2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canım bende senınle aynı durumdayım.

Hatta dün hastaneye gittim bebeğim nazlı nazlı ve az hareket edıyo diye.
Hersey normal çıktı ama.
Bende dün sabahtan stresse başladım. Stress yapınca ıyıce hareketi kesti kızım.
Bugün düzeldi ama.
Geçici yani panik yapma. Genede doktoruna görün için rahat etsin.

Kızlar akıntı dendiğiniz şey bendede oluyor. Beyazımı akıntı. Kokusuz . Tehlıkelı bırsey mi? Bende en basından Beri var. Bayanlarda olur ya hani.....

Arkadaşlar bişey sorucam ben hamile kalmadan önce genital bölge temizliğini yaparken uyuşturucu emla krem kullanıyodum deri üstünü uyuşturuyordu acaba hamilelikte bi zararı olurmu gerçi haftaya dr kontrolum var onada sorucam ama bi bilgisi olan varmı

Kızlar bugün bebegımın oda takımı geldı. Bellona portıvo kapıcıno. Modelı coook güzel . Beğenerek aldım ama kızlar çok kalıtesız mıs. Kuramadılar zaten defolu parçaları çıktı . Geri gıttı, ama dediğim gıbı kızlar çok kalıtesız mıs her yerınde bir sıkıntı var sakın almayın

Canım bence bu sefer sakın sürme . Krem derıden emılıp hemen kana karışabılıyor. Bence tehlıklı riske atma sakın

Kızlar akıntı dendiğiniz şey bendede oluyor. Beyazımı akıntı. Kokusuz . Tehlıkelı bırsey mi? Bende en basından Beri var. Bayanlarda olur ya hani.....
Canım benımde var akıntım benım idrarda çıktı yanı ben söylemeden doktor tespit etti antibıyotık ve fitil verdi ama bi çaresi olmadı hala var yani bi türlü geçmedi ama çok tehlikeli olsa söylerdi

ben vantiletör altında yatmaktan nezle oldum sanki burnum akıyo, hapşuruyorum sürekli bi bu eksikti zaten halsizlik var

Simdi hickirmaya basladi 10 dk dir hickiriyo ama yarinda pazar boyle devam ederse pazartesi giderim cok telas etmedim cunku hareketleri var ama eskisi gibi degil cevabin icin tesekkur ederim canim

Canim o kremden bende kullaniyordum bekarken ama ilk ogluma hamile kaldigimda kullanmayi biraktim cunku aslinda o genis yanik olan yuzeylerde lokal anestezi olarak kullaniliyor icinde lidokain var deri yoluyla bebege gecer hamileyken biraktim dogurduktan sonrada ihtiyac duymadim birdaha epilasyonun acisina alistim sanirim:))

Offff neyse bakıcaz başımızın çaresine cevap için mersii

benim kız da bu akşam az hareket ediyo....her akşam kıpır kıpır oluyodu.
sizde de aynı şey olmuş,bakalım ilerliyen saatlerde hareketlenecekmi

Eki Görüntüle 1219523 Bunlarda bizim cicilerimiz hastane için nasıl kızlar

Canım ya çok güzeller. Güle güle kullansın bebişin. nerden aldın ne kadar yazabilir misin

Canım çok geçmiş olsun. Kendini yorma sürekli yatıp dinlenmeye çalış. Inşallah bekler bebeğin biraz daha. Bol bol süt içip sol tarafina yat kilo alsın bebiş.

SSağol canim. Ben de tracy hoog u az önce sipariş ettim. Okuyalim bakalim neler varmis.
bu en çok beğenilen kitap bende buna yeni başladım ilkini okuyordum çünkü bu kitap baskısı sürekli tükenen bi kitap bebeğimize rutin oluşturmanın öneminden bahsediyor plansız programsız bebek büyütmektense bir program dahilinde hareket etmemiz yanlışlar yapmadan nelerin yanlış yapıldığını bilmemiz iyi olacaktır...

geçmiş olsun canım ne kadar dursalar okadar kar ama bebişler erkenden gelmek için herşeyi yapıyolar rabbim hayırlısıyla hayırlı zamanda doğmalarını nasip etsin inşallah vaktinde saatinde gelirlerde bizleride üzmezler inşallah

Kısa aralıklarla mı çıktı canım sancıların aynısı başıma geldiği için soruyorum biliyosunuz yazmıştım 1,5-2 hafta falan oldu sancıları görünce nst de 90 larda dr da ebe de 1-2 güne doğurursun çok az kaldı demişlerdi ama hala doğurmadım :) benimde doğum kanalında başı bugün dr daydım hatta baya baya aşağıdaymış kendi dr um izinliydi başka dr a muayene oldum sezeryan olacağım için planlayın artık doğumu dedi... Sende sıkma canını akıntı bende de var ama son haftalarda çok normal hatta nette de okuyorum son zamanlardaki akıntıyı hamileler su gelmesi zannedebilirler diye geçen kendi dr uma da sordum o da normal dedi büyük ihtimalle senin sızıntıdan şüphelenmişlerdir ama maşşalah değilmiş... Aynı gün doğurabiliriz benimde büyük ihtimal cuma olucak...

Bu arada kızlar hani diyoruz ya geç ya da erken döllenme olmuş falan diye bugün hastanede başka bi dr a muayene oldum baya da tecrübeli meslekteki 42. Seneymiş bana son adet tarihimi sordu bende normalde 27 kasım ama dr um 1 aralığı baz alıyor geç döllenme olmuş dedim bebeğin miyadı için bakarsak önemli olan sizin son adet tarihinizdir usg yanıltıcıdır ilk haftalarda 1 hafta bu haftalarda ise 3 haftaya kadar yanılma payı vardır dedi eğer ki son adet kanamanızın ilk gününden eminseniz baz alınacak tarih odur dedi ona göre 37+3 olmuş oluyorum sevindim aslında 4 gün daha büyük oluyo oğluşum

canım cuma kaçıncı haftanda olacaksın kaç kilo olur yaklaşık bebiş doktor kuveze girer dedi mi acaba sana benimde erken doğum riski var küveze ne zaman girmez acaba diye merak ediyorum...

canım ben seni tüp bebek topiğinden tanıyorum sanki bende o dönem tüp bebek yaptırıyordum sende bu zamana kadar gelmişsin demek içinden ne geliyorsa o olsun bana da sağlık ocağındaki gebe bu tüp bebek bunu riske atmazlar bu değerli çünkü demişti bende ohs olmuştum ne yaşadığını biliyorum ben doğum sancılarını baştan çektim diye espri yapıyorum şimdi sezeryan diyordum zaten doktor suyun azalmış dönmez sezeryan dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…