2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Iyyyyy çok fena bende yarın sabah giriyorum çatı muayenesıne dönünce yazarım

Valla benimde karşılıklı kemiklerim çok ağrıyo. Bugün nst ye girdim bişi yoktu.
Benimde sezeryanım pazartesi.
Beklemekte zor belirsizlikte zor.
Şimdiden allah kolaylık versin. Sen en azından zamanını biliyorsun ben ne zaman gelecek bilmiyorum, her an gelebilir benim kız da çok hareketli allah yardımcımız olsun.

allah yardımcın olsun,güzel haberlerini bekliyoruz....

iyi dileklerin icin sagol tatlim darisi sizlere insallah Canm benim karnimda kucuktu nstye gittigimde bayan nerde senin gobek demisti inanamamisti 5 gun kaldigina dogumun

Benimde öyle göbek diğer hamilelerden biraz küçük kalıyo hep sanki:) aman zaten sağlıklı olsunlarda gerisi boş oda ayrı
Geçmiş olsun sana arkadaşım

Vitaminler selülit yapmıyordur kızlar:)
Hamilelikte fazla salgılanan östrojen hormonu en büyük sorumlusu. Doğumdan sonra bol hareket, su, düzenli beslenmeyle birşeycik kalmaz :)

Canim kavusuyosun kuzuna cok sukur rahat ol insallah sutun de gelir haber edebilirsen yaz bize de dua etmeyi unutma :)

Kimlervburda kiiii?? Kizlar ben de bu alim halleri basgosteriyo cabucak skilma biseyden lezzet almama yoksa lohusa depresyonuna simdiden girdim mi

Hayirli olsun canım allah anali babali buyutsun

Tek tek alıntı yapamadım iyi dilekleriniz icin cok teşekkur ederim. Öyle heyecan yapmışım ki cok uykusuz ve yorgun olmama rağmen uyuyamiyorum bir türlü. Zaten uykusuz geceler beni bekleyecek biliyorum ama bir türlü dalamadim uykuya. Bir de bu gece hiç esmiyo mübarek. Allahim hepimize kolaylık versin gerçekten çok sicak havalarda mücadele ediyoruz.

Yeni doğum yapan tum arkadaşlar hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Tarihi belli olan arkadaşlar rabbim hepimizi bi avazda kurtarsin inşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımıza. Beklemede olan arkadaşlar Allah sizlere sabır versin zamaninda güzel yavrulariniza sağlıkla kavusun inşallah. Dualarimda olacaksınız. Neticeleri ilk fırsatta yazarım inşallah. Allaha emanet olun...

Tum dogum yapan arkadaslara hayirli olsun allahim bebislerinize saglikli mutlu bir omur nasip etsin :) Benim gibi bebegini kucagina almayi bekleyenlere allahim kolay dogumlar nasip etsin uyku falan kalmadi bende bu gunlerim zor geciyo ayni zamanda hiç tadim tuzum kalmadi bir agirlik var uzerimde umarim cok bekletmez bebisler bizi herkese mutlu sabahlar :)

Acaba misil misil uyuyan bir Ben miyim gerci senin gunun az kalmis benim daha fazla ama yine de cooook da kilo almama ragmen gece bir iki Kere uyanip lavaboya gidiyorum sonra yine vur kafayi :) ama sicak degil burasi sicaklik uyuyamamanin en buyuk nedeni olabilir

Hayırlı olsun canım aynı hafta aynı gün doğum yapmışız Allah analı babalı büyütsün inş biz dün geldik evimize inş bebişin sana sende bebişine alışırsın bi an önce :)
Biz de pazartesi geldik yorgunluktan vr uykusuzluktan telefonu elime almaya vakit dahi bulamadım. Anne olmak böyle bir şey demek ki anne olunca anladım. Anesteziden uyandırılmaya çalışılırken etrafındaki herkese tek sordugum şey bebeğimdi. Zor ikna ettiler yarı baygın halimi, doğum hikayemi fırsat bulursam yazacağım, doktorun ve ekibinin muhteşem özverisi ile şu an uyuyan bebeğimi emzirmek için seyrediyorum. Ameliyat ağrılarım bir süre daha devam edecek sanırım. Varsın olsun, oğlum için dünyalara değer...

Tek tek alıntı yapamadım, kutlayan herkese teşekkürler, doğum yapanları tebrik ederim, yapacaklara kolaylıklar diliyorum.

Herkese günaydın
Yarım yarım bir uykudan sonra günaydın....
Eskiden saatlerce uyurdum heyt beee

Büyük güne kaldı 4 gün...

Günaydın,
Saat 9:00 da sezeryan doğuma giriyorum. Bir oğlum olacak. Birazdan evden çıkacağız.
Buradan tüm doğum yapan ve gününü bekleyen annelere dualarımı ettiğimi söylemek istedim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Şu an heyecandan dilim damağım çok kurudu. Yapıştı. Ama malum su içemiyorum.
Çok uzun ve çok zor bir mücadele idi. Bir gayret bugünü de atlatırsak yeni bir hayat, yeni bir can ömrümüze ömür katacak inşallah.
Bu sabah forumu okuduğunuzda bizim içinde dua ederseniz çok sevinirim.
Bebeğimin sağlıklı olması, sütümün gelmesi ve tabi en az sancı ile atlatabilmem için.

Hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…