ultrasonla gercek kılosu uyuşmuyor pek bılıyorum ama daha düşük çıkmasından endişeliyim.acıkcası.ortalamanın içinde haftasıyla uyumlu dedı doktorumuz.Sağlıklı olsun, topaç olmayıversın napalım
dışardan mı bellı, benımkı öyle degıl daha. Az hareket etmelisin dedı dr. öyle yapıyorum.
Canım ya çatı muayenesinde doktor elini yağlıyormu? Ne bileyelim ya o ameliyat elvıneıyle ıyıce yapışır girmez.
Aklıma saçma saçma seyler geliyor. Yanıma zeytınyagı alsamda sürsem mi diye
Çünkü biz son zamanlarda ilişkiye girerken ben hep zeytınyagınsurdüm. Çok kolay oldu
Canim ya seni de mi ikisi Zor oluyo ki Zeytinyagi kullandin. Ben de cok zorlaniyorum biraz genislemis olmasi gerekmiyo mu acaba normal yapamam mi diye cok kafama takiyorum doktor ikisinin ilgisi yok dedi ama Ben yine de takiyorum
Bugün dr kontrolüm vardı. Çatı muaynesi oldum. Hiç korkulacak bir durum yokmuş. Acı hissetmedim. Dr catin musait normal dogurabilirsin dedi. Ama ben çok korkuyorum nasıl olacak bilmiyorum. .. Bebegim 2800kg. Karın cevresi herzamanki gibi geri nst de sancı çıkmadı.
Arksdaslar dun aksam 8de sezeryana alindim oglum dogdu ama yogun bakimda dualarinizi eksik etmeyin ne olur .cokvuzgunum ilk defa az once gordum cok kucuk 44 cm 2100 gram dogdu.oglumu oyle gormeye dayanamiyorum
Arkadaşlar aranızda sezeryan olması kesinleşip epidural mi spinal mi olacağına karar veren var mı?Ya da daha önceden sezeryan olan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi? Çünkü ben de spinal ve epidural arasında kaldım doktorum kararı bana bırakıyor ve çok kararsızım şimdi.Doğumum da 16 Eylülde olucak inşallah...
Canim ya seni de mi ikisi Zor oluyo ki Zeytinyagi kullandin. Ben de cok zorlaniyorum biraz genislemis olmasi gerekmiyo mu acaba normal yapamam mi diye cok kafama takiyorum doktor ikisinin ilgisi yok dedi ama Ben yine de takiyorum
Arkadaşlar aranızda sezeryan olması kesinleşip epidural mi spinal mi olacağına karar veren var mı?Ya da daha önceden sezeryan olan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi? Çünkü ben de spinal ve epidural arasında kaldım doktorum kararı bana bırakıyor ve çok kararsızım şimdi.Doğumum da 16 Eylülde olucak inşallah...
Bende 15 eylulde sezeryan olucam canim ama ben genel olucagim ilk dogumumda da genel olmustum belimi elletmek istemiyorum cunku daha sonra bel agrisi ve migren yapiyor
Selam kızlar bizde dün evimizi geldik çok şükür kızım 3520 gr 50 cm dünyaya geldi Dr epidurali önerdi ama ben ameliyathane ortamına dayanamam diye genel istedim ayıldığımda ameliyathanedeydim gülerek uyandım btn ameliyat ekibi şaşırdı :) çok şükür bi sorun yaşamadım bebeğimde iyi maşallah Allah hepinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bende 15 eylulde sezeryan olucam canim ama ben genel olucagim ilk dogumumda da genel olmustum belimi elletmek istemiyorum cunku daha sonra bel agrisi ve migren yapiyor
Selam kızlar bizde dün evimizi geldik çok şükür kızım 3520 gr 50 cm dünyaya geldi Dr epidurali önerdi ama ben ameliyathane ortamına dayanamam diye genel istedim ayıldığımda ameliyathanedeydim gülerek uyandım btn ameliyat ekibi şaşırdı :) çok şükür bi sorun yaşamadım bebeğimde iyi maşallah Allah hepinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
[QUOTönceki haftayaunzelo, post: 36609043, member: 509313"]Masallah canim ozel birsey yaptin mi. Ya da daha onceki haftalardan ne gibi bi farklilik yasadin acaba cok iyi gelismis[/QUOTE]
Daha onceki haftaya gore bu hafta hep yattım yedim yattım yedim yattım günde 2posta uyudum canım farklı bi tek buydu :)))
Arkadaşlar tek tek alıntılayamadım ama hepinize çok teşekkür ederim çok zor günler atlattım biliyorsunuz desteğinizi hiç eksik etmediniz herkese minnettarım :) doğumdan bahsedeyim size biraz...aslında baştan epidural istemiştim ama anestezi uzmanı bana geneli önerdi hep uyanamazsam diye korkuyodum ama Allahıma milyonlarca kere şükürler olsun ki ameliyathanedeyken ayıldım hep kötü anlatırlar ayılma esnasını hiç korkmayın sizi bekleyen bi evladınız olunca herşey değişiyormuş:) dr um ölçümleri hep az söylemiş bi kere daha sevdim kendisini en son 3300 kilo 49-50 cm boy demişti temkinli davrandığı iyi olmuş 3450 kg ve 53 cm diye duyunca nasıl sevindim anlatamam :) gaz problemine gelince ondan da korkmayın ilaç veriyorlar zaten o da sorun olmuyor beni şu an en çok yoran karnımdaki acı ve sancılar dikişler acıyor haliyle... Bi de aklınızda olsun bana kendi pedimi kullandırmadılar hastane iç çamaşırının üstüne önce yeşil hastaların altına serilen bez var ya ondan koyup üstüne de kendi pedlerini koyup bebek gibi bağladılar zaten normal orkidle olacak gibi değilmiş... Bi de sondanın takılma olayı beni baya bi geriyodu önce narkozu verip sonra takmışlar çıkartırlarken de acımadı hiç... Ameliyathaneye ilk aldıklarında hepinize dua ettim rabbim sizleri de yavrularınıza sağlıkla kavuştursun diye... Off baya yazmışım kafanızı şişirdim yine:) fırsat buldukça girerim yine hepiniz kendinize çok dikkat edin:)
ne güzel ayrıntılı anlatmışsın bana sonda narkozdan önce taklmıştı ve çok acımıştı hatta bayılttıktan sonra taksanız olmaz mı demiştm bebeğe narkoz az ulaşması için önceden yaptıkları söylediler .doğumdan çıkınca ped yeterli gelmiyor altına hasta bezi koyuyorlar yatağa geçmemesi için birde çocuk bezi kullanmamı söylemişlerdi bir süre onu kullanıp sonra pede geçmiştim daha dikişlerin çok yeni en fazla 1haftada hiç acın kalmıyor ama dikkat etmen gereken zamandasın dikişlerini koruman lazım hareketlerini kısıtlamalısın