2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar günaydınn
Hergün birileri doğuruyo aramızdan artık birazda normal doğum hikayesi gelsin istiyorum şöyle cesaret verici bişiler

aynen katılıyorum bu yoruma
eylül anneleri patır patır ağustos da doğurdu
asıl eylüle kalanlar mı normal doğurcak napcak artık
sonuç hayırlı olsun ve biran önce bizimde başımıza gelsin artık çok özeniyorum doğum yapanlara

hastanede dağıtmak üzere bu çikolatalardan aldım internetten
bu sıcakta nasıl gelecek derken ben böyle paketleme görmedim kızlar
üstelik içinden iki tanede buz kalıbı çıktı, çikolatalar erimesin diye.
içinde 48 tane var kargo dahil 38 tl.
tadına bakmadım çünkü açmaya kıyamadım. kaliteli bir markaya benziyor tavsiye ederim

baby techden aldığım beşik bile böyle özenli sarılmamıştı, hoş hala da eksik parçayı bekliyorum.
nasıl iş yapıyorlar anlamıyorum.

Eklentiler

• bebek-cikolatasi_(1).webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 99

Canım aslında uykusuzluk yorgunluk hepsi boş hepsine katlanıyorsun hemde zevkle ama oğlum sarılık oldu bi de zor emiyo nazar değdi sanırım doğumdan çıktığı gibi beni aranmış hep emmek için geldiğim gibi de emdi ama şimdi emmek istemiyor hele sağ göğsümü hepten istemiyor biraz zayıfladı da mama takviyemiz var şu an lohusalık depresyonundayım sanırım ağlamaktan helak oldum

Arkadaslar cok sukur dun saglikla epidural sezeryanla kizima kavustum 3 kg luk hir kizim oldu ama bugun 150 gr kaybetti normalmis

Benle hiiic alakasi yok ayni babasi bir kizim var hep ac ve hep rmmek istiuor dun nerdenyse dogumdan gece 12 ye kadar mememdeydi cok basarili ve istekli cekiyor ama gel gelelim bende sut seffaf bir sivi seklinde ve damlayla geliyor cok uzuldum. Oyle oluncada uyumuyor tabi hep agladi sadece memede susuyor. Dun gece 12 de en son mama verdiler de 4 saat deliksiz uyudu kizim
Sezeryan zormus kizlar epidural cok rahat ama sonrasinda ayaga kalkma fasli bugunse gaz cikarma kismi beni baya gerdi ve yordu. Acili bir surec ama neyseki Dun aksam ilk kaldirdiklari anla alakam yok yavas yavas iyi olucaz i sallah

Vakit bulursam sorulariniz okursa da yazicam sevgiyle kalin forumu okumaya vaktim yok baska diguran olduysa hepsini kocaman opuyorum ve cok tebrik ediyorum

Hayirli olsun canım sag salum almissin kucagina bebegini maasallah sutunu dert etme bebek emdikce gelir sen surekli emzirmeye devam et vakumladikca memeni bereketi gelir sutunun

KIZLAR YARDIM SEZERYAN MI NORMAL DOĞUM MU???
NORMAL DOĞUM YAPACAK YOK MU??
HERKES SEZERYAN DOĞURUYOR...

merhaba kızlar her gün yeni doğumlar başladı:)) bende başından beri normal doğum istiyodum doktorumda normal dogumdan yanaydı sözde bu arada acıbadem e gidiyorum. ama dogum yaklaştıkca doktorum beni spinal anestezi sezeryana yönlendiriyo sanki hiç cesaret vermiyoda cumartesi gittik bu hafta cumartesi yine kontrol var kararını ver sezeryan istersen tarih belirleriz eger normal doğum istersen çatı muayenesi yaparız dedi karar veremedim bebeğim 2890 a 48 cm miş:) gerçi ben çok emin olamıyorum ölçümlerden daha önce de boyu kısa demişlerdi şimdi boyu uzun gibi dedi :) bebeğim dönmüş ayrıca nst de sancım yok suyum iyi bilemedim normal doğumu beklesem mi? sezeryan tarihi mi alsam ???

EVET CANIM MAŞALLAH İYİ OĞLUŞUM...BENDEDE İSHAL VAR BİR HAFTADIR AMA ONLA ALAKALI DEĞİL ÇÜNKÜ 3HAFTADA 1KG ALMIŞTI ŞİMDİKİNDEDE İKİ HAFTADA 300GR ALMIŞ ONUN BELLİ DÖNEMİ VAR SANIRIM YEMEKLE ALAKALI DEĞİL Kİ ÖZEL BİŞEYDE YAPMIYORUM YANİ AYNI YİYORUM

PEKİ SEN SORDUN MU DOKTORUNA ÖNDE GİDİYODU ŞİMDİ NEDEN HAFTASIYLA UYUMLU OLDU DİYE?

hayırı olsun canım ALLAHIM analı babalı büyütsün inş. n güzel atlattın doğum stresini darısı başımıza inş. bende sezeryan düşünüyorum ve dr.um epidural dedi....oan hissediyo musun ağı acı falan bide kaç saat sürüyo bebeği almaları dikişi atmaları doğumdan çıkman?
bide tam kaç haftalıktın sezeryana aldılar? çok sordum ama merak ilk olunca :)

Sevgiden haber aldım bennnn
Topaç gibi dünya güzeli bi kızı olmuş. Herkese selam söyledi. Kendine gelince giricek. Ikiside gayet sağlıklılarmış
Diğer kızlardan haber beklicez artık

Inme konusunu ben tam çözemedim hala. Dışardan baksan bayya yukarda karın ama dediğin gibi dokununca göğsümün altında hafif bi açıklık yumuşama var sanki bide reflü tamamen bitmesede azaldı kesinlikle. Kaç gün sürüyo acaba indikten sonra doğumun başlaması??
Kafasını doğum kanalına sokup sokmadığıda galiba sadece pelvik muayenede anlaşılıyormuş ultrasonla anlayamıyorlar sanırım..

Canm gayet güzeller Rabbim ağiz tadiyla bebişlerimizle yemeği nasip etsin inş..bende bakiyordum fikir oldu banada saol...

Canm üzme sen kendini bu neredeyse her bebeğin başina geliyor emdikçe alişacak sütün gelicek ama kendini üzersen sütünde kesilir oğluşun da üzülür den ne zorluklar atlattin bu da geçicek oğlun daha çok minik yeni bir dünyaya alişiyor...

dünden beri çok merak ettik seni canm haber alamayinca..iyi olmana sevindim sütünde emdirdikçe gelir inş.hiç endişe etme ilk zamanlar alişma evresi

Artık bebişler gelsede miadı doldurduk biliyosun erken doğumluk bir durumumuz kalmadı ama normal sancısı gelen doğuma gidenimiz olmadı sanki. Neyse böyle söyleyip ben olmiim de o kişi

Işte bunları merak ediyorum ben aslında çünkü çoğumuzun başına gelecek bunun gibi şeyler duygusallıklar biliyorum ve en azından bunların olabilen şeyler olduğunu paylaşalım bilelim yaşamadan istiyorum.
Şuan hormonlar alt üst ilk 40 gün bebeğin dünyaya bizim bebeğe alışma sürecimiz çok göz yaşlı geçiyo arkadaşlarımdanda takip ettiğim kadarıyla sonra herşey yoluna giriyo yavaş yavaş Allah'ın izniyle

Çikolatayı bende almak istiyorum ama buzdolabına koysan koyulmaz dışarda kalsada yumuşayacak havalardan gibi geliyor
Kızlar siz nasıl yaptınız????

Canım çokkk sevindim.
Üzülme sütünde artar inş.
Kafana takma sakın.
Ben birşey sormak istiyorum. Epiduralden memnun kaldın mı ?
Bende pazartesi doğuma giricem genel le epidural arasında kaldım.
Epiduralin yapımı kolaymı?
Ve acı olmasada işlemleri hissediyor musun??

Canım ölçümlere inanma ortalama bir fikir versin sadece uyumlu haftasıyla görünen önemli olan o bu birinci diyeceğim :)
Ikincisi doktorlar kendileri içinde çok daha rahat olduğu için sezeryana yönlendirmeye çalışabiliyorlar eğer içinde normal doğum isteği varsa durup dururken ve neden yokken bundan vazgeçme derim :)
Ne şekilde doğurduğumuz diil bebeklerimizin ve bizim sağlığımız önemli olan. Umarım hepimiz için hayırlı olan neyse o şekilde olur.

Ilk günlerde böyle sorunlar çok sık oluyo canımın içi. Her anne yaşıyo bu emzirmeyle ilgili bi maceralar nolur üzme kendini. Sarılığı zaten nerdeyse hepsi bütün bebekler oluyo söylemişlerdir. Birkaç güne hiçbişeyciği kalmaz hopur hopurda emer inşallah annesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…