2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Tek sorun sıcaklar zaten ya.
Uyumak ne demek dalamıyorum ki.
Bir insanın dizlerinin arkasından bile su akarmı??

Canım güzel haberlerini bekliyorum.
Saatler sonra oğluna, bir parçana kavuşacaksın...
Sağsalim sağlıkla inşallah.
Sütünde gelecek inşallah, bebeğinde sende bir avazda birbirinize kavuşacaksınız.
Deneyimlerinide bekliyoruz.
Dualarımız seninle...

Allah kolaylık versin ,işallah herşey yolunda gider dualarımız seninle

Tebriklerhayırlı ugurlu olsun, darısı biz bekleyenlerin işallah

Insallah hayırlısıyla atlatırsın canım Rabbim kolaylik suhulet versin inşallah

Allah yardimcin olsun canım hayirlisiyla alirsin insallah bebegini kucagina

Kizlar bugun yine sancim var esimde sehir disinda ama yakin mesafede aradim geliyor dr a gidecegim bugun artik dua edinde dogurmayim daha oglusum iki hafta daha sabretsin

Evet oyle de ne bileyim sevmiyorum bu ruh halini sen de mi normal bekleyenlerdensin canim

Evet canım normal bekliyorum şimdilik
Birde bu hafta doktorum izinde doğurmiim diye ilk defa biraz kendimi hareketlerimi kısıtladım
İçimden hiçbişey yapmak gelmemeye başladı. Biran önce geçsin bu hal :)

Herkese günaydın
Yarım yarım bir uykudan sonra günaydın....
Eskiden saatlerce uyurdum heyt beee

Büyük güne kaldı 4 gün...

Ya nasıl bişey bilmiyorum tabi ama doğum yaptıktan sonrada arada girmeye çalış tamam mı deniz?:)
Fsuzel sevgi doğuranların çoğu giremiyolar muhtemelen artık şimdi sende doğum yapmak üzeresin bende kendimi sona kaldım tek başıma doğurucam gibi hissetmeye başladım

Bu sabah uyurken karnım ağrıyordu böyle adet sancısı gibi arada uyandım ağrıdan ama gece o kadar uyuyamadım ki ağrı falan umursamadı vücudum sabah uyudum hissede hissede. Şuandada bişeyim yok gibi neydi ki bu acaba

Ben aksam hic uyumadim belki yarim saat uyumusumdur iste artik arada agrilarla yokluyor bebikler herhalde

Herkese günaydın bugün doğumu olan annelere Rabbim kolaylıklar versin kontrolü olanlara hayırlı haberler işallah benim gibi hiçbirşeyi olmadan hala hazırlık yapmaya devam edenlere de güç kuvvet versin ne zor bu son günler eksikler hiç bitmiyor benim gibi tembel var mı acaba Sabahları karnım küçücük oluyor sanki 6-7 aylık gibi biraz bişiler yiyince normale dönüyor neden acaba kaç gündür kafama takıldı sizde de böyle durumlar var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…