Doğum yapan arkadaşlar Bebeğinizin tahmini kilosu ile doğum sonrası gercek kilosu nasıl oldu. Gelişim geriliği oldugundan bu konuya çok takıldım ölçümler ne derece güvenilir merak ediyorum. Müsait zamanda yazabilirseniz cok sevinirim. Sevgiler..
Kizlarrrrrrr doğum zamanım belli oldu 1 eylül aksam 6 . bugün 1 haftada önce 2750 idi 1 hafta sonra 3800 olmuş . nasıl bu kadar kilo aldı hic blmiorum bakalım hayrslisi .
Slm arkadaslar uzun sure sonra tekrar yaziyorum.sitenin yeni hali beni kusturdu.android uygulamasi da artik yok cok gicik oldum bu durumayarin yamalak takip edebildim.hala alinti yapamiyorum.dogum yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum.gunu belli olan arkadaslara da sabir diliyorum cunku son gunler gecmek bilmiyor.
Benim 3-4 gun sadece geceleri adet sancisina benzeyen ama o jadar
Ama daha hafif kasik agrilarim oldu.sonra bu agrilar gunduzde olmaya basladi.nst de sancim ayni anda o kasilma gibi agriyi da hissetmistim.dunden beride bu kasilmalar daha agrili rahatsiz edici bi hal aldi.bugunde bole devam edrse doktora gidicem ve icimden bi ses bebegimle evime donucem diyor.nirmal dogum yapanlar bilirler belki gercek dogum sancisi mi acaba bu?bebisim henuz 3 kilo insallah sezwryan gununu bekler
Bugün dr kontrolüm vardı. Çatı muaynesi oldum. Hiç korkulacak bir durum yokmuş. Acı hissetmedim. Dr catin musait normal dogurabilirsin dedi. Ama ben çok korkuyorum nasıl olacak bilmiyorum. .. Bebegim 2800kg. Karın cevresi herzamanki gibi geri nst de sancı çıkmadı.
Bugün dr kontrolüm vardı. Çatı muaynesi oldum. Hiç korkulacak bir durum yokmuş. Acı hissetmedim. Dr catin musait normal dogurabilirsin dedi. Ama ben çok korkuyorum nasıl olacak bilmiyorum. .. Bebegim 2800kg. Karın cevresi herzamanki gibi geri nst de sancı çıkmadı.
Canım ya çatı muayenesinde doktor elini yağlıyormu? Ne bileyelim ya o ameliyat elvıneıyle ıyıce yapışır girmez.
Aklıma saçma saçma seyler geliyor. Yanıma zeytınyagı alsamda sürsem mi diye
Çünkü biz son zamanlarda ilişkiye girerken ben hep zeytınyagınsurdüm. Çok kolay oldu
bence kilosu normal bende de böyle gidiyor ve orda gördüğü değerler gerçek kilolarla ve kafa göbek çevresi ölçümleriyle çok alakasız aslında canım bunu artık kabul etmeliyiz doktorlar sadece standartların içinde mi ona bakıyorlar zaten 30 lardan sonra o ölçümler pek bişey ifade etmiyorlar diyorlar çünkü gerççektende her ölçtüklerinde farklı çıkacağını doktor söylüyor zaten rahat ol ortalamaların içindemi ona bakıyorlar değilse söylerler zaten
ultrasonla gercek kılosu uyuşmuyor pek bılıyorum ama daha düşük çıkmasından endişeliyim.acıkcası.ortalamanın içinde haftasıyla uyumlu dedı doktorumuz.Sağlıklı olsun, topaç olmayıversın napalım
Canim benimkinin basi cok uzun zamandir asagida hatta disaridan bakinca bile belli oluyor Ben de doktoruma erken degil mi dedim degil ilk bebeklerde erken Donme gorulebilir dedi. Bence endise etme
Arksdaslar dun aksam 8de sezeryana alindim oglum dogdu ama yogun bakimda dualarinizi eksik etmeyin ne olur .cokvuzgunum ilk defa az once gordum cok kucuk 44 cm 2100 gram dogdu.oglumu oyle gormeye dayanamiyorum
selam biz de kontrole gittik ..kizim 2800 gr olmus asagi da inmis.hissettim zaten makat ve vajina baskisi oldu gece..haftaya sez günü belirleyecegizzz..
Arksdaslar dun aksam 8de sezeryana alindim oglum dogdu ama yogun bakimda dualarinizi eksik etmeyin ne olur .cokvuzgunum ilk defa az once gordum cok kucuk 44 cm 2100 gram dogdu.oglumu oyle gormeye dayanamiyorum
geçmiş olsun canım.inşalah bi an önce toparlar kendini.dışarda daha çabuk kilo alacağına eminim.inşallah sütün yarasın bebişe.dikkat et kendine ve bebeğe
Canım ya çatı muayenesinde doktor elini yağlıyormu? Ne bileyelim ya o ameliyat elvıneıyle ıyıce yapışır girmez.
Çünkü biz son zamanlarda ilişkiye girerken ben hep zeytınyagınsurdüm. Çok kolay oldu
Canim merak etme dr lar bu gibi durumlarda tedbirliler canini acitmayacagina eminim parmaklarimi gliserine batiriyorlar yani sivi vazelin ama zeytinyagi olayina koptum
Hayır zeytinyağı sürmüyor. Eline eldiven giyip üc parmağını içeri soktu. Icerde acmaya çalıştı parmaklarını.benim akintim olduğu icin orası kaygandı zaten kendinden. Ben pek acı hissetmedim bagırmadımda. Catin geniş dedi bana ondandır belki bilmiyorum ama ilişki esnasında hep acı cekerim :)
selam biz de kontrole gittik ..kizim 2800 gr olmus asagi da inmis.hissettim zaten makat ve vajina baskisi oldu gece..haftaya sez günü belirleyecegizzz..