Yok mu sana gelecek biri.Kızlar evde canım sıkılıyo dışarı çıksam artık araba kullanmam çok doğru diil gibi geliyo zaten sıcak sürekli uyusam uyurum ama bu seferde gece daha fazla uyuyamicam televizyon açmak falanda istemiyo canım of off
Canm sen neye karar verdin. Doğumun için???Ben daha bu sabah kullandım sağlık ocağına gittim ordan kahvaltı etmeye gittim araba kullanmayı cok seviyorum. Başka gidecek yer bulsam orayada giderdim :)) senin doğum normalmi olacak günüm belli değil yazmışsın?
Görünüyo canım.Mesajlarim görünmüyormu?
Sanki benim duygularımı yazmışsın canım bende bütün gün evde yalnızım eşim yoğun çalışıyor anca akşamdan akşama biraz yürürsek o çok iyi geliyor hayırlısıyla şu Eylül ayı gelip geçse herkes sağlıkla kucağına alsa bebişlerini konuşacak bi sürü konu olur tekrar :)Kızlar evde canım sıkılıyo dışarı çıksam artık araba kullanmam çok doğru diil gibi geliyo zaten sıcak sürekli uyusam uyurum ama bu seferde gece daha fazla uyuyamicam televizyon açmak falanda istemiyo canım of off
Valla henüz net bir karar veremedim. Ama eşim normal doğum yapmamdan yana. Pazartesi kontrolüm 1hafta içinde dogurmazsam tekrar konuşucaz dr la. Tereddütlerimi dile getiricem. Kordon dolanması 1turdu. 1i gecerse zaten sezeryana alacak dr. 1 turdan problem cıkmaz diyo. Bunun dışında 2konu daha var kan sulandırıcı kullanıyorum. Normal doğum daha kanamalı oluyomus. Igneyide gün belli olmadığı icin bırakamıyorum. Diger konuda doğum gece falan olursa kendi doktorum girmeyecek. Buda benim extra korkmama neden oluyo. Kendi annem normal dogum ile 5 cocuk dogurmus bir kadın olarak bana normal dogumu önermiyo sezeryan ol diyo. Kayınvalidem kesinlikle normal ol diyo. Artık hayırlısı neyse o olsun :)Canm sen neye karar verdin. Doğumun için???
Kordon olayını seninle konuşmuştuk dimi yanlış hatırlamıyorum.
Evet cnm ya çok karışık işler.Valla henüz net bir karar veremedim. Ama eşim normal doğum yapmamdan yana. Pazartesi kontrolüm 1hafta içinde dogurmazsam tekrar konuşucaz dr la. Tereddütlerimi dile getiricem. Kordon dolanması 1turdu. 1i gecerse zaten sezeryana alacak dr. 1 turdan problem cıkmaz diyo. Bunun dışında 2konu daha var kan sulandırıcı kullanıyorum. Normal doğum daha kanamalı oluyomus. Igneyide gün belli olmadığı icin bırakamıyorum. Diger konuda doğum gece falan olursa kendi doktorum girmeyecek. Buda benim extra korkmama neden oluyo. Kendi annem normal dogum ile 5 cocuk dogurmus bir kadın olarak bana normal dogumu önermiyo sezeryan ol diyo. Kayınvalidem kesinlikle normal ol diyo. Artık hayırlısı neyse o olsun :)
Belirsizlik cok kötü. Hadi bakalım hayırlı doğumlar sana.. insallah cok güzel bir doğum olur..Evet cnm ya çok karışık işler.
Herkes bişe düşünüyo bişe söylüyor benim kafam daha çok karışıyo
Neyseki öyle yada böyle kararımı verdim.
Kısmetse haftaya bugğn bu saatte bebeğime çoktan kavuşmuş olacağım,
Evet doktorum da sorun değil gebeliklerin yüzde 30unda oluyo. Coguda farkedilmiyo diyo. Ama işte insan korkuyo yinede. Bakalım haftaya ne olucak kontrolde.Canim kordon dolanmasi normal doğuma engel bir durum değil. Doğuma hazirlik kursunda bize izletilen videolarda bebegin boynuna kordonun 5 kez dolandigi dogumlar bile görülüyordu. İçin rahat olsun Allah'in izniyle.
canım benim bildiğim doğumu çabuklaştırmıyo ama normal doğumda kolay açılmanı sağlıyor diye biliyor ama doktora bi sor istersen.
izne çıkınca bende yürüyüşe başlıcam
Ben daha bu sabah kullandım sağlık ocağına gittim ordan kahvaltı etmeye gittim araba kullanmayı cok seviyorum. Başka gidecek yer bulsam orayada giderdim :)) senin doğum normalmi olacak günüm belli değil yazmışsın?
İşte bende günüme gelmeden doğumum başlar diye korkuyorum
Ya aşırı halsizlik oluyo kahvaltımı zor yaptım. Evde ekmek yok onu düşünüyorum nasıl gidip alsam diye....
Evde yalnız olmakta çok sıkıcı. Bugünü saymazsak 6 günüm kaldı
Sonra yalnızlık falan yokkkkkk
Rapidocugum bende evde yanlizim benim de canim cok sıkılıyo hadi gel beraber oturalimKızlar evde canım sıkılıyo dışarı çıksam artık araba kullanmam çok doğru diil gibi geliyo zaten sıcak sürekli uyusam uyurum ama bu seferde gece daha fazla uyuyamicam televizyon açmak falanda istemiyo canım of off
Yok mu sana gelecek biri.
Yanında dursun.
Akşaö biraz yürüyüş yapsan mesela.
Az kaldı ya dayan...
Rapidocugum bende evde yanlizim benim de canim cok sıkılıyo hadi gel beraber oturalim
Sanki benim duygularımı yazmışsın canım bende bütün gün evde yalnızım eşim yoğun çalışıyor anca akşamdan akşama biraz yürürsek o çok iyi geliyor hayırlısıyla şu Eylül ayı gelip geçse herkes sağlıkla kucağına alsa bebişlerini konuşacak bi sürü konu olur tekrar :)
Evet canim ya hic sorma ne guzel olurduValla aynı şehirde olsak kalk gel dicem hemen canım
Ben daha bu sabah kullandım sağlık ocağına gittim ordan kahvaltı etmeye gittim araba kullanmayı cok seviyorum. Başka gidecek yer bulsam orayada giderdim :)) senin doğum normalmi olacak günüm belli değil yazmışsın?
Günaydın kızlar hamilelik dönemim boyunca geçirdiğim en kötü geceydigeçenlerde 2-3 gün kadar ishal olmuştum ama geçince çokta önemsemedim dün akşam tekrar bi bağırsak sancısı ve bütün gece karnım ağrıdı sizce doktora gitmelimiyim? Böyle bi durum yaşayan önerisi olan var mı ? Bu arada doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?