2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

ah inşallah benimde kolay geçer..
ben geçmişte vajinismus yaşamıştım o yüzden korkum var kasmamam lazım :/

TBiki spinal canm yari uyaniksin ve belden asagi hicbisi hissetmion ama epiduralde cok ayik ve icerde olan kipirdulari hissedion korkuon bu sefer

spinalin etkisi geçtiğinde ağrı daha fazla olabiliyormuş o yüzden epidurali daha çok istiyorum ama bel ağrısı olur mu onu düşünüyorum

Oyyy tontik kizima masallah. İnsallah benim kizim da 3 kg uzeri dogar pztsi bende kizima kavusucam i sallah hayirlisiyla

Agri durumlari nasil canim kac gunde rahat edicez bir nebzede olsa

Ilk iki günü atlatıp gazını da çıkardın mı ağrıda hafifliyor cnm Allah inş pzt günü yardımcın olsun güle güle al kızını kucağına sağlıkla inş

ah inşallah benimde kolay geçer..
ben geçmişte vajinismus yaşamıştım o yüzden korkum var kasmamam lazım :/
Kendini kasmazsan acimaz bence. Ben çatı muaynesi olacağımı bilmeyerek gittim orda ögrendim. Ben konusurken daha kadın ne olduğunu anlamadan şip şak halletti bense ağzım açık kaldım öyle

Kendini kasmazsan acimaz bence. Ben çatı muaynesi olacağımı bilmeyerek gittim orda ögrendim. Ben konusurken daha kadın ne olduğunu anlamadan şip şak halletti bense ağzım açık kaldım öyle

çok şanslısın. inşallah benimde öyle olur

Benden de
bendende sürekli akıntı geliyor. Beyaz kokusuz. Sizlerdede oluyormu?
Birde bu aralar sanki idrarım daha koyu renk.
Ve banyodansonra gögüs uslarımdan beyaz beyaz seyler çıkıyor . Ama sıvı gıbı degıl. Daha kıvamlı ve koyu renk . Sarıya yakın gıbı. Sizlerde de oluyormu???

Canim ya seni de mi ikisi Zor oluyo ki Zeytinyagi kullandin. Ben de cok zorlaniyorum biraz genislemis olmasi gerekmiyo mu acaba normal yapamam mi diye cok kafama takiyorum doktor ikisinin ilgisi yok dedi ama Ben yine de takiyorum
Canım hamıle kalmadan önce ve ılk zamanlarda zorlanmadım ılıskıde. Ama sonlara doğru zorlandım. Sanırım korktuğumdan . Ama şuada var aslında ılıskıde çok ısteklıyım. Arzuluyorum. Ama ıslaklık olmuyordu. Oyüzden kuru oldugundan gırmıyordu. Ama zeytınyagınsurdüm olayı çözdüm
Çok rahat acımadan ılıskıye gıdık ama artık gırmıyoruz 2 hafta dan fazladır . Eşim kokuyor bebeğe bırsey olur dıye. Zaman zaman benım canım istemese bende erken doğumu tetkikler dıye durduruyorum kendımı

Akıntim bazen beyaz oluyor bazen sarı belli olmuyor.idrarada çok sık çıkıyorum rengine dikkat etmedim. Gögüslerimdede sarı bişeyler görüyorum ama göğüs kremi kullandığım icin ondan oluyor diye düşünüyorum

Bende de oluyor akinti bazen seffaf su gibi bazen beyaz renk surekli ıslaniyorum gunluk ped de kullanamiyorum mantar yapiyor burasida sicak kendimi surekli kuru tutmam gerekiyor kagit havlu koyuyorum surekli degistiriyorum ıslaniyorum

Canım göguslerden gelen kolostrum denen agiz sutu bebek icin mucize denecek kadar faydali sakin sıkma gögsunu bosa gitmesin hem sıkarsanda dogumun baslamasina sebep olabilir

Bişey kalmamış canım seninde çok güzel bi duygu hamileyken bile hissedemiyomuşuz bu kadarını onu anladım :) benim dr um ve anestezi dr u nabız yüksekliği, çarpıntı ve preeaklampsi için genel olmam gerektiğini daha kontrollü olacağknı söylediler başından beri benim dr um ikisini de yaparım benim için fark etmez ama ben genel öneriyorum diyordu epiduralden sonra çok feci baş ağrısı olabiliyormuş ve bu ağrı hiçbir ağrı kesici ile geçirilemiyormuş kaldı ki hastane epiduralde 450 tl fark alıyor ona rağmen dr lar geneli önerdiği için içim rahat girdim doğuma bence güzeldi böyle olması ameliyathaneye girince pek de sıcak bi ortam değil yani en azından bana göre :)

Sağol canım yaşadıklarımı yazayım belki işinize yarar diye düşündüm:) evet bende çok tatlı uyandım deniz hn diye o kadar güzel seslendiler ki gözlerimi açtım çok sağlıklı bi oğlunuz oldu dediklerinde eridim bittim zaten :) eve çıkınca yeter ilk gün fazla oluyor bi de ağrı sancıdan dolayı ayağa kaldırmaya geldiklerinde hareketlerin daha savruk oluyor pijamana geçme ihtimali oluyor ikinci gün normal pedle de idare edilir bende öyle oldu...

Canım çok sağol güzel dileklerin için hepimizin evladını Allah bizlere bağışlasın, ayırmasın inş... Ağrı kesicilerin faydası küçümsenemeyecek kadar fazla zaten :) daha sütüm tam gelmedi damla damla aldığı kadar işte bakalım inş gelir de mamaya gerek kalmaz seni de prenseslerini de öpüyorum canım :)

Evet canım dikiş olayı biraz sıkıntılı gerçekten gerçi dün banyomu yaptıktan sonra pansuman yapıldı o yapışkanlı şeyi çıkarttılar sprey sıktılar daha iyi oldu... Sonda konusunda bebeğe geçeceğini sanmıyorum yaaa ama iyi oldu ayıkken takılmadığı....

[Qcanım ağrı ="yudumw, post: 36613034, member: 567053"]spinalin etkisi geçtiğinde ağrı daha fazla olabiliyormuş o yüzden epidurali daha çok istiyorum ama bel ağrısı olur mu onu düşünüyorum [/QUOTE]
E canm agri kesici vurulucan mutlka agri olack .. Epiduralnde spinalind bi sure sinra etksi gecer . kaldiki spinal de agri dahaa fazla olsa ben doktorum asla ravsie etmez benm canimin ne kadar tatli oldugunu miymiy oldugumu bilir

Canım aynen ben de öyle hep zor oldu Eytinyagi kolaylaştırıyor ama çok sağlıklı olmuyo alışamamalı diye çok okuyunca artık kullanmıyorum bu korku dogum korkusunu da tetikliyor ayrıca evet beyaz akıntım da cok cok cok cok fazla iğreniyorum

Arksdaslar dun aksam 8de sezeryana alindim oglum dogdu ama yogun bakimda dualarinizi eksik etmeyin ne olur .cokvuzgunum ilk defa az once gordum cok kucuk 44 cm 2100 gram dogdu.oglumu oyle gormeye dayanamiyorum
cnmçok geçmiş olsun. Allah da yardımcın olsun. üzülme bak sağ salim kavuşmuşsun, hayırlısıyla toparlar inşallah. hep iyi düşün, kendini yıpratma. eline de alıcaksın kısa süre sonra, bunu düşün

forumda hep çatı muayenesi zor oluyo diyenleri duyuyoduk, bn de biraz gerilmeye başlamıştım ama bu yazdığını okumak çok iyi geldi. salı günü bnm de muayenem var. ben de normal istiyorum. artık bol bol dua edicez, inşallah kolay ve güzel bir doğum yaparız ikimiz de..iyi düşn sen de korkma.

Ba
banyoyu ne zaman yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…