- 30 Temmuz 2014
- 178
- 43
- 73
Eveet aynıymış hakikaten, normal doğum istiyorum canım. Umarım her şey yolunda giderde doğal yollarla alırız bebişlerimizi elimize. Şimdi senin kız kaç kilo oldu. Bi ara gerden geliyodu bizimki toparladık biraz :))
kızlar idrar tahlili yaptırdım doktora gösteremedim
hemoglobin artı çıkmış
Epitel 4
Lökosit 1
Eritrosit 3
BakteriNegatif
idrarda kan çıkmış yani anlamadım bunlardan anlayan varmı neden kan çıktı ki hani geçen bi arkadaş idrarım koyu diyordu ya kan olunca koyu oluyormuş ben hiç dikkat etmemiştim
eylül annesi olmam gerekirken önce erken döllenme dedi dr ağustos sonu 2 eylül gibi olabilir dedi şimdi de bu hafta 2 kez kanamalı durum yaşadım bu günkü kanamam nişana benziyormuş amniyotik sıvı sızıntısı da olabilir gibi görünüyor suyumda normal ama yani hiç bir şey kesin değil doğum için bebek kanala yerleşmemiş rahim ağzı hazır değilmiş ama nişan geldi şu oldu bu oldu diye işler çok karıştı normal doğumda yapamayacakmışım gibi görünüyor 36 haftalık bebek bana göre dr 37 haftalık diyor bu gün ciğer geliştirici 2 iğneyi aynı anda vurdurdu bir hafta daha dursa bebeğim daha iyi olacak yanımda kimsede yok yatıp dinlenemem yemek temizlik derken ne yapsam ki bir hafta daha durdurmanın bir yolu var mı
şimdiii datlu melekler ve anneleri..
kendimizi anlatalım birazcık. dr a gittim idrar yolları enf varmış oymuş bütün ağrıların sebebi tahlil kağıdını göstermedi ama bence kum da döküyorum kırmızıya yakın bi renk var çünkü ne kadar su içersem içeyim. doğum koçumla takılıyoruz bu ara haftada bir iki. egzersiz yapıyorum vücuda çok iyi geliyor nefes alıp vermek de bebeğe.. derin derin nefes alın bol bol kızlar sadece nefes. bebişim bi mutlu oluyor ki sormayın.. dr ve koç ayrı ayrı klozeti yasakladı. şimdilik durumum iyi gb çalışamaz raporunu aldım okula faxladım. haftaya tayin tercihleri var bakalım sistem izin verecek mi yapmama. herşeyimiz meçhul..
bu arada dr umun ne kadar rahat olduğunu da anladım. en son gittiğim dr beni kireçlenme var diye tedirgin etmişti bu gebenin yüzüne böyle birşey söylemenin ne faydası var. ciddi birşey yok herşey normal seyrinde ilerliyor dedi. bebişim öyle tosuncuk doğmayacak 3500 ü geçerim diyordum başlarken ama 3000 i geçip doğum yaparsam şükür. 3kg oldu diyorlar ama bakalım gönlümden geçen en az 3200.. minyon tipteyim ben de ama tosuncuk doğurmak istiyorum. karın çevresi her baktığında bir bazen iki hafta kadar geri çıkıyor ama dr önemsemediği sürece ben de takmıyorum.
hastaenm çok komik eğer dr ve ebeden memnun olmasam hayatta bi daha adım atmam. düşünün oradaki hastaların kullanabileceği 7 katlı binada 3 bayan 3 erkek wc var ve birbirinden beter durumları acil servis laboratuvar katları vs hepsi dahil :) kantin dedikleri yerde ne tatlı ne tuzlu yiyecek yok su ve meyve suyu var o da Allah ne verdiyse.. Allahtan çarşı göbeği adım atsan binlerce dükkan var da içim rahat.. vezneyle doğum fiyatını ve odalarını görüş dediler kıza dedim ki benimki normal doğum olacak aksilik olmazsa gelsem bugün mesela tüm odalar dolu ne yaparsınız kız hastaneye kabul edemeyiz dedi düşünebiliyor musunuz???? sonra sonra kafasından çare üretmeye başladı. bi de sezaryende özel oda ve standart oda seçiyormuşsun da normal doğumda hangisi boş olursa ona koyuveriyorlarmış seni. tam saçmalık var ya. üste ücret versk olmaz mı sezarendeki gb dedim saati belli olmuyor ki doğumun diyo.. bakalım artık nasip. babam olaydı ne yapar ne eder hastaneyi ayağa kaldırır muhakkak düzgün bir yol buldururdu o anda ama eşim çok barışçıl. hayatta kimseye niye böyle muamele ediyorsun demez, ee benim de o durumda halim olmaz. işimiz Allaha havale bakalım..
Ali osman koyuncuoğlu var. Kesinlikle onu tavsiye ediyorum. Giden herkes cok memnun...kızlar bahçelievler acıbadem aile hastanesine giden var mı? tavsiye edermisiniz, hangi doktoru?
benim doktorum özel muayenehanesi var doğumada 3-4 hastaneden birini seçmemizi istiyor, eşimin çalıştığı kurumda doğum ücretinin bir kısmını ödüyordu, ilk doğumumdada öyle yapmıştık. fakat şimdi hesapda olmayan bir durum çıktı ve dışardan gelen doktor+hastanenin ameliyat hane kirasından oluşan doğum faturasını kurum hiç ödemiyor ama anlaşmalı olduğu acıbadem aile hastanesine gidip doğumuda oranın doktoruna yaptırırsak herşeyi ödüyor. biz tüm doğum parasını ödeyip kendi doktorumla doğum yapmaya karar vermiştik ama doktorum buna itiraz etti, bebekte sende çok sağlıklısınız riskli bir doğum olmayacak, madem elinizde bedava doğum yapma imkanı var git orda doğur, benim vicdanım el vermez buna, yazık okadar para vermeyin, iyi bir hastanede kolay bir sezeryan doğumu yapacaksın bunu her doktor yapabilir için rahat olsun dedi. o böyle deyince açıkcası benimde aklıma yattı bu fikir, haftaya randevu alıp gidip doktoruna muayene olmayı düşünüyorum..
Benim bebegim 2400 canim pazartesi gitmistim dr acanım seninki bebişm kaç kilo,seninle aynı gidiyoruz...
dün doktordaydım,2050 kg bebişim doguma kadar 3 kilo olsa barii
dr. beslemene dikkat et dedi.
benede minyon tipliyim ama eşim çok uzun....
gayet şık olmuş eline sağlıkKizlar bu kapi susunu ben yaptim nasil olmus sizce acaba yuklemeyi becerebildim mi ki.
Evet canm gaviscin kurtaricim zaten onla geziyorum :) mide yaninca yemek ne yesen dokunuyor ondan midir bilmeme ben 9 kilo aldim sadece yemekten ziyade meyve çok yiyorum içimi ferahlatiyor diğer türlü yediğim herşey yakiyor içimi.benim de midem çok yanıodu da doktor gaviscon şurup yazdı.. onu kullanıyorum midem yandıkça. rm şuan. doktoruna söyledin mi mide şikayetini? aslında yanma varken daha iyidi.. bahaneyle az yiyodum korkumdan, şimdi yanma yok diye ne bulursam yiyorum, kilolar aldı başını gidiyo
Kizlar bu kapi susunu ben yaptim nasil olmus sizce acaba yuklemeyi becerebildim mi ki.
klozeti neden yasakladı ki?? ben bir süredir klozet kullanıyorum. sebebi afedersizin ama temizliğimi yaparken oldukça zorlanıyorum artık göbekten dolayı.. klozette daha rahatım.. neyse açıklaması neyse merak etttim vaktin olursa yaz olur mu?dr ve koç ayrı ayrı klozeti yasakladı.
hava cok dsıcak da ondan boyleyiz.. bu havadane fdüğünu yaaa aksam yapsalar ya..Selam herkese nasilsiniz anneler ve minik civcivleribenim bugun hic keyfim yok ya
acayip bi halsizlik var uzerimde. oyleee yatiyorum sabahtan beri.. bir de mahallemizde dugun var muzik sesleri davul sesleri birbirine karismis durumda hepsi evin icinde sanki..biri beni kurtarsinnnn
ellerine saglik cok ggüzelKizlar bu kapi susunu ben yaptim nasil olmus sizce acaba yuklemeyi becerebildim mi ki.
almadim canim ben. ikinci bebisim benim..bi de internet var elimizin altinda..arkadaşlar bebek bakimi ile ilgili kitap alan okumaya başlayan varsa hangi kitabi aldiniz acaba
Kizlar bu kapi susunu ben yaptim nasil olmus sizce acaba yuklemeyi becerebildim mi ki.
benim lökosit 1 diyor o çok önemli değilde neden hemoglobin artı çıkmış onu merak ettim kontrolüm pazartesiye soracağım burdan yazarım ssenin neden koyuymuş peki? günde kaç litre su içiyorsun ?cnm bn diodum bnm de koyu idrarım diye.. bana da idrar tahlili yapıldı, lökosit çıktı, o hamilelerde normalde çıkabiliıyomuş.. ama kan işini bilmiyorum, dikkat etmedim.doktorum tahlile bakıp herşey normal dedi.. doktoruun ne diyo??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?