2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
tabı son ana kadar sezaryan ıhtımalı hep var, ama yaşım 30. çok zor hamıle kaldım. hele ohss günlerım kabus
her iki dr. da en sonunda tercıh senın dıyor da, işte bende hastaneden uzakta olmanın da verdıgı tedırgınlıği var. Neyse bı 38. haftaya gıreyım bakalım. böyle dıye dıye de doğum kapıda eşim de sen bılırsın dıyor, keşke ner bırsey söylese. Bu aşamada tek başıma karar vermek zorunda kaldım

Evet canım şükür bugünlere ulaşabildim. Dr şanslisin 20. Haftada da tansiyon sorunun olabilirdi neyseki 34. Haftayi gecmissin dedi. İçim biraz daha rahat ama yine de gönül mucize olsa da bi hafta daha bekleyebilsek diyor. Hazırlıklarım tamam sayılır. Bi anne - kız tacı almak istiyordum havalar cok sıcak çıkamıyorum çok yürümemem lazım. Acaba avm lerde magazalarda bulur muyum hiç bir fikrim yok. onun dışında kizimin odası yetismeyecek yarin yatak odama Sığacak küçük bir beşik alcam inşallah. Geri kalan herseyimiz hazır cok şükür

Canm benm yaşimda 31.4yillik evliyiz 2aşilama yaptirdik bu ilk tüp Denememizdi şükür Rabbime tuttu onun için eşim çok pimpirikli karar senin diyor ama sezeryan yanlisi.bende gebe okuluna gittim ve o kadar çok istiyorum ki normal doğumu ama hayirlisi tüp bebek sürecindede ne zorluklara katlandik yumurta toplama bana çok zor gelmişti ama hepsi geçiyor acisi unutuluyor önemli olan bebişlrrimizin sağliği trk duam bu Rabbim hayirlisini versin..

maşallahh prensese sağlikla gelsin inş...

eylül ayında doğum yapacak öğretmen anneler doğum öncesi izin konusunda bilginiz var mı tatile denk geldiği için aktarılmıyor sanırım doğum sonrasına.

Kizlar ben bugun cok tuhafim hicbir yere sigamiyorum sanki yatiyorum olmuyor kalkiyorum olmuyor zaten dun biseye cok canim sıkıldı oglusuminda morali bozuldu sanirim nazli nazli hareket ediyor oysaki okadar hareketliydiki aksam yatamiyordum onada moralim bozuldu aslinda

Iki gündür bende öleyim cnm bi yerlere sığamıyorum son dört günümüz kaldı korku heyecan karma karışığım kendini üzme hiç birşey için bebeğini düşün tatlı birşeyler atıştır Yada bir bardak süt iç bak nasıl hareketlenir oğlun

Tesekkur ederim canim cevabin için sut içiyorum zaten surekli ama kucuk bey cok kizmis sanirim pek bir nazli sende kendine stres yapma canim hayirlisiyla bebegini kucagina alinca derin bir ohhhh cekersin ama tabiki insanda bir korku endise oluyor tabi ama napalim anne olmak böyle bişey artik o heyecan ve korku hayatimizda hep olacak cunku anneyiz ben ikinci defa anne olacagim o korkulardan bende iki kat var :)))))

Ca
[QUOTE="asia2014, post: 36514415, member: 610498anımmmmmm;
Site o kadar kötü ki giremiyorum doğru düzgün ne takip kaldı ne bişiy...
Ben 1 hafta erken izne ayrıldım. Çarşamba fenalaştım iş yerimde. Nefes darlığı ve kaskatı karnım vardı.
Nst de kasılmalarım çıktı.
Doktorum izne ayırdı. Gezinme artık dedi. Dinlen dedi.
Rahim ağzım fln kapalı ama açılmayacak demek değil dedi.
Bende evdeyim artık.
Sıkıldım ama ya.
Otur, yat, ymk yap, yat....
Sen nasılsın iyimisin?
Herşey yolunda mı???[/QUOTE]
nxaz

Kızlar hepinize merhaba bugün doktora gittim ağrım çok fazla çıktı nasıl durdun bu zamana kadar dedi 36+3 hamileymişim suyum iyiydi ancak akıntım oldupundan bir test yapıldı çift çizgi çıkarsa alıcaz dediler Allahtan tek çıktı geçen hafta dığum başlamış cumaya kadar bu çocuk durmaz dedi suyum heran gelebilir öocuk doğum kanalında rahim kspalı sncak açılması an meselesi çünkü bebeğin başı tam sınıra dayanmış dedi beneğim küçük 2500 gr ağrılarım halen var aynı adet sancısı hiç farkı yok ana korkutuyor inş cumaya kadar dayanır bebeğim

hayırlsı ve sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına.. sezeryan mı olacaksın normal mi ? bir de akıntı için niye tehlikeli dediler ki alıcaz falan diye.. benim de akıntım oluyor dr a soruyorum kaşıntı koku olmadığı sürece sıkıntı yok dedi. korktum bak şimdi...

Canım riskli zamanları geçtik çok şükür.
Benimde dokturum benzer şeyler söyledi.
Yani şu saate kadar durur bu saate kadar durmaz demedi ama.

Gezinme heran olabilir dedi işte.
Bir sağlık problemi yok çok şükür. Merak etne. İnşallah dayanacak bebişler...

Canım bende akıntım var diyince doktorum hemen kültür alıyo ve muhakkak idrar tahlili yapıyo.
Bendede yanma fln yok ama genede bakıyo şimdiye kadarda hiç bişi çıkmadı ) tamamen pinpirik onuda söyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…