2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Bende ilk bebegimde o korkulari yasadim ama onu kucaginiza alir almaz kokusunu duydugunuz abutun korkulariniz geciyor öyle guzel bakiyorsunuzki sanki kırk yillik anne gibi birbirinizin dilinden anliyorsunuz bir sure sonra aglama sekliyle size anlatiyor aslinda yuzunuze bakip aglayinca ne derdi oldugunu cözuyorsynuz annelik ic güdüsüyle ilk bebegi olan arkadaslar hic korkmayin eger bende de birazcik anne tecrubesi varsa hamileyken bile bebeklerinizin uzerine o kadar titreyen sizden harika birer anne olacak ben eminim

ben çok çektim 5-6 aylıkken. ikigöğsümün altındaki bölge alev alevdi.aynı sen gibi doktora bile anlatamıyordum derideki yanma hissini. sonra büyüdükçe kendiliğinden geçti. telaş etme

günaydın kızlar dün iki saat ayaktaydım iş yaptım misafirim gelcek diye ama asıl işi eşim yaptı ben dolandım sadece ve 11den sonra sürekli sancım oldu ağrıyla karışık ve gece lovobaya kalktığımda da yürüyemedim kalçama ve belime bıçak saplanır gibi oldu.bebeğimin hareketleri bi yere toplanmasıda acıttı çoğu zaman ve ben bazen ağrıyla sancıyı ayırt edemiyorum böyle bi durum yaşayan var mı yorgunluktanmı olmuştur?

Canım belki ayagi degildir ne kadar dogru bilmiyorum ama bebegin saclari öyle yakarmis

Evet canim kesinlukle yorgunluktan ee artik yukumuz baya agir bugun hicbir is yapma yat surekli dinlen canim bend gecenlerde böyle olmustum yorulmustum

Evet canim kesinlukle yorgunluktan ee artik yukumuz baya agir bugun hicbir is yapma yat surekli dinlen canim
yorgunluktan olması güzel...ee annemde sürekli yatıpta azcık iş yapmak bile etkiliyo demekki...benimkide tosun oluncaa dahada etkiliyo ozaman..çok sağol canım

Kızlar peki emzik kullanıyor musunuz yapan canımın içi annelerim
Anne olan arkadaşlarımın hepsi en başından kullanmaktan doktorlarda kullanmamaktan yana ne yapsak?
Valla almistim ama simdilik vermedim canm bilmiyorum ilerde verir miyim bbebegime bagli acikcasi v

Evet canım.
Çok tedirginim.
Hem geçsin istiyorum hem korkuyırum.

Sen nasılsın iyi misin?
Iyim canm biraz dikisler agri yapiyor onunlA ugrasiyorum biran once iyilesip bebegimle kendim ilgilenmek istiyorum.sut geldi mi bebegm doydu m mu altina yapti mi derken vakit cok cabuk geciyor.darisi sizlere insallah.bu arada kaynana anne ayni anda gelmesinler kizlar kafayi yemek uzereyim.

canım hayırlı olsun. gözün aydın allah analı babalı büyütsün. bebeğin maşallah kilosu boyu çok iyiymiş.
ben öncelikli normal düşünüyorum ama bi durum olurda sezeryan olursam kararsızım epiduralde ayık olmak korkutuyo çünkü heyecanlanırım tansiyonum çıkar die korkuyorum

bende korkuyorum canım ama normal istiyorum hayırlısıyla. bugün cuma dua etmek lazım bol bol normal doğuralım diye

canım benim bildiğim kadarıyla sezeryan olunca sütün gelmesi zor oluyormuş, normal doğumda hemen geliyormuş.deneyimlemedim tabi ama öyle duymuştum.

Sezeryan icin canim normal dogumda cocuk bezi istiyorlar anne icin

sağol canım

Deniz sana yemin ederim ben yazsam aynısını yazardım heralde. Beynimi okumuş gibi yazmışsın :)
Bazı şeylerin videolarına internetten bakmaya çalışıyorum ama yok elime verseler aynısını yapamam elim kolum karışır gibi geliyo. Oda kendimi çok kötü hissettiricek diye korkuyorum. Şu 40 günümüz daha zor biliyorum sonrasında herşey daha iyi olucak öyle hissediyorum. Sütle ilgili problem yaşadıkçada çok çaresiz hissediyo anneler kendini anladığım kadarıyla ne biliim inşallah herşey yolunda gider canım ya :)
Ben daha tutma kısmını aşamadım o kadar başlangıç seviyesindeyim
Bugünlerde geçerde bu hallerimize güleriz inşallah :)

Valla almistim ama simdilik vermedim canm bilmiyorum ilerde verir miyim bbebegime bagli acikcasi v

Sen en dirençli anne çıktın sanki şimdiye kadar cevapların çok sakin soğukkanlı hala şekerim ve uykusuzluktan bayılmadan hala arada İnternet'e girecek zaman falan yaratabiliyosun Seni ayrı bir zevkle takip ediyorum ben şuan valla :) :)
Bütün arkadaşlarım ilkinde vermedim emzik çok aptalım etmişim ikincide ertesi gün ağzına tıkıştırdım hem bebek hem anne çok rahat ettik falan diyolar bende bilemiyorum Ne zararı olabilir ki gibi geliyo emzik emdiği için anne memesini bırakanı canlı örnek olarak duymadım daha.

Kızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var
Bebek karyolası beşiği parmaklıkların arası kaç cm olması gerekiyo yada sizinki kaç cm üretilmiş nolur bi bakın haber verin bana acil

Slm guzel analar ..dun doktr gittim hersey yolundaymis normalde 2 ekim dogum tarihi ama ekime kalmaz eylulun sonuna dogru dogar dedi hayirlisi bakalim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…