Bende normal istiyorum. Ağustos annelerinin doğum hikayeleri sayfasını okudum.orda cok normal doğum yapan var. Ben ordan gaz aldım sende oku. Eylül annelerinde normal doğum yapan düsünen pek yok...kızlar normal doğum düşünenler birbirimizi gaza getirsek nasıl olur?
http://www.jinekolojivegebelik.com/2013/09/sezaryen-oncesi-hazirliklar-ve.html?m=1Yok canım oyle bisey neden enfeksiyon olsun ki ben ilk dogumumda da 1 gun once halletmistim bunda da 2-3 gun once yaptiracagim senin icin dr uma sorardim ama benim kontroloum 1 eylul de sen nereden duydun yada okudun canim
Seninle aramız 2 gün görünüyor işallah normal doğum yapan biri bize moral olur bol yürüyüş bol su nefes egzersizleri kegel egzersizleri bide pilates topuna oturarak hafif hafif yaylanma hareketi bebeği kanala çabuk yerleştiriyormuş :)kızlar normal doğum düşünenler birbirimizi gaza getirsek nasıl olur?
Elevit gibi vitamin kullanıyorsan genelde vitaminler selülit yapıyor diye duydum bende de var malesef bide üstüne ince ince varisler çıktı dizimin arkasındaKizlar size bisey sorucam benim hic selulitim yoktu ama aksam banyodan sonra gözume takildi aynada kalcalarimda ve baldirlarimda selulit cikmis ay nasil moralim bozuldu ama benim hic yoktu sıfır yani nerden cikti bu dogumdan sonra gidermi acaba
evet canm bende normal istiyorum ama dediğin gibi bizde henüz normal yok bende bakayim ağustos annelerine normal doğum yapanlari okuyup motivasyonumu arttirayim :)Bende normal istiyorum. Ağustos annelerinin doğum hikayeleri sayfasını okudum.orda cok normal doğum yapan var. Ben ordan gaz aldım sende oku. Eylül annelerinde normal doğum yapan düsünen pek yok...
Bende okudum simdi ama kil kökleri 3 gun acik kalir 3 gunden sonra kapanir bizde 3 gun önce hallediriz hic kafan karismasin dedigim gibi daha once hic duymamistim ve okumamistim beniljinde 1 gun once yaptirmistimhttp://www.jinekolojivegebelik.com/2013/09/sezaryen-oncesi-hazirliklar-ve.html?m=1
Canım burda okudum. Benimde kafam karıştı.
Hadi ya o kör olasica elevitmi yapti simdi kullaniyorum ya zaten ben surekli ayakta calistigimdan dolayi varislerim var gebelik öncesin de gebelikte baldirimin ic kisimlari basinctan doku ici kanama yapti bacak iclerim mosmor simdi zatenSeninle aramız 2 gün görünüyor işallah normal doğum yapan biri bize moral olur bol yürüyüş bol su nefes egzersizleri kegel egzersizleri bide pilates topuna oturarak hafif hafif yaylanma hareketi bebeği kanala çabuk yerleştiriyormuş :)
Elevit gibi vitamin kullanıyorsan genelde vitaminler selülit yapıyor diye duydum bende de var malesef bide üstüne ince ince varisler çıktı dizimin arkasında
Bizden biri yapti normal dogum oz81 miydi yanlis hatirlamiyorsamama eminim var bir normal dogumumuzevet canm bende normal istiyorum ama dediğin gibi bizde henüz normal yok bende bakayim ağustos annelerine normal doğum yapanlari okuyup motivasyonumu arttirayim :)
bende normal istiorum umarım kısmet olur yrn doktr randevum var bakalım çatı muayenesi yapcakmı umarım normal için bi engel yoktur...Bende normal istiyorum. Ağustos annelerinin doğum hikayeleri sayfasını okudum.orda cok normal doğum yapan var. Ben ordan gaz aldım sende oku. Eylül annelerinde normal doğum yapan düsünen pek yok...
Bende normal istiyorum. Ağustos annelerinin doğum hikayeleri sayfasını okudum.orda cok normal doğum yapan var. Ben ordan gaz aldım sende oku. Eylül annelerinde normal doğum yapan düsünen pek yok...
Seninle aramız 2 gün görünüyor işallah normal doğum yapan biri bize moral olur bol yürüyüş bol su nefes egzersizleri kegel egzersizleri bide pilates topuna oturarak hafif hafif yaylanma hareketi bebeği kanala çabuk yerleştiriyormuş :)
Elevit gibi vitamin kullanıyorsan genelde vitaminler selülit yapıyor diye duydum bende de var malesef bide üstüne ince ince varisler çıktı dizimin arkasında
ewet tatlım onu bende farkettim bende masa başında çalışırken önde çok fazla durduğumda ve göbeğimi masaya dayadığımda hemn orası hareketleniyoo beni sıkıştırıosun dermişcesine geri yaslandığımda duruo çok tatlı gerçekten:):)kızlar kitap okurken kitabın köşesi biraz göbeğime gelince bebiş orayı ittiriyor hemen sizde de öyle bişey var mı sanki çek şunu der gibi... çok tatlılar yabenim hoşuma gidiyor o zaman eşimde diyorki çocuğun kafasını acıtacaksın ama direk bebeğe basınç yapmaz heralde içerde su var 7 kat deri varmış falan ne bileyim...
merhaba benim adım da burcu 86 doğumluyum :)) doğum tarihlerimizde iki gün arayla hatta gecen gün sayfa acık kalmış eşim diyo sen iki uyelik mi aldın dıye :)) bu arada bende normal doğum istiyorum başından beri normal doğumdan yanayım diyen doktorum da yan çiziyo sezeryana yönlendiriyokızlar normal doğum düşünenler birbirimizi gaza getirsek nasıl olur?
Bu benim ucuncu dogumum olacak normal dogum yapiyorum 10 kere daha dogursam yine normal yaparim okadar korkutuldugu gibi deil sadece ilk dogumun sanci suresi biraz uzun oluyo okadar ama bu duygu oyle guzelki yasamalisiniz ablam sezeryanla dogum yapti hep herbiri digerinden kotu gecti diyorkızlar normal doğum düşünenler birbirimizi gaza getirsek nasıl olur?
Bende mutfak tezgahinda iş yaparken farkinda olmadan biraz göbegi dayasam hemen tepkiyle ve tekmeyle karsilasiyorum geri cekil diye uyariyor minik tosbağımewet tatlım onu bende farkettim bende masa başında çalışırken önde çok fazla durduğumda ve göbeğimi masaya dayadığımda hemn orası hareketleniyoo beni sıkıştırıosun dermişcesine geri yaslandığımda duruo çok tatlı gerçekten:):)
Canim benimkinin aynisi tadi da bi harika emin olabilirsin :)
Hangi siteden aldınız acaba? Ben de aldım ama 30 tanesinin fiyatı 76 tl
Buz kalıbını napıyosun acaba :)
Sende mi buz dolabına attın çikolataları canım? 18-22 derece arası süper tabi de öyle bi dolap yok malesef bizim evde
Of bu konuda çok kararsızım
Biran önce bebek bakım sürecine girmek falan istemiyorum ben valla havalar inanılmaz sıcak ne kadar dursalar kar sanki
Haftaya Eylül belki biraz serinler
çok güzelmiş canım.
hangi siteden aldın merak ettim bende bakayım
kızlar normal doğum düşünenler birbirimizi gaza getirsek nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?