2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar Merhaba bende sizler gibi çok zorlanıyorum artık bi an once kavuşmak istiyorum psikolojim bozuldu Ağlıyorum sürekli uyku desen yok sıcak desen çok bide midem burkuluyo resmen kusup geliyorum acaba hamilelik zehirlenmesi filan mi diyorum yarın kontrolum var doğum için gün alicaz kismetse bu arada erkek bebek anneleri yeni doğan sünneti yaptıran var mı meraklardayim bu konuyla alakali

Be
Çikolatayı bende almak istiyorum ama buzdolabına koysan koyulmaz dışarda kalsada yumuşayacak havalardan gibi geliyor
Kızlar siz nasıl yaptınız????
Ben aldım. Dolaba koydum.
Giderken alıcam. Zaten normal ısıya gelir hemen.
Acil durum içinde kuzenime soyledim. Acil gidersem eve gel çikolatayı al dedim

Canım bende senin gibi düşünüyorum yani şuan için bir neden yok zaten ilk doğum çatı muayenesinden bile çekiniyo insan bide doktorlar böyle istersen sezeryan yapalım diyince kafası karışıyo :) bu arada çevremdeki herkes de sezeryan oluo maşallah ayağa da çabuk kalkıyolar bu yuzden emin olamadım işte :)

sen nasıl düşünüyosun? eylül anneleri de hep sezeryan birkaç normal doğum olsa da bize de güç gelse valla :))

Pazartesi olsa bende kızıma kavuşsam...
Her zorluğa hazırım ağlama nöbetleri, huysuzluklar, gazlar, dikiş acıları, dıygusal patlamalar, uykusuzluklar..,,
Yeterki kızım iyi olsun sağlıklı olsun.
Varsın huysuz olsun.
Umrumd bile değil. Tek düşündüğüm sağlığı.....
Canım kuzum

ahhh canim bende de yogun olmustu lohusa depresyonu simdi de ondan kkorkuyorum insallah olmaz diye...emmese de ver memeyu zamanla cogalacak sutun merak etme..
tTebrikler canimm maasallah kuzucuga..sutun gelir zamanla merak etme..kokla benim icin minik kusunuu
bence zorunlulugun yoksa normal dogum yap..aslinda doktirlarin bu karari hastaya birakmamasi gerekiyor..tibbi zorunluluk olmadikca normal dogum onerilmeli..

Kaç günde geçmiş normal haline dönmüştün peki canım?
Hormonlar şaşırtabiliyo bazen işte :) korkuyorum bende zaten hassas bi insanım çok sulugöz olurum diye :)

Bende bir normal doğum yapacak yakalasam mutlu olucam :)
Epiduralle artık bişeyde hissetmiyosundur niye herkes sezeryan oluyo anlamıyorum

Canim 38+6 idim dun itibari ile. Epidural ilk an gerildim acikcasi uyusmadim sandim ilk kesik atilirken de sanki hissettim igne batmasi gibi ama ani da kayboldu. Hani gece kolun vucudunun altinda kalir uyusur kutuk gibi olur ya aynen beldrn asagisi o halde ama parmaklarini oynatabiliuosun ayagini kaldirabiliyosun cok ilginc.

Birde hen sakinlestirici yapiyolar sanirim kalbim kut kutken birden nasil yumusafim anlatamam

Tek yogun baski ama aci diil bebek cikarken cunku ustten bastiriyolar anestezi doktoru elimi tuttu o an bende sikica tuttum cok ise yaradi.

Bebegi almalari sanirim 5-7 dakika arasi benim cikmam da hrrhalde bebekten 25 dakka sonra falan oldu

Umarim aydinlatabildim epidural korkulacak bisey diilspinaldrki gibi ayaklarinda frlc oldum hissi de yok oynatabildigin icin rahatsiniz

Canim herseyin normalse niye sezeryan olacaksin ki ol bence cati muayenesi o da uygunsa normal dogur bence ha ben ilkimi sezeryan oldum ama hem darim hem benim cikima yerlesmedi bebek sende o da normal bence dogur ama tabi yinede senin kararin tabi hakkina hangisi hayirliysa o olsun sonucta onemli olan senin ve bebeginin sagligi

Son düzenleme:
SELAM KIZLAR BİZDE DOKTORDAN GELDİK 4 EYLÜLDE DOGUMUM OLACAK İNŞALLAH GÜNÜMÜZÜ ALDIK DOGURANLARIN GÖZÜ AYDIN BEKLEYENLERE ALLAH SABIRLAR VERSİN

PEKİ SEN SORDUN MU DOKTORUNA ÖNDE GİDİYODU ŞİMDİ NEDEN HAFTASIYLA UYUMLU OLDU DİYE?
Sormadım çünkü bebek zaten senden alacağını alır son zamanlarda yemeye çok zorlama kendini bol sıvı tüket ki erken doğumu tetiklemesin demişti doktorum bunu duyunca baya salmıştım beslenmemi sonra 34. Haftada kontrole gittiğimde 2350gr çıktı doktor haftasıyla uyumlu dedi 37. Haftamda çağırdı şimdi 3 Eylül'de gideceğim işallah biraz toparlamıştır gerçi normal doğum için kilolu olması zaten iyi değil ama hayırlısı

Bende bir normal doğum yapacak yakalasam mutlu olucam :)
Epiduralle artık bişeyde hissetmiyosundur niye herkes sezeryan oluyo anlamıyorum
Ben varım nasip olursa 2 tane normal doğurdum bunuda normal doğuracamm insallah ve etrafımdaki cogu kişide normal doğurdu ve hic kötü bi hikaye duymadım. Sezeryan burda zorunlu olmadıkça kesinlikle bi dogum sekli değil.korkma adı üstünde normal dogum en fasla bi kac saat sancı çekip ertesi gün hic doğurmamış gibi oluyorsun dikisli olsan bile bende öyle oldu.bide ilk doğumun nasıl bi sancı olduğunu bilmeden doğurursun.ben biraz tırsıyorum nasıl olduğunu bildigim icin ama :) cok agrı çekersem epidural olurum diye düşünüyorum ilk doğumum öyleydi ve cok rahattı sadece süre biraz uzun oluyo .

Bacağımın içleri acıyor benım. yürüdükçe ya da uyuyup uyandıgımda ayakta durdugumda. sanki spor yapmışım da hamlamışım gıbı
Bebişler gelmiş yine hayırlı olsun. Eylül anneleri ağustos annesi oldu Sağlıkla buyusunler ınş.

henüz haftası dolmadan dr. neye göre sezeryan diyor aceba herşey yolundayken.
benim doktorum bu konuda hiç birşey demedi.
ben ilk zamanlarda sormuştum doğum politikanız nedir diye
anneyi de bebeği de fazla üzmemeye çalışıyoruz demişti.
şuan ben sat a göre 40. haftadayım ve dr. bana 15 eylüle kadar bekleyebiliriz herşey yolunda dedi.
biz iki hafta geriden geliyorduk. 10 eylül ile 15 eylül arası sık görüşürüz dedi o kadar.
allahtan tek istediğim sancım gelsin öyle gideyim hastaneye ve yavrumu sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım.
yani bence dr. size bırakıyorsa bekleyin derim.

Artık bebişler gelsede miadı doldurduk biliyosun erken doğumluk bir durumumuz kalmadı ama normal sancısı gelen doğuma gidenimiz olmadı sanki. Neyse böyle söyleyip ben olmiim de o kişi

o kişi ben olayım razıyım. normal doğuma gitmek istiyorum sancı gelsin o şekilde
ve bu benim ilk doğumum. evim hastaneye 2 saat uzaklıkta
ve ben gerçekten doğum sancısını çok merak ediyorum
üstelik çok dayanıksız çürük elma modunda bir insan olduğumu bildiğim halde.

Çikolatayı bende almak istiyorum ama buzdolabına koysan koyulmaz dışarda kalsada yumuşayacak havalardan gibi geliyor
Kızlar siz nasıl yaptınız????

valla dediğim gibi içinde buz kalıbı göndermiş adamlar
ve internet sitesinde 18 ile 22 derece sıcaklıkta muhafaza edin demiş.

kesinlikle katılıyorum
sonrasında herşeye razıyım yeterki ikimizde bu süreçte sağlıklıca çıkalım.

bende 3-4 gündür sabaha karşı başlayan bacak ağrılarımdan uyuyamıyorum.
sanki çok yorulmuşum gibi sızlıyor.
vücut yorgunluğum geçsin artık bebek bakım yorgunluğum olsun istiyorum.

bende 3-4 gündür sabaha karşı başlayan bacak ağrılarımdan uyuyamıyorum.
sanki çok yorulmuşum gibi sızlıyor.
vücut yorgunluğum geçsin artık bebek bakım yorgunluğum olsun istiyorum.
çok şükür uykusuzluk çekmıyorum henuz, ama benım de sızlıyor. hele ayakta sankı karıncalanıyor. yürümeye mecalim yok. yürüyüş de yapmıyorum. doktorum mınumum hareket etmen gerek dıyor bebek aşağıda. zaten tek başıma sokakta yurumek ne mumkun. Dengesızce yuruyorum, ağırlık merkezı değiştiğinden. ben de yorgunluk bıtsın ıstıyorum, şöyle lap lap koşturup işe gidebıldıgım gunlerı özledım
saçma ama bir de topuklu ayakkabı gıymeyı özledım

Hayirli olsun arkadasim darisi bizlere bebisin nasil :)

Selincim sanki dogum sancisi belirtileri bahsettigin ? Yalanci sanci ve kasilmalar sanirim ah bi de ben hissetsem de sona geldigimi anlasam tik yok

Canim benimkinin aynisi tadi da bi harika emin olabilirsin :)

Offff yaaa karar veremiyorum.
5 gün kaldı sezeryanıma...
Hala aneztezi şeklime karar veremedim.
İnternetten okuyunca daha çok kafam karışıyo.
Napıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…