2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Aynen bende surekli biseyler yiyorum agzim hic bos durmuyor evde yalnizim diye can sıkıntısından mi yiyorum acaba yiyip icip yatiyorum surekli valla çisini yaparken zorlanman varsa canim daha fazla su tüketmelisin zira hava cok sicak suyu arttirirsan daha rahat edersin hem birkac lökositin varsa eger bu sayede atarsin da

Canım benimde iştahım arttı diyebilirim.
Normalde hiç tatlı istemem sürekli cnm tatlı fln istiyo.
Sürekli değil ama arada çişimi yaparken zorlanıyorum suyu arttırıyorum biraz. O zaman geçiyo benimki

Bebek cantasi ben de almadim yaaa bakiyorum aslinda da ne aradigimi ben de bilmiyorum galiba :) sen boyle ayicikli renkli bisiler mi dusunuyosun kalsik ben biraz normal olsun istiyorum hani buyuk ama oyke renkli felan olmayacak

Canım hrs de hangi Dr a gıdyrsun?
Memnunmusun?
Orada muayene ve dogum ne kadar mıs???
Canım ben çoşkun aydın a gidiyorum. Memnunum. Doğum şu kdr diyemeyeceğim çünkü ben hamileliğimin başından itibaren doğum paketi yaptırdım. Paket dışında bişi ödemedim. Muayene 213 tl. Ben paketimide 7.500 tl ye yaptım. Bir kaç taksitte ödedim bitti 9 ayda.

Evet lokosıt vardı bendede ılac vermıstı Dr um ... Suyu bıraz sankı azalttım.... Daha çok ıceyım. Teşekkürler

Evet canim goruntusu de hostu benim gordugumun ben de begendim bi tane netten resmini koyabilirsem fikir verin banan :)

Bebek cantasi ben de almadim yaaa bakiyorum aslinda da ne aradigimi ben de bilmiyorum galiba :) sen boyle ayicikli renkli bisiler mi dusunuyosun kalsik ben biraz normal olsun istiyorum hani buyuk ama oyke renkli felan olmayacak
Ben adıdastan aldım117tl çok kullanışlı gözüküyor . Zaten o modelı genelde bebek çantası olarak satıyorlarmıs

öğretmenim canm şehitkamile atandım..

Canım ben lassig marka aldım. Çok pahalı ama. Ben şansıma 2. El buldum. Hiç kullanışmamış gibi onu aldım.

evet bakmıştım onlara biraz pahalı ama sen şanslıymışssınn..
ya aslında ben çok öyle ayıcıklı falan bişeyler düşünmüyorum daha spor olsun istiyorum nice baktım beğendim ama daha çok gözleri olan fonksiyonlu bişey istiyorum

zaten canım test yapamam ya 3 senedir sürekli newgatif .testten soğudum inanki.sen kaç gün sonra gittiğinde kesyi görmüştün canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…