2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Bebek cantasi ben de almadim yaaa bakiyorum aslinda da ne aradigimi ben de bilmiyorum galiba :) sen boyle ayicikli renkli bisiler mi dusunuyosun kalsik ben biraz normal olsun istiyorum hani buyuk ama oyke renkli felan olmayacak
kızlar ben stylo margarita modelini aldım güzel büyüklük ve göz olarak iyi ama tek sorun büyükfermuar kısmı tek elle açılmıo yani fermuarı sabit değil elime ulaştığında farkettim artık kenarından fermuarı çantaya sabitlerim die düşünüorum butikbebe de hala var oraya bakabilirsiniz

slm millet cayır cayır yanan bi antep sabahından günaydın.. doğum habeerleri gelmeye başladı ama takip edemiyorum cepten köyde de bulunduğum yerde de hp internet sıkıntı. şimdiden hepsi hayırlı olsun.. ben yavaş yavaş ağırlaşıyorum. bu sefer ya ani olacak ya geç hiç sanki ikinci çocuğum değil :)

zaten canım test yapamam ya 3 senedir sürekli newgatif .testten soğudum inanki.sen kaç gün sonra gittiğinde kesyi görmüştün canım.
tatlım bende 3 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım ozmn gün aşırı test yapıodum bişi çıkmıodu kan testindede çok düşük değerde gebelik çıkmıştı ondan bu seferkinde acele etmedim tam hatrlamıorum ama adetimi 3-5 gün geçince idrarla evde test yaptım zaten önce kanda sonra idrarda çıkıomuş yani idrarda görünüosa çok büyük olasılıkla hamilesin bi 10 gün sonra direk doktara gittim ultrasonda gördü zaten direk. kan testi falan istemedi

Günaydın kızlar herkese sağlıklı bir gün diliyorum :) bugün doğumu olanlara Allah kolaylık versin tez zamanda kucaklarına almayı nasip etsin ben de dün akşam dayanamadım acile gittim serum beni baya rahatlattı benden size öneri acil doktoru söyledi bu ara havaların sıcaklığından heralde çiğ sebze ve meyve yiyecekseniz kabuklarını soyun diyor ishal biraz yaygınlaşmış heralde dikkat edin

Herkese günaydınnnn

Benimde sıpam hergün biraz daha aşağı iniyo inş pazartesiyi bekler
Sevgi kelebeği naptın??
Andrea haberlerini bekliyoruz??
Fzusel senide çok merak ettim.

Herkese günaydınnnn

Sevgi kelebeği naptın??

Deniiiiiiz gerçekten aşağı indiğini fark ediyo musunuz???
Ben benimkinde değişiklik hissetmiyorum görüntü olarak şimdilik ya
Ama reflüm biraz azaldı sanki. Bariz bi yer değiştirme oluyo dimi görünen??

Onun dışında Fsuzel yine bize yaptı yapacağını
Bende haber bekliyorum heyecanla kızların hepsinden sana katılıyorum canımcım

gubaydinlar
hadi hayırlısı csnim..sag salim kucağına alirsininsallah
Kizlarr dua edin yarin oglen 3 te doguma gidiyorumm cok heyecanliyim
ayyy herkes dpgum yapiyooooo...
hayırlı olsun simdiden..op kokla bizim icinde..

Herkese günaydınnnn

Sevgi kelebeği naptın??
Sizinkiler asagi iniyor benimki de inmisken geri yukari cikti valla benim oglanlar bakiyor asagi çok dar buradan nasilsa cikamayacagiz diyorlar geri yukari atiyorlar kendilerini

Canım şöyle farkediyorum bebişin aşağıya indiğini.
İki ğöğsümün tam ortasının altına elimi koydum mu orda bi rahatlık bi yumuşama hissediyorum. Aynı zamanda kasıklarımdaki baskım arttı tabi. Birde dediğin gibi biz görüntü olarak anlamıyıruz ama beni gören herkes aaaa ne kadar aşağıda diyo. Ben ordan indiğini düşünyorum.reflün azaldığına göre sendede inme var demekki. Zaten bir çok yerde bebişin aşağıya inmesiyle yok midem rahatlar yok reflün azalır fln yazıyo.
Ya kızları feci merak ettim,

SLM KIZLAR DÜN DR. GİTTİM OĞLUŞUM 3KG VE 44CM OLMUŞ 35+0 DIK AMA 36+3 GÖRÜNÜYORUZ...
SEZERYAN OLURSA 15İNDE ALABİLİRİZ AMA 19A KADAR BEKLEMEYİ TAVSİYE EDERİM DEDİ VE EPİDURAL YAPARIM DEDİ AMA BEN GENEL İSTİYORUM ONUN KORKUSU BİLE YETİYO

BİDE BENİM KASIKLARIMDA VE ALT KARNIMDA AĞRI SANCILARIM ARTTI SİZDE ÖYLE OLAN VAR MI? SUYUDA 3.5 4KG İÇİYORUM SUYUMDA İYİ AMA....

Günaydin kizlar yine çok sicak bi gün hiçbişey yapasim yok ama çok işim var..hamilelikte kizim için bi hatim okucam diye niyet etmiştim daha onu tamamlayamadim hastane ikramliklarina sūslemelerine hiç başlamadim resim öğretmeniyim ve hepsini kendim yapmak istiyorum.evin temizliği duruyor bu hafta halilari ve storlari vereyim diyorum seminer dönemi başliyor eşim evdeyken temizlik işinide yapabilsem rahatlicam biraz...

Oy maşallah annesi köfte olmuş bu :) benimde hep önde giden yavrum geçen kontrolde haftasıyla uyumlu olmuştu şimdide arada ishal falan derken besleyememekten korkuyorum özel olarak yaptığın bişey var mı sorayım dedim? Doğum konusunda da herkes kendi yapısına ve doktorunun tavsiyesine göre en doğru kararı kendi verebilir bence ama hayırlısı olsun

Canım
canım rabbım yar ve yardımcın olsun. Saglıcakla bebeğine kavus. Sen suyun azaldığını hıc hıssettınmı? Bır belırtısı varmı

Kızlar çok sıcak. Nefes alamıyorum bugün nefes darlığım var.
Geceleri yatamıyorum. Çok bunaldım.
Oturduğum yerde su içinde kalıyorum.
Dün geceden beri karnım basketbol topu gıbı. Cooook sert.
Vajınama ağrı gırıyor. Bıçak saplanır gıbı.
Bazen çişimi yaparken zorlanıyorum. Yapamıyor gıbıyım.
Bazende kazıklarıma gırıyor sancı ayağımı uyuşturur gıbı....

belkide doğumuna az kaldı kim bilir
bende doğurmak istiyorum artık yaaa ama hiç bir belirti yok henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…