2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ben hic olmazsa gece yatarken en son beni emdikten sonra veriyordum emzigi yiksa sabaha kadar memen agzimda kalsin surekli uyuyup uyanip emegim istiyordu beni emzik gibi kullaniyordu

Bütün arkadaşlarım birçok sorunu çözdü diye anlattılarda bana hep canım
Seninkide gayet mantıklı geldi gece uykunuza faydası olur en azından

Arkadaşlar bugün muayenemiz vardı. Bebeğim 1haftada sadece 40gr almış, karın çevresi 19 gün geri. 2840 gr. Boynunda hala kordon var. Nst de sancı çıktı. Doktorum tüm bunların hepsine normal diyo. Ben üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor...

Canım belki ayagi degildir ne kadar dogru bilmiyorum ama bebegin saclari öyle yakarmis
Eee o yanmalar saçli olacaği içinse benim kiz reklamlarda ki bonus bebek gibi doğacak o zaman 6.aydan veri cayir cayir midem yaniyor tükettiğim gaviskonun haddi hesabi yok geceleri mide yanmasindan uykumdan uyaniyorum hala..
Bence hiç endişe etmeyin kizlar güzel düşünün miniklerimizi kucağimiza aldiğimiz an bize direk annelik içgüdüsü yükleyecek Rabbim ve sanki biz daha önce büssürü çocuk büyütmüş gibi olucaz..rapidocum gebe okulunda oyuncak bebekle prova yaptirdilar bize nasil tutulur nasil emzirilir yikanir alti temizlenir die telaşini atmak için videolari izleyip bi oyuncak bebekle prova yapabilirsin sende

geçmiş olsun. allah analı babalı büyütsün.
anneyle kayınvalide aynı anda gelmesin demişsin ya
bizde de annem çağırıyor kayınvalidemi, sanki çok iyi anlaşıyormuşum gibi
ya diyorum bari bebek doğsun eve gelelim, bikaç gün toparlanayım öyle gelsinler diyorum
yok hem eşime hem kayınvalideme diyor eee ne zaman geliyorsunuz diye.
inşallah beni de delirtmezler valla hep işin o kısmını düşünüyorum.

kızlar selam bugün son iş günüm mutluyum
artık dinlenmek istiyorum

bu zamana kadar hala sabah kalkıp işe gittiyseniz valla diycek bişey bulamadım
helal olsun, allah karşılığını kat be kat versin inşallah.
ben 26 haftalıktım okulu bıraktım, ama gün sayarak bıraktım, bel ağrım çok oluyordu
çalışmak zulüm gibi geliyordu ne yalan söyleyim.

cnm doktor normal diyorsa ona güven bence. bnmki en bastan beri geri geliyor ve hep normal dedi suna hnm. ozellikle bu son haftalarda tam haftasıyla uyumlu gitmeyebilir dedi. o ters bişey olsa söylerdi zaten. boynundaki kordon da 4 ü gecene kadar bir sıkıntı olmuyor bildiğim kadarıyla. senın randevun p.tesi değil miydi erken gitmişsin.

Canım artık son zamanlar kendini yorarsan sancın olabilir başlayabilirde abartırsan doğurabilebilirsin bence

Çünkü normal canım :) :) :)
Son günler haftalar çoğu bebek kilo alamamaya başlıyor ki eğer eşin ve sen iri yapılı değilseniz kilosu bebeğin gayet normal.
Sancı artık hepimizde çıkar nst de ufak ufak hazırlık sancıları onlar oda çok normal. E kordon meselesi zaten biliyosun hepsine dolanıyo açılıyo 1 tur 2 tur :)
Bişey yok be tatlım takma kafana şükredelim sağlıkla gelsin meleklerimiz

Kızlar çok heyecanlıyım. Az önce kontrolden geldik :)))
24 eylül tarihinde karar kıldık.. Kızım 2940gr olmuş, ilk defa yüzünü net olarak görebildim. Nasıl güzel, maşallah. Bir hafta öndeymiş, herşeyi normal dedi. Duruşu dışında :) makat geliyor meleğim.
Hepinizi öpüyorum..

Karnım ve kasiklarim ağrıdı 2gün. duramadim bugün gittim yarın bayram tatili çünkü. Karın cevresi önce 4gün geriydi 9 oldu simdi 19 gün geriledi. 1haftada 40 gr alması garip geldi. Yememe icmeme de dikkat ediyorum bende buna şaşırıyorum. ..

Inşallah dedigin gibi olur ...

sağol canım allah hepimize karşılığını kat kat versin.
fiziksel olarak hiç bi ağrım olmadı çok şükür ağırlaşmadım da sadece iş stresi yordu artık
o yüzden hem kafa hem vücut olarak dinlenmek istiyorum.

canım yeme içmeyle alakası yok ölçümler yanılabiliyor.ben artık iyi de çıksa kötü de çıksa hiiiiiç takmıyorum.doktorun sağlıklı diyosa sorun yok.ben bu konuyu çoook aklıma takmıştım ama dediğim gibi şimdi hiç umurumda değil.bi de kordon dolanması benimkinde de vardı.doktor hiç önemli değil dedi. ki ben normal doğumu bekliyorum. doktorlar sorun olsa asla riske atmazlar. bizim bebeğimiz ama onların da vicdanı ve mesleki kariyerleri söz konusu..o yüzden bence titizlikle bakıyolar.sen içini karartma sakın.

canm üzme kendini ölçümlere çok takilna bence de doktorun normal diosa öyledir bile bile riske atmaz önemli bi sorun olsa ama için rahat değilse bi başka doktora daha görün bol bol dinlen ve meyve ye süt iç kilo alimi için ama kilosu da iyi bence dedim ya ölçümlere takilma sağliklu olsun da kiloyu doğunca da alir.içini ferah tut stres yapma ve dua et bol bol göreceksin herşey güzel olcak sağlicakla alicaksin yavrunu kucağina. .

hadi gözün aydin ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah kizina..bizimde beklenen tarih 24 eylül nikah tarihimiz hemde bakalim bekleyecek mi bizim küçük ganm o tarihi

Yataktan kalkmak oturmak kisimlari eziyet annem yanimda canim o yardimci oluyor. Ama yine de simdi daha iyiyim ilk gunler kotkunctu illa birinin bebegi kucagina getirmesi gerekiyordu. Simdi daha hareketliyom cok sukur

Bende normal dogumu bekliyorum. Inşallah basarabiliriz. Allah yardımcımız olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…