evet canım aynen de öyle dedi dr hareketli olması suyunun iyi kendinin de sağlıklı olduğunu gösterir niye panik yaptın ki dedi :)
tatlım bi gariplik olduğunu düşünüosan muayene olmanda fayda var tabi bebğin hareketli olması iyi bişi ben çok dikkat edip kafama takmıorum ama baya hareketli 4. aydan beri böle ve bi azalma farketmedim ben çok su içen briyim geceleride çok susuyorum ve 3-5 kez uyanıyorum su ve tuvalet için
merak etmeyin bu gece daha 1.5 saat uyumayı başaramadım :) yatarken de uykudayken de su içiyorum çoğunda ama kalkamıyordum herhalde yorgunluktan. bugün de yoruldum ama sinekler ve sıcak yatırmıyor. el ayak şişmesi için tavsiyeni dinleyeceğim.Canım keşke senin gibi deliksiz uyuyabilsem en geç 1 saat dalıyorum wc ye gidiyorum sonra uyu uyuyabilirsen ama sende böbreklerim ağrıyo demişsin telefonunun alarmını falan kursan en azından 2 kere falan kalksan wc ye gitsen bence uykunda hissetmiyorsun demek ki... Gece yattığımda ellerim yatağın dışına doğru sarkarsa benimde şişiyor ama kalktıktan yarım saat sonra düzeliyor ona da şöyle bi çözüm buldum uzun yastıklarım var böyle çok da kalın değil soluma yatıp kolumu da ona uzatıyorum sarkmadığı için şişmiyor... Bebişin hareketlere gelince her bebeğin ritmi farklı ama ilaçla ilgisi olduğunu düşünmüyorum artık içerde iyice sıkıştılar suları azaldı hareketleri daha da netleşti benim baştan beri hareketliydi ama şimdi bazen öyle hareketler yapıyor ki dışardan bakan gayet net görüyor karnımın üstünden dışarı çıkacak sanki yinede için rahat etsin dr a muayene ol derim çünkü dr dan iyi bişey duymadan rahatlamak zor oluyor...
benimki 8 aydıır normal sınırlarda hareket ediyordu birkaç gündür coşunca şaşaladım birden :)canım benm oglumda çok hareketli...
buyudugu ıcın yerı daraldı.ben resmen dızını sırtını hissedıyorum.. karnımı cok gerdıryor...
ve cok hıckırıyorrr..
hareket etmeye basladıgı zamanda cok uzunn sürüyor...
kuzum dr da değilim uzman da ama benzeri sonuçlarda iki hamileliğimde tonlarca dr kum döküyorsun bol su iç dediler eğer ciddi enfeksiyon varsa antibiyotik tedavisi uyguladılar..kızlar idrar tahlili yaptırdım doktora gösteremedim
hemoglobin artı çıkmış
Epitel 4
Lökosit 1
Eritrosit 3
BakteriNegatif
idrarda kan çıkmış yani anlamadım bunlardan anlayan varmı neden kan çıktı ki hani geçen bi arkadaş idrarım koyu diyordu ya kan olunca koyu oluyormuş ben hiç dikkat etmemiştim
kuzum başka dr a da görün derim. belli olmuyor drların işi. bizim tanıdık 38. haftada 2 cm açıklığı vardı nişan ne zaman gelmiş hatırlamıyor bile 41. haftada zorla sezaryenle aldılar. hemen gelir diye birşey yok ama dinlenmek faydalı tabii.. eşin biraz yardımcı olsun dışarıdan yemek falan.. temizliği de salla gitsin en kötü. canımızdan kıymetli mi.. sen doğururken biri gelir sağı solu toplayıverir olmadı..eylül annesi olmam gerekirken önce erken döllenme dedi dr ağustos sonu 2 eylül gibi olabilir dedi şimdi de bu hafta 2 kez kanamalı durum yaşadım bu günkü kanamam nişana benziyormuş amniyotik sıvı sızıntısı da olabilir gibi görünüyor suyumda normal ama yani hiç bir şey kesin değil doğum için bebek kanala yerleşmemiş rahim ağzı hazır değilmiş ama nişan geldi şu oldu bu oldu diye işler çok karıştı normal doğumda yapamayacakmışım gibi görünüyor 36 haftalık bebek bana göre dr 37 haftalık diyor bu gün ciğer geliştirici 2 iğneyi aynı anda vurdurdu bir hafta daha dursa bebeğim daha iyi olacak yanımda kimsede yok yatıp dinlenemem yemek temizlik derken ne yapsam ki bir hafta daha durdurmanın bir yolu var mı