2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canim i merak etme benim ki de 32 haftalik dogdu bir hafta küvez de kaldi ben doğumdan bir gun once vuruldum oz81 canim benimde kizimin sariligi gecmiyyor hatta bende seni merak ediyordum bebisin sariligi ne oldu diye
Merhaba bende eylül annedi olucam ins sizleri hep okuyorum ama yazmiyorum bebeginin sariligindan bahsetmissin ben temmuz annelerinde okumustum sanirim iskut otunu kaynatip icmen bebegin sariligina iyi geliyormus internettende bir arastir istersen birde guneslenmesi gerek diye biliyorum evde gunesin geldigi yerlerde yatirmaya ozen goster bebegini insallah bian once iyilesir melekleriniz
Canim i merak etme benim ki de 32 haftalik dogdu bir hafta küvez de kaldi ben doğumdan bir gun once vuruldum oz81 canim benimde kizimin sariligi gecmiyyor hatta bende seni merak ediyordum bebisin sariligi ne oldu diye

gunaydinlaaaaaar
kızlar ben ben 36+6yım doktorum 37+5 te alalım dedi ne dersiniz sezeryan olacağım çatı darlığı yüzünden 37+5 erken mi
gelisimi tamam sayilir erken degil bence

Kızlar 37+5 te genel anestezi ile sezaryen oldum. Bebeğim 3000 gr, hastanedeyiz ve birbirimize alışmaya calışıyoruz
tebrikler hayirli olsun canım. .miss gibi kokar o simdi..emzirebiliyirmusun minik kusu..
kuzuuumm kiyamam sana...ama moralini yuksek tut , kisa sure sonra kavusacaksin ona o zaman bol bol sarilip hasret giderirsin..

Bebebişler peş peşe geliyorlar :) ne güzel..
Doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum, Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi. Darısı sabırsızlıkla bekleyen bizlere olsun.

gecer bugunlerde canım uzulme sakın hersey yoluna gırer kucagına alır koklar koklar durursun sonrada bugunlerın acısını cıkarırsın sabır arkadasım dualarımız senınle

LENFOMA

nerdesın canım ya nasıl oldu dogumun ıyımısınız ne alemdesın hersey yolundamı cok tebrık ederım allahım analı babalı buyutsun saglıklı gzel gunlerını gor ıhmal etme buraları

BADEMELLA
tebrık ederım canım bebegıne kavustun sonunda darısı hepımızın basına

DENISB
cnm tebrık ederım cok cok sevındım sıkıntılı bır hamılelıgın sonunda masallah tosbık bır bebege kavustun guzel gunler sızın olsun arkadasım

SEVGIKELEBEGI
allahım yardımcın olsun kolay bır sekılde saglıkla kucagına al bebegını bızede musaıt olunca yaz cnm

rabbim kolaylık versin şifa versin canım tez zamanda bebişini kucağına al inşallah

merhaba hosgeldin. .dogum ne zaman insallah..bilgiler icin teşekkür ederiz. .benom ilk kuzumda da olmustu..erken dogan bebeklerde daha cok goriluyor sarılık. .sık sık emzirmek gerekiyor insallahbiran once iyilesirler minikler

Kızlar 37+5 te genel anestezi ile sezaryen oldum. Bebeğim 3000 gr, hastanedeyiz ve birbirimize alışmaya calışıyoruz

Hayırlı olsun canım aynı hafta aynı gün doğum yapmışız Allah analı babalı büyütsün inş biz dün geldik evimize inş bebişin sana sende bebişine alışırsın bi an önce :)

Günaydın kızlar hamilelik dönemim boyunca geçirdiğim en kötü geceydi geçenlerde 2-3 gün kadar ishal olmuştum ama geçince çokta önemsemedim dün akşam tekrar bi bağırsak sancısı ve bütün gece karnım ağrıdı sizce doktora gitmelimiyim? Böyle bi durum yaşayan önerisi olan var mı ? Bu arada doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun :)

tatlım bu aralar çok ciddi bir salgın olduğunu biliyorum, bence ihmal etme. su kaybediyorsun ve bu önemli bence.

B
tatlım bu aralar çok ciddi bir salgın olduğunu biliyorum, bence ihmal etme. su kaybediyorsun ve bu önemli bence.
Bu sefer sancısı var var ortada bişey yok idrarında koyulaşmış bişeylerin yolunda olmadığı belli ama bebek hareketleri iyi öğlene kadar geçmezse doktoru arayacağım zaten işallah bu durum bebeğin beslenmesine engel değildir

Geçmişi okuyamıyorum annişler umarım herkes iyidir yeni doğum yapanlara hayırlı olsun küveze giren de var sanırım ismi unuttum ama Allahım inş en kısa zamanda annesinin yanına gelmesini nasip eder toparlar bi an önce... 4 gecedir hiç uyumadım desem yeridir 1-2 saatlik uykularla ayaktayım idare etmeye çalışıyorum
SEVGİKELEBEĞİ
Nurdancım bugündü sanırım doğumun rabbim yardımcın olsun sağlıkla kavuş yavruna bizi habersiz bırakma canım

[QUOTE="Rapido, post: 36622748, member: 526460"]Uyuyamıyorum sıcak geliyo
canım hafif soguk suyla duş al,ben her gece duş alamadan uyuyamıyorum...
ateşin düşüyo rahatlıyosun
[/QUOTE]
Valla haklisin cok sicak ben klima olmasa olurum vallahi . klima vea vantrtor yokmu canm

Kızlar salonda klima yatak odamda vantilatör var ama dün bi enteresan terledim sıcak bastı. Balkonda oturur pozisyonda uyuyakalmışım gecenin bir yarısı artık bize sahiden yazık ya. Bari sıcak yapmasa..

Kızlar ben artık Bildirimler dede bana mesaj yazanları göremiyorum ancak tek tek okuyarak buluyorum.
Eskisi gibi silmek mi gerekiyor diye baktım nerden silindiğini de anlayamadım.
Yardımcı olanınız olursa şimdiden Allah razı olsun :)

Peki psikolojin nasıl canım? Yani ben hayatımda hiç o kadar uzun uykusuz kalmadım neşeli enerjik misin yoksa çokta iyi hissetmiyo mu insan kendini?? Şuan hormonlarınında tavan yapmış olması gerekiyo merak ediyorum açıkçası bizi neler bekliyo diye :)

Canim bende hicbir msj ima cevap alamiyorum acaba mesajlarim görunmuyormu msj kutusunun nereden silinevegini bende bulamadim bilen varsa cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…