bana son 1 ay yürüyüş dedi sadece..Herkese iyi pazarlar kızlar işallah herkesin keyfi yerindedir bundan önce yazdığım mesajlara cevap alamadım ama umarım bu mesajımı cevaplayan birileri çıkar normal doğum düşünenler bunun için özel olarak yaptığınız birşey var mı acaba? Genel olarak hareketli olmak yürüyüş yapmak diyorlar ama doktorunuzun tavsiyeleri varsa değişik paylaşırmısınız :)
Canım geceleri bende çok kötü oluyorum. Uyku yok nefes darlığı fln. Daralıyorum sıcaktan. Agırlastım çok kötü. Kahvaltı yapıcam onu bile hazırlamaya elim varmıyo. Çok yorgunumFSUZEL
FSuzel doğumdan sonra haber verdi ben kaçırdım mı daha haber gelmedi mi arkadaşlar??
tatlım benimkinde şuan 32 haftalık gebe (02.08.2014) 37. haftaya kadar (05.09.2014) çalışabilir yazıo. sanırım 05.09.2014 tarihinde başka bişi getirmeme gerek yok çünkü zaten ozamana kadar çalışabilir die belirtilmişKızlar 32de aktarma raporunu alan arkadaslar. 37. Haftanıda tekrar rapor alıp verdınızmı işyerine? Ne yazıyordu o raporda ? 5 haftayı aktardık ya raporda 3 hafta dogum öncesi iz
N mi yazıyor ?
KIZLAR HAYIRLI GECELER.BİŞEY SORACAM.BEN HAMİLE DEĞİLİM BİR İKİ GÜNÜM VAR ADETE.SİZİN BELİRTİLERİNİZ NEYDİ
tatlım benimkinde şuan 32 haftalık gebe (02.08.2014) 37. haftaya kadar (05.09.2014) çalışabilir yazıo. sanırım 05.09.2014 tarihinde başka bişi getirmeme gerek yok çünkü zaten ozamana kadar çalışabilir die belirtilmiş
FSUZEL
FSuzel doğumdan sonra haber verdi ben kaçırdım mı daha haber gelmedi mi arkadaşlar??
Hımm anladım canım çok sağolsağolCanım ben 32 de rapor aldım işyerime verdim.
Sonra 37 de alacağım raporumu 36 aldım ( doktorum izne ayrılmamı istedi ağırlaştım diye- 1 hafta önceden aldım yani) ondada doğum öncesi 4 hafta izne ayrılması uygundur diyo. 37 de alanların 3 hafta yazar. Tatih te yazmıyo. Hemşire ne zaman dığum yapacağınız belli değil. Doğum yapınca raporu revize edeceğiz. Ne zaman izninizin biteceği yazacak dedi.
Bu raporuda şirkete verdim.
Doğum yapınca raporum revize edilince onuda vereceğim.
Canim biz seninle ayniyiz neden seninki 5 eylul görunuyor ki bana dr um 1 eylulde ayiracagim seni izine dedi 36+6 oluyorum o zaman cunku seninle sat ve dogum tarihimiz ayni senin rapor tarihlerinde bir sorun var sanki eger 5 inde gidersen 38 haftanin icinde oluyorsun ozaman 1 haftalik iznin yalan olacak bu sicakta evde yatmak varken neden bosu bosuna ise gidesinkibenimde 02.08.2014 başlangıç yapmışlar sgk yı aradım 5 eylül bitiş ama ben doktora gidip bu cuma başlatıcam 1 eylül itibariyle işe gitmicem çünkü 5 eylülde 37+3 oluyorum
Günaydın kızlar hamilelik dönemim boyunca geçirdiğim en kötü geceydigeçenlerde 2-3 gün kadar ishal olmuştum ama geçince çokta önemsemedim dün akşam tekrar bi bağırsak sancısı ve bütün gece karnım ağrıdı sizce doktora gitmelimiyim? Böyle bi durum yaşayan önerisi olan var mı ? Bu arada doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun :)
Sana da geçmiş olsun canım tam hamileliğimde sorun yaşamadım çok şükür derken son ay böyle şeyler oldu işte
geçmiş olsun canım,bende ishal yok ama hem karın agrısı hemde adet olacakmışım gibi ağrım ,hissiyatım var çok tuhaf,dünden beri böle hissediyorum
Canım geceleri bende çok kötü oluyorum. Uyku yok nefes darlığı fln. Daralıyorum sıcaktan. Agırlastım çok kötü. Kahvaltı yapıcam onu bile hazırlamaya elim varmıyo. Çok yorgunum
Bende mesajlarımı göremiyorum.hiç bişeyide çözemedim. Nasıl silinir vs.
Bu vesileyle rahim agrısı için cvp yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim
LENFOMA, FZUSEL, SEVGİKELEBEĞİ haber bekliyorum sizden.
Kızlar 37+5 te genel anestezi ile sezaryen oldum. Bebeğim 3000 gr, hastanedeyiz ve birbirimize alışmaya calışıyoruz
bana son 1 ay yürüyüş dedi sadece..
Canim biz seninle ayniyiz neden seninki 5 eylul görunuyor ki bana dr um 1 eylulde ayiracagim seni izine dedi 36+6 oluyorum o zaman cunku seninle sat ve dogum tarihimiz ayni senin rapor tarihlerinde bir sorun var sanki eger 5 inde gidersen 38 haftanin icinde oluyorsun ozaman 1 haftalik iznin yalan olacak bu sicakta evde yatmak varken neden bosu bosuna ise gidesinki
Peki son 1 ay yürüyüş doğumu çabuklaştırır mı bu konuda bir bilgin var mı canım?
Bende akşamları yürüyüşe çıkmak istiyorum ama kasılmalarım falan artıyo haliyle yürüyüş yapınca bununda doğumu tetiklemesinden endişe ediyorumda bir bilgin varsa paylaşırsan sevinirim
tatlım aşırı yürürsen tetikleyebilir doğumu gecikenlerin çok yürürüş yapıp sancılarının başladığını duymuştum ama normal doğumu kolaylaştırmak için yürümek gerekio die biliorum bana yemekten sonra yarım saat demişti her akşam düzenli yarım saat yürüsem harika olcak..Peki son 1 ay yürüyüş doğumu çabuklaştırır mı bu konuda bir bilgin var mı canım?
Bende akşamları yürüyüşe çıkmak istiyorum ama kasılmalarım falan artıyo haliyle yürüyüş yapınca bununda doğumu tetiklemesinden endişe ediyorumda bir bilgin varsa paylaşırsan sevinirim
Ben daha bu sabah kullandım sağlık ocağına gittim ordan kahvaltı etmeye gittim araba kullanmayı cok seviyorum. Başka gidecek yer bulsam orayada giderdim :)) senin doğum normalmi olacak günüm belli değil yazmışsın?Kızlar evde canım sıkılıyo dışarı çıksam artık araba kullanmam çok doğru diil gibi geliyo zaten sıcak sürekli uyusam uyurum ama bu seferde gece daha fazla uyuyamicam televizyon açmak falanda istemiyo canım of off
İşte bende günüme gelmeden doğumum başlar diye korkuyorumDün akşam hafif ağrım var falan yazmışsın diye ufak ufak senide merak etmeye başlamıştım bugün iyi oldu girdiğin :)
Gündüzleri fena diilim yine ben ama doğumu başlatmayı tetiklicem yorulup diye korkumdan yataktan mutfağa bile gitmek istemiyo canım aynen senin gibi:) doğumlar zaten bu aralıkta oluyormuş çünkü şuan doğursak normal zamanına geldik bile yani. Senin en azından tarihin belli:) bakalım bizim başımıza neler gelicek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?