2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Yok mu sana gelecek biri.
Yanında dursun.
Akşaö biraz yürüyüş yapsan mesela.
Az kaldı ya dayan...

Canm sen neye karar verdin. Doğumun için???
Kordon olayını seninle konuşmuştuk dimi yanlış hatırlamıyorum.

Sanki benim duygularımı yazmışsın canım bende bütün gün evde yalnızım eşim yoğun çalışıyor anca akşamdan akşama biraz yürürsek o çok iyi geliyor hayırlısıyla şu Eylül ayı gelip geçse herkes sağlıkla kucağına alsa bebişlerini konuşacak bi sürü konu olur tekrar :)

Canm sen neye karar verdin. Doğumun için???
Kordon olayını seninle konuşmuştuk dimi yanlış hatırlamıyorum.
Valla henüz net bir karar veremedim. Ama eşim normal doğum yapmamdan yana. Pazartesi kontrolüm 1hafta içinde dogurmazsam tekrar konuşucaz dr la. Tereddütlerimi dile getiricem. Kordon dolanması 1turdu. 1i gecerse zaten sezeryana alacak dr. 1 turdan problem cıkmaz diyo. Bunun dışında 2konu daha var kan sulandırıcı kullanıyorum. Normal doğum daha kanamalı oluyomus. Igneyide gün belli olmadığı icin bırakamıyorum. Diger konuda doğum gece falan olursa kendi doktorum girmeyecek. Buda benim extra korkmama neden oluyo. Kendi annem normal dogum ile 5 cocuk dogurmus bir kadın olarak bana normal dogumu önermiyo sezeryan ol diyo. Kayınvalidem kesinlikle normal ol diyo. Artık hayırlısı neyse o olsun :)

Evet cnm ya çok karışık işler.
Herkes bişe düşünüyo bişe söylüyor benim kafam daha çok karışıyo
Neyseki öyle yada böyle kararımı verdim.
Kısmetse haftaya bugğn bu saatte bebeğime çoktan kavuşmuş olacağım,

Canim kordon dolanmasi normal doğuma engel bir durum değil. Doğuma hazirlik kursunda bize izletilen videolarda bebegin boynuna kordonun 5 kez dolandigi dogumlar bile görülüyordu. İçin rahat olsun Allah'in izniyle.

kıxlar aşırı bulantım var yine başladı 20. haftaya kadar çokçektim hep serumlarla durdum şimdi de yiyemiyor hep çıkartıyorum bebeğim biüyüyordur inş. sizler nasılsınız. yarın kontrolüm var inş hayırlısı iile haftaya alalım der kurtulurum bebeğime sağlıkla kavuşurum çünkü hiç beslenemiyorum

Belirsizlik cok kötü. Hadi bakalım hayırlı doğumlar sana.. insallah cok güzel bir doğum olur..

Canim kordon dolanmasi normal doğuma engel bir durum değil. Doğuma hazirlik kursunda bize izletilen videolarda bebegin boynuna kordonun 5 kez dolandigi dogumlar bile görülüyordu. İçin rahat olsun Allah'in izniyle.
Evet doktorum da sorun değil gebeliklerin yüzde 30unda oluyo. Coguda farkedilmiyo diyo. Ama işte insan korkuyo yinede. Bakalım haftaya ne olucak kontrolde.

Banada yeni yeni annem eşim falan saçmalama kullanma falan diye karışmaya başladılar.
Geçen hafta kullanıyordum yoksa. Yalnız çukurlu yol falan olunca inanılmaz rahatsız oluyorum bebişin pozisyonundan mı ne bilmiyorum ama sinir geliyo :)
Normal istiyorum canım. Ama herşeyin hayırlısı tabi ki. Türkiye de yaşıyoruz bir bahane ile benide sezeryana sokarlar diye düşünüyorum.

Evet hayatım yalnız olmak sıkıcı ama bu sessizlik ve istediğimizi yapma özgürlüğüde özlenicek belkide o yüzden huysuzlanmayalım yayılalım aslında :):) 6 gün ya ne garip ilk trimester da kanamalarımızla vs ile başladık nerelere geldik inanamıyorum hala bazen. Gününü bilmek o güne hazırlanmak açısından çok güzel aslında ben şuan psikolojik olarak çok hazırlıksız hissediyorum mesela bir anda doğum başlasa..

Rapidocugum bende evde yanlizim benim de canim cok sıkılıyo hadi gel beraber oturalim

Şimdi zaman çok o zaman nasıl olucak acaba :)
Yürümek banada inanılmaz iyi geliyordu psikolojim değişiyodu resmen doğumu çabuklaştırır mı diye kafama taktım onada cesaret edemiyorum bir haftadır

Buarada canım dile kolay biliyorum ama kordon dolanması konusunda doktorun haklıdır bence.
Benim doktorumda bu kordon çok dolanır iki kere boyna dolanmış şekilde çıkardığımı bebeği çok bilirim falan demişti.
Birçoğumuzunkine arada dolanıp çözülüyo biz farkında diilizdir gibi geliyo bana.

kesinlikle bir hastaneye gitmelisin ve bol su tüketmelisin. geçen hafta aynısı benimde başıma gelmişti. acil serviste serumla toparladım. vücuttaki suyun azalması normalde iyi değilken bir de hamilelik ve sıcakla birleşince inanılmaz bitkinlik yapıyor. daha hızlı iyileşebilmek için malesef o serumu almak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…