2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
kızlar normal doğum düşünenler birbirimizi gaza getirsek nasıl olur?
Seninle aramız 2 gün görünüyor işallah normal doğum yapan biri bize moral olur bol yürüyüş bol su nefes egzersizleri kegel egzersizleri bide pilates topuna oturarak hafif hafif yaylanma hareketi bebeği kanala çabuk yerleştiriyormuş :)
Elevit gibi vitamin kullanıyorsan genelde vitaminler selülit yapıyor diye duydum bende de var malesef bide üstüne ince ince varisler çıktı dizimin arkasında

Bende normal istiyorum. Ağustos annelerinin doğum hikayeleri sayfasını okudum.orda cok normal doğum yapan var. Ben ordan gaz aldım sende oku. Eylül annelerinde normal doğum yapan düsünen pek yok...
evet canm bende normal istiyorum ama dediğin gibi bizde henüz normal yok bende bakayim ağustos annelerine normal doğum yapanlari okuyup motivasyonumu arttirayim :)

kızlar kitap okurken kitabın köşesi biraz göbeğime gelince bebiş orayı ittiriyor hemen sizde de öyle bişey var mı sanki çek şunu der gibi... çok tatlılar yabenim hoşuma gidiyor o zaman eşimde diyorki çocuğun kafasını acıtacaksın ama direk bebeğe basınç yapmaz heralde içerde su var 7 kat deri varmış falan ne bileyim...

Hadi ya o kör olasica elevitmi yapti simdi kullaniyorum ya zaten ben surekli ayakta calistigimdan dolayi varislerim var gebelik öncesin de gebelikte baldirimin ic kisimlari basinctan doku ici kanama yapti bacak iclerim mosmor simdi zaten

evet canm bende normal istiyorum ama dediğin gibi bizde henüz normal yok bende bakayim ağustos annelerine normal doğum yapanlari okuyup motivasyonumu arttirayim :)
Bizden biri yapti normal dogum oz81 miydi yanlis hatirlamiyorsamama eminim var bir normal dogumumuz

Son düzenleme:
Bende normal istiyorum. Ağustos annelerinin doğum hikayeleri sayfasını okudum.orda cok normal doğum yapan var. Ben ordan gaz aldım sende oku. Eylül annelerinde normal doğum yapan düsünen pek yok...
bende normal istiorum umarım kısmet olur yrn doktr randevum var bakalım çatı muayenesi yapcakmı umarım normal için bi engel yoktur...

eve tbende okuyayım orayı akşam evde bakarım sağol cnm.

inşallah canım.
ben 5.ayımdan beri pilates yapıyorum izne çıkınca da yürüyüşe başlıcam
bende bugün pilatesimde nefes çalıştık biraz
doğum anında burnumuzdan nefes laıp o nefesi ağızımızdan 5 ya da 6 kere de vermeyi öğrendim 1 kere alıp 1 kerede o nefesi verirsek çabuk yorulurmuşuz.bilginize kızlar.

kegel egzersizi çişimizi yaparken aniden tutma hereketi gibi bişey di mi tam bilemiyorum onu

ewet tatlım onu bende farkettim bende masa başında çalışırken önde çok fazla durduğumda ve göbeğimi masaya dayadığımda hemn orası hareketleniyoo beni sıkıştırıosun dermişcesine geri yaslandığımda duruo çok tatlı gerçekten:):)

Slm kizlar dünden beri cok ağrım var kızım hareket ettikçe bastırdıkta çıkacak gibi oluyo nefeszis kalıyorum insallah doğurmam ben yurtdısındaym ve annemi getirmek istiyorum vizesi çıkmadı daha o gelmeden doğurursam ortada kalırım geride 2 kızım daha var.dua edinde doğurmayayım ama gercekten zor yürüyorum sanki bebek dogum kanalına girdi.

merhaba benim adım da burcu 86 doğumluyum :)) doğum tarihlerimizde iki gün arayla hatta gecen gün sayfa acık kalmış eşim diyo sen iki uyelik mi aldın dıye :)) bu arada bende normal doğum istiyorum başından beri normal doğumdan yanayım diyen doktorum da yan çiziyo sezeryana yönlendiriyo hiçbir problem yokken sezeryan istemiyorum ama bu doktorlada sancı çekip çekip son anda sezeryana dönerse diye de korkuyorum işin aslı cumartesi ye kadar karar ver dedi sezeryan istersen spinal yaparız tarih belirleriz eger normal diyosan catı muayenesi yapcam dedi ben catı muayenesi olcam artık normal istiyorum dicem bakalım :) bugunlerdede netten falan bakıp egzersizlere başlamak istiyorum. yürüyüş cok yapamadım havalarda çok sıcak ama yüzdüm baya:) bide sıcaklardan mı neden etrafımdaki bebekler çabuk gelio hep bi kaç hafta bakalım bizimkiler ne kadar durcak :)

Bu benim ucuncu dogumum olacak normal dogum yapiyorum 10 kere daha dogursam yine normal yaparim okadar korkutuldugu gibi deil sadece ilk dogumun sanci suresi biraz uzun oluyo okadar ama bu duygu oyle guzelki yasamalisiniz ablam sezeryanla dogum yapti hep herbiri digerinden kotu gecti diyor

Bende mutfak tezgahinda iş yaparken farkinda olmadan biraz göbegi dayasam hemen tepkiyle ve tekmeyle karsilasiyorum geri cekil diye uyariyor minik tosbağım

Hepinizi çok merak ediyorum ama geçmişi okuyamıyorum sarılığımız azaldı bizim dün görümcem geldi hastanedeyken de o yardım etmişti emzirmeme ağlata ağlata emzirdik alışsın diye neyse başarılı olduk heralde... Doğum yapan herkese de hayırlı olsun SEVGİKELEBEĞİ
Canım çok mutlu oldum sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine Allah evladının hayırlı günlerini görmeyi nasip etsin hiç ayırmasın inş :)

Oğlum uyuyo şu an okumays çalışacağım birazcık umarım herkes iyidir

Kızlar doğum için gün aldık 09.09 kismetse ama bebeğim biraz küçük olcak sanki 2700 kilosu şimdi bilemedim ne kadar doğcak ama heycan şimdiden başladı günler nasıl gecicek bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun bi nefeste kolaylıkla olsun inşallah

Canim benimkinin aynisi tadi da bi harika emin olabilirsin :)

tadının güzel olacağına eminim çünkü siparişimin yanında o güne özel helva göndermişler, onun tadı çok güzeldi

Hangi siteden aldınız acaba? Ben de aldım ama 30 tanesinin fiyatı 76 tl

ben hacışerif.com dan aldım. türkiyede birçok yerde şubesi olan bir tatlıcı
sizin sonraki yorumlarınızı okudum, sizinki biblolu olduğu için pahalı olması normal
orda da vardı biblolu ama hastanede dağıatacağım şeye o kadar para vermek istemedim
kısmetse mevlüt için güzel birşeyler yaptıracağım

valla buz kalıbını dolaba attım geri hastaneye giderken koycam yolda erimesin diye
evdede serin bir yere koydum çikolatayı dolapta saklamıyorum
aşırı sıcak bir ortam yok şuan
ama alırsan da kalıbı içinden çıkarmadan muhafaza edebilirsin bence.

çok güzelmiş canım.
hangi siteden aldın merak ettim bende bakayım

teşekkürler canım hacışerif.com dan aldım

valla çok güzel düşünmüşsün biz her kimlersek toplanalım :))))
bende çok istiyorum allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah
netice sağlık olsun da.
buarada suni sancı alanların sütü daha çabuk geliyor gibi
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…