Ayy canım ya şimdi okudum da bende de var o bi tarafa gitmesi sertleşme nst ye de girmedim Ayy yarın doktora gidicem bi sorayım bakimiyi akşamlar arkadaşlar,
bugün muayeneye gittim,
bebek gelişimi iyi çok şükür
nst ye girdim sancı çıktı ama ben hiç hissetmiyordum hissetmememde iyiymiş
doktor fitil verdi bi de biraz çarpıntım vardı onun içinde bi laç verdim.
fitil olayını hiç sevmedim :/
karnım bazen kasılıyodu bebek bi tarafa kayıp sertleşiyordu o meğersem sancıymış yeni öğrendim
canmm maşallaahhh barekallah sağlikla bol sütle büyüt inş..ölçümlere çok takilmamak gerektiğini bir kez daha anladik böylece..Kizlarrr sag salim bebisime kavustum cok şükür darısı sizlere inşallah. Spinal anestezi oldum ama cok heyecanlaninca uyuttular biraz.bebisim 3750 48 cm dogdu masallah doktrm cok zayif dogacak karin cevresi geri demisti
Ayy canım ya şimdi okudum da bende de var o bi tarafa gitmesi sertleşme nst ye de girmedim Ayy yarın doktora gidicem bi sorayım bakim
Canim 38+6 idim dun itibari ile. Epidural ilk an gerildim acikcasi uyusmadim sandim ilk kesik atilirken de sanki hissettim igne batmasi gibi ama ani da kayboldu. Hani gece kolun vucudunun altinda kalir uyusur kutuk gibi olur ya aynen beldrn asagisi o halde ama parmaklarini oynatabiliuosun ayagini kaldirabiliyosun cok ilginc.
Birde hen sakinlestirici yapiyolar sanirim kalbim kut kutken birden nasil yumusafim anlatamam
Tek yogun baski ama aci diil bebek cikarken cunku ustten bastiriyolar anestezi doktoru elimi tuttu o an bende sikica tuttum cok ise yaradi.
Bebegi almalari sanirim 5-7 dakika arasi benim cikmam da hrrhalde bebekten 25 dakka sonra falan oldu
Umarim aydinlatabildim epidural korkulacak bisey diilspinaldrki gibi ayaklarinda frlc oldum hissi de yok oynatabildigin icin rahatsiniz
Kizlarrr sag salim bebisime kavustum cok şükür darısı sizlere inşallah. Spinal anestezi oldum ama cok heyecanlaninca uyuttular biraz.bebisim 3750 48 cm dogdu masallah doktrm cok zayif dogacak karin cevresi geri demisti
hastanede dağıtmak üzere bu çikolatalardan aldım internetten
bu sıcakta nasıl gelecek derken ben böyle paketleme görmedim kızlar
üstelik içinden iki tanede buz kalıbı çıktı, çikolatalar erimesin diye.
içinde 48 tane var kargo dahil 38 tl.
tadına bakmadım çünkü açmaya kıyamadım. kaliteli bir markaya benziyor tavsiye ederim
baby techden aldığım beşik bile böyle özenli sarılmamıştı, hoş hala da eksik parçayı bekliyorum.
nasıl iş yapıyorlar anlamıyorum.
Canım aslında uykusuzluk yorgunluk hepsi boş hepsine katlanıyorsun hemde zevkle ama oğlum sarılık oldu bi de zor emiyo nazar değdi sanırım doğumdan çıktığı gibi beni aranmış hep emmek için geldiğim gibi de emdi ama şimdi emmek istemiyor hele sağ göğsümü hepten istemiyor biraz zayıfladı da mama takviyemiz var şu an lohusalık depresyonundayım sanırım ağlamaktan helak oldum
Arkadaslar cok sukur dun saglikla epidural sezeryanla kizima kavustum 3 kg luk hir kizim oldu ama bugun 150 gr kaybetti normalmis
Benle hiiic alakasi yok ayni babasi bir kizim var hep ac ve hep rmmek istiuor dun nerdenyse dogumdan gece 12 ye kadar mememdeydi cok basarili ve istekli cekiyor ama gel gelelim bende sut seffaf bir sivi seklinde ve damlayla geliyor cok uzuldum. Oyle oluncada uyumuyor tabi hep agladi sadece memede susuyor. Dun gece 12 de en son mama verdiler de 4 saat deliksiz uyudu kizim
Sezeryan zormus kizlar epidural cok rahat ama sonrasinda ayaga kalkma fasli bugunse gaz cikarma kismi beni baya gerdi ve yordu. Acili bir surec ama neyseki Dun aksam ilk kaldirdiklari anla alakam yok yavas yavas iyi olucaz i sallah
Vakit bulursam sorulariniz okursa da yazicam sevgiyle kalin forumu okumaya vaktim yok baska diguran olduysa hepsini kocaman opuyorum ve cok tebrik ediyorum
KIZLAR YARDIM SEZERYAN MI NORMAL DOĞUM MU???
NORMAL DOĞUM YAPACAK YOK MU??
HERKES SEZERYAN DOĞURUYOR...
merhaba kızlar her gün yeni doğumlar başladı:)) bende başından beri normal doğum istiyodum doktorumda normal dogumdan yanaydı sözde bu arada acıbadem e gidiyorum. ama dogum yaklaştıkca doktorum beni spinal anestezi sezeryana yönlendiriyo sanki hiç cesaret vermiyodacumartesi gittik bu hafta cumartesi yine kontrol var kararını ver sezeryan istersen tarih belirleriz eger normal doğum istersen çatı muayenesi yaparız dedi karar veremedim bebeğim 2890 a 48 cm miş:) gerçi ben çok emin olamıyorum ölçümlerden daha önce de boyu kısa demişlerdi şimdi boyu uzun gibi dedi :) bebeğim dönmüş ayrıca nst de sancım yok suyum iyi bilemedim normal doğumu beklesem mi? sezeryan tarihi mi alsam ???
Kizlarrr sag salim bebisime kavustum cok şükür darısı sizlere inşallah. Spinal anestezi oldum ama cok heyecanlaninca uyuttular biraz.bebisim 3750 48 cm dogdu masallah doktrm cok zayif dogacak karin cevresi geri demisti
ne zaman bitiyordu senin?artık hiç çalışasım yok.. pöffff son günler zaman geçmiyor şirkette.
heyooo. gözün aydın tatlım, maşallah size..Kizlarrr sag salim bebisime kavustum cok şükür darısı sizlere inşallah. Spinal anestezi oldum ama cok heyecanlaninca uyuttular biraz.bebisim 3750 48 cm dogdu masallah doktrm cok zayif dogacak karin cevresi geri demisti
ne zaman bitiyordu senin?
benim bugün son günüm, 32. hafta raporumu biraz erken almıştım, iyi ki de öyle yapmışım :) kuş gibiyim valla bugün..
darısı başına..
ben lansinoh lanolin kullanıyorum 1 ay önceden başlamk gerek die okumuştum netten yoksa doktor demedi..arkadaşlar göğus ucu kremi kullanıyor musunuz?
ve hangi marka
ben lansinoh lanolin kullanıyorum 1 ay önceden başlamk gerek die okumuştum netten yoksa doktor demedi..
bende bugün doktora gittim aslında çarşamba günüydü ama doktorum 3-4 gün yokmuş arayıp randevumu bugüne aldılar gittim şükür sıkıntı yok 12 eylülde sezeryana alalım dedi günler zaten geçmiyodu şimdi hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor inşallah sağlıklı sıhhatli doğar bebişlerimizde bunlarıda unuturuz
ne zaman bitiyordu senin?
benim bugün son günüm, 32. hafta raporumu biraz erken almıştım, iyi ki de öyle yapmışım :) kuş gibiyim valla bugün..
darısı başına..
arkadaşlar göğus ucu kremi kullanıyor musunuz?
ve hangi marka
Canim bence hic gerek yok bebek daha iyi vakumluyor hem emdikce bebegin emme reflexi de guclenirGünaydın tazecik anneler ve anne olmaya gün sayan anne adayları:) ne güzel her açtığımda bi bebek daha katılmış oluyor herkese sağlıklı zamanlı doğumlar işallahSanırım bizi en çok zorlayacak konu doğumdan sonra sütün hemen gelmemesi ben göğüs pompası almadım ama alsam acaba ilk günlerde bu durumu biraz kolaylaştırır mı tecrübeli anneler fikir verebilir mi?
Ben ilk oglumda da lansinoh kullanmistim bundada kullaniyorum ama neden bilmem benim gögus uclarim agriyor sizde böyle bişey yaşayan varmibana da demedi doktor ama sanki biraz kurumuş soyulmuş gibi olmuş bi an önce kullansam bende iyi olur
Bende zeytınyagı sürüyorum ve karbonatlı su. Bakalım sonuc ne olacak. Çok fazla kımyasallarla uğraşmak istemıyorumbana da demedi doktor ama sanki biraz kurumuş soyulmuş gibi olmuş bi an önce kullansam bende iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?