bende 37+0 da gitcem belki o zaman gel der bilmiyorumki.amasezeryan düşündüğüm için 38+ da alcak zaten o zamanda pek bi anlamı yok niye böyle oldu anlamadım
peki nstye kaçıncı haftada girdin cnm?...
yanlış anlamışsın, daha hiç girmedım canım ben. aramızda 1 gun var senınle. benım de sezaryan olacak bakalım gün verir mi? senınkıyle nasıl olur aramız..
yanlış anlamışsın, daha hiç girmedım canım ben. aramızda 1 gun var senınle. benım de sezaryan olacak bakalım gün verir mi? senınkıyle nasıl olur aramız..
sende mi korktuğun için sezeryan istiyosun canım benim cesaretim yok yapamam gibi geliyo normal isterdim ama kasıyorum günü belli olmayan şeyi beklemek beni tedirgin eder normal olacam derken sezeryana alırım gibi geliyo o yüzden sezeryan olup günümü beklerim kuaförüme giderm hazır olurum :) bana net gün vermedi ama 15inde alabiliriz ama istersen 19na kadar bekleyelim dedi.benim tosun 8gün ilerden gidiyo bide...senin ki kaç kilo cm canım?
sende mi korktuğun için sezeryan istiyosun canım benim cesaretim yok yapamam gibi geliyo normal isterdim ama kasıyorum günü belli olmayan şeyi beklemek beni tedirgin eder normal olacam derken sezeryana alırım gibi geliyo o yüzden sezeryan olup günümü beklerim kuaförüme giderm hazır olurum :) bana net gün vermedi ama 15inde alabiliriz ama istersen 19na kadar bekleyelim dedi.benim tosun 8gün ilerden gidiyo bide...senin ki kaç kilo cm canım?
Korktuğumdan değil canım, bebeğim tüp bebek. Doktor zor gebe kalınan hamilelıklerde normal dogumla riske atmak istemıyorum dedı. Hastaneye de uzağız. O yuzden sezaryan yapacaklar. Bana da daha once ayın 17sinden sonra alabılırız demıştı, net tarıh vermedı. Yarın tekrar gıdeceğiz bakalım netleşir belki. Benım haftasıyla uyumluymuş. Çok önde değil. Tam bi hafta önce 2.415ti kilosu. Doğuma kadar anca 3 kg olur dıyor dr.
Korktuğumdan değil canım, bebeğim tüp bebek. Doktor zor gebe kalınan hamilelıklerde normal dogumla riske atmak istemıyorum dedı. Hastaneye de uzağız. O yuzden sezaryan yapacaklar. Bana da daha once ayın 17sinden sonra alabılırız demıştı, net tarıh vermedı. Yarın tekrar gıdeceğiz bakalım netleşir belki. Benım haftasıyla uyumluymuş. Çok önde değil. Tam bi hafta önce 2.415ti kilosu. Doğuma kadar anca 3 kg olur dıyor dr.
açıkçası bnmde ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştımm...ve şimdide bebeğim 3kg ve 6.ayıma kadar bulantı kusma sonrasında şeker muhabbeti derken zor geçti gebeliğim 7aydır annemde kalıyorum ve bende riske atmak istemiyorum meleğimi belkide kilolu diye normale almicak.......
açıkçası bnmde ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştımm...ve şimdide bebeğim 3kg ve 6.ayıma kadar bulantı kusma sonrasında şeker muhabbeti derken zor geçti gebeliğim 7aydır annemde kalıyorum ve bende riske atmak istemiyorum meleğimi belkide kilolu diye normale almicak.......
Kızlar mrb, 22 Ağustos'da oğlum dünyaya geldi. Sağlıklı bir bebek çok şükür. 3 gün sütüm gelmedi. Sonrasında çok şişti göğüslerim, oğlum alamadı. Şimdi kavga dövüş emişiyoruz ama hala inmedi. Oğlum da ilk etapta ememeğinden basıyor yaygararayı. Bazen çok umutsuz oluyorum. Neyse bu da geçer inşallah. Yalnız evlat sevgisi, kokusu hiç bir şeye değişilmez... Allah hepinizi sağ salim evlatlarınıza kavuştursun
Günler azaliyo ama bizimkinin gelmeye hic niyeti yok , sancilar var hafiften böyle adet olacakmis gibi agrilar ama fazla degil yarin doktor kontrolü bakalim ne diycek bu arada taze anneleri tebrik ediyorum allah anali babali büyütsün , darisi bizim basimiza . Kizimda bu kadar sabirsiz beklememistim ilk oldugu halde ama simdi basima ne gelcegini bildigim icin daha da heycanliyim :)
Merhaba arkadaşlar.. doğum yapmış olanları tebrik ediyorum ALLAHIM yavrularına saglık ve uzun ömürler versin.. arada gırıp okuyordum simdiye yazmak nasip oldu..
Benim gibi gün sayanlarıda ALLAHIM tez zamanda kurtarsın... benim ikinci doğum ama heycan tavan yapmış durumda, birde başıma neler geleceğini bildiğim için :) sıcaklarda zaten insanı balıktan farksız yapmıyor. hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun..
Geçen haftada kontrolüm vardı. doktora dedim çatı ağrım var diye. nts ye girdim sancı çıktı ama korkulacak şekilde değil. vücut kendini hazırlıyor dedi. sağlıkla kızımı kucağıma alayımda acıymış sancıymış gerisi önemli değil..
Arkadaslar bende dogum yaptim eylul annesiydim ama agustos annesi oldum minik kizimla erkenden kavusmus olduk.gecen cuma gunu epudural sezeryanle dunyaya geldi tansiyonumdan dolayi gelisememisti 2200gr dogdu ama kuveze girmedi Allaha sukurler olsun sagligi iyi darisi sizin basiniza rahat ve kolay dogumlariniz olsun.merak edenler icin soyluyorum ben memnun kaldim epuduralden yarin bir haftalik olucaz ve ben bebegimin bakimini yapabiliyorum hamdolsun cabuk ayaklandim insallah sizlerde hayirlisiyla kavusursunuz meleklerinize
Arkadaslar bende dogum yaptim eylul annesiydim ama agustos annesi oldum minik kizimla erkenden kavusmus olduk.gecen cuma gunu epudural sezeryanle dunyaya geldi tansiyonumdan dolayi gelisememisti 2200gr dogdu ama kuveze girmedi Allaha sukurler olsun sagligi iyi darisi sizin basiniza rahat ve kolay dogumlariniz olsun.merak edenler icin soyluyorum ben memnun kaldim epuduralden yarin bir haftalik olucaz ve ben bebegimin bakimini yapabiliyorum hamdolsun cabuk ayaklandim insallah sizlerde hayirlisiyla kavusursunuz meleklerinize
Ya nasıl bişey bilmiyorum tabi ama doğum yaptıktan sonrada arada girmeye çalış tamam mı deniz?:)
Fsuzel sevgi doğuranların çoğu giremiyolar muhtemelen artık şimdi sende doğum yapmak üzeresin bende kendimi sona kaldım tek başıma doğurucam gibi hissetmeye başladım
Merhaba arkadaslar ben geldim dr dan sancilar kasilmalar yalanci dogum sancilariymis nst ye girdim ilk defa sanci cikmadi hic rahimde acilmada yokmus cok sukur oglumda 2900 olmus dr um 15 eylul e kadar bekleyecek gibi duruyor bizde bekleyelim dedi pazartesi tekrar gidip dogum iznime ayrilacagim hast. ebelerle konustum hasta bezi getirin yaninizda altiniza acmak icin dediler.
merhaba arkadaşlar,
ne zamandır giriyorum ama msj yazma fırsatı bulamadan çıkıyorum =) pazartesi anestezi uzmanıyla görüşmeye gittik epidural yapıcaklarmış, kan tahlillerimde bi sıkıntı çıkmadı şükür, bebişim 3600gr olmuş, yarın tekrar gidicez bi kontrole son kez, inşallah önümüzdeki pazartesi minik prensesim kollarımda olacak
merhaba arkadaşlar,
ne zamandır giriyorum ama msj yazma fırsatı bulamadan çıkıyorum =) pazartesi anestezi uzmanıyla görüşmeye gittik epidural yapıcaklarmış, kan tahlillerimde bi sıkıntı çıkmadı şükür, bebişim 3600gr olmuş, yarın tekrar gidicez bi kontrole son kez, inşallah önümüzdeki pazartesi minik prensesim kollarımda olacak
Kızlar mrb, 22 Ağustos'da oğlum dünyaya geldi. Sağlıklı bir bebek çok şükür. 3 gün gelmedi. Sonrasında çok şişti göğüslerim, oğlum alamadı. Şimdi kavga dövüş emişiyoruz ama hala inmedi. Oğlum da ilk etapta ememeğinden basıyor yaygararayı. Bazen çok umutsuz oluyorum. Neyse bu da geçer inşallah. Yalnız evlat sevgisi, kokusu hiç bir şeye değişilmez... Allah hepinizi sağ salim evlatlarınıza kavuştursun
Canim oncelikle hayirli olsun allah anali babali buyutsun.madem goguslerin sis ne guzel sutun dolmus demekki ama bebiside kendinide sikintiya sokma goguslerini sag sonra o sutu bebege verirsin hem bu islemle gogusler bosalip yeni sut uretecektir hemde bebegin rahat emecektir kolay gelsin