Selam kizlar yazmistim sizebgecen hafta hatirlarsaniz apar topar hastaneye yattigimi su azligindan dolayi. dr daha fazla riske atmayalim artik alalim diyor. 36 haftalik ama 37 ile uyumlu cikti olcumlerimiz. sanirim yarin. sezeryana giriyorum. dualrinizda beni de unutmayin
hayırlı olsun kaç kilo olacak o zaman..benimde suyum az gidiyordu 36.haftaya girdim...37. 3 gibi alalım diyor benimkinide bakalım ayy çok heyecanlı yaa sen şimdi uyuyamıyorsundur
Bugün kızım o kadar hareketli ki. Aynı dediğin gibi his bende de var. Sürekli alt tarafa bıçak saplanıyor gibi az önce zıpladım hatta. Doğum yakın mı demek acaba?
sanki böyle dşarı gelmek ister gibi bir durumu var.otomatikman elim oraya gidiyor tutabiliecekmişim gibi, sanki. aynı anda hareket de ediyor,ityor,çarpıyor. bu ara biraz hırpalıyor beni. uzun süre hıçkırık tutuyor yaklaşık 20 dk falan. günde 3-4 kere.bende durumlar böyle, sanırım hep benzer şeyler vardır. cevaplayanlara teşekkür ederim.allah hayırlısıyla doğum nasip etsin.
Kızlar inabki artık çok agir gelio ya patlıcsk sanki karnım donemiorum oofff pazartesie az kaldı ama bana çok varmış gbi gelio allah yardımcımız olsun hicbisi zor ddegildide su son zaman taşımak çok zor zor ..
Kızlar inabki artık çok agir gelio ya patlıcsk sanki karnım donemiorum oofff pazartesie az kaldı ama bana çok varmış gbi gelio allah yardımcımız olsun hicbisi zor ddegildide su son zaman taşımak çok zor zor ..
aynen öyle bide ben 9 kilo aldim daha fazla alsam nasil hareket edicektim bilmiyorum sicaklarinda çok etkisi var tabi çok bunaliyorum sirilsiklam terliyorum ve kendimi çok yorgun hissediyorum..
sanki böyle dşarı gelmek ister gibi bir durumu var.otomatikman elim oraya gidiyor tutabiliecekmişim gibi, sanki. aynı anda hareket de ediyor,ityor,çarpıyor. bu ara biraz hırpalıyor beni. uzun süre hıçkırık tutuyor yaklaşık 20 dk falan. günde 3-4 kere.bende durumlar böyle, sanırım hep benzer şeyler vardır. cevaplayanlara teşekkür ederim.allah hayırlısıyla doğum nasip etsin.
2-3 hafta once ayni senin yazdigin seyler bende de vardi dr kontrolumde basasagi duruyordu sanki alttan cikacak gibi ama simdi tekrar yukari cikti kafasi midemin altinda ilk oglanda da boyle olmustu onun icin normal doguramadim once kanala giriyorlar sonra bakiyorlar dar begenmeyip geri yukari kaciyorlar benim oglanlar
Herkese gunaydinlar yine sicak bir gune uyandik heryer yaniyor allah bize kolayliklar versin bugun dogum yapacak arkadaslarinda hayirli haberlerini alalim insallah (kizlar bizi habersiz birakmayin!!!)
Günaydın kızlar günler yaklaştıkça heyecan artıyor bende sulu gözlü oldum doğum yapanlara geçmiş olsun cumaya benim doğum hepimiz alırız inşallah sağ sağlim
Selam kizlar yazmistim sizebgecen hafta hatirlarsaniz apar topar hastaneye yattigimi su azligindan dolayi. dr daha fazla riske atmayalim artik alalim diyor. 36 haftalik ama 37 ile uyumlu cikti olcumlerimiz. sanirim yarin. sezeryana giriyorum. dualrinizda beni de unutmayin