2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Yanlış anlama ama doktorlar abuk sabuk ölçebiliyorlar çünkü. Gerçi onlarında suçu diil ultrason denen cihaz mm fark ile hafta ileri hafta geri çıkarıyo. Seninki mutlaka bir miktar küçük ortalamadan ki 17 gun demiş ama bunlar çok farazi ölçümler en son kafana takacağın şeyler. Güven bana. Suyun varsa bebeğe kan akışı normalse nst dende bir anormallik yoksa bebek iyi ve sağlıklıdır. Boyu kilosuda zaten normaldir. İçin rahat olsun canım.

ben de bugün evdeyim. ne kadar sıkıldım anlatamam. yatmaktan popom ağrıdı. can sıkıntısından da çatladım. pazartesi olsa da yeniden işe gitsem diye bakıyorum

Slm dogum cantaniza neler kattiniz ayrintili yazarmisiniz normal dogum olcak nasipse benim..
Canım ;

Kendim için;
2 pijama 2 gecelik
Orkid
Günlük ped
İç çamaşırı(üst ve alt)
Lohusa taçlarım
Makyaj mal.
Yüz kremi
Terlik
Sabahlık
Göğüs kremi ve pedi
Islak mendil
Diş fırçası ve macunu

Bebeğim için;
3 yenidoğan takım
Ağız bezi
Tülbent
Havlu
Penye battaniye 2 adet
Penye eldiven
Patik
Nemlendirici
Bebek bezi
Islak mendil
Pişik kremi
Emmezse diye biberonda koydum 1 adet

Umarım eksiğim yoktur.
Kaç çanta oldu çünkü.

ben de bugün evdeyim. ne kadar sıkıldım anlatamam. yatmaktan popom ağrıdı. can sıkıntısından da çatladım. pazartesi olsa da yeniden işe gitsem diye bakıyorum
Evdeyim ama hiç sikilcak vakit bulamiyorum çok işim var ama yapacak halim yok eşimle kizimin hastane süslerini hazirlamaya başladik çok keyifli başka bişey yapsam çatlardim herhalde

Xorlaniyorum canim elbrtte ilk gunlere gore cok cok iyiyim ama hala zor gercekten. Sonucta ameliyatliyiz. Dillendirmek istemedigim sebeplrrle hergun foktordayiz eve ciktigimizdan beri onun etkisi ile de hem fiziken hem tuhen yoruluyorum. Kizim iyi olsun ben illaki iyi olurum. Dularinizi esirgemeyin kizimdan

Merhaba kızlar, doktordan geldik kızım 2700 gr olmuş ve iyice kanala girmiş o yüzden çatı muayenesi yapmadı doğumu heran tetikleyebilir diye. Suyum gelmezse 1 hafta 10 güne gelir dedi doktorumuz çok heyecanlı. Kavuşmamıza az kaldı

canım sen ne zaman izne çıkıcaksın 37. haftada görünüyorsun.
ben bugün çıktım izne

benim çok eksiğim var

meleğimin mevlütünde dağıtılmak üzere ablamla birlikte hazırladığımız sabunları
Eki Görüntüle 1229737 Eki Görüntüle 1229738 Eki Görüntüle 1229739

çok şeker oldular yaa

çok güzel olmuşlar bayıldım canım

burda bugün hava kapali yağmur ha yağdi ha yağacak ćok bunaltili kasvetli bi hava var ama gel görki benim evin camlari açik ve ben boncuk boncuk ter akitiyorum halaa bu havada bileee
Ya dün gece burasıda böyleydi bende çok terliyorum.
Gece kalk soğuk su iç. Terle soğu terle soğu
Hasta olurum diye çok korkuyorum.

Canımmmm
Hepimiz kavuşalım inş bebeklerimize...
Heyecan dorukta...

Canım meraklandırdın beni.
İyisinizdir inş.
Umarım önemli bi durum yoktur.

Ben de doktordan geldım, bebegımız kanala gırmış bızım de 2500 gr. iri bebek olmayacak dedi dr. Herşey yolunda. Doğumu 18 ile 21 arasında bir gun ayarlarız dedı doktorumuz.
Ama bugun eşimle ikimizin tayini cıktı ve bızım haftaya kadar taşınmamız gerekıyor. Ben zor ayakta dururken nasıl taşınırım kabus gibi allahım

CanımUOTE="sevgikelebegi1818, post: 36673393, member: 573850"]Andreacim canimtebrik ederim allah anali babali buyutmeyi kismet etsin bebegini:)

Biz de kizimla birbirimize alismaya calisiuoruZ her gecen gun insan daha cok baglaniyor. Durup durup aglamak geliyor icimden. Sut sikintim var dogum yapali tam 3 gun bitti bende hala damlaylageliyor cok uzuluuorum. Bebegim hep ac hep mama takviyesi yapiyoruz. İcmedigim yemediggim sey kalmadi simdi daha cokkilo alicam sanirim. Dua edin de sutum gelsin kizlar.

Baska kacirdigim dogum yapan varsa hepsini kutluyorummaalesef forumlari okuyamiuorum vaktim olmuyor. Hepinizi seviyorum ve hepiniz icin dua ediuorum

Sevgiyle kalin[/QUOTE]
Canım merak etme gelir sutun benimde ilk gunde damla damlaydi sonradan cogaliyor sen ilk sütünü mutlaks ver bende kizim kuvezdeyden ilk gun on ml sutu aksama kadar anca sagmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…