tabı son ana kadar sezaryan ıhtımalı hep var, ama yaşım 30. çok zor hamıle kaldım. hele ohss günlerım kabuscanm doktorumla konuştuk tüp bebek sadece bir gebe kalma yöntemi gerisi normal hamilelik seyrinde..normal doğuma engel bi durum yoksa tabi..ben nasip olursa normal istiyorum doktorumda sen nasıl istersen kendini neye hazırladıysan öyle yaparız diye ama son anda bi süpriz olur mu bilemem öyle bi durumda bebeğimi kesinlile riske atıp normal die diretmem.doktorum eğer çok uğraşılmış bir tüp bebek süreci olsaydı(4.5.kez)yada yaşın ileride olsaydı hiç riske atmaz sezeryan derdim ama şimdi tercih senin dedi..
anammm senin bebiş de geliyooo.. insan bunları duyunca heyecanlanıyo.. cnm şükür 37 sini tamamlıcak yine.... onu tamamlayamayanlar da var... hem kendiliğinden 37 sinde doğan da çok... o yüzden hiç stres yapma ki doğumun güzel olsun, bugünleri güzel hatırla.. hazırlıklarını tamamladın mı?
ay ay bebeğim diye bi kitap ve de dünyanınokuduğu tracy hoog bebek bakım sorunlarına mucize çözümler:)))arkadaşlar bebek bakimi ile ilgili kitap alan okumaya başlayan varsa hangi kitabi aldiniz acaba
Tesekkur ederim canimçok güzel olmuş cnm eline sağlık.
bizim kapı süsümüz yok daha
Canm benm yaşimda 31.4yillik evliyiz 2aşilama yaptirdik bu ilk tüp Denememizdi şükür Rabbime tuttu onun için eşim çok pimpirikli karar senin diyor ama sezeryan yanlisi.bende gebe okuluna gittim ve o kadar çok istiyorum ki normal doğumu ama hayirlisi tüp bebek sürecindede ne zorluklara katlandik yumurta toplama bana çok zor gelmişti ama hepsi geçiyor acisi unutuluyor önemli olan bebişlrrimizin sağliği trk duam bu Rabbim hayirlisini versin..tabı son ana kadar sezaryan ıhtımalı hep var, ama yaşım 30. çok zor hamıle kaldım. hele ohss günlerım kabus
her iki dr. da en sonunda tercıh senın dıyor da, işte bende hastaneden uzakta olmanın da verdıgı tedırgınlıği var. Neyse bı 38. haftaya gıreyım bakalım. böyle dıye dıye de doğum kapıdaeşim de sen bılırsın dıyor, keşke ner bırsey söylese. Bu aşamada tek başıma karar vermek zorunda kaldım
biz de kontrole gittik 2400 olmus kızım. .
bi de ufak tefek eksiklerini tamamladim..
esasinda misafir icin silikon döşek yaptirmak istiyordum Yorgancılar carsisina gittik adam 1 tanesine 130 lira dedi..annem silikonu kendi alip yapmış iki tNesi 70 lirsya gelmis.. silikonu alip yapsak annem doğuma gelecek onu bekliycem mecbur. kayinvalideme dedim sıcakta yapamam ekim kasımda yaparim dedi. . Annemi bekliycem ....
Ayyyy cok tatli gule gule kullanin ya bu kiz cicilerine bayiliyorum cok guzel oluyorlar iyi gunlerde kullanin canimEki Görüntüle 1219523 Bunlarda bizim cicilerimiz hastane için nasıl kızlar
Cok tatli canm gule gule kullanin cicileriniziEki Görüntüle 1219523 Bunlarda bizim cicilerimiz hastane için nasıl kızlar
Kizlar ben bugun cok tuhafim hicbir yere sigamiyorum sanki yatiyorum olmuyor kalkiyorum olmuyor zaten dun biseye cok canim sıkıldı oglusuminda morali bozuldu sanirim nazli nazli hareket ediyor oysaki okadar hareketliydiki aksam yatamiyordum onada moralim bozuldu aslinda
ay ay bebeğim diye bi kitap ve de dünyanınokuduğu tracy hoog bebek bakım sorunlarına mucize çözümler:)))
Tesekkur ederim canim cevabin için sut içiyorum zaten surekli ama kucuk bey cok kizmis sanirim pek bir nazli sende kendine stres yapma canim hayirlisiyla bebegini kucagina alinca derin bir ohhhh cekersin ama tabiki insanda bir korku endise oluyor tabi ama napalim anne olmak böyle bişey artik o heyecan ve korku hayatimizda hep olacak cunku anneyiz ben ikinci defa anne olacagim o korkulardan bende iki kat var :)))))Iki gündür bende öleyim cnm bi yerlere sığamıyorum son dört günümüz kaldı korku heyecan karma karışığım kendini üzme hiç birşey için bebeğini düşün tatlı birşeyler atıştır Yada bir bardak süt iç bak nasıl hareketlenir oğlun
Qman da aman kizimincicilerine bak bayildim annesi cok guzeller saglikla giysin insallahEki Görüntüle 1219523 Bunlarda bizim cicilerimiz hastane için nasıl kızlar
hayırlsı ve sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına.. sezeryan mı olacaksın normal mi ? bir de akıntı için niye tehlikeli dediler ki alıcaz falan diye.. benim de akıntım oluyor dr a soruyorum kaşıntı koku olmadığı sürece sıkıntı yok dedi. korktum bak şimdi...Kızlar hepinize merhaba bugün doktora gittim ağrım çok fazla çıktı nasıl durdun bu zamana kadar dedi 36+3 hamileymişim suyum iyiydi ancak akıntım oldupundan bir test yapıldı çift çizgi çıkarsa alıcaz dediler Allahtan tek çıktı geçen hafta dığum başlamış cumaya kadar bu çocuk durmaz dedi suyum heran gelebilir öocuk doğum kanalında rahim kspalı sncak açılması an meselesi çünkü bebeğin başı tam sınıra dayanmış dedi beneğim küçük 2500 gr ağrılarım halen var aynı adet sancısı hiç farkı yok ana korkutuyor inş cumaya kadar dayanır bebeğim
Canım riskli zamanları geçtik çok şükür.Kızlar hepinize merhaba bugün doktora gittim ağrım çok fazla çıktı nasıl durdun bu zamana kadar dedi 36+3 hamileymişim suyum iyiydi ancak akıntım oldupundan bir test yapıldı çift çizgi çıkarsa alıcaz dediler Allahtan tek çıktı geçen hafta dığum başlamış cumaya kadar bu çocuk durmaz dedi suyum heran gelebilir öocuk doğum kanalında rahim kspalı sncak açılması an meselesi çünkü bebeğin başı tam sınıra dayanmış dedi beneğim küçük 2500 gr ağrılarım halen var aynı adet sancısı hiç farkı yok ana korkutuyor inş cumaya kadar dayanır bebeğim
Canım bende akıntım var diyince doktorum hemen kültür alıyo ve muhakkak idrar tahlili yapıyo.hayırlsı ve sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına.. sezeryan mı olacaksın normal mi ? bir de akıntı için niye tehlikeli dediler ki alıcaz falan diye.. benim de akıntım oluyor dr a soruyorum kaşıntı koku olmadığı sürece sıkıntı yok dedi. korktum bak şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?