2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

cnm benimde kasılmalarım var nst de sancı çıktı ama bu dönemler normalmiş. seninle aynı dönemiz bence doğum değildir açılma olması için sancılar başlamıştır ama doktora git tabi

Ben yaklasik 10 gundur cekiyorum bu kasilmalari hele gecen hafta 3 gun ust uste oldum
Bendede 10 gundur var kasilmalar 3 gun ust uste oyle cektimki dr.gittim en ufak bi acilma bile yoktu yalanci kasilmalardi bendeki git bi nst ye baglan icin rahat etsin canim

Canım neden böyle yapıyorsun.
Git nst ne gir, girmeyince sanki engel olacakmısın?
Ama eğer yoksa bişi rahatça işlerini ayarlarsın.

cnm benimde kasılmalarım var nst de sancı çıktı ama bu dönemler normalmiş. seninle aynı dönemiz bence doğum değildir açılma olması için sancılar başlamıştır ama doktora git tabi

Canım neden böyle yapıyorsun.
Git nst ne gir, girmeyince sanki engel olacakmısın?
Ama eğer yoksa bişi rahatça işlerini ayarlarsın.

Ne bileyim valla kizlar tirstim iste sagolun cevaplariniz icin bakayim eger böyle ara ara devam ederse yarin giderim dr a bakin 10 gundur var diyorsunuz insallah benimki de yalanci agrilardir

Canım bırsey soracağım dogum tarıhlerımız yakın. Sat neydi senın? 9undan önce olursa normal mi olacak? Yoksa zaten9 una kadar dogurmazmıymıssın??

Kızlar benimde karnım bazen dikdortgen oluyor... O nasıl kazılmadır öyle ve coook sert basketbol topu gibi.
Kalıyor öyle baya sonra gecıyor.
Bazen yamuk oluyor. Bazen tam ortada şişiyor.. Enteresan kasılma dendikleri bu mu???

Bende de aynısı oluyor hemen de geçmiyor bende anlamıyorum kasılmamı nası bişey şekilde değişik değişik oluyor iki defa nst girdim en son cumartesi hatta sancım cıkmadı ama nst de kaldıgım 25 dk da öyle bir sertleşme olmadı genelde sabahları olmuyo bende:)

Kızlaar belim çok ağrıyor bir de bacak aramda ki karşılıklı iki kemik çok ağrıyor, yürürken zorlanıyorum artık kilo aldım diye mi acaba yoksa bebek çok aşağıya mi indi bilemedim. Cuma günü kontrolüm çatı muayeneside olucam hatta. Ben de normal doğum bekliyorum dün hypnobirthing kitabini aldım harıl harıl onu okuyorum doğum başlamadan bitiriim diye. Hafiften tırsıyorum her gün kalp çarpıntısıyla uyanıyorum doğum başladı diye

Valla benimde karşılıklı kemiklerim çok ağrıyo. Bugün nst ye girdim bişi yoktu.
Benimde sezeryanım pazartesi.
Beklemekte zor belirsizlikte zor.

Bendede oluyo gün içinde.
O esnafa nefesimde kesiliyo.
Ben bi kere nst deyken denk geldi. Kasılma demişti hemşire.

Selam kızlar. Bugün dr kontrolum vardı nst de 15 dk ara ile iki büyük sancı çıktı. Bende gec döllenme dolayısıyla beklenen doğum 10 Eylüldu ama sat a göre 28 Ağustos'tu. Nitekim apar topar sezeryan kararı aldik. Yarin saat 13:00 de doğuma giriyor olacağım nasipse. Epidural sezeryan olacak çok heyecanlıyım ve hala şoku atamadim üstümden. Nolur dua edin. Bebeğim yüksek tansiyon sebebi ile son 6 haftadır doğru dürüst gelişemiyor inşallah sag salim kavuşurum kızıma. Sağlığı açısından çok endiseliyim. Bir de ben de hiç süt belirtisi yok (( ne akinti ne hassasiyet. Sadece biraz dolgunluk var, o kadar. umarım sütüm olur dualarinizi eksik etmeyin..

Bu arada bugun o iki büyük sancı çıktığı anda karnimda kasilma yoktu ama vajinada yanma gibi bir duygu vardı. Alta doğru bi baskı ve vajinada elektriklenme gibi. Sancı dedikleri buymus. Dr. A sordum o karnimizda hissettiğimiz top gibi olan ya da sivrilen kasılmalar rahim kasilmasiymis. Doğuma hazırlık icin yalancı sanci oymuş. Düzenli olunca da doğum başlıyormus. Yani düzensiz ise o kasılmalar gayet dogal ve gerekli endise edilecek bir sey yok.

Çatı muayenesi merak edenler için yazayım. Sanci çıkınca acilma var mi diye muayene olmak zorunda kaldım. Normal doğum diye direten dr bile sen normal doguramazsin dedi bana. Zaten ben kendimi biliyorum kasarim cok diye. Dr pek orali olmamıştı. Muayene edince ikna oldu :) yani kizlar benim gibi kasarsaniz Cok zor bi muayene ama rahatsaniz 30 sn bile sürmüyor. Eldiven takip hic bir sey sürmeden 2 parmağını sokup içerde açmaya çalışıyor. Aslında korkulacak hiç bir şey yok ama ben çok huzursuz oluyorum zaten vajinal muayeneden o nedenle cok kastım.

ben de kitabı aldığımda bitiremeden doğurursam diye gece gündüz okumuştum :) zaman yaklaştıkça insan çok heyecanlanıyor di mi.nası başlıcak.nası olcak.yapabilecek miyim diye

Canım yarın güzel haberlerini bekliyorım.
Bende pazartesi sezeryan olacağım. Epiduralle olmak istiyorum ama çok korkuyorum umarım bana yazarsın son durumunu ve epiduralini.
Ben eminim çok sağlıklı bi kızın olacal darısı başıma.
Sütünde gelir inş.çok streess yapmada

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
bayadır bebek bakımı konusunda farklı yerlerden okuduğumda da aynen böyle yazıyor.
yani süt gelsede gelmesede sık sık emzirmemiz lazım

ayy tarihler aynı benim gibi
benimde sata göre 28 ağustos
ama geç döllenme olduğu için 10 eylül
ne güzel siz geldiniz sona, darısı bize
inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi
ve tabi bizlerde

kaç kişi kaldık burda, doğum tarihi verilmeyip spontane bekleyen
hadi beğeni tıklayın kızlar kimler olduğumuzu görelim :)))

buarada bende tracy huggın kitabını okuyorum geç kaldım tembellik ettim son güne bıraktım resmen
aman zaten benim oğlanında gelmeye niyeti yok bitiririm inşallah.
mahallenin en mutlu bebeğini okuyan varmı?

Kİzlar biz de kavustuk bebegimle. Rabbime sukurler olsun simdilik herseyimiz yolunda..36 haftalik 37 ye uyumluncikti olcumlerimiz riske atmayalim alalim dedi dr umuz
.spinal sezeryan.oldum
hastane odasindan.yaziyorum.simdi sizlere. ALLAH hepinizi sagsaglim kurarsin insllah

Biz son 8 deyiz bir saat sonra. Abisi son 6da gelmişti eşim de ona göre bilet aldı geliyor. Tracy hogg ve karp in kitaplarını doğumdan sonra beşik sallarken okudum ben. Hiç geç.kalmamissin ebo kundak al yeter yahut kendin yap. Geçmişi okuyamiyorum tüm doğum yapanlara yapacak olanlara kolaylıklar diliyorum Allahtan

ben de kitabı aldığımda bitiremeden doğurursam diye gece gündüz okumuştum :) zaman yaklaştıkça insan çok heyecanlanıyor di mi.nası başlıcak.nası olcak.yapabilecek miyim diye
Hakikaten ya çok az kaldı. Bi gaza geliyorum hayvanlar bile doğuruyo yaparız yea modundayım , bazen de heyecan basıyo yapabilir miyim diyorum neyse en kötü epidural var. Almak istemiyorum ama dayanamazsam mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…