Merhaba bende eylül annedi olucam ins sizleri hep okuyorum ama yazmiyorum bebeginin sariligindan bahsetmissin ben temmuz annelerinde okumustum sanirim iskut otunu kaynatip icmen bebegin sariligina iyi geliyormus internettende bir arastir istersen birde guneslenmesi gerek diye biliyorum evde gunesin geldigi yerlerde yatirmaya ozen goster bebegini insallah bian once iyilesir meleklerinizCanim i merak etme benim ki de 32 haftalik dogdu bir hafta küvez de kaldi ben doğumdan bir gun once vuruldum oz81 canim benimde kizimin sariligi gecmiyyor hatta bende seni merak ediyordum bebisin sariligi ne oldu diye
Canim i merak etme benim ki de 32 haftalik dogdu bir hafta küvez de kaldi ben doğumdan bir gun once vuruldum oz81 canim benimde kizimin sariligi gecmiyyor hatta bende seni merak ediyordum bebisin sariligi ne oldu diye
gelisimi tamam sayilir erken degil bencekızlar ben ben 36+6yım doktorum 37+5 te alalım dedi ne dersiniz sezeryan olacağım çatı darlığı yüzünden 37+5 erken mi
tebrikler hayirli olsun canım. .miss gibi kokar o simdi..emzirebiliyirmusun minik kusu..Kızlar 37+5 te genel anestezi ile sezaryen oldum. Bebeğim 3000 gr, hastanedeyiz ve birbirimize alışmaya calışıyoruz
kuzuuumm kiyamam sana...ama moralini yuksek tut , kisa sure sonra kavusacaksin ona o zaman bol bol sarilip hasret giderirsin..Arkadaslar herkese cok tesekkur ederim dualarinizi eksik etmeyin ne olur tek tek alinti yapamadim telefondan giriyorum.bebegim hala yogun bakimda onu birakip eve gelmek beni cok cok uzdu cok zoruma gitti.sesimi duyunca cokvagliyor.esim ve benim gormemize izin var dokunmak yasak yarin sabah sut goyurucem drdn rica edicemvelini tutmak icin dayanamiyorum
Hic miDoktor mu yasakladi canim
Arkadaslar herkese cok tesekkur ederim dualarinizi eksik etmeyin ne olur tek tek alinti yapamadim telefondan giriyorum.bebegim hala yogun bakimda onu birakip eve gelmek beni cok cok uzdu cok zoruma gitti.sesimi duyunca cokvagliyor.esim ve benim gormemize izin var dokunmak yasak yarin sabah sut goyurucem drdn rica edicemvelini tutmak icin dayanamiyorum
hayırlı olsun analı babalı sağlıklı sıhhatli yaşı uzun olsun, canım rabbim acısını göstermesinKızlar 37+5 te genel anestezi ile sezaryen oldum. Bebeğim 3000 gr, hastanedeyiz ve birbirimize alışmaya calışıyoruz
rabbim kolaylık versin şifa versin canım tez zamanda bebişini kucağına al inşallahArkadaslar herkese cok tesekkur ederim dualarinizi eksik etmeyin ne olur tek tek alinti yapamadim telefondan giriyorum.bebegim hala yogun bakimda onu birakip eve gelmek beni cok cok uzdu cok zoruma gitti.sesimi duyunca cokvagliyor.esim ve benim gormemize izin var dokunmak yasak yarin sabah sut goyurucem drdn rica edicemvelini tutmak icin dayanamiyorum
merhaba hosgeldin. .dogum ne zaman insallah..bilgiler icin teşekkür ederiz. .benom ilk kuzumda da olmustu..erken dogan bebeklerde daha cok goriluyor sarılık. .sık sık emzirmek gerekiyor insallahbiran once iyilesirler miniklerMerhaba bende eylül annedi olucam ins sizleri hep okuyorum ama yazmiyorum bebeginin sariligindan bahsetmissin ben temmuz annelerinde okumustum sanirim iskut otunu kaynatip icmen bebegin sariligina iyi geliyormus internettende bir arastir istersen birde guneslenmesi gerek diye biliyorum evde gunesin geldigi yerlerde yatirmaya ozen goster bebegini insallah bian once iyilesir melekleriniz
Kızlar 37+5 te genel anestezi ile sezaryen oldum. Bebeğim 3000 gr, hastanedeyiz ve birbirimize alışmaya calışıyoruz
tatlım bu aralar çok ciddi bir salgın olduğunu biliyorum, bence ihmal etme. su kaybediyorsun ve bu önemli bence.Günaydın kızlar hamilelik dönemim boyunca geçirdiğim en kötü geceydigeçenlerde 2-3 gün kadar ishal olmuştum ama geçince çokta önemsemedim dün akşam tekrar bi bağırsak sancısı ve bütün gece karnım ağrıdı sizce doktora gitmelimiyim? Böyle bi durum yaşayan önerisi olan var mı ? Bu arada doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun :)
Bu sefer sancısı var var ortada bişey yok idrarında koyulaşmış bişeylerin yolunda olmadığı belli ama bebek hareketleri iyi öğlene kadar geçmezse doktoru arayacağım zaten işallah bu durum bebeğin beslenmesine engel değildirtatlım bu aralar çok ciddi bir salgın olduğunu biliyorum, bence ihmal etme. su kaybediyorsun ve bu önemli bence.
canım hafif soguk suyla duş al,ben her gece duş alamadan uyuyamıyorum...[QUOTE="Rapido, post: 36622748, member: 526460"]Uyuyamıyorumsıcak geliyo
Valla haklisin cok sicak ben klima olmasa olurum vallahi . klima vea vantrtor yokmu canm
Geçmişi okuyamıyorum annişler umarım herkes iyidir yeni doğum yapanlara hayırlı olsun küveze giren de var sanırım ismi unuttum ama Allahım inş en kısa zamanda annesinin yanına gelmesini nasip eder toparlar bi an önce... 4 gecedir hiç uyumadım desem yeridir 1-2 saatlik uykularla ayaktayım idare etmeye çalışıyorum
SEVGİKELEBEĞİ
Nurdancım bugündü sanırım doğumun rabbim yardımcın olsun sağlıkla kavuş yavruna bizi habersiz bırakma canım
Canim bende hicbir msj ima cevap alamiyorum acaba mesajlarim görunmuyormu msj kutusunun nereden silinevegini bende bulamadim bilen varsa cevap bekliyorumKızlar ben artık Bildirimler dede bana mesaj yazanları göremiyorum ancak tek tek okuyarak buluyorum.
Eskisi gibi silmek mi gerekiyor diye baktım nerden silindiğini de anlayamadım.
Yardımcı olanınız olursa şimdiden Allah razı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?