Doğum izninden sonra ücretsiz izin alıp seneye kadar evde olmayı planlıyorum zaten bu yüzden pompa almadım en iyisi dediğin gibi bekleyip görmek işallah ısrarla emen bebeklerimiz olur ne diyelim ara ara bişeyler geliyor zaten göğüslerimden ama bu sütümün hemen geleceği anlamına gelmez heraldeCanim bence hic gerek yok bebek daha iyi vakumluyor hem emdikce bebegin emme reflexi de guclenir
Genelde kaşınanlar çatladıklarını söylüyor ama umarım seninki öyle değildir canım bende 2 hafta önce ağdaya gitmiştim hala çıkmadı haftaya çarşambada benim kontrolüm var ve dediğin gibi çatı muayenesi yapacak bende ondan önce alamayacağım çünkü alınacak gibi olmaz ve senin gibi doğumdan önce giderim diyorum düzenli ağda yapıyorsan zaten az ve tüy gibidir doktorlar kimbilir neler görüyor bence tedirgin olma doğuma tertemiz olmak daha mantıklı :) bu arada çatı muayenesi deneyimini yazarsan çok sevinirimGünaydın kızlar karnım çooook kaşınıyor. Ve öyle tatlı kaşınıyor ki anlatamam. Neden acaba bu kalıntı???
Bu arada yarın Dr kontrolum var. Çatı muayenesi olcam. Aman allahımÇok tedirginim.
Birde kızlar doğuma yakın yaptırayım diye ağdasız gidicem Dr a. Gerçi çok çıkmamış ama yine de var kıl bacaklarında ve oramda. Ama sımdı aldırırsamda doguma çıkacak ve alınmayacak. Öf kadınlığın herşeyi zor anam. Dert bir değil ki.....
fitili sancı için verdi cnm, evet bi tarafta toplanıp sertleşmesi sancıymış çok şaşırdım ama sorun yok normalmiş bu dönemlerde
fitili sancı için verdi canım.sancımın kaç çıktığını sormadım cnm
sancıyı hissetmemem güzel bişeymiş bebeğin ciğerleri de gelişiyormuş bu sayede.
çarrpıntım içinde nidilat diye bi ilaç verdi.
istediğin kadar sorabilirsin yardımım olursa ne mutlu.
bi an önce dinlenmeye başla dedi bi de doktor pazartesi iznimi başlatıcam.
Bende 8 aylik olana kadar evdeyim izinlerimi biriktirdim heyet raporu falan evdeyim yani ilk bebede cocuk hast.calisiyodum oranin elektrikli pompasini kullandim ertesi gune sut birakmak icin yine almamistim bunda da almadim benim de gogsumden geliyor insallah akar sutumuz neden gelmesin ki bebek emdikce gelir sen hic merak etmeDoğum izninden sonra ücretsiz izin alıp seneye kadar evde olmayı planlıyorum zaten bu yüzden pompa almadım en iyisi dediğin gibi bekleyip görmek işallah ısrarla emen bebeklerimiz olur ne diyelim ara ara bişeyler geliyor zaten göğüslerimden ama bu sütümün hemen geleceği anlamına gelmez heralde
Canim kasiniyorsan dikkat et catlayabilirsin krem yada yagini ihmal etme bende agdaya dogumdan 2-3 gun once gidecegim dogumda temiz olmak daha mantikli zaten surwkli agda veya epilasyon yapiyorsan killar zayif oluyor pek belli olmazGünaydın kızlar karnım çooook kaşınıyor. Ve öyle tatlı kaşınıyor ki anlatamam. Neden acaba bu kalıntı???
Bu arada yarın Dr kontrolum var. Çatı muayenesi olcam. Aman allahımÇok tedirginim.
Birde kızlar doğuma yakın yaptırayım diye ağdasız gidicem Dr a. Gerçi çok çıkmamış ama yine de var kıl bacaklarında ve oramda. Ama sımdı aldırırsamda doguma çıkacak ve alınmayacak. Öf kadınlığın herşeyi zor anam. Dert bir değil ki.....
Kizlarrr sag salim bebisime kavustum cok şükür darısı sizlere inşallah. Spinal anestezi oldum ama cok heyecanlaninca uyuttular biraz.bebisim 3750 48 cm dogdu masallah doktrm cok zayif dogacak karin cevresi geri demisti
gozunaydın cnm tarıhın bellı olmus darısı bızlerın basına gercı ben normal dogum ıstedıgım ıcıntarıh falan yok ya buda gerıyor ınsanı
benımde bugun son gunum ama bayagı erken almıssın sen sen benım dogum 18 eylul gozukuyor yanlıs hatırlamadıysam senın 30 eylul ıkı hafta var aramızda
ben lansınoh lanolın aldım ama doktor tavsıyesıyle degıl arada bırde aklıma geldıkce suruyorum
Ben ilk oglumda da lansinoh kullanmistim bundada kullaniyorum ama neden bilmem benim gögus uclarim agriyor sizde böyle bişey yaşayan varmi
Bende zeytınyagı sürüyorum ve karbonatlı su. Bakalım sonuc ne olacak. Çok fazla kımyasallarla uğraşmak istemıyorum
Sancı geçirmek içinde fitil verilebildiğini ilk defa duyuyorum çok çok ilginç. Hissetmemen normal doğumuda kolay atlatıcan demektir belki canım hem inşallah :) çarpıntıyı seni rahatlatmak için mi bebişi korumak için mi verdi acaba bunu bende bi doktoruma soriim gittiğimde.
E başlat artık sahiden iznini bencede ofiste doğurucan sen çok uzun çalıştın tatlım
Canim kasiniyorsan dikkat et catlayabilirsin krem yada yagini ihmal etme bende agdaya dogumdan 2-3 gun once gidecegim dogumda temiz olmak daha mantikli zaten surwkli agda veya epilasyon yapiyorsan killar zayif oluyor pek belli olmaz
Evet canim sezeryan 15 eylulSezeryan mı canım2-3 gün öncesini biliyosun yani dimi?
Canım o tatlı kaşıntı bendede oldu.sonrada çatladım.Günaydın kızlar karnım çooook kaşınıyor. Ve öyle tatlı kaşınıyor ki anlatamam. Neden acaba bu kalıntı???
Gider cnm üzülme. Güzel beslenir sporunuda yaparsın. Hiç takılma.Kizlar size bisey sorucam benim hic selulitim yoktu ama aksam banyodan sonra gözume takildi aynada kalcalarimda ve baldirlarimda selulit cikmis ay nasil moralim bozuldu ama benim hic yoktu sıfır yani nerden cikti bu dogumdan sonra gidermi acaba
Normal dogumu cok Istiyorum kismet inslh olurkızlar normal doğum düşünenler birbirimizi gaza getirsek nasıl olur?
iyi dileklerin icin sagol tatlim darisi sizlere insallah Canm benim karnimda kucuktu nstye gittigimde bayan nerde senin gobek demisti inanamamisti 5 gun kaldigina dogumunHay maşşallah şekerimmm en tosunu sen doğurdun tebrikler!!!!!
Allahım sana bağışlasın bebişi analı babalı sağlıkla büyütün inşallah :) çok sevindim sağlıkla kucağına almana..
Banada benim bebek biraz ufak mı acaba gibi geliyo bazende karnın çok büyük müydü andea vaktin olursa yazarsın:)?
Yok canım oyle bisey neden enfeksiyon olsun ki ben ilk dogumumda da 1 gun once halletmistim bunda da 2-3 gun once yaptiracagim senin icin dr uma sorardim ama benim kontroloum 1 eylul de sen nereden duydun yada okudun canimGider cnm üzülme. Güzel beslenir sporunuda yaparsın. Hiç takılma.
Ağda konusuna gelince ne kadar doğru bilmiyorum sezeryan olacaklarda 1 hafta öncesinden agda yapılması önerilmez diyo enfeksiyon olma riskine karşılık. Bende 1 eylülde ılucam. Bende bilmiyorum napıcam. Doktoruna sorarmısın yarın.yani ne kadar önce yapmalıyız.
Masallah canim nerde sakladim bebegiiyi dileklerin icin sagol tatlim darisi sizlere insallah Canm benim karnimda kucuktu nstye gittigimde bayan nerde senin gobek demisti inanamamisti 5 gun kaldigina dogumun
Günaydın kızlar karnım çooook kaşınıyor. Ve öyle tatlı kaşınıyor ki anlatamam. Neden acaba bu kalıntı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?