Arkadaşlar;
Hala hastane çantasını hazırlamayan varsa bana hastaneden verilen listenin resmini koyuyorum.
Bende son kontrollerimi yapıyorum belki işine yarayan biri olur.
Bu arada sevgikelebeği ne yaptın???
Kızlar şu şıralar çok sık acıkıyorum. Ve sürekli canım bişeyler çekmeye başladı . Ilk baslarda bukadar canım bişey çekmiyordu. Allah Allah son ayda aşermeye başladık.
Kızlar bazen çişimi yaparken zorlanıyorum. Sizdede oluyormu????
Aynen bende surekli biseyler yiyorum agzim hic bos durmuyor evde yalnizim diye can sıkıntısından mi yiyorum acaba yiyip icip yatiyorum surekli valla çisini yaparken zorlanman varsa canim daha fazla su tüketmelisin zira hava cok sicak suyu arttirirsan daha rahat edersin hem birkac lökositin varsa eger bu sayede atarsin da
Kızlar şu şıralar çok sık acıkıyorum. Ve sürekli canım bişeyler çekmeye başladı . Ilk baslarda bukadar canım bişey çekmiyordu. Allah Allah son ayda aşermeye başladık.
Kızlar bazen çişimi yaparken zorlanıyorum. Sizdede oluyormu????
Canım benimde iştahım arttı diyebilirim.
Normalde hiç tatlı istemem sürekli cnm tatlı fln istiyo.
Sürekli değil ama arada çişimi yaparken zorlanıyorum suyu arttırıyorum biraz. O zaman geçiyo benimki
kızlar geçenlerde birileri soruyordu internetten pijama alan var mı die ben pijama dünyasından sipariş vermiştim bugün geldi çok beğendim memnun kaldım ve de çok ilgililer düşünen olursa tavsiye ederim..bir de bebek çantası almadım hala burdada kaç kere sordum ama cevap alamadım sitenin yeni hali yüzünden arada kaynıyor sanırım var mı bana bol gözlü çanta önerisi olan...
Bebek cantasi ben de almadim yaaa bakiyorum aslinda da ne aradigimi ben de bilmiyorum galiba :) sen boyle ayicikli renkli bisiler mi dusunuyosun kalsik ben biraz normal olsun istiyorum hani buyuk ama oyke renkli felan olmayacak
Canım ben çoşkun aydın a gidiyorum. Memnunum. Doğum şu kdr diyemeyeceğim çünkü ben hamileliğimin başından itibaren doğum paketi yaptırdım. Paket dışında bişi ödemedim. Muayene 213 tl. Ben paketimide 7.500 tl ye yaptım. Bir kaç taksitte ödedim bitti 9 ayda.
Aynen bende surekli biseyler yiyorum agzim hic bos durmuyor evde yalnizim diye can sıkıntısından mi yiyorum acaba yiyip icip yatiyorum surekli valla çisini yaparken zorlanman varsa canim daha fazla su tüketmelisin zira hava cok sicak suyu arttirirsan daha rahat edersin hem birkac lökositin varsa eger bu sayede atarsin da
Canım benimde iştahım arttı diyebilirim.
Normalde hiç tatlı istemem sürekli cnm tatlı fln istiyo.
Sürekli değil ama arada çişimi yaparken zorlanıyorum suyu arttırıyorum biraz. O zaman geçiyo benimki
Bebek cantasi ben de almadim yaaa bakiyorum aslinda da ne aradigimi ben de bilmiyorum galiba :) sen boyle ayicikli renkli bisiler mi dusunuyosun kalsik ben biraz normal olsun istiyorum hani buyuk ama oyke renkli felan olmayacak
Ssagol canim insanin sinirlerini bozacak derecede sicak ve nem var evden burnumu cikartmiyorum cok fena. Antepte cok rahat edersin yazin gunduzleri sicak olur ama nem yok aksamlari gayet serin olur cok iyi biliyorum canim ben antepligim ne is yapiyorsun.
ya aslında ben çok öyle ayıcıklı falan bişeyler düşünmüyorum daha spor olsun istiyorum nice baktım beğendim ama daha çok gözleri olan fonksiyonlu bişey istiyorum
adetini 3-5 gün geçince eczaneden idrarla yapılan testlerden alıosun silikte olsa çizgi çıkarsa hamilesin:) doktra gitmek içinde acele etme bence keseyi görmesi ve hatta içinin dolu olarak görmesi lazım bi 10 gün sonra falan gidersen garanti olur ben öle yapmıştım