2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
bana son 1 ay yürüyüş dedi sadece..

FSUZEL
FSuzel doğumdan sonra haber verdi ben kaçırdım mı daha haber gelmedi mi arkadaşlar??
Canım geceleri bende çok kötü oluyorum. Uyku yok nefes darlığı fln. Daralıyorum sıcaktan. Agırlastım çok kötü. Kahvaltı yapıcam onu bile hazırlamaya elim varmıyo. Çok yorgunum
Bende mesajlarımı göremiyorum.hiç bişeyide çözemedim. Nasıl silinir vs.
Bu vesileyle rahim agrısı için cvp yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim

LENFOMA, FZUSEL, SEVGİKELEBEĞİ haber bekliyorum sizden.

Kızlar 32de aktarma raporunu alan arkadaslar. 37. Haftanıda tekrar rapor alıp verdınızmı işyerine? Ne yazıyordu o raporda ? 5 haftayı aktardık ya raporda 3 hafta dogum öncesi iz
N mi yazıyor ?
tatlım benimkinde şuan 32 haftalık gebe (02.08.2014) 37. haftaya kadar (05.09.2014) çalışabilir yazıo. sanırım 05.09.2014 tarihinde başka bişi getirmeme gerek yok çünkü zaten ozamana kadar çalışabilir die belirtilmiş

KIZLAR HAYIRLI GECELER.BİŞEY SORACAM.BEN HAMİLE DEĞİLİM BİR İKİ GÜNÜM VAR ADETE.SİZİN BELİRTİLERİNİZ NEYDİ

adetini 3-5 gün geçince eczaneden idrarla yapılan testlerden alıosun silikte olsa çizgi çıkarsa hamilesin:) doktra gitmek içinde acele etme bence keseyi görmesi ve hatta içinin dolu olarak görmesi lazım bi 10 gün sonra falan gidersen garanti olur ben öle yapmıştım

benimde 02.08.2014 başlangıç yapmışlar sgk yı aradım 5 eylül bitiş ama ben doktora gidip bu cuma başlatıcam 1 eylül itibariyle işe gitmicem çünkü 5 eylülde 37+3 oluyorum

Hımm anladım canım çok sağolsağol

benimde 02.08.2014 başlangıç yapmışlar sgk yı aradım 5 eylül bitiş ama ben doktora gidip bu cuma başlatıcam 1 eylül itibariyle işe gitmicem çünkü 5 eylülde 37+3 oluyorum
Canim biz seninle ayniyiz neden seninki 5 eylul görunuyor ki bana dr um 1 eylulde ayiracagim seni izine dedi 36+6 oluyorum o zaman cunku seninle sat ve dogum tarihimiz ayni senin rapor tarihlerinde bir sorun var sanki eger 5 inde gidersen 38 haftanin icinde oluyorsun ozaman 1 haftalik iznin yalan olacak bu sicakta evde yatmak varken neden bosu bosuna ise gidesinki

geçmiş olsun canım,bende ishal yok ama hem karın agrısı hemde adet olacakmışım gibi ağrım ,hissiyatım var çok tuhaf,dünden beri böle hissediyorum

geçmiş olsun canım,bende ishal yok ama hem karın agrısı hemde adet olacakmışım gibi ağrım ,hissiyatım var çok tuhaf,dünden beri böle hissediyorum
Sana da geçmiş olsun canım tam hamileliğimde sorun yaşamadım çok şükür derken son ay böyle şeyler oldu işte işallah şu bi ayı kazasız belasız atlatırız da sağlıkla kucaklarımıza alırız sen de belki üşüttün yazın sıcağına kapılıp bazen cereyanda falan kalınınca da insanın her yeri ağrıyor

Dün akşam hafif ağrım var falan yazmışsın diye ufak ufak senide merak etmeye başlamıştım bugün iyi oldu girdiğin :)
Gündüzleri fena diilim yine ben ama doğumu başlatmayı tetiklicem yorulup diye korkumdan yataktan mutfağa bile gitmek istemiyo canım aynen senin gibi:) doğumlar zaten bu aralıkta oluyormuş çünkü şuan doğursak normal zamanına geldik bile yani. Senin en azından tarihin belli:) bakalım bizim başımıza neler gelicek:)

Kızlar evde canım sıkılıyo dışarı çıksam artık araba kullanmam çok doğru diil gibi geliyo zaten sıcak sürekli uyusam uyurum ama bu seferde gece daha fazla uyuyamicam televizyon açmak falanda istemiyo canım of off

bana son 1 ay yürüyüş dedi sadece..

Peki son 1 ay yürüyüş doğumu çabuklaştırır mı bu konuda bir bilgin var mı canım?
Bende akşamları yürüyüşe çıkmak istiyorum ama kasılmalarım falan artıyo haliyle yürüyüş yapınca bununda doğumu tetiklemesinden endişe ediyorumda bir bilgin varsa paylaşırsan sevinirim

aynen cnm bende öyle düşündüm oyüzden bu hafta cumaya kadar çalışıcam izne çıkıcam zaten sıkıldım artık zor oluyo çalışmak bende 1 eylülde 36+6 oluyorum
evet seninle aynı tarihimiz sanırım sisteme yanlış tarih girdiler oyüzden karıştı benimki

canım benim bildiğim doğumu çabuklaştırmıyo ama normal doğumda kolay açılmanı sağlıyor diye biliyor ama doktora bi sor istersen.
izne çıkınca bende yürüyüşe başlıcam

tatlım aşırı yürürsen tetikleyebilir doğumu gecikenlerin çok yürürüş yapıp sancılarının başladığını duymuştum ama normal doğumu kolaylaştırmak için yürümek gerekio die biliorum bana yemekten sonra yarım saat demişti her akşam düzenli yarım saat yürüsem harika olcak..

Ben daha bu sabah kullandım sağlık ocağına gittim ordan kahvaltı etmeye gittim araba kullanmayı cok seviyorum. Başka gidecek yer bulsam orayada giderdim :)) senin doğum normalmi olacak günüm belli değil yazmışsın?

İşte bende günüme gelmeden doğumum başlar diye korkuyorum
Ya aşırı halsizlik oluyo kahvaltımı zor yaptım. Evde ekmek yok onu düşünüyorum nasıl gidip alsam diye....
Evde yalnız olmakta çok sıkıcı. Bugünü saymazsak 6 günüm kaldı
Sonra yalnızlık falan yokkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…