2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Sutun suni sanciyla alakasi yok bence canim benim ilk dogum suni sanci verildi ama uc gun sutum gelmedi ikinci dogumda suni sanci yoktu ilk andan itibaren dolup tasiyodu sutum hatta her sabah carsaf degistiriyodum sutum tastigi icin dusun artik....

Sutun suni sanciyla alakasi yok bence canim benim ilk dogum suni sanci verildi ama uc gun sutum gelmedi ikinci dogumda suni sanci yoktu ilk andan itibaren dolup tasiyodu sutum hatta her sabah carsaf degistiriyodum sutum tastigi icin dusun artik....
ay ne güzel inanın doğum değil gözümü korkutan beni kaygılandıran
sütüm gelsin, yavrumu bol bol emzireyim istiyorum
çünkü ben ilk hafta çok zor emmiş bir bebek olarak, sonrasında da annemin sütü anneannemin vefatından dolayı kesildiği için, benim alamadığım anne sütünü fazlasıyla yavruma vermek istiyorum

bendede var artık selulıt hemde dızlerımın orda bacaklarımın arkasına bakmaya korkuyorum bacak bacak ustune atarken gordum onları umarım gıderler canım ya

kızlar normal doğum düşünenler birbirimizi gaza getirsek nasıl olur?

valla getırelım guzelım ama bence en ıyısı cahıl cesaretı ıle bu ıse gırısmek bence fazla arastırıp ogrenmeyelım herkesın farklı cunku yasayıp gorecegız ama bır anda olcak bıtcek nasıl bırsey oldugunu bılmesen rahat gıdersın gıbıme gelıyor

benımde bugun ılk defa adet sancısı gıbı agrım basladı ınceden ınceye bu zamana kadar hıc yoktu
allahım hayırlı zamanda gelmesını nasıp etsı canım
allahtan hayırlısını ıste neyın ıyı olacagını bız bılemeyız allah gonlune gore hayırlısını versın

aa adaşım ne güzel. yaşımızda aynı, tahimin doğum tarihlerimizde yakın :)
benim doktorumda normal doğumu öneriyor öncelikli o yüzden içim rahat
çatı muayenesi biraz geriyo beni.
bi de ben biraz heyecanlıyım inş. normal doğumda başarılı olabilirim.

ne güzel böyle cesaretli olman canım.
inşallah bende normal doğururum sen deneyimlisin az çok biliyorsundur ama kimine göre de normal çok zor. sanırım bu fiziksel yapımızla acı eşiğimizle de alakalı.

Kim söyledi bu agustos annelerinin dogum hikayelerini ya cok duygulandim ama aglamaktan öldüm resmen
aynen bende öyle eşim odada bilg.başindaydi yanima gelince korktu adamcağiz bişey oldu sanmiş yüzüm gözüm şişti ağlamaktan

baya ağladim ama iyi geldi umarim herşey yunda gider de normal doğurabiliriz

doğru diyorsun çok araştırmamak lazım hele it. video falan hiç izlemem bunla ilgili olumlu yorumları okumaya çalışıyorum doğum hikayelerine bakıcam gaza gelmek için

Canım doktoruna gidebiliyormusun?
En azından doğum başladımı onu öğrenirsin.

Benden sana tavsiye sutum gelmedi diye emzirme arasini uzatma normal dogum yaparsan ilk yarim saatte emzir bebegini yenidoganbebekler ilk gunu uyuyarak gecirir genelde sende cok yorgun olacagin icin bu durum hosuna gidebilir ama sakin ha uyandirip emzir sık sık yoksa sutunun gelme suresi uzar

Allah kimseye tasiyamiyacagi yuku yuklemezmis canim sana ornek verim ben ilk agda deneyimimde bile korkudan bayilmis bir insanim dusun yani aciya dayanma kuvvetimi ben bile normal dogurdum kabul ediyorum ilk dogum biraz daha zor ama o sabri rabbim veriyo zaten kaldiramiyacak biriysen eni sonu istesende istemesende bi sekilde sezeryan falan oluyosun yani tasiyamiyacagin yuku rabbim yuklemiyo sana allah hayirli saglikli dogumlar nasip etsin......herkese

evet ya bu kasılma dedikleri şey nedir. bana da sorup duruyorlar çünkü
Ay tuhaf bir sey daha önce hic olmamisti korktum valla ay daha dogurmayim daha islerim bitmedi koltuklarim yikanacak temizlik yapilacak oglanlarin odasi duzenlenecek ay ben yalnizim daha ablamda gelmedi yanliz doguramam ben ya!!!!!!

Sagol canım öyle tabi Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz icin

Kizlar esime söyledim kasilmam var diye gel dr a gidelim dedi gitmedim kemdi gitmis dr umun yanina adam benden panik dr da bu haftalarda normal artik sancisi baslarsa durdurmayiz aliriz demis gelsin olmazsa bir nst alalim demis korkuyorum gitmicem valla dogurmayim daha oyle deyince dr da tamam eger artarsa haberleselim demis yatsin dinlensin demis hemen kadini arayimda gelsin temizlige doguruyormuyum ne

benimde acı eşiğim düşüktür dediğin gibi allah taşıyamayacağımız yükü yüklemez. bol dua etmek lazım.
amin canım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

Canım neden böyle yapıyorsun.
Git nst ne gir, girmeyince sanki engel olacakmısın?
Ama eğer yoksa bişi rahatça işlerini ayarlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…