Canım bende senınle aynı durumdayım.Kizlar ben bugun cok tuhafim hicbir yere sigamiyorum sanki yatiyorum olmuyor kalkiyorum olmuyor zaten dun biseye cok canim sıkıldı oglusuminda morali bozuldu sanirim nazli nazli hareket ediyor oysaki okadar hareketliydiki aksam yatamiyordum onada moralim bozuldu aslinda
Canım bence bu sefer sakın sürme . Krem derıden emılıp hemen kana karışabılıyor. Bence tehlıklı riske atma sakınArkadaşlar bişey sorucam ben hamile kalmadan önce genital bölge temizliğini yaparken uyuşturucu emla krem kullanıyodum deri üstünü uyuşturuyordu acaba hamilelikte bi zararı olurmu gerçi haftaya dr kontrolum var onada sorucam ama bi bilgisi olan varmı
Canım benımde var akıntım benım idrarda çıktı yanı ben söylemeden doktor tespit etti antibıyotık ve fitil verdi ama bi çaresi olmadı hala var yani bi türlü geçmedi ama çok tehlikeli olsa söylerdiKızlar akıntı dendiğiniz şey bendede oluyor. Beyazımı akıntı. Kokusuz . Tehlıkelı bırsey mi? Bende en basından Beri var. Bayanlarda olur ya hani.....
1 hafta daha bekliyim dimi drye soruyum. Nette araştırdım ama cevaplar beni tatmin etmediCanım bence bu sefer sakın sürme . Krem derıden emılıp hemen kana karışabılıyor. Bence tehlıklı riske atma sakın
Simdi hickirmaya basladi 10 dk dir hickiriyo ama yarinda pazar boyle devam ederse pazartesi giderim cok telas etmedim cunku hareketleri var ama eskisi gibi degil cevabin icin tesekkur ederim canimCanım bende senınle aynı durumdayım.
Hatta dün hastaneye gittim bebeğim nazlı nazlı ve az hareket edıyo diye.
Hersey normal çıktı ama.
Bende dün sabahtan stresse başladım. Stress yapınca ıyıce hareketi kesti kızım.
Bugün düzeldi ama.
Geçici yani panik yapma. Genede doktoruna görün için rahat etsin.
Canim o kremden bende kullaniyordum bekarken ama ilk ogluma hamile kaldigimda kullanmayi biraktim cunku aslinda o genis yanik olan yuzeylerde lokal anestezi olarak kullaniliyor icinde lidokain var deri yoluyla bebege gecer hamileyken biraktim dogurduktan sonrada ihtiyac duymadim birdaha epilasyonun acisina alistim sanirim:))Arkadaşlar bişey sorucam ben hamile kalmadan önce genital bölge temizliğini yaparken uyuşturucu emla krem kullanıyodum deri üstünü uyuşturuyordu acaba hamilelikte bi zararı olurmu gerçi haftaya dr kontrolum var onada sorucam ama bi bilgisi olan varmı
Canim o kremden bende kullaniyordum bekarken ama ilk ogluma hamile kaldigimda kullanmayi biraktim cunku aslinda o genis yanik olan yuzeylerde lokal anestezi olarak kullaniliyor icinde lidokain var deri yoluyla bebege gecer hamileyken biraktim dogurduktan sonrada ihtiyac duymadim birdaha epilasyonun acisina alistim sanirim:))[/QUOTE
Offf neyse bakıcaz artık başımızın çaresine cevap için mersiii
Offff neyse bakıcaz başımızın çaresine cevap için mersiiCanim o kremden bende kullaniyordum bekarken ama ilk ogluma hamile kaldigimda kullanmayi biraktim cunku aslinda o genis yanik olan yuzeylerde lokal anestezi olarak kullaniliyor icinde lidokain var deri yoluyla bebege gecer hamileyken biraktim dogurduktan sonrada ihtiyac duymadim birdaha epilasyonun acisina alistim sanirim:))
Eki Görüntüle 1219523 Bunlarda bizim cicilerimiz hastane için nasıl kızlar
Kızlar hepinize merhaba bugün doktora gittim ağrım çok fazla çıktı nasıl durdun bu zamana kadar dedi 36+3 hamileymişim suyum iyiydi ancak akıntım oldupundan bir test yapıldı çift çizgi çıkarsa alıcaz dediler Allahtan tek çıktı geçen hafta dığum başlamış cumaya kadar bu çocuk durmaz dedi suyum heran gelebilir öocuk doğum kanalında rahim kspalı sncak açılması an meselesi çünkü bebeğin başı tam sınıra dayanmış dedi beneğim küçük 2500 gr ağrılarım halen var aynı adet sancısı hiç farkı yok ana korkutuyor inş cumaya kadar dayanır bebeğim
bu en çok beğenilen kitap bende buna yeni başladım ilkini okuyordum çünkü bu kitap baskısı sürekli tükenen bi kitap bebeğimize rutin oluşturmanın öneminden bahsediyor plansız programsız bebek büyütmektense bir program dahilinde hareket etmemiz yanlışlar yapmadan nelerin yanlış yapıldığını bilmemiz iyi olacaktır...SSağol canim. Ben de tracy hoog u az önce sipariş ettim. Okuyalim bakalim neler varmis.
geçmiş olsun canım ne kadar dursalar okadar kar ama bebişler erkenden gelmek için herşeyi yapıyolar rabbim hayırlısıyla hayırlı zamanda doğmalarını nasip etsin inşallah vaktinde saatinde gelirlerde bizleride üzmezler inşallahKızlar hepinize merhaba bugün doktora gittim ağrım çok fazla çıktı nasıl durdun bu zamana kadar dedi 36+3 hamileymişim suyum iyiydi ancak akıntım oldupundan bir test yapıldı çift çizgi çıkarsa alıcaz dediler Allahtan tek çıktı geçen hafta dığum başlamış cumaya kadar bu çocuk durmaz dedi suyum heran gelebilir öocuk doğum kanalında rahim kspalı sncak açılması an meselesi çünkü bebeğin başı tam sınıra dayanmış dedi beneğim küçük 2500 gr ağrılarım halen var aynı adet sancısı hiç farkı yok ana korkutuyor inş cumaya kadar dayanır bebeğim
Kızlar hepinize merhaba bugün doktora gittim ağrım çok fazla çıktı nasıl durdun bu zamana kadar dedi 36+3 hamileymişim suyum iyiydi ancak akıntım oldupundan bir test yapıldı çift çizgi çıkarsa alıcaz dediler Allahtan tek çıktı geçen hafta dığum başlamış cumaya kadar bu çocuk durmaz dedi suyum heran gelebilir öocuk doğum kanalında rahim kspalı sncak açılması an meselesi çünkü bebeğin başı tam sınıra dayanmış dedi beneğim küçük 2500 gr ağrılarım halen var aynı adet sancısı hiç farkı yok ana korkutuyor inş cumaya kadar dayanır bebeğim
canım cuma kaçıncı haftanda olacaksın kaç kilo olur yaklaşık bebiş doktor kuveze girer dedi mi acaba sana benimde erken doğum riski var küveze ne zaman girmez acaba diye merak ediyorum...Kızlar hepinize merhaba bugün doktora gittim ağrım çok fazla çıktı nasıl durdun bu zamana kadar dedi 36+3 hamileymişim suyum iyiydi ancak akıntım oldupundan bir test yapıldı çift çizgi çıkarsa alıcaz dediler Allahtan tek çıktı geçen hafta dığum başlamış cumaya kadar bu çocuk durmaz dedi suyum heran gelebilir öocuk doğum kanalında rahim kspalı sncak açılması an meselesi çünkü bebeğin başı tam sınıra dayanmış dedi beneğim küçük 2500 gr ağrılarım halen var aynı adet sancısı hiç farkı yok ana korkutuyor inş cumaya kadar dayanır bebeğim
canım ben seni tüp bebek topiğinden tanıyorum sanki bende o dönem tüp bebek yaptırıyordum sende bu zamana kadar gelmişsin demek içinden ne geliyorsa o olsun bana da sağlık ocağındaki gebe bu tüp bebek bunu riske atmazlar bu değerli çünkü demişti bende ohs olmuştum ne yaşadığını biliyorum ben doğum sancılarını baştan çektim diye espri yapıyorum şimdi sezeryan diyordum zaten doktor suyun azalmış dönmez sezeryan dedi banatabı son ana kadar sezaryan ıhtımalı hep var, ama yaşım 30. çok zor hamıle kaldım. hele ohss günlerım kabus
her iki dr. da en sonunda tercıh senın dıyor da, işte bende hastaneden uzakta olmanın da verdıgı tedırgınlıği var. Neyse bı 38. haftaya gıreyım bakalım. böyle dıye dıye de doğum kapıdaeşim de sen bılırsın dıyor, keşke ner bırsey söylese. Bu aşamada tek başıma karar vermek zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?