2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Günaydın kızlar karnım çooook kaşınıyor. Ve öyle tatlı kaşınıyor ki anlatamam. Neden acaba bu kalıntı???
Bu arada yarın Dr kontrolum var. Çatı muayenesi olcam. Aman allahım Çok tedirginim.
Birde kızlar doğuma yakın yaptırayım diye ağdasız gidicem Dr a. Gerçi çok çıkmamış ama yine de var kıl bacaklarında ve oramda. Ama sımdı aldırırsamda doguma çıkacak ve alınmayacak. Öf kadınlığın herşeyi zor anam. Dert bir değil ki.....

Canim bence hic gerek yok bebek daha iyi vakumluyor hem emdikce bebegin emme reflexi de guclenir
Doğum izninden sonra ücretsiz izin alıp seneye kadar evde olmayı planlıyorum zaten bu yüzden pompa almadım en iyisi dediğin gibi bekleyip görmek işallah ısrarla emen bebeklerimiz olur ne diyelim ara ara bişeyler geliyor zaten göğüslerimden ama bu sütümün hemen geleceği anlamına gelmez heralde

Genelde kaşınanlar çatladıklarını söylüyor ama umarım seninki öyle değildir canım bende 2 hafta önce ağdaya gitmiştim hala çıkmadı haftaya çarşambada benim kontrolüm var ve dediğin gibi çatı muayenesi yapacak bende ondan önce alamayacağım çünkü alınacak gibi olmaz ve senin gibi doğumdan önce giderim diyorum düzenli ağda yapıyorsan zaten az ve tüy gibidir doktorlar kimbilir neler görüyor bence tedirgin olma doğuma tertemiz olmak daha mantıklı :) bu arada çatı muayenesi deneyimini yazarsan çok sevinirim

Sancı geçirmek içinde fitil verilebildiğini ilk defa duyuyorum çok çok ilginç. Hissetmemen normal doğumuda kolay atlatıcan demektir belki canım hem inşallah :) çarpıntıyı seni rahatlatmak için mi bebişi korumak için mi verdi acaba bunu bende bi doktoruma soriim gittiğimde.
E başlat artık sahiden iznini bencede ofiste doğurucan sen çok uzun çalıştın tatlım

Bende 8 aylik olana kadar evdeyim izinlerimi biriktirdim heyet raporu falan evdeyim yani ilk bebede cocuk hast.calisiyodum oranin elektrikli pompasini kullandim ertesi gune sut birakmak icin yine almamistim bunda da almadim benim de gogsumden geliyor insallah akar sutumuz neden gelmesin ki bebek emdikce gelir sen hic merak etme

Canim kasiniyorsan dikkat et catlayabilirsin krem yada yagini ihmal etme bende agdaya dogumdan 2-3 gun once gidecegim dogumda temiz olmak daha mantikli zaten surwkli agda veya epilasyon yapiyorsan killar zayif oluyor pek belli olmaz

Kizlarrr sag salim bebisime kavustum cok şükür darısı sizlere inşallah. Spinal anestezi oldum ama cok heyecanlaninca uyuttular biraz.bebisim 3750 48 cm dogdu masallah doktrm cok zayif dogacak karin cevresi geri demisti

Hay maşşallah şekerimmm en tosunu sen doğurdun tebrikler!!!!!
Allahım sana bağışlasın bebişi analı babalı sağlıkla büyütün inşallah :) çok sevindim sağlıkla kucağına almana..
Banada benim bebek biraz ufak mı acaba gibi geliyo bazende karnın çok büyük müydü andea vaktin olursa yazarsın:)?

bende lanolin almayı düşünüyorum en çok onu duydum.

Ben ilk oglumda da lansinoh kullanmistim bundada kullaniyorum ama neden bilmem benim gögus uclarim agriyor sizde böyle bişey yaşayan varmi

bende ağrı yok canım

Bende zeytınyagı sürüyorum ve karbonatlı su. Bakalım sonuc ne olacak. Çok fazla kımyasallarla uğraşmak istemıyorum

ben zeytinyağı fln üşenirim gibi geliyo oyüzden krem alıcam cnm

bende ilk kez duydum :) hayırlısı dün kullandım başta stres oldum fitil geriyo beni ama çok kolaymış :)
evet baya oldu artık çıkmak istiyorum gerçekten
inşallah normal doğumum kolay geçer sancı hissetmeden pırtlasalar keşke :)

Canim kasiniyorsan dikkat et catlayabilirsin krem yada yagini ihmal etme bende agdaya dogumdan 2-3 gun once gidecegim dogumda temiz olmak daha mantikli zaten surwkli agda veya epilasyon yapiyorsan killar zayif oluyor pek belli olmaz

Sezeryan mı canım2-3 gün öncesini biliyosun yani dimi?

Kizlar size bisey sorucam benim hic selulitim yoktu ama aksam banyodan sonra gözume takildi aynada kalcalarimda ve baldirlarimda selulit cikmis ay nasil moralim bozuldu ama benim hic yoktu sıfır yani nerden cikti bu dogumdan sonra gidermi acaba

Canım o tatlı kaşıntı bendede oldu.sonrada çatladım.

Gider cnm üzülme. Güzel beslenir sporunuda yaparsın. Hiç takılma.
Ağda konusuna gelince ne kadar doğru bilmiyorum sezeryan olacaklarda 1 hafta öncesinden agda yapılması önerilmez diyo enfeksiyon olma riskine karşılık. Bende 1 eylülde ılucam. Bende bilmiyorum napıcam. Doktoruna sorarmısın yarın.yani ne kadar önce yapmalıyız.

Ben nasip olursa normal dogum.istiyorum cunku ilk dogumumda normal.oldu ve ilk basta zor olsada dogumdan hemen sonra.kus.gibiydim kendi basima yuruyup isimi hallediyordum ...inslh yine normal.olur

iyi dileklerin icin sagol tatlim darisi sizlere insallah Canm benim karnimda kucuktu nstye gittigimde bayan nerde senin gobek demisti inanamamisti 5 gun kaldigina dogumun

Yok canım oyle bisey neden enfeksiyon olsun ki ben ilk dogumumda da 1 gun once halletmistim bunda da 2-3 gun once yaptiracagim senin icin dr uma sorardim ama benim kontroloum 1 eylul de sen nereden duydun yada okudun canim

Canm benim kontrolde yarin ve çati muaynem var çok tedirginim Iki gecedir rüyamda hastaneden kaçiyodum :) normal doğumu çok istiyorum bi çati muaynesinde bu kadar kasarsam normalde açilma var mi die bakicaklar kaç kez içimizi rahat tutalim bi kaç dakikalik bişey hoopp oldu da bitti maşallah dicez bitcek :) öyle düşün öyle olur inş canm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…