yaspastam doktora sordum mümkün değil dedi. en erken tahmini 12 haftalıkken yaparlarmış ki onda da yüzde elli şans vardır ve genellikle kız derler ki erkek olursa sonradan sorun olmaz diye dedi. 14 hafta öncesi söylenen hiçbir şey kesin değildir dedi.
çok şükür minik kesemizi görebildik:)13 mm olmuş. geç döllenmeymiş tahminimin 4 gün gerisine gittik ama sağlıklı olsun da varsın geç olsun:):) iki hafta sonraya gün verdi kalp atışı için:)(5 hafta 2 günlükmüş yavrum :) )
çok şükür minik kesemizi görebildik:)13 mm olmuş. geç döllenmeymiş tahminimin 4 gün gerisine gittik ama sağlıklı olsun da varsın geç olsun:):) iki hafta sonraya gün verdi kalp atışı için:)(5 hafta 2 günlükmüş yavrum :) )
Ben de 5+3um canim ama abdominal oldugu icin keseyi zor gördük benom doktor vajinal bakmiyor keske baksaydi ben de belki duyardim artik yirmi gun sonraya kismetse
ben de sanırım hamleyim :))kan testim 55.18 cıktı.Daha önce birdüşük yaptım bu sefer de biraz korkuyorum.Test değerim biraz düşük çünkü ama hayırlısı bakalım
öncekinde kalp atışlarını hiç duymadık canım, belki kalp atışları başlar diye doktorum 8. haftaya kadar bekledi ama kese iyice bozulmaya başladığı ve kalp atışları başlamadığı için kürtaj yapmak zorunda kaldı.
pıhtılaşma için üniversite hastanesinde genetik testleri yaptırdım canım.
Kizlarr günaydın gittim geldim cok şükür kesemi gördük karindan bakti doktorum idrara sıkışık olmadigim icin zor görundu gorunene kadar öldüm öldüm dirildim valla cok heyecanliydi asil onemli olan bebegin canlanmasi 20 gun sonra gel bakalim dedi ogretmenim bir aylik heyet raporu verym dinlen evde dedi yirmi gun cok uzun bakalim nasil geçecek darisi diğer güzel annislerin basinaa
herşeyin yolunda gitmesine sevindim sağlıkla kucağına al inş. yalnız ben merak ettim dr neden heyet raporu vermek istedi kanama falanmı var? Hangi şehirdesin bende öğretmenim doğum iznine bile zorla heyet verdiler
herşeyin yolunda gitmesine sevindim sağlıkla kucağına al inş. yalnız ben merak ettim dr neden heyet raporu vermek istedi kanama falanmı var? Hangi şehirdesin bende öğretmenim doğum iznine bile zorla heyet verdiler
ya canım oyle bir sey yok kim uyduruyor bunu Allah aşkına bulantılı hamılelık gecırenın bebegı saglıklı dıye bır sey yok uydurmayın boyle seyler her duydugunuzada ınanmaıyın lütfen
öncekinde kalp atışlarını hiç duymadık canım, belki kalp atışları başlar diye doktorum 8. haftaya kadar bekledi ama kese iyice bozulmaya başladığı ve kalp atışları başlamadığı için kürtaj yapmak zorunda kaldı.
pıhtılaşma için üniversite hastanesinde genetik testleri yaptırdım canım.