2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Doktorumu aradım artarsa ve devam ederse gel dedi serum verebilirim ama ishal diyeti ve bol sıvı alırsan da olur dedi şimdilik iyiyim artarsa gideceğim çok sağol canım sana da geçmiş olsun
Şimdi zaman çok o zaman nasıl olucak acaba :)
Yürümek banada inanılmaz iyi geliyordu psikolojim değişiyodu resmen doğumu çabuklaştırır mı diye kafama taktım onada cesaret edemiyorum bir haftadır
35. Haftamda tatile gittik yüzmek falan çok iyi geldi doktorumda izin vermişti bana çok iyi oldu gerçi şuan o moralden eser kalmadı ama eğer doktorun erken doğum gibi risklerin yok diyorsa kısıtlama kendini bence son zaman da en lazım şey moralmiş onu anladım

Canım bende 34 te uçakla tatile gidip geldim yüzdüm çıktım falan herşey gayet güzeldi. Doktorumda 36 ya kadar gez gezebildiğin kadar bir daha yok böyle mantığında bi insan :)
Yalnız bu hafta doktorum izinde olduğu için kasıyorum kendimi biraz aman doğurmiim diye ama yine herşeyin hayırlısı tabiki.

Neredesin, burası da o kadar sıcak. Şimdi evin holüne geçtim oradan yazıyorum, yaaaa çokkk sıcak.Klima almamak için direniyorum
Canim burasi adana osmaniye bizim burada her odamizda klima var yoksa yasanmaz bide deniz cok yakin nem var 24 saattir klima calisiyor gölgede bugun 42 derece

Doktorlarımız aynı fikirdelermiş o zaman :) ama izinde olduğunu bilmiyordum bu forum takip etmemi zorlaştırıyor o zaman çok haklısın temkinli olmakta benimde annemler 8 Eylül'de yanımda olabilecekler o zamana kadar başıma iş almak istemiyorum bu ishal bile beni deli etti işallah gönlüne göre olur canıö

kızlar doktordan geldim bebiş öyle bir pozisyonda durmuş ki ölçüm bile alamadık 2 380 yazılmış kağıda ama eliyle karnımın üstüne bastırarak ölçtü 2500 olmuştır dedi yani anlayacağınız o aletin ölçtükleri pekte gerçekleri yansıtmıyor takılmayın hiç sizde ... doktor biz alt limiti söylüyoruz zaten size dedi 2 hafta sonra 37 bitince alacak doktor sezeyanla 2 800 falan olur benim suyum azdı ondan dolayı sizce çok mu erken37yi dolduran bi bebek için aslında zorlasak 3 4 gün daha gider çünkü ???

Canim burasi adana osmaniye bizim burada her odamizda klima var yoksa yasanmaz bide deniz cok yakin nem var 24 saattir klima calisiyor gölgede bugun 42 derece
Yakın sayılırız ben de k.maraştayım. Neyse ki sizinki kadar nem yok. Aslen adanalı olduğum için oranın sıcağını da biliyorum. Ama bu Maraştaki sıcak ayrı ya da ben hamile olduğum için çok etkiliyor.

canm Allah kolaylık versin benimdee tayinim gaziantepe çıktı osmaniyeden geçerken mola için durmuştuk akşam saati olmasına rağmen nemden sırılsıklam olmuştuk nasıl uzaklaşacağımızı bilemedik ordan :)helede hamileyken dahada bunalır insan klimasız hayatta yaşanmaz ...

kızlar geçenlerde birileri soruyordu internetten pijama alan var mı die ben pijama dünyasından sipariş vermiştim bugün geldi çok beğendim memnun kaldım ve de çok ilgililer düşünen olursa tavsiye ederim..bir de bebek çantası almadım hala burdada kaç kere sordum ama cevap alamadım sitenin yeni hali yüzünden arada kaynıyor sanırım var mı bana bol gözlü çanta önerisi olan...

Ssagol canim insanin sinirlerini bozacak derecede sicak ve nem var evden burnumu cikartmiyorum cok fena. Antepte cok rahat edersin yazin gunduzleri sicak olur ama nem yok aksamlari gayet serin olur cok iyi biliyorum canim ben antepligim ne is yapiyorsun.

Oraninda iklimi degismis demekki serin olurdu normalde maras ama

Canım ben lassig marka aldım. Çok pahalı ama. Ben şansıma 2. El buldum. Hiç kullanışmamış gibi onu aldım.

Bendeki durum gıbı olmuş senın de canım bı ölçtü 2300 bi ölçtü 2415. duruş pozisyonuna göre de değişiyor sanırım.
durabıldıgı kadar dursun içerde bebişin bence.ama tehlike arzedecek bir durum varsa tabı kı en iyi karar verılmelı. Benım dr. da daha net tarıh soylemedı ama 17sınden sonra alabılırız demıştı. Bakalım cuma belli olur artık sanırım.

Arkadaşlar;
Hala hastane çantasını hazırlamayan varsa bana hastaneden verilen listenin resmini koyuyorum.
Bende son kontrollerimi yapıyorum belki işine yarayan biri olur.
Bu arada sevgikelebeği ne yaptın???

Eklentiler

• image.webp
    167,9 KB · Görüntüleme: 96
kızlar hemoreoid oldum yaaa( bugün birden farkettim..2 hafta sonra doğum yapıcam normali bekliyorum bi de.off!! çok korkuyorum doğum esnasında o da parçalancak büyücek filan diye.genel cerraha gidicem bi de idareten bi çözüm var mı diye ( sizde var mı böyle bi şi yaaa

Kızlar şu şıralar çok sık acıkıyorum. Ve sürekli canım bişeyler çekmeye başladı . Ilk baslarda bukadar canım bişey çekmiyordu. Allah Allah son ayda aşermeye başladık.

Kızlar bazen çişimi yaparken zorlanıyorum. Sizdede oluyormu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…