Canım ben aynı adet belirtileri yaşamıştım. Hatta burda bir foruma yazdım. Orda kesin değilsin dediler ama kısmet işte.
Sonra regli günümde test yaptım silik çıktı.
Ertesi günde kan aldırdım çıktı.
Gene dayanamadım doktora gittim. Keseyi gördük.4 haftalıkken.
Sonra 6 haftalıkken kalp sesi duymaya gittik.
İnşallah güzel haberlerle geleceksin.
Bi kere kafandan olumsuz seyleri sil. Ben nasılsa olmaz diye rahattım oldu, rahat olacaksın...
Canım ben aynı adet belirtileri yaşamıştım. Hatta burda bir foruma yazdım. Orda kesin değilsin dediler ama kısmet işte.
Sonra regli günümde test yaptım silik çıktı.
Ertesi günde kan aldırdım çıktı.
Gene dayanamadım doktora gittim. Keseyi gördük.4 haftalıkken.
Sonra 6 haftalıkken kalp sesi duymaya gittik.
İnşallah güzel haberlerle geleceksin.
Bi kere kafandan olumsuz seyleri sil. Ben nasılsa olmaz diye rahattım oldu, rahat olacaksın...
Selam kizlar yazmistim sizebgecen hafta hatirlarsaniz apar topar hastaneye yattigimi su azligindan dolayi. dr daha fazla riske atmayalim artik alalim diyor. 36 haftalik ama 37 ile uyumlu cikti olcumlerimiz. sanirim yarin. sezeryana giriyorum. dualrinizda beni de unutmayin
Selam kizlar yazmistim sizebgecen hafta hatirlarsaniz apar topar hastaneye yattigimi su azligindan dolayi. dr daha fazla riske atmayalim artik alalim diyor. 36 haftalik ama 37 ile uyumlu cikti olcumlerimiz. sanirim yarin. sezeryana giriyorum. dualrinizda beni de unutmayin
Doktorlarımız aynı fikirdelermiş o zaman :) ama izinde olduğunu bilmiyordum bu forum takip etmemi zorlaştırıyor o zaman çok haklısın temkinli olmakta benimde annemler 8 Eylül'de yanımda olabilecekler o zamana kadar başıma iş almak istemiyorum bu ishal bile beni deli etti işallah gönlüne göre olur canıö
Çok teşekkürler inşallah hepimizin gönlüne göre olsun sağlıkla olsun herşey :)
Seninki bekler sanki canım merak etme daha var ay sonuysa normal haftası :)
Selam kizlar yazmistim sizebgecen hafta hatirlarsaniz apar topar hastaneye yattigimi su azligindan dolayi. dr daha fazla riske atmayalim artik alalim diyor. 36 haftalik ama 37 ile uyumlu cikti olcumlerimiz. sanirim yarin. sezeryana giriyorum. dualrinizda beni de unutmayin[/
QUOTE]
Allah yardimcin olsun canim hayirlisiyla alirsin insallah bebegini kucagina
merhaba herkese, ben de kafama takılan birşeyi sorayım. alt taraftan giren bıçak gibi kısa süreli ağrılarla yerimden zıplıyorum bugün ve birkaç gündür. var mı aranızda benzer durumu yaşayanlar? ne ola ki ?
merhaba herkese, ben de kafama takılan birşeyi sorayım. alt taraftan giren bıçak gibi kısa süreli ağrılarla yerimden zıplıyorum bugün ve birkaç gündür. var mı aranızda benzer durumu yaşayanlar? ne ola ki ?
Canım bunu ben ara ara yaşardım hiçte kafama takmazdım.
Son nst ye girdiğimde artık bitmek üzereyken bir kere bu his geldi o anda sancım ilk defa 55 e çıktı ve beni 10 dk daha çıkarmadılar :) yani o hissettiğimiz sancı büyük ihtimalle :):)
Iki gun once bende ayni sekildeydim hatta uykumun arasinda bile hissettim ve birde kasilmalar vardi dr.gittim hepsi yalanci sanci ve kasilma cikti yani bende Oyle oldu
canm çok heycanli olmalisin ben bile heycanlandm sağlikla kucağina alirsin inş. .bizleride habersiz birakma dualarimiz seninle..
sevgikelebeginden haber var mi ? Bugün değilmiydi doğumu iyidir inş..
Bugün kızım o kadar hareketli ki. Aynı dediğin gibi his bende de var. Sürekli alt tarafa bıçak saplanıyor gibi az önce zıpladım hatta. Doğum yakın mı demek acaba?
canm çok heycanli olmalisin ben bile heycanlandm sağlikla kucağina alirsin inş. .bizleride habersiz birakma dualarimiz seninle..
sevgikelebeginden haber var mi ? Bugün değilmiydi doğumu iyidir inş..