Acaba misil misil uyuyan bir Ben miyim gerci senin gunun az kalmis benim daha fazla ama yine de cooook da kilo almama ragmen gece bir iki Kere uyanip lavaboya gidiyorum sonra yine vur kafayi :) ama sicak degil burasi sicaklik uyuyamamanin en buyuk nedeni olabilir
Günaydın,
Saat 9:00 da sezeryan doğuma giriyorum. Bir oğlum olacak. Birazdan evden çıkacağız.
Buradan tüm doğum yapan ve gününü bekleyen annelere dualarımı ettiğimi söylemek istedim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Şu an heyecandan dilim damağım çok kurudu. Yapıştı. Ama malum su içemiyorum.
Çok uzun ve çok zor bir mücadele idi. Bir gayret bugünü de atlatırsak yeni bir hayat, yeni bir can ömrümüze ömür katacak inşallah.
Bu sabah forumu okuduğunuzda bizim içinde dua ederseniz çok sevinirim.
Bebeğimin sağlıklı olması, sütümün gelmesi ve tabi en az sancı ile atlatabilmem için.
Günaydın,
Saat 9:00 da sezeryan doğuma giriyorum. Bir oğlum olacak. Birazdan evden çıkacağız.
Buradan tüm doğum yapan ve gününü bekleyen annelere dualarımı ettiğimi söylemek istedim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Çok uzun ve çok zor bir mücadele idi. Bir gayret bugünü de atlatırsak yeni bir hayat, yeni bir can ömrümüze ömür katacak inşallah.
Bebeğimin sağlıklı olması, sütümün gelmesi ve tabi en az sancı ile atlatabilmem için.
Günaydın,
Günaydın,
Kizlar bugun yine sancim var esimde sehir disinda ama yakin mesafede aradim geliyor dr a gidecegim bugun artik dua edinde dogurmayim daha oglusum iki hafta daha sabretsin
Evet canım normal bekliyorum şimdilik
Birde bu hafta doktorum izinde doğurmiim diye ilk defa biraz kendimi hareketlerimi kısıtladım
İçimden hiçbişey yapmak gelmemeye başladı. Biran önce geçsin bu hal :)
Kizlar bugun yine sancim var esimde sehir disinda ama yakin mesafede aradim geliyor dr a gidecegim bugun artik dua edinde dogurmayim daha oglusum iki hafta daha sabretsin
Ya nasıl bişey bilmiyorum tabi ama doğum yaptıktan sonrada arada girmeye çalış tamam mı deniz?:)
Fsuzel sevgi doğuranların çoğu giremiyolar muhtemelen artık şimdi sende doğum yapmak üzeresin bende kendimi sona kaldım tek başıma doğurucam gibi hissetmeye başladım
Bu sabah uyurken karnım ağrıyordu böyle adet sancısı gibi arada uyandım ağrıdan ama gece o kadar uyuyamadım ki ağrı falan umursamadı vücudum sabah uyudum hissede hissede. Şuandada bişeyim yok gibi neydi ki bu acaba
Bu sabah uyurken karnım ağrıyordu böyle adet sancısı gibi arada uyandım ağrıdan ama gece o kadar uyuyamadım ki ağrı falan umursamadı vücudum sabah uyudum hissede hissede. Şuandada bişeyim yok gibi neydi ki bu acaba
Herkese günaydın bugün doğumu olan annelere Rabbim kolaylıklar versin kontrolü olanlara hayırlı haberler işallah benim gibi hiçbirşeyi olmadan hala hazırlık yapmaya devam edenlere de güç kuvvet versin ne zor bu son günler eksikler hiç bitmiyor benim gibi tembel var mı acaba Sabahları karnım küçücük oluyor sanki 6-7 aylık gibi biraz bişiler yiyince normale dönüyor neden acaba kaç gündür kafama takıldı sizde de böyle durumlar var mı