2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

2,548 di geçen hafta... olsun 3-5 az veya fazla olması o kadar önemli değil... sağlıklı doğsunlar da..

cnm bn diodum bnm de koyu idrarım diye.. bana da idrar tahlili yapıldı, lökosit çıktı, o hamilelerde normalde çıkabiliıyomuş.. ama kan işini bilmiyorum, dikkat etmedim.doktorum tahlile bakıp herşey normal dedi.. doktoruun ne diyo??

cnm temizliği falan boşver, bence dinlenmene bak, yemek de basit bişeyler uydur gitsin... inşallah herşey yolunda gider.. hayırlı haberlerini bekliyoruz.. ama bak dinlen mutlaka..

abooo o ne yaaa neresi boş olursa oraya koyarız, olmadı almayız... ben de normal düşünüyorum da o oda işlerini falan konuşmadım daha ama aklımın bi köşesinde duruyodu hep ya odalar dolu olursa falan diye... ama kolay kolay kimseyi orrtada bırakmazlar heraldeee....yani şey... ben öyle düşünüyorum... yok yok bişey olmaz.. biz iyi düşüneliiimmm...

Ali osman koyuncuoğlu var. Kesinlikle onu tavsiye ediyorum. Giden herkes cok memnun...

Selam herkese nasilsiniz anneler ve minik civcivleri benim bugun hic keyfim yok ya
acayip bi halsizlik var uzerimde. oyleee yatiyorum sabahtan beri.. bir de mahallemizde dugun var muzik sesleri davul sesleri birbirine karismis durumda hepsi evin icinde sanki..biri beni kurtarsinnnn

Evet canm gaviscin kurtaricim zaten onla geziyorum :) mide yaninca yemek ne yesen dokunuyor ondan midir bilmeme ben 9 kilo aldim sadece yemekten ziyade meyve çok yiyorum içimi ferahlatiyor diğer türlü yediğim herşey yakiyor içimi.
Kizlar bu kapi susunu ben yaptim nasil olmus sizce acaba yuklemeyi becerebildim mi ki.

çok güzel canm emeğine sağlik güzel günlerde kullansin oğluşun benim de bi kaç eksiğim vardi dün aldim başlicam bakalim kapi süsüne..

dr ve koç ayrı ayrı klozeti yasakladı.
klozeti neden yasakladı ki?? ben bir süredir klozet kullanıyorum. sebebi afedersizin ama temizliğimi yaparken oldukça zorlanıyorum artık göbekten dolayı.. klozette daha rahatım.. neyse açıklaması neyse merak etttim vaktin olursa yaz olur mu?

hava cok dsıcak da ondan boyleyiz.. bu havadane fdüğünu yaaa aksam yapsalar ya..
Kizlar bu kapi susunu ben yaptim nasil olmus sizce acaba yuklemeyi becerebildim mi ki.
ellerine saglik cok ggüzel
arkadaşlar bebek bakimi ile ilgili kitap alan okumaya başlayan varsa hangi kitabi aldiniz acaba
almadim canim ben. ikinci bebisim benim..bi de internet var elimizin altinda..

biz de kontrole gittik 2400 olmus kızım. .
bi de ufak tefek eksiklerini tamamladim..
esasinda misafir icin silikon döşek yaptirmak istiyordum Yorgancılar carsisina gittik adam 1 tanesine 130 lira dedi..annem silikonu kendi alip yapmış iki tNesi 70 lirsya gelmis.. silikonu alip yapsak annem doğuma gelecek onu bekliycem mecbur. kayinvalideme dedim sıcakta yapamam ekim kasımda yaparim dedi. . Annemi bekliycem ....

benim lökosit 1 diyor o çok önemli değilde neden hemoglobin artı çıkmış onu merak ettim kontrolüm pazartesiye soracağım burdan yazarım ssenin neden koyuymuş peki? günde kaç litre su içiyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…