2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

benim de salı günü muayenem var canım.
biraz heyecanlıyım bu konu yüzünden

biz hamililikte hiç girmedik ilişkiye bişey olur die
ama mesela bende çok istek oldu

Gunumuz gelsefe olsa da bitse ya vallahi agir gelip artık cok

herkese güzel bi gün diliyorum, yarın doğum yapacak olanlara hayırlı sağlıklı sıhhatli doğumları olsun , sağlıklı bebişleri olsun inşallah darısı zamanı gelince bizlerin başına,bebişi olanlarada sağlıklı huzurlu bol sütlü günler dilerim.

Kizlar benim oglan yine yukari cikti 2-3 gundur ne yesem tekrar agzimdan geliyor mide asitim cok fazla o da bulanti kusma yapiyor kaburgalarima tekme yiyorum iki gögsumun arasi dolu resmen normalde artik asagi inmesi lazim benimkinin kolu kafasi agzimdan cikacak resmen hic rahat degilim hic sizde de bebegi boyle yukarida olan varmı

Canımmm çok sevindim çok duygulandım.
Merakla ayrıntıları bekliyorum.
Allah analı babalı büyütsğn inş.

canimmm cok sevindim allah anali babslu buyutsun..maasallah bebise...kendini biraz toparla ayrıntıları brkliyoruz..kuzucugu kokla yerime

Hayirli olsun canim saglikla sihhatle buyut bebegini insallah

hayırlı olsun canım. maşallah..

[QUOTE ademella, post: 36617582, member: 55828"]Selam kızlar,

22 Ağustos saat 11:25 te kızım dünyaya geldi. 3 kilo 225 gram ve çok sağlıklı bir bebek, aynı bana benziyor. İnşallah bir aksilik çıkmazsa yarın taburcu olacağız.

Detayları boş bir zamanımda yazacağım.

Herkese iyi doğumlar.[/QUOTE]
Canmm gozun aydin cok sevindim darisi bizlere benim de sali gunu cok heyecanliyim

Sevgilkelebegi canm yarin dogumun inşallah sag salim kavusacaksin bebisine meraktabirakma bizi ilk buldugun firsatta yaz olur mu.

Herkese iyi pazarlar kızlar işallah herkesin keyfi yerindedir bundan önce yazdığım mesajlara cevap alamadım ama umarım bu mesajımı cevaplayan birileri çıkar normal doğum düşünenler bunun için özel olarak yaptığınız birşey var mı acaba? Genel olarak hareketli olmak yürüyüş yapmak diyorlar ama doktorunuzun tavsiyeleri varsa değişik paylaşırmısınız :)

Hayırlı olsun canim masallah bebegine Allah anali babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…