2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
tünaydın arkadaşlar anca vakit bulup siteye bakabildim hem miğde bulantısı hem iş ikisi birarada çok fena durumdayım sizler nasılsınız ?

merakla beklıyorum. sanırım aynı doktorla devam edicem ama 13unde randevudada bekledığım gıbıyse bakalım heyecanlıyım çok.

yaspastam doktora sordum mümkün değil dedi. en erken tahmini 12 haftalıkken yaparlarmış ki onda da yüzde elli şans vardır ve genellikle kız derler ki erkek olursa sonradan sorun olmaz diye dedi. 14 hafta öncesi söylenen hiçbir şey kesin değildir dedi.

çok şükür minik kesemizi görebildik:)13 mm olmuş. geç döllenmeymiş tahminimin 4 gün gerisine gittik ama sağlıklı olsun da varsın geç olsun:):) iki hafta sonraya gün verdi kalp atışı için:)(5 hafta 2 günlükmüş yavrum :) )

kızlar..SAT 4 ARALIK bende eylül annesiyim.ilk bebeğimiz olacak çok heyecanlıyılm çok da mutlu.karışık duygular içindeyim.

Rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallah ne güzel görmüşsünüz keseyi bende haftaya gidicem keseyi görmek için senin sat ne zamandı?

Canim vajinal mi bakti doktor ben de gördüm kesemii cok mutluyum ama karindan bakildigi icin cok zor gördük mm falan soyleyemedi o yüzden

Merhaba :))

ben de sanırım hamleyim :))kan testim 55.18 cıktı.Daha önce birdüşük yaptım bu sefer de biraz korkuyorum.Test değerim biraz düşük çünkü ama hayırlısı bakalım

öncekinde kalp atışlarını hiç duymadık canım, belki kalp atışları başlar diye doktorum 8. haftaya kadar bekledi ama kese iyice bozulmaya başladığı ve kalp atışları başlamadığı için kürtaj yapmak zorunda kaldı.
pıhtılaşma için üniversite hastanesinde genetik testleri yaptırdım canım.

herşeyin yolunda gitmesine sevindim sağlıkla kucağına al inş. yalnız ben merak ettim dr neden heyet raporu vermek istedi kanama falanmı var? Hangi şehirdesin bende öğretmenim doğum iznine bile zorla heyet verdiler

herşeyin yolunda gitmesine sevindim sağlıkla kucağına al inş. yalnız ben merak ettim dr neden heyet raporu vermek istedi kanama falanmı var? Hangi şehirdesin bende öğretmenim doğum iznine bile zorla heyet verdiler

Benim ilk hafta kahve lekem oldu düşük tehlikemvar ilk bebegiminde 8. Haftada kalbi durmustu ondan verdi herhalde canim batmandayim

Son düzenleme:
yok canım bende de yok bulantı kusma falan. Herhalde bu saatten sonra da olmaz bilemiyorum ki.

Peki kasık ağrıları faan oluyomuuu

Evet canim sol kasigim cok agriyor söyledim doktora bugun bir sey demedi adet ağrısı gibi agrimda oluyor arada

Son düzenleme:

anladım canım, Allah bu defa böyle bir üzüntü yaşatmıcak inşallah sana buna yürekten inanıyorum.

İş yerinde arkadaşım pıhtılaşma sorunu olmasına rağmen şu an 2 çocuk annesi :) Darısı senin başına canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…