Hangi siteden aldınız acaba? Ben de aldım ama 30 tanesinin fiyatı 76 tlCanim benimkinin aynisi tadi da bi harika emin olabilirsin :)
Ya öyle galiba ama bende8eylulden sonra dogum olsun istiyorum Allah'ın izniyle. Çünkü Dr um 1-7 Eylül yıllık ızındeSelincim sanki dogum sancisi belirtileri bahsettigin ? Yalanci sanci ve kasilmalar sanirim ah bi de ben hissetsem de sona geldigimi anlasam tik yok
Ben varım nasip olursa 2 tane normal doğurdum bunuda normal doğuracamm insallah ve etrafımdaki cogu kişide normal doğurdu ve hic kötü bi hikaye duymadım. Sezeryan burda zorunlu olmadıkça kesinlikle bi dogum sekli değil.korkma adı üstünde normal dogum en fasla bi kac saat sancı çekip ertesi gün hic doğurmamış gibi oluyorsun dikisli olsan bile bende öyle oldu.bide ilk doğumun nasıl bi sancı olduğunu bilmeden doğurursun.ben biraz tırsıyorum nasıl olduğunu bildigim icin ama :) cok agrı çekersem epidural olurum diye düşünüyorum ilk doğumum öyleydi ve cok rahattı sadece süre biraz uzun oluyo .
Ben siteden almadım canım 48liydi 30 küsürdü galiba sen bayaa pahalı almıssınHangi siteden aldınız acaba? Ben de aldım ama 30 tanesinin fiyatı 76 tl
henüz haftası dolmadan dr. neye göre sezeryan diyor aceba herşey yolundayken.
benim doktorum bu konuda hiç birşey demedi.
ben ilk zamanlarda sormuştum doğum politikanız nedir diye
anneyi de bebeği de fazla üzmemeye çalışıyoruz demişti.
şuan ben sat a göre 40. haftadayım ve dr. bana 15 eylüle kadar bekleyebiliriz herşey yolunda dedi.
biz iki hafta geriden geliyorduk. 10 eylül ile 15 eylül arası sık görüşürüz dedi o kadar.
allahtan tek istediğim sancım gelsin öyle gideyim hastaneye ve yavrumu sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım.
yani bence dr. size bırakıyorsa bekleyin derim.
o kişi ben olayım razıyım. normal doğuma gitmek istiyorum sancı gelsin o şekilde
ve bu benim ilk doğumum. evim hastaneye 2 saat uzaklıkta
ve ben gerçekten doğum sancısını çok merak ediyorum
üstelik çok dayanıksız çürük elma modunda bir insan olduğumu bildiğim halde.
valla dediğim gibi içinde buz kalıbı göndermiş adamlar
ve internet sitesinde 18 ile 22 derece sıcaklıkta muhafaza edin demiş.
bende 3-4 gündür sabaha karşı başlayan bacak ağrılarımdan uyuyamıyorum.
sanki çok yorulmuşum gibi sızlıyor.
vücut yorgunluğum geçsin artık bebek bakım yorgunluğum olsun istiyorum.
Canm bende normal doğum çok istiyorum hamilelikten önce kesinlikle sezeryan derdim ama tûp bebek sürecinde yaşadiklarim ve de gittiğim gebe okulu tamamen bakiş açimi değiştirdi.adi üstünde normal olani normal doğum sezeryan bişeyler ters gittiğinde başvurulan bi batin ameliyati..tabiki sezeryan isteyenlere de saygim var ama herşey yolundayken korkudan sezeryan olmam ters giden bişeyler olduğunda da ille de normal doğuracam diye tutturup kizimi riske atmamBende bir normal doğum yapacak yakalasam mutlu olucam :)
Epiduralle artık bişeyde hissetmiyosundur niye herkes sezeryan oluyo anlamıyorum
Canm bende normal doğum çok istiyorum hamilelikten önce kesinlikle sezeryan derdim ama tûp bebek sürecinde yaşadiklarim ve de gittiğim gebe okulu tamamen bakiş açimi değiştirdi.adi üstünde normal olani normal doğum sezeryan bişeyler ters gittiğinde başvurulan bi batin ameliyati..tabiki sezeryan isteyenlere de saygim var ama herşey yolundayken korkudan sezeryan olmam ters giden bişeyler olduğunda da ille de normal doğuracam diye tutturup kizimi riske atmam
Fitili niçin verdi canım. Ya o bi tarafta toplanma sancımıymıs ? Ama hiç ağrı sızı olmuyo demi vende öyleiyi akşamlar arkadaşlar,
bugün muayeneye gittim,
bebek gelişimi iyi çok şükür
nst ye girdim sancı çıktı ama ben hiç hissetmiyordum hissetmememde iyiymiş
doktor fitil verdi bi de biraz çarpıntım vardı onun içinde bi laç verdim.
fitil olayını hiç sevmedim :/
karnım bazen kasılıyodu bebek bi tarafa kayıp sertleşiyordu o meğersem sancıymış yeni öğrendim
Ya öyle galiba ama bende8eylulden sonra dogum olsun istiyorum Allah'ın izniyle. Çünkü Dr um 1-7 Eylül yıllık ızınde
Evet pahalı almışım markası mabel benim aldığım bir de üzerinde bebek bibloları varBen siteden almadım canım 48liydi 30 küsürdü galiba sen bayaa pahalı almıssın
gece uyuduğum uyku tam 2 saatte bir sekteye uğruyor. bacaklarımın kalçamla birleştiği yer sızlayarak uyanıyorum. hem de ne ağrı sanki hiç geçmeyecek gibi. 15 sn içinda geçiyor yavaş yavaş diğer tarafa dönüyorum. aynı döngü gece boyunca sürüyor.sabaha da yorgun sanki hiç uyumamış yada gece beni dövmüşler gibi uyanıyorum. değişik geceler geçiriyorum vucudum doğum sonrasına hazırlıyor galiba beni..
iyi akşamlar arkadaşlar,
bugün muayeneye gittim,
bebek gelişimi iyi çok şükür
nst ye girdim sancı çıktı ama ben hiç hissetmiyordum hissetmememde iyiymiş
doktor fitil verdi bi de biraz çarpıntım vardı onun içinde bi laç verdim.
fitil olayını hiç sevmedim :/
karnım bazen kasılıyodu bebek bi tarafa kayıp sertleşiyordu o meğersem sancıymış yeni öğrendim
Bende bir normal doğum yapacak yakalasam mutlu olucam :)
Epiduralle artık bişeyde hissetmiyosundur niye herkes sezeryan oluyo anlamıyorum
Canim herseyin normalse niye sezeryan olacaksin ki ol bence cati muayenesi o da uygunsa normal dogur bence ha ben ilkimi sezeryan oldum ama hem darim hem benim cikima yerlesmedi bebek sende o da normal bence dogur ama tabi yinede senin kararin tabi hakkina hangisi hayirliysa o olsun sonucta onemli olan senin ve bebeginin sagligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?