2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
hayırlı olsun kaç kilo olacak o zaman..benimde suyum az gidiyordu 36.haftaya girdim...37. 3 gibi alalım diyor benimkinide bakalım ayy çok heyecanlı yaa sen şimdi uyuyamıyorsundur

sanki böyle dşarı gelmek ister gibi bir durumu var.otomatikman elim oraya gidiyor tutabiliecekmişim gibi, sanki. aynı anda hareket de ediyor,ityor,çarpıyor. bu ara biraz hırpalıyor beni. uzun süre hıçkırık tutuyor yaklaşık 20 dk falan. günde 3-4 kere.bende durumlar böyle, sanırım hep benzer şeyler vardır. cevaplayanlara teşekkür ederim.allah hayırlısıyla doğum nasip etsin.

Kızlar inabki artık çok agir gelio ya patlıcsk sanki karnım donemiorum oofff pazartesie az kaldı ama bana çok varmış gbi gelio allah yardımcımız olsun hicbisi zor ddegildide su son zaman taşımak çok zor zor ..

aynen öyle bide ben 9 kilo aldim daha fazla alsam nasil hareket edicektim bilmiyorum sicaklarinda çok etkisi var tabi çok bunaliyorum sirilsiklam terliyorum ve kendimi çok yorgun hissediyorum..

2-3 hafta once ayni senin yazdigin seyler bende de vardi dr kontrolumde basasagi duruyordu sanki alttan cikacak gibi ama simdi tekrar yukari cikti kafasi midemin altinda ilk oglanda da boyle olmustu onun icin normal doguramadim once kanala giriyorlar sonra bakiyorlar dar begenmeyip geri yukari kaciyorlar benim oglanlar

allah yardımcın olsun,gerçekten son zamnlar zor geçiyo
yataga yatmak, dönmek çok zor artık

Herkese gunaydinlar yine sicak bir gune uyandik heryer yaniyor allah bize kolayliklar versin bugun dogum yapacak arkadaslarinda hayirli haberlerini alalim insallah (kizlar bizi habersiz birakmayin!!!)

al benden de o kadar..hareketlerim iyice kısıtlandı artık. ama geçecek, sonu güzel olacak. hep bunu düşünüyorum :)

Günaydın kızlar günler yaklaştıkça heyecan artıyor bende sulu gözlü oldum doğum yapanlara geçmiş olsun cumaya benim doğum hepimiz alırız inşallah sağ sağlim

hayırlısı olsu cnm tabı doktorun oyle dıyorsa en ıyısını o bulur sag salım saglıcakla alırsın kucagına ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…