2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canımmm girerim merak etme bende seni merak ederim çünkü.
Annemde yanımda olcak 10 gün falan.

Hiç bişe yapamazsak whatsup tan falan ekleriz birbirimizi bi şekilde sana destek olacağım merak etme.
Ağrın devam ediyorsa bi doktorunu arasaydın. Kontrolün ne zaman..

ya kundak derken şu bebek battaniyelerine sarsam olmaz mı
zaten onunda kitapta anlattığı ve benim anladığım sıkı sıkı bir kundak değil
maksat bebek o kalıba girince uyku prop u oluştursun dimi?

Merhaba kizlarr giremiyorum fazla artik siteye biraz agrilarla ugrasiyorum biraz bebisimle derken zamn nasil geciyor anlamiyorum dogum yapacak arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum.kizlar hastane cantaniza kilot seklinde olan hasta bezleri var ben migrostan almistim
cok rahat ettim ic camasirina gerek
kalmio kan disari cikmior tavsiye ederim.bi de gecelikle cok rahat ettim hastaneden cikarken de pijama giydim normal kiyafet giyilmez bence dikisler agri yapiyor çünkü merak ettiginiznir seyler varsa cevaplayabilirim uygun bir zamnda

Evet cnm pazartesi, biran evvel gelsin istiyorum.
Operasyondanda o kadar korkuyorum ki.
Anlatamam şuanki hislerimi ;(

Operasyondan hiç korkma canım benim daha dün 2 kere epidural sezeryan olmuş bir arkadaşımla birlikteydim.
Çok kolay geçti bişey anlamadım diyo. Sadece anladığım kadarıyla sonrasında 1 hafta falan dikiş yerlerinde ağrı oluyo pek birşey yapamıyorsun ondada annen olacakmış zaten ne güzel :) o dönemi atlatmış olduğunda gidiyo

Canım geceleri -uyku saatinde- sana kim yardımcı oluyo şuanda? Dikişlerin ağrısından dolayı geceleri tek kalırsan çok sıkıntı çekersin dedi bir arkadaşımda yeni. Sezeryanda olabilirim diye düşündüğüm için korktum biraz merak ettim.
Elbise ile çıkabilir miyiz birde hastaneden acaba? Daha rahat ederim gibi geldi ama..

Kızlar sabah dr a gittim.
Nst ye gırdım sancı cıkmadı.
kalp atısları normal cıktı. bebek dönmüş,normal doğum pozısyonunda.
cok sukur hersey normal. oğlum haftasına gore 4gun öne gecmış.bu aralar cok cerez yedım sanırım o geliştirdi :):)
catı muayenesi oldum.hiiiçççççç korkmayın. eldıven gıydı ıkı parmagına kayganlaştırıcı sürdü. parmaklarını ıcerde acma hareketı yaptı.kendımı cok kasmadım. bıraz baskı hıssettım ılıskıde hıssettıgımız gıbı .ama oyle ınanılmaz bır acı yoktu...
cok kısa surdu... rahat olun ve korkmayın kızlar....

slm kızlar ben daha hiç nst ye girmedim dr gerek görmedi mi yoksa stratejisi mi böyle bilmiyorum en son 35+0 dı gittiğimde hatta bnm oğluş 8gün ilerden gidiyo ama hiç almadı nstye ve kontrolede 2hafta sonra gel dedi.n zaman haftada bir çağırıyolar durumu benim gibi olan arkadaşlar yazar mı lütfen aklıma takıldı kızlar............

hayırlı olsun canım yaşı uzun ,sağlıklı sıhhatli analı babalı büyüsün inşallah

bende normal istiorum umarım kısmet olur yrn doktr randevum var bakalım çatı muayenesi yapcakmı umarım normal için bi engel yoktur...
ben de normal doğum istiyodum, geçen hafta çatı muayenem vardı. doktor ''çatın çok dar, istersen normal doğum yapabilirsin ama dikişlerin fazla olur, biraz zorlanırsın'' dedi... ben hiç böyle bişey duymayı beklemiyodum, o an dağıldım, ama sonra sakin kafayla düşününce dikişlerim fazla olcaksa normal doğumun bi anlamı olmucak,bebek de sıkışır filan... cesaretim kırıldı tamamen.. sezaryene döndüm, inşallah sizin muayeneniz güzel geçer. merakla bekliyorum.

cnm hangi marka almıştın külot şeklinde hasta bezini...

anaa biz de 09.09 a gün aldııık :) benim de 2850.. olsun sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil, ben hiç kafaya takmıyorum kilo işini

herşey gönlünce olsun inşallah duaların için teşekkürler tabiki bizlerde dua ederiz .bebişin mis kokusunu içine bol bol çek

Normal doğumu gerçekten istiyorsan başka doktorada muayne ol fikir al derim ben. Belkide doktorun sezeryan yanlısıdır.

Normal doğumu gerçekten istiyorsan başka doktorada muayne ol fikir al derim ben. Belkide doktorun sezeryan yanlısıdır.
yok doktorum sezaryen yanlısı biri değil, arkadaşlarımdan onunla normal doğum yapanlar filan var.beni de hep destekliyodu normal doğum konusunda ama çatı muayenem çok kötü geçti. annem de istersen başkasına daha görün dedi ama burdaki en iyi doktor o zaten.. yine kararı bana bıeraktı ama muayeneden sonra normal doğum konusunda cesaretim tamamen gitti. gözünüzü korkutmak için demiyorum.. zaten çatısı geniş olanların çok rahat geçiyo. benim dar olduğu için zordu. ama normal isteyenlerin hepsine Allah nasip etsin. ben de çok istiyodum ama artık nasip ne diyelim.. göz göre göre yapamıcam ..

Çatı muaynesi belli ediyo galiba herseyi. Bence dr lar birazda bizim oradaki tavrımıza bakıyolar. Potansiyel varmı yokmu :) hayırlısı olsun senin için...

benı doktorum 32.den sonra 2 haftada bir çağırdı, 36dan sonra yanı artık haftada 1e düştü. Ben de hiç nst2ye gırmedım daha canım

benı doktorum 32.den sonra 2 haftada bir çağırdı, 36dan sonra yanı artık haftada 1e düştü. Ben de hiç nst2ye gırmedım daha canım
bende 37+0 da gitcem belki o zaman gel der bilmiyorumki.amasezeryan düşündüğüm için 38+ da alcak zaten o zamanda pek bi anlamı yok niye böyle oldu anlamadım
peki nstye kaçıncı haftada girdin cnm?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…