha önce de alabilir hepimiz için hayırlısı olur inş sağlıkla bebeklerimize kavuşalım senin tansiyonun nasıl ?

Yok canim yatmaz tabi kuvezde merak etme benim ilk oglumda 2700 dogdu ve 40 haftalik dogurdum miadinda yani bir gorseniz bit kadardi ama emme refleksi falan cok iyiydi kuvezde falanda yatmadi ama ben 2 saatte bir emzirdim uyuyosa bile uyandirip emzirdim surekli maasallah cok cabuk gelisti.

kızlar idrar tahlili yaptırdım doktora gösteremedim
hemoglobin artı çıkmış
Epitel 4
Lökosit 1
Eritrosit 3
BakteriNegatif
idrarda kan çıkmış yani anlamadım bunlardan anlayan varmı neden kan çıktı ki hani geçen bi arkadaş idrarım koyu diyordu ya kan olunca koyu oluyormuş ben hiç dikkat etmemiştim

Canım bi nebze yüreğine su serptiyse ne mutlu bana. Benim büyük tansiyon 14 ü geçtiği halde küçük 6-7 iken dr şimdilik endişe edilecek birşey değil demişti. Ne zaman ki gelişim geriliği başladı o zaman sorun olmaya başladı ki sonrasında benim büyük tansiyon 165 i küçüğü 115 i gördü. diyet yaptim ama 145-100 olduğu oluyordu. Dünden beri ilaç kullanmaya başladım bugün 120-135 civarı oldu. Bakalım inşallah daha da düşer. bebegin gelisimi tansiyonumun ilk tavan yaptığı zamandaki yani 33 haftalık haliyle kaldı. Haftalik 15-60 gr anca alarak bugüne kadar 100 gram alabildi. Benim önümüzdeki sali günü kontrolum var. Dr. Eğer bebek 200 gr almış olursa senin tansiyon dengeli giderse -ki bu bi mucizeymiş- bi hafta daha bekleriz dedi. Aksi halde bir an önce yani cumaya kadar muhtemelen çarşamba günü doğum olacak.

Allah kimseye böyle şeyler yasatmasin gerçekten çok zor. Ama senin durumun bi nebze daha iyi canım maşallah bebeğin hic etkilenmemiş bundan sonra da birsey olmaz artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Allah bağışlasin canim tam duymak istediğim gerçekten çok ihtiyacım olan bir cevapti. Cok tesekkurler.. Küçük doğur küçük kalır mi diye cok endişe ediyorum. Inşallah benim de sütüm olur da emzirebilirim.

iyi akşamlar bayanlar
cok uzun süredir girmiyorum siteye.cok işlerim vardı hep evdeydim gerçi ama..umarım herkes için her sey yolundadr.

nst ye giriyorum artık.doktor sırt ustu yatmamı kesinlikle yasakladı.yan yatınca da inanılmaz ağrılarım oluyo uykusuzum yani anlicanız..hayırlısıyla bebeğin gelmesini bekliyoruz artık cunku yorucu gelmeye başladı

Canım umarım seninde bebeğin etkilenmez sağlıkla da kucağına alırsın... İlaç işe yaramış demek ki düşmeye başladığına göre ben kardiyolojiye de muayene olmuştum 14 e kadar sıkıntı yok demişti inş bir hafta daha bekler bebeğin ama benim dr artık beklemeyecek heralde bu haftaiçi alıcak herşeyin hayırlısı artık karnımızda büyüyemeyeceklerse doğmaları onlar için daha iyi Allah hem bize hem bebeklerimize sağlık versin ben 27. Haftadan beri erken doğum riski tsşıyodum şükür ki bugünleri gördük inş herşey güzel olur

Insallah canim olur tabi sutun neden olmasin ki zaten bebek emdikce sutun geliyor sut kanalarin bebek emdikce genisliyor ve sutun cogaliyor simdi benim oglum yasitlarindan daha uzun boylu kim der 2700 dogdu diye bide dogdugunun ertesi gun 2500 e dustu odem varmis biraz maasallah bir zeki cenesiyle bas edemiyoruz babasiyla yani asla kilosuna bakmayin benim buda cok kilolu olmayacak sanirim cunku ben cok iri biri degilim allah dagina gore kar veriyo sanirim tasiyamam diye esim bana guluyor minicik kadinsin kendin gibi minicik bebeler doguruyosun diyor

sırt üstü yatmanı neden yasakladı onu anlamadım?

eylül annesi olmam gerekirken önce erken döllenme dedi dr ağustos sonu 2 eylül gibi olabilir dedi şimdi de bu hafta 2 kez kanamalı durum yaşadım bu günkü kanamam nişana benziyormuş amniyotik sıvı sızıntısı da olabilir gibi görünüyor suyumda normal ama yani hiç bir şey kesin değil doğum için bebek kanala yerleşmemiş rahim ağzı hazır değilmiş ama nişan geldi şu oldu bu oldu diye işler çok karıştı normal doğumda yapamayacakmışım gibi görünüyor 36 haftalık bebek bana göre dr 37 haftalık diyor bu gün ciğer geliştirici 2 iğneyi aynı anda vurdurdu bir hafta daha dursa bebeğim daha iyi olacak yanımda kimsede yok yatıp dinlenemem yemek temizlik derken ne yapsam ki bir hafta daha durdurmanın bir yolu var mı

canım seninki bebişm kaç kilo,seninle aynı gidiyoruz...
dün doktordaydım,2050 kg bebişim doguma kadar 3 kilo olsa barii
dr. beslemene dikkat et dedi.
benede minyon tipliyim ama eşim çok uzun....

Canım haftan gayet iyi zaten normal zamanını bile beklese 15 günün kalmış benim bildiğim ciğer geliştirici iğneyi bile 34 haftadan küçük gebelere yapıyorlar hiç sıkma canını tabi ki durabiliyorsa 40 ı doldursun ama gelirse de korkulacak bir durumun yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…