2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
[QUOTE pido, post: 36665368, member: 526460"]Canım geceleri -uyku saatinde- sana kim yardımcı oluyo şuanda? Dikişlerin ağrısından dolayı geceleri tek kalırsan çok sıkıntı çekersin dedi bir arkadaşımda yeni. Sezeryanda olabilirim diye düşündüğüm için korktum biraz merak ettim.
Elbise ile çıkabilir miyiz birde hastaneden acaba? Daha rahat ederim gibi geldi ama..[/QUOTE]
Canm gercekten yardimci sart annem kaynanamlar yanimdalar ama en buyuk yardimcim esim .dikislerden kalkamiyorsun canm tek basina asla yapamazsin.geceliklede cikabilirsin canm bulundugun ile bagli ben cikamadim burda lohusa pijamam vardi onjnla ciktim

Hayirli aksamlr kizlar..
32.haftada calisamz raporu aldim e devltten kontrol ettigimde gecen ay sigortami 14 gun yatirmislr sistem bu sekilde mi farkli islem mi yapmislar bilen yazarsa cok makbule gecer

Andreacim canimtebrik ederim allah anali babali buyutmeyi kismet etsin bebegini:)

Biz de kizimla birbirimize alismaya calisiuoruZ her gecen gun insan daha cok baglaniyor. Durup durup aglamak geliyor icimden. Sut sikintim var dogum yapali tam 3 gun bitti bende hala damlaylageliyor cok uzuluuorum. Bebegim hep ac hep mama takviyesi yapiyoruz. İcmedigim yemediggim sey kalmadi simdi daha cokkilo alicam sanirim. Dua edin de sutum gelsin kizlar.

Baska kacirdigim dogum yapan varsa hepsini kutluyorummaalesef forumlari okuyamiuorum vaktim olmuyor. Hepinizi seviyorum ve hepiniz icin dua ediuorum

Sevgiyle kalin

maşallah canım.
peki hasta bezi sezeryan için mi isteniyor normal doğumda da gerekir mi bilgin var mı.?

canım içim rahatladı inan çatı muayenesi ile ilgili.sağol
inşallah bende kasmam ve rahat geçer

Ne güzel yazmışsın, çok saol tatlım. Güzel haberlerini bekliyoruz, sakin olmaya çalış diycem ama nsl başarılır bilemiyorum :) Allah yardımcın olsun..

A k
Offkımıl kımıl epiduralaa karar veremiyorum.
5 gün kaldı sezeryanıma...
Hala aneztezi şeklime karar veremedim.
İnternetten okuyunca daha çok kafam karışıyo.
Napıcam ben
Skerm hissetmek istemiisan spinal hafif hssetmk istiosan kimil kimil epidural

kızlaar,
karnımda, tam da kızımın ayağıyla bastığı yerde bir yanma var. içerden değil ama, tenimde hissediyorum. geriliyor ve çook yanıyor. telaşlandım, size sormak istedim, böyle birşey yaşayan veya fikri olan var mıdır?

Bende bir normal doğum yapacak yakalasam mutlu olucam :)
Epiduralle artık bişeyde hissetmiyosundur niye herkes sezeryan oluyo anlamıyorum

10 gün sonraki kontrolümde kızım daha fazla kilo almamış olursa ve çatı muayenesinden geçebilirsem ben epiduralle normal doğum yapıcam, tabi bu arada erken davranmazsa kızçem :) şu an normal doğum için sınır ölçüler içerisinde pıtırcığım, genetik olarak biraz gelişmiş olduğundan son andaki durumuna göre karar vermek durumundayız. tabi korkmuyor musun dersen, bayaaaa korkuyorum ama sanırım yapıcam

Benimde haftaya kontrolüm var onda bişeyler iyice netleşmiş olur diye düşünüyorum ama bu iş son ana kadar belli de olmaz aslında. Çatı muayenesi falan yapmıyor benim doktorum mesela o anda bakıp dar çatın riskli derse hop sezeryan. Çokta fark etmez aslında benim için nasıl daha sağlıklı olacaksa öyle olsun hepimizinki inşallah canım:)

Canım süt sağma makinesi falan deneniyor mu bu durumda? Herkes aynı durumda bir emzirme krizidir gidiyo valla daha oh çok rahat emziriyorum sütümde bol bebekte alıyo yazan olmadı demek ki çok sık olan şeyler bunlar düzene girecek merak etme.
Geceleri kim kalkıyor bide sana yardıma canım? Ilk zamanlar dikiş ağrıdan birinin yardımcı olması gerek geceleri dedi arkadaşlarımda doğru mu merak ediyorum.

Kizlar Türkiyede doktorlar da hemen sezeryan yapiyo yaaa anlamadim vallaha sizin mi tercihiniz yoksa soktorlar mi karar veriyo ama her on kisiden sekizi sezeryan tamam mecburi olanlari anliyorum da keyfden de basvuruluyo . Bir de süt ilk basta az gelse bile zamanla cogaliyo emzire emzire kafaniza takmayin iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…