2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ayy canım ya şimdi okudum da bende de var o bi tarafa gitmesi sertleşme nst ye de girmedim Ayy yarın doktora gidicem bi sorayım bakim

Kizlarrr sag salim bebisime kavustum cok şükür darısı sizlere inşallah. Spinal anestezi oldum ama cok heyecanlaninca uyuttular biraz.bebisim 3750 48 cm dogdu masallah doktrm cok zayif dogacak karin cevresi geri demisti
canmm maşallaahhh barekallah sağlikla bol sütle büyüt inş..ölçümlere çok takilmamak gerektiğini bir kez daha anladik böylece..

Ayy canım ya şimdi okudum da bende de var o bi tarafa gitmesi sertleşme nst ye de girmedim Ayy yarın doktora gidicem bi sorayım bakim

sor canım mutlaka.
ama korkulacak bişey değilmiş bu haftalarda normalmiş.
gerçi bende uzun zamandır oluyodu sanki ama

gözün aydın canım. hayırlı olsun sağsalim kavuşmuşsun bebeğine..
sezeryanının rahat olmasına da sevindim.

Kizlarrr sag salim bebisime kavustum cok şükür darısı sizlere inşallah. Spinal anestezi oldum ama cok heyecanlaninca uyuttular biraz.bebisim 3750 48 cm dogdu masallah doktrm cok zayif dogacak karin cevresi geri demisti

gözünaydın canım..hayırlı olsun..
allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi

çok güzelmiş canım.
hangi siteden aldın merak ettim bende bakayım

sen uzulme arkadasım bunlar cok norml herkesın basına gelıyor uzulup stres yapıp daha kotu hale sokarsın olayları bı kere sut emdıkce gelır zaten sen emzırmeye devam et duzelecek neler var kuzum anne dort gun hıc emzıreemıs bebegını hastaneye gelmek zorunda kaldı sakın dert etme bunlar olcak seyler moralını yuksek tut cnm

cnm cok tebrık ederım masllah dıyorum kızına ve sana ılk gelen sut oyle sekerlı su gıbı bırseymıs 20 dakıka boyunca bır gogsu emzırmen gereklıymıs ılk 15 dakıka o senın dedıgın sut gelırmıs son bes dakıka yogun olan sut gelırmıs
bılıyorsun kı uzulmek hıcbır ıse yaramaz sutunude keser

ben normal dogum ıstıyorum ama ne olacak bılmıyorum daha onceden de yazmıstım doktorlar hep sezeryana yonlendırıyor guvenemıyorum dıye al ıste sanada boyle yapmıslar bence bır rıskın yoksa normalı bekle derım arkadasım

canımmm cok tebrık ederım masallah bayagı kılolu olmus bebegın saglıklarınız yerındeyse bın sukur ne guzel

ne zaman bitiyordu senin?
benim bugün son günüm, 32. hafta raporumu biraz erken almıştım, iyi ki de öyle yapmışım :) kuş gibiyim valla bugün..
darısı başına..

Aslında benimde geç girilmiş sanırm 5 eylül son görünüyor ama ben 1 eylülde başlatıcam iznimi.
doktorda artık dinlenmeye başla dedi

Günaydın tazecik anneler ve anne olmaya gün sayan anne adayları:) ne güzel her açtığımda bi bebek daha katılmış oluyor herkese sağlıklı zamanlı doğumlar işallah Sanırım bizi en çok zorlayacak konu doğumdan sonra sütün hemen gelmemesi ben göğüs pompası almadım ama alsam acaba ilk günlerde bu durumu biraz kolaylaştırır mı tecrübeli anneler fikir verebilir mi?

gozunaydın cnm tarıhın bellı olmus darısı bızlerın basına gercı ben normal dogum ıstedıgım ıcıntarıh falan yok ya buda gerıyor ınsanı

ne zaman bitiyordu senin?
benim bugün son günüm, 32. hafta raporumu biraz erken almıştım, iyi ki de öyle yapmışım :) kuş gibiyim valla bugün..
darısı başına..

benımde bugun son gunum ama bayagı erken almıssın sen sen benım dogum 18 eylul gozukuyor yanlıs hatırlamadıysam senın 30 eylul ıkı hafta var aramızda

arkadaşlar göğus ucu kremi kullanıyor musunuz?
ve hangi marka

ben lansınoh lanolın aldım ama doktor tavsıyesıyle degıl arada bırde aklıma geldıkce suruyorum

Canim bence hic gerek yok bebek daha iyi vakumluyor hem emdikce bebegin emme reflexi de guclenir

kızlar bu arada 31 agustosa kadar ıstanbul vıaport ve starcıty chıcco da depo satıs gunlerı var
ben gıttım hayal kırıklıgına ugradım evet fıyatlar ınmıs ama ıade falan hakkın yok aynı mallar nerdeyse ebebkde aynı fıyata satılıyor kıyafetler ınmemıs pahalı syılır ben bırkac oyuncak ve gogus pompası aldım
yınede gıtmek ısteyenlere fıkır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…