Canımmm girerim merak etme bende seni merak ederim çünkü.Ya nasıl bişey bilmiyorum tabi ama doğum yaptıktan sonrada arada girmeye çalış tamam mı deniz?:)
Fsuzel sevgi doğuranların çoğu giremiyolar muhtemelen artık şimdi sende doğum yapmak üzeresin bende kendimi sona kaldım tek başıma doğurucam gibi hissetmeye başladım
Hiç bişe yapamazsak whatsup tan falan ekleriz birbirimizi bi şekilde sana destek olacağım merak etme.Ya nasıl bişey bilmiyorum tabi ama doğum yaptıktan sonrada arada girmeye çalış tamam mı deniz?:)
Fsuzel sevgi doğuranların çoğu giremiyolar muhtemelen artık şimdi sende doğum yapmak üzeresin bende kendimi sona kaldım tek başıma doğurucam gibi hissetmeye başladım
Biz son 8 deyiz bir saat sonra. Abisi son 6da gelmişti eşim de ona göre bilet aldı geliyor. Tracy hogg ve karp in kitaplarını doğumdan sonra beşik sallarken okudum ben. Hiç geç.kalmamissin ebokundak al yeter yahut kendin yap. Geçmişi okuyamiyorum tüm doğum yapanlara yapacak olanlara kolaylıklar diliyorum Allahtan
Ben aksam hic uyumadim belki yarim saat uyumusumdur iste artik arada agrilarla yokluyor bebikler herhalde
Evet cnm pazartesi, biran evvel gelsin istiyorum.
Operasyondanda o kadar korkuyorum ki.
Anlatamam şuanki hislerimi ;(
Merhaba kizlarr giremiyorum fazla artik siteye biraz agrilarla ugrasiyorum biraz bebisimle derken zamn nasil geciyor anlamiyorum dogum yapacak arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum.kizlar hastane cantaniza kilot seklinde olan hasta bezleri var ben migrostan almistim
cok rahat ettim ic camasirina gerek
kalmio kan disari cikmior tavsiye ederim.bi de gecelikle cok rahat ettim hastaneden cikarken de pijama giydim normal kiyafet giyilmez bence dikisler agri yapiyor çünkü merak ettiginiznir seyler varsa cevaplayabilirim uygun bir zamnda
hayırlı olsun canım yaşı uzun ,sağlıklı sıhhatli analı babalı büyüsün inşallahKİzlar biz de kavustuk bebegimle. Rabbime sukurler olsun simdilik herseyimiz yolunda..36 haftalik 37 ye uyumluncikti olcumlerimiz riske atmayalim alalim dedi dr umuz
.spinal sezeryan.oldum
hastane odasindan.yaziyorum.simdi sizlere. ALLAH hepinizi sagsaglim kurarsin insllah
ben de normal doğum istiyodum, geçen hafta çatı muayenem vardı. doktor ''çatın çok dar, istersen normal doğum yapabilirsin ama dikişlerin fazla olur, biraz zorlanırsın'' dedi... ben hiç böyle bişey duymayı beklemiyodum, o an dağıldım, ama sonra sakin kafayla düşününce dikişlerim fazla olcaksa normal doğumun bi anlamı olmucak,bebek de sıkışır filan... cesaretim kırıldı tamamen.. sezaryene döndüm, inşallah sizin muayeneniz güzel geçer. merakla bekliyorum.bende normal istiorum umarım kısmet olur yrn doktr randevum var bakalım çatı muayenesi yapcakmı umarım normal için bi engel yoktur...
cnm hangi marka almıştın külot şeklinde hasta bezini...Merhaba kizlarr giremiyorum fazla artik siteye biraz agrilarla ugrasiyorum biraz bebisimle derken zamn nasil geciyor anlamiyorum dogum yapacak arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum.kizlar hastane cantaniza kilot seklinde olan hasta bezleri var ben migrostan almistim
cok rahat ettim ic camasirina gerek
kalmio kan disari cikmior tavsiye ederim.bi de gecelikle cok rahat ettim hastaneden cikarken de pijama giydim normal kiyafet giyilmez bence dikisler agri yapiyor çünkü merak ettiginiznir seyler varsa cevaplayabilirim uygun bir zamnda
anaa biz de 09.09 a gün aldııık :) benim de 2850.. olsun sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil, ben hiç kafaya takmıyorum kilo işiniKızlar doğum için gün aldık 09.09 kismetse ama bebeğim biraz küçük olcak sanki 2700 kilosu şimdi bilemedim ne kadar doğcak ama heycan şimdiden başladı günler nasıl gecicek bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun bi nefeste kolaylıkla olsun inşallah
herşey gönlünce olsun inşallah duaların için teşekkürler tabiki bizlerde dua ederiz .bebişin mis kokusunu içine bol bol çekGünaydın,
Saat 9:00 da sezeryan doğuma giriyorum. Bir oğlum olacak. Birazdan evden çıkacağız.
Buradan tüm doğum yapan ve gününü bekleyen annelere dualarımı ettiğimi söylemek istedim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Şu an heyecandan dilim damağım çok kurudu. Yapıştı. Ama malum su içemiyorum.
Çok uzun ve çok zor bir mücadele idi. Bir gayret bugünü de atlatırsak yeni bir hayat, yeni bir can ömrümüze ömür katacak inşallah.
Bu sabah forumu okuduğunuzda bizim içinde dua ederseniz çok sevinirim.
Bebeğimin sağlıklı olması, sütümün gelmesi ve tabi en az sancı ile atlatabilmem için.
Hoşçakalın.
Normal doğumu gerçekten istiyorsan başka doktorada muayne ol fikir al derim ben. Belkide doktorun sezeryan yanlısıdır.ben de normal doğum istiyodum, geçen hafta çatı muayenem vardı. doktor ''çatın çok dar, istersen normal doğum yapabilirsin ama dikişlerin fazla olur, biraz zorlanırsın'' dedi... ben hiç böyle bişey duymayı beklemiyodum, o an dağıldım, ama sonra sakin kafayla düşününce dikişlerim fazla olcaksa normal doğumun bi anlamı olmucak,bebek de sıkışır filan... cesaretim kırıldı tamamen.. sezaryene döndüm, inşallah sizin muayeneniz güzel geçer. merakla bekliyorum.
yok doktorum sezaryen yanlısı biri değil, arkadaşlarımdan onunla normal doğum yapanlar filan var.beni de hep destekliyodu normal doğum konusunda ama çatı muayenem çok kötü geçti. annem de istersen başkasına daha görün dedi ama burdaki en iyi doktor o zaten.. yine kararı bana bıeraktı ama muayeneden sonra normal doğum konusunda cesaretim tamamen gitti. gözünüzü korkutmak için demiyorum.. zaten çatısı geniş olanların çok rahat geçiyo. benim dar olduğu için zordu. ama normal isteyenlerin hepsine Allah nasip etsin. ben de çok istiyodum ama artık nasip ne diyelim.. göz göre göre yapamıcam ..Normal doğumu gerçekten istiyorsan başka doktorada muayne ol fikir al derim ben. Belkide doktorun sezeryan yanlısıdır.
Çatı muaynesi belli ediyo galiba herseyi. Bence dr lar birazda bizim oradaki tavrımıza bakıyolar. Potansiyel varmı yokmu :) hayırlısı olsun senin için...yok doktorum sezaryen yanlısı biri değil, arkadaşlarımdan onunla normal doğum yapanlar filan var.beni de hep destekliyodu normal doğum konusunda ama çatı muayenem çok kötü geçti. annem de istersen başkasına daha görün dedi ama burdaki en iyi doktor o zaten.. yine kararı bana bıeraktı ama muayeneden sonra normal doğum konusunda cesaretim tamamen gitti. gözünüzü korkutmak için demiyorum.. zaten çatısı geniş olanların çok rahat geçiyo. benim dar olduğu için zordu. ama normal isteyenlerin hepsine Allah nasip etsin. ben de çok istiyodum ama artık nasip ne diyelim.. göz göre göre yapamıcam ..
benı doktorum 32.den sonra 2 haftada bir çağırdı, 36dan sonra yanı artık haftada 1e düştü. Ben de hiç nst2ye gırmedım daha canımslm kızlar ben daha hiç nst ye girmedim dr gerek görmedi mi yoksa stratejisi mi böyle bilmiyorum en son 35+0 dı gittiğimde hatta bnm oğluş 8gün ilerden gidiyo ama hiç almadı nstye ve kontrolede 2hafta sonra gel dedi.n zaman haftada bir çağırıyolar durumu benim gibi olan arkadaşlar yazar mı lütfen aklıma takıldı kızlar............
bende 37+0 da gitcem belki o zaman gel der bilmiyorumki.amasezeryan düşündüğüm için 38+ da alcak zaten o zamanda pek bi anlamı yok niye böyle oldu anlamadımbenı doktorum 32.den sonra 2 haftada bir çağırdı, 36dan sonra yanı artık haftada 1e düştü. Ben de hiç nst2ye gırmedım daha canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?