henüz haftası dolmadan dr. neye göre sezeryan diyor aceba herşey yolundayken.
benim doktorum bu konuda hiç birşey demedi.
ben ilk zamanlarda sormuştum doğum politikanız nedir diye
anneyi de bebeği de fazla üzmemeye çalışıyoruz demişti.
şuan ben sat a göre 40. haftadayım ve dr. bana 15 eylüle kadar bekleyebiliriz herşey yolunda dedi.
biz iki hafta geriden geliyorduk. 10 eylül ile 15 eylül arası sık görüşürüz dedi o kadar.
allahtan tek istediğim sancım gelsin öyle gideyim hastaneye ve yavrumu sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım.
yani bence dr. size bırakıyorsa bekleyin derim.
çok saol cnm doktorlarında kolayına geliyor sanırım bu konuda devlet hastaneleri daha iyi galibabenim doktorum sözde normal doğum en iyisi diyip bir yandan da acısız alırız falan diyerek ve kararı bana bırakıp yok çatı muayenesi yapmayız diyerek bildiğin sezeryana yönlendiriyo sanırım bende beklicem yani ne bilim doğuramazsam sezeryan yapsın ;(
Fitili niçin verdi canım. Ya o bi tarafta toplanma sancımıymıs ? Ama hiç ağrı sızı olmuyo demi vende öyle
Fitili niye verdi canım nolur ne olmaz normal doğum mantar varsa geçsin diye mi??
Çatı muayene işi ne oldu korktuğun :)
Buarada benimde nabzım hep bayya yüksek bunun için ne ilacı verdi acaba? Kalp mi?
Son sorum sancın kaç çıktı biliyo musun:)? Hep beni ilgilendiren şeyler yazmışsın o yüzden çok sordum kusuruma bakma :)
Bende bir normal doğum yapacak yakalasam mutlu olucam :)
Epiduralle artık bişeyde hissetmiyosundur niye herkes sezeryan oluyo anlamıyorum
Kizlarrr sag salim bebisime kavustum cok şükür darısı sizlere inşallah. Spinal anestezi oldum ama cok heyecanlaninca uyuttular biraz.bebisim 3750 48 cm dogdu masallah doktrm cok zayif dogacak karin cevresi geri demisti
Önceden karar vermediler bende ağrım vardı ama açılmam cok yoktu doktor önerdi ve kendisi yaptı iğneyi ikinci doğumumda da istedim açıklık en az 4 5 santim olması lazım bana serum taktılar serum bitince iğneyi vuracaklardı ama rahim birden açıldı vurursam 3 4 saat uzar dedi dogumu doktor yoksa en fazla 45 dakika sürer dedi ve ben yarım saate doğurdum canım.ben Almanya'da yaşıyorum orası farklıdır belki tam bilmiyorum. Doğumdan sonrada bir kac ay cok zorlandığımda belim ağrıdı ama kalıcı bisey değil geciyo .Epidurale önceden karar vermen gerekmiyor mu?? Ben anestezi ekibinin falan çağırılması için önceden konuşmak gerek sanıyordum bunu doktorla ama Tecrübesizlik hiçbişey bilmiyorum işte :) ağrı çekince tamam dayanamicam yapın şu epidurali mi diyosun yoksa :) bir zararı yoksa baştan yapsınlar ağrı çekmeden rahat rahat doğuralım olmaz mı?:)
Banada sezeryan daha korkutucu geliyo ameliyat sonuçta diye çok istemiyorum ama herşeyin hayırlısı tabi ki.
O zaman biblodan dolayidir canim benimkinde biblo yok sadece kare ve resim pahali almamissin uzulme :)Evet pahalı almışım markası mabel benim aldığım bir de üzerinde bebek bibloları var
Hayirli olsun canim masallah bebisin kilosu gayet iyi Allah bagislasin :)Kizlarrr sag salim bebisime kavustum cok şükür darısı sizlere inşallah. Spinal anestezi oldum ama cok heyecanlaninca uyuttular biraz.bebisim 3750 48 cm dogdu masallah doktrm cok zayif dogacak karin cevresi geri demisti
hayırlısı olsun inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah canımSelam kizlar yazmistim sizebgecen hafta hatirlarsaniz apar topar hastaneye yattigimi su azligindan dolayi. dr daha fazla riske atmayalim artik alalim diyor. 36 haftalik ama 37 ile uyumlu cikti olcumlerimiz. sanirim yarin. sezeryana giriyorum. dualrinizda beni de unutmayin
rabbim sağlıklı sıhhatli yavruna kavuştursun inşallah bizede dua et zamanı gelince bizde yavrularımızı kucağımıza alalım inşallahKizlarr dua edin yarin oglen 3 te doguma gidiyorumm cok heyecanliyim
çokk faydalı oldu canım verdiğin bilgiler teşekkür ederim :) 30 35 dk sürüyo sanırım sezeryan işlemleri...hayırlısıyla atlatalım bu doğumu sezeryan olmak istememe ragmen stres basladıı daaCanim 38+6 idim dun itibari ile. Epidural ilk an gerildim acikcasi uyusmadim sandim ilk kesik atilirken de sanki hissettim igne batmasi gibi ama ani da kayboldu. Hani gece kolun vucudunun altinda kalir uyusur kutuk gibi olur ya aynen beldrn asagisi o halde ama parmaklarini oynatabiliuosun ayagini kaldirabiliyosun cok ilginc.
Birde hen sakinlestirici yapiyolar sanirim kalbim kut kutken birden nasil yumusafim anlatamam
Tek yogun baski ama aci diil bebek cikarken cunku ustten bastiriyolar anestezi doktoru elimi tuttu o an bende sikica tuttum cok ise yaradi.
Bebegi almalari sanirim 5-7 dakika arasi benim cikmam da hrrhalde bebekten 25 dakka sonra falan oldu
Umarim aydinlatabildim epidural korkulacak bisey diilspinaldrki gibi ayaklarinda frlc oldum hissi de yok oynatabildigin icin rahatsiniz
inş. alır canım sen stres yapıpda üzme kendinii bak benimki hala 8gün ilerde gidiyo ama 2haftada 300gr almış.n güzel normal doğum düşünebiliyosunn.ben çok isterdm ama korkumu yenemiyorummmSormadım çünkü bebek zaten senden alacağını alır son zamanlarda yemeye çok zorlama kendini bol sıvı tüket ki erken doğumu tetiklemesin demişti doktorum bunu duyunca baya salmıştım beslenmemi sonra 34. Haftada kontrole gittiğimde 2350gr çıktı doktor haftasıyla uyumlu dedi 37. Haftamda çağırdı şimdi 3 Eylül'de gideceğim işallah biraz toparlamıştır gerçi normal doğum için kilolu olması zaten iyi değil ama hayırlısı
Canim nerdesin ya uzun zamandir yoktun merak ettim valla simdi bide uzun zamandir ayu kayip ondan da haber alsaydik neyse tekrar hosgeldin sen de ne var ne yok nasil gidiyorHerkese merhaba işyeri kısıtladığından iki aydır eylül annelerine cvp yazamıyorum ama her gün okudum doğum yapanlara hayırlı olsun bekleyenlere bol sabır. Ben de ilk doğumumla ilgili deneyimlerimi paylaşmak istiyorum özellikle anestezi konusunda kafası karışık olanlara yardımcı olur belki. İlk doğumda dokuz ay beni takip eden dr.umu sırf genel anestezi olmamak için değiştirdim hiç de pişman olmadım. Spinal anestezi ile bebeğimi on dk. içinde gördüm doğumdan çıkar çıkmazda kucağımdaydı. Sırt ağrısı dışında hiç bir sıkıntı yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim anestezi almadığın için dinç olup hayatının en önemli gününün tadını çıkarıyorsun.
Masallah canim bebisine cok guzel kilosu allah esirgesin gule gule saglikla buyut bebegini insallahKizlarrr sag salim bebisime kavustum cok şükür darısı sizlere inşallah. Spinal anestezi oldum ama cok heyecanlaninca uyuttular biraz.bebisim 3750 48 cm dogdu masallah doktrm cok zayif dogacak karin cevresi geri demisti
tamam canımçok sağol.sabredebilirsem bende beklicem 10 güntatlım bende 3 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım ozmn gün aşırı test yapıodum bişi çıkmıodu kan testindede çok düşük değerde gebelik çıkmıştı ondan bu seferkinde acele etmedim tam hatrlamıorum ama adetimi 3-5 gün geçince idrarla evde test yaptım zaten önce kanda sonra idrarda çıkıomuş yani idrarda görünüosa çok büyük olasılıkla hamilesin bi 10 gün sonra direk doktara gittim ultrasonda gördü zaten direk. kan testi falan istemedi
gözün aydın canım çokk sevindimmKizlarrr sag salim bebisime kavustum cok şükür darısı sizlere inşallah. Spinal anestezi oldum ama cok heyecanlaninca uyuttular biraz.bebisim 3750 48 cm dogdu masallah doktrm cok zayif dogacak karin cevresi geri demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?