2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Fitili niçin verdi canım. Ya o bi tarafta toplanma sancımıymıs ? Ama hiç ağrı sızı olmuyo demi vende öyle

fitili sancı için verdi cnm, evet bi tarafta toplanıp sertleşmesi sancıymış çok şaşırdım ama sorun yok normalmiş bu dönemlerde

fitili sancı için verdi canım.sancımın kaç çıktığını sormadım cnm
sancıyı hissetmemem güzel bişeymiş bebeğin ciğerleri de gelişiyormuş bu sayede.

çarrpıntım içinde nidilat diye bi ilaç verdi.
istediğin kadar sorabilirsin yardımım olursa ne mutlu.
bi an önce dinlenmeye başla dedi bi de doktor pazartesi iznimi başlatıcam.

nidilatı araştırınca erken doğum tehlikesine karşı kullanan varmış kafam karıştı doktor böyle bişey demedi bana 4 haftan var dedi ama ben evhamlıyım zaten gidince heyecanlıydım panikletmemek istemiş olabilir. bilemedim şuan

Bende bir normal doğum yapacak yakalasam mutlu olucam :)
Epiduralle artık bişeyde hissetmiyosundur niye herkes sezeryan oluyo anlamıyorum

canım bende ilk etapta bi sorun olmazsa normal yapmaya çalışıcam.
tek korkum heyecanlandığım için bebeğe zarar vermemek
biraz hastane olaylarında panikatağım:) ama sezeryanda olsam yine korkucam
o yüzden önceliğim normal inşallah öyle olur

Kizlarrr sag salim bebisime kavustum cok şükür darısı sizlere inşallah. Spinal anestezi oldum ama cok heyecanlaninca uyuttular biraz.bebisim 3750 48 cm dogdu masallah doktrm cok zayif dogacak karin cevresi geri demisti

hayırlı uğurlu olsun canım.
gözün aydın. allah analı babalı büyütsün..

Önceden karar vermediler bende ağrım vardı ama açılmam cok yoktu doktor önerdi ve kendisi yaptı iğneyi ikinci doğumumda da istedim açıklık en az 4 5 santim olması lazım bana serum taktılar serum bitince iğneyi vuracaklardı ama rahim birden açıldı vurursam 3 4 saat uzar dedi dogumu doktor yoksa en fazla 45 dakika sürer dedi ve ben yarım saate doğurdum canım.ben Almanya'da yaşıyorum orası farklıdır belki tam bilmiyorum. Doğumdan sonrada bir kac ay cok zorlandığımda belim ağrıdı ama kalıcı bisey değil geciyo .

Kizlarrr sag salim bebisime kavustum cok şükür darısı sizlere inşallah. Spinal anestezi oldum ama cok heyecanlaninca uyuttular biraz.bebisim 3750 48 cm dogdu masallah doktrm cok zayif dogacak karin cevresi geri demisti
Hayirli olsun canim masallah bebisin kilosu gayet iyi Allah bagislasin :)

hayırlısı olsun inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

çokk faydalı oldu canım verdiğin bilgiler teşekkür ederim :) 30 35 dk sürüyo sanırım sezeryan işlemleri...hayırlısıyla atlatalım bu doğumu sezeryan olmak istememe ragmen stres basladıı daa

inş. alır canım sen stres yapıpda üzme kendinii bak benimki hala 8gün ilerde gidiyo ama 2haftada 300gr almış.n güzel normal doğum düşünebiliyosunn.ben çok isterdm ama korkumu yenemiyorummm

Kizlar merhaba araniza yeni katildim 37 haftalik hamileyim bugune kadar dogumdan hic koirkmuyodum ama bugun cati olcumu yapildi canim cok acidi daha cati olcumu boyleyse dogum sancisi nasildir acaba

Canim nerdesin ya uzun zamandir yoktun merak ettim valla simdi bide uzun zamandir ayu kayip ondan da haber alsaydik neyse tekrar hosgeldin sen de ne var ne yok nasil gidiyor

Masallah canim bebisine cok guzel kilosu allah esirgesin gule gule saglikla buyut bebegini insallah

tamam canımçok sağol.sabredebilirsem bende beklicem 10 gün

bende bugün doktora gittim aslında çarşamba günüydü ama doktorum 3-4 gün yokmuş arayıp randevumu bugüne aldılar gittim şükür sıkıntı yok 12 eylülde sezeryana alalım dedi günler zaten geçmiyodu şimdi hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor inşallah sağlıklı sıhhatli doğar bebişlerimizde bunlarıda unuturuz

gözün aydın canım çokk sevindimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…