2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
evet canım aynen de öyle dedi dr hareketli olması suyunun iyi kendinin de sağlıklı olduğunu gösterir niye panik yaptın ki dedi :)

merak etmeyin bu gece daha 1.5 saat uyumayı başaramadım :) yatarken de uykudayken de su içiyorum çoğunda ama kalkamıyordum herhalde yorgunluktan. bugün de yoruldum ama sinekler ve sıcak yatırmıyor. el ayak şişmesi için tavsiyeni dinleyeceğim.

benimki 8 aydıır normal sınırlarda hareket ediyordu birkaç gündür coşunca şaşaladım birden :)

kuzum dr da değilim uzman da ama benzeri sonuçlarda iki hamileliğimde tonlarca dr kum döküyorsun bol su iç dediler eğer ciddi enfeksiyon varsa antibiyotik tedavisi uyguladılar..

kuzum başka dr a da görün derim. belli olmuyor drların işi. bizim tanıdık 38. haftada 2 cm açıklığı vardı nişan ne zaman gelmiş hatırlamıyor bile 41. haftada zorla sezaryenle aldılar. hemen gelir diye birşey yok ama dinlenmek faydalı tabii.. eşin biraz yardımcı olsun dışarıdan yemek falan.. temizliği de salla gitsin en kötü. canımızdan kıymetli mi.. sen doğururken biri gelir sağı solu toplayıverir olmadı..

Selaaaaaammm kizlarrrrr bugün dktordydim bugün 36+0 . 3 kilo olms nts em normal. Haftaya bidaha giricm prblm çıkarsa 29 agsts bisi ckmssa 1 eylül alınacak . bbgm çok hareketli . heycn basmaya bsldi .

şimdiii datlu melekler ve anneleri..
kendimizi anlatalım birazcık. dr a gittim idrar yolları enf varmış oymuş bütün ağrıların sebebi tahlil kağıdını göstermedi ama bence kum da döküyorum kırmızıya yakın bi renk var çünkü ne kadar su içersem içeyim. doğum koçumla takılıyoruz bu ara haftada bir iki. egzersiz yapıyorum vücuda çok iyi geliyor nefes alıp vermek de bebeğe.. derin derin nefes alın bol bol kızlar sadece nefes. bebişim bi mutlu oluyor ki sormayın.. dr ve koç ayrı ayrı klozeti yasakladı. şimdilik durumum iyi gb çalışamaz raporunu aldım okula faxladım. haftaya tayin tercihleri var bakalım sistem izin verecek mi yapmama. herşeyimiz meçhul..
bu arada dr umun ne kadar rahat olduğunu da anladım. en son gittiğim dr beni kireçlenme var diye tedirgin etmişti bu gebenin yüzüne böyle birşey söylemenin ne faydası var. ciddi birşey yok herşey normal seyrinde ilerliyor dedi. bebişim öyle tosuncuk doğmayacak 3500 ü geçerim diyordum başlarken ama 3000 i geçip doğum yaparsam şükür. 3kg oldu diyorlar ama bakalım gönlümden geçen en az 3200.. minyon tipteyim ben de ama tosuncuk doğurmak istiyorum. karın çevresi her baktığında bir bazen iki hafta kadar geri çıkıyor ama dr önemsemediği sürece ben de takmıyorum.
hastaenm çok komik eğer dr ve ebeden memnun olmasam hayatta bi daha adım atmam. düşünün oradaki hastaların kullanabileceği 7 katlı binada 3 bayan 3 erkek wc var ve birbirinden beter durumları acil servis laboratuvar katları vs hepsi dahil :) kantin dedikleri yerde ne tatlı ne tuzlu yiyecek yok su ve meyve suyu var o da Allah ne verdiyse.. Allahtan çarşı göbeği adım atsan binlerce dükkan var da içim rahat.. vezneyle doğum fiyatını ve odalarını görüş dediler kıza dedim ki benimki normal doğum olacak aksilik olmazsa gelsem bugün mesela tüm odalar dolu ne yaparsınız kız hastaneye kabul edemeyiz dedi düşünebiliyor musunuz???? sonra sonra kafasından çare üretmeye başladı. bi de sezaryende özel oda ve standart oda seçiyormuşsun da normal doğumda hangisi boş olursa ona koyuveriyorlarmış seni. tam saçmalık var ya. üste ücret versk olmaz mı sezarendeki gb dedim saati belli olmuyor ki doğumun diyo.. bakalım artık nasip. babam olaydı ne yapar ne eder hastaneyi ayağa kaldırır muhakkak düzgün bir yol buldururdu o anda ama eşim çok barışçıl. hayatta kimseye niye böyle muamele ediyorsun demez, ee benim de o durumda halim olmaz. işimiz Allaha havale bakalım..

2 hafta sonra benimde doktorla randevum var
sizce bebiş 2 haftada 1 kilo alırmı.
suan 2 kg.....

arkadaşım idrarda hemoglobin pozitif mi çıkmıştı sende ilk defa böyle bişey oluyor kum falan...nerden kum döküyorsun demişlerdi sana pazartesi kontrolüm var ama merak ettim şimdi

ya bir iki hafta mesaj yazmadım neler olmuş buralara boyle, alıntılar yaptım ama yazarken goremıyorum önizlemede de göremiyorum hatta, yapamadan mı yazıyorum acaba?
neyse ben soyleyeceğimi söyliyim, son zamanlarda bebeğin hareketlerinin azalması normalmiş çünkü bebeğin yeri cok daraldıgı ıcın sagda solda cok cirit atamıyormus.
ee kalanını unuttum:) eger coklu alıntılama yapamadıysam biri hayrına soylese ya nasıl yapılıyor:)

kızlar bahçelievler acıbadem aile hastanesine giden var mı? tavsiye edermisiniz, hangi doktoru?
benim doktorum özel muayenehanesi var doğumada 3-4 hastaneden birini seçmemizi istiyor, eşimin çalıştığı kurumda doğum ücretinin bir kısmını ödüyordu, ilk doğumumdada öyle yapmıştık. fakat şimdi hesapda olmayan bir durum çıktı ve dışardan gelen doktor+hastanenin ameliyat hane kirasından oluşan doğum faturasını kurum hiç ödemiyor ama anlaşmalı olduğu acıbadem aile hastanesine gidip doğumuda oranın doktoruna yaptırırsak herşeyi ödüyor. biz tüm doğum parasını ödeyip kendi doktorumla doğum yapmaya karar vermiştik ama doktorum buna itiraz etti, bebekte sende çok sağlıklısınız riskli bir doğum olmayacak, madem elinizde bedava doğum yapma imkanı var git orda doğur, benim vicdanım el vermez buna, yazık okadar para vermeyin, iyi bir hastanede kolay bir sezeryan doğumu yapacaksın bunu her doktor yapabilir için rahat olsun dedi. o böyle deyince açıkcası benimde aklıma yattı bu fikir, haftaya randevu alıp gidip doktoruna muayene olmayı düşünüyorum..

bn de normal doğum düşünüyorum. benim de günüm günüme tutmuyo. kendimi iyi hissedersem ev işleri, alışveriş falan yapıyorum ama iyi hissetmessem yattığım yerden bacak hareketler falan yapıyorum. bi de kegel egzersizleri var doğumu kolaylaştıran..

arkadaşım korkma zaten artık 37 haftayı geride bırakmışsın, kilosu da iii.... eeeee... gelsin o zaman bebiiişşşş sen son hazırlıklarını yapıp tadını çıkarmaya bak... inşallah herşey yolunda gider

benim de midem çok yanıodu da doktor gaviscon şurup yazdı.. onu kullanıyorum midem yandıkça. rahatım şuan. doktoruna söyledin mi mide şikayetini? aslında yanma varken daha iyidi.. bahaneyle az yiyodum korkumdan, şimdi yanma yok diye ne bulursam yiyorum, kilolar aldı başını gidiyo

ayyy doğum tarihimiz aynı.. normal doğum istiyosun heralde.. bn de normal düşünüyorum... acaba hangimizinki önce olcak.. benimki de kız

34 ten 37 ye 3 hafta.. bana çok gelmedi.. ben olsam kendi doktoruma giderdim, beklerdim ama bi sıkıntın olursa veya içine sinmesse yine ilçedekine git bence.

anammm senin bebiş de geliyooo.. insan bunları duyunca heyecanlanıyo.. cnm şükür 37 sini tamamlıcak yine.... onu tamamlayamayanlar da var... hem kendiliğinden 37 sinde doğan da çok... o yüzden hiç stres yapma ki doğumun güzel olsun, bugünleri güzel hatırla.. hazırlıklarını tamamladın mı?

Eki Görüntüle 1218391 kızlar bebek çantası olarak bunu alacagım içide 3olme var. dısında fermuarlı bir cep.

ayy çok tatlıymış güle güle kullan.. ben de bi seçemedim çantayı.. ondan .. herşey hazır ama çantaya yerleştiremiyorum.. bakalım eylülde okullar açılıyo diye çok çeşit oluyo ya, onu bekliyorum... geç mi olur ki??? o arada inşallah yola çıkmaz bebiş..

ayyy doğum tarihimiz aynı.. normal doğum istiyosun heralde.. bn de normal düşünüyorum... acaba hangimizinki önce olcak.. benimki de kız
Eveet aynıymış hakikaten, normal doğum istiyorum canım. Umarım her şey yolunda giderde doğal yollarla alırız bebişlerimizi elimize. Şimdi senin kız kaç kilo oldu. Bi ara gerden geliyodu bizimki toparladık biraz :))

Eveet aynıymış hakikaten, normal doğum istiyorum canım. Umarım her şey yolunda giderde doğal yollarla alırız bebişlerimizi elimize. Şimdi senin kız kaç kilo oldu. Bi ara gerden geliyodu bizimki toparladık biraz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…