2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canım benım yaklaşık 1 aydır rahim kemiklerim ağrıyo korkma bişey olmaz

Canm benim de bir aydir ara ara oluyor regl agrisi rahim kemigimde iki aydir agriyor normal heraldee

[QUOTna, post: 36621814, member: 547483"]Kızlar 37+5 te genel anestezi ile sezaryen oldum. Bebeğim 3000 gr, hastanedeyiz ve birbirimize alışmaya calışıyoruz[/QUOTE]
Canm hayirli
Kızlar 37+5 te genel anestezi ile sezaryen oldum. Bebeğim 3000 gr, hastanedeyiz ve birbirimize alışmaya calışıyoruz
Canm hayirli olsun Allah uzun omurler versin bebisinize de siE de detaylari yazarsin uygun zamnda

[Canım hic E="fpamuk, post: 36620118, member: 309753"]Kızlar son dr kontrolünde dr kordonun bebeğin boynuna 1kez dolandıgını söyledi. Ben normal düşünüyorum. Dr da bu durum engel değil sorun olmaz dedi. Fakat benim aklıma takıldı. Acaba normal dogumdan vazmıgecmeliyim? Bebegime bisey olursa diye korkuyorum şimdide. 2düsükten sonra sahip olduğum bir bebek.sizce ne yapmalıyım?[/QUOTE]
Canım bence sezeryan tercih et . çünkü kordon dolanmış nasıl bisi olmaz dio anlamadım orasını da.
Hatta seni sürekli kontrol altınaaalmasi lazim bebegin ağırlığı kadar o kordon gerekirse erken bile alınması lazim bebegn

[QUOTEdeğil ymn, post: 36621069, member: 491988"]kızlar ben ben 36+6yım doktorum 37+5 te alalım dedi ne dersiniz sezeryan olacağım çatı darlığı yüzünden 37+5 erken mi[/QUOTE]
Erken degil xanm 38in içinde oluosun çünkü. Fakat çok büyük bi problem yoksa çatı darlığından hariç bence biraz daha bekle . bende sezeryan olucam ama 39un içinde alacak yani 38+4 te

Canm sende benm gibi 4 kg ma yakin dogurcan bende oönde gidiyorum 12 gün ben bu soruyu doktora sordum büyük ve iri olduğu için erken gelirmiş DİE hic bi alakası yok dedi.
Bende 38+4te alacak :)

Yeni doğum yapan arkadaşlar tebrklr allah kavuşturdu çok şükür

[QUOtatlım beneylül normal doğum .a amaeylultika_27, post: 36619286, member: 409699"]Canim ya valla gelmis catmis senin gunun darisi bize bana cok var normal olacak heralde 40.haftada olduguna gore[/QUOTE]
Yok tatlim 12 eylul normal doum. Ama sezeryan olucam 1 eylul azcikkk kaldi ama inanki cok agir gelio tasiyamiorum artik su 1 haftada bitse . gogus kafesimde cok agri var

Arkadaslar herkese cok tesekkur ederim dualarinizi eksik etmeyin ne olur tek tek alinti yapamadim telefondan giriyorum.bebegim hala yogun bakimda onu birakip eve gelmek beni cok cok uzdu cok zoruma gitti.sesimi duyunca cokvagliyor.esim ve benim gormemize izin var dokunmak yasak yarin sabah sut goyurucem drdn rica edicemvelini tutmak icin dayanamiyorum

Askolsun canim tabiki hepiniz icin dua edicem. Ama once siz de bana edin saglikla gelsin minik kizim :)

Allah sirasi geldiginde hepimizi kurtarsin insallah :)

Sevgim kelebeğim yarınki doğumunda Allah yardımcın olsun. Sağlıkla sıhhatle al güzel kızını inşallah koynuna.
Gece dua edip uyicam ve güzel haberlerini beklicem :)
Iyi şanslar arkadaşım.

Gözün aydın canım çok sevindim :)
Darısı başımıza

Canım üzme kendini nolur geçici zaman bu çabuk geçicek sonra bebişin hep seninle inşallah :)
Çok çabuk kilo alıyorlar sen bile şaşırıcaksın bak gör

Canımmm;
Tebrik ederim. Birlikte mutlu bir yaşam sürün inşallah eşimde tebrik ediyor.

Bişeyin olduğunu sanmam canım. Dün benimde ağrım vardı hiç iyi hissetmiyodum kendimi kasılmalarımda çoktu.
Bugün çok daha iyiyim. Günden güne değişebiliyor benim durumum sanki artık ufak ufak yokluyo bişeyler tabi:)

[QUOTEdeğil ymn, post: 36621069, member: 491988"]kızlar ben ben 36+6yım doktorum 37+5 te alalım dedi ne dersiniz sezeryan olacağım çatı darlığı yüzünden 37+5 erken mi
Erken degil xanm 38in içinde oluosun çünkü. Fakat çok büyük bi problem yoksa çatı darlığından hariç bence biraz daha bekle . bende sezeryan olucam ama 39un içinde alacak yani 38+4 te[/QUOTE]

başka bi problem yoksa bence erken,bana dr. bi sorun çıkmazsa 38,5 alırız dedi

KIZLAR HAYIRLI GECELER.BİŞEY SORACAM.BEN HAMİLE DEĞİLİM BİR İKİ GÜNÜM VAR ADETE.SİZİN BELİRTİLERİNİZ NEYDİ

[QUOTE="Rapido, post: 36622748, member: 526460"]Uyuyamıyorum sıcak geliyo[/QUOTE]
canım hafif soguk suyla duş al,ben her gece duş alamadan uyuyamıyorum...
ateşin düşüyo rahatlıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…