2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
bizim de kavuşma tarihimiz 12 eylül :) 3100 gr olmuş minik 2 hafta sonra bu saatlerde beraberiz allahın izniyle... ne heyecanlı bir bekleyiş bu

ağustos annelerinin hikayelerini okdum çok duygulandım.
bu arada karnım sağ tarafa doğru yamuldu baya bi sağa doğru yamukluk oldu hatta fotosunu çektim evde yanlızım korktum.ama acı fln hiç bişey yok çok şükür

meleğimin mevlütünde dağıtılmak üzere ablamla birlikte hazırladığımız sabunları
Eki Görüntüle 1229737 Eki Görüntüle 1229738 Eki Görüntüle 1229739

çok şeker oldular yaa

Canm ne kadar tatli olmuşlar bende bakiniyorum şimdi sabun Iişine ne kadara mal oldu birde yapimi zor mu anlatirmisin biraz

Hadi bakalim az kaldi sağlikla al I
inş kucağina...
Merhaba arkadaslar bebegim yogun bakimdan cikti cok sukur tam 1 haftadir kuvezdeydi simdi kollarimda benden mutlusu yok allah herkese yavrularini bagislasin....

canm gözün aydin ohh ne güzel miniğin kollarinda mis gibi kokusunu çek Içine tadina çikar..

biz sancı olduğunu nasıl anlıcaz daha önce tecrübe etmediğimiz için?
hangi ağrı sancı olucak tam olarak neremiz ağrıcak kafam çok karışık

Canım yani nasıl yapacaksın bilmiyorum ama kendini yormaman lazım.
Sana yardıma gelecek birileri yok mu?
Eşyalarını toplar yerleştirir, eşinde yardımcı olur belki.

iyi akşamlar kızlar, bu gün doktordan geldim SAT a göre doğum tarihi 18 eylül ama benim kız halla doğum kanalına girmemiş yaa 38. haftada olup da doğum kanalına girmemesi normalmi acabakg su da 3300 olmuş az biraz iri sanki

B
BeN senden 4 gün öndeyim. Benimkide girmemis. 2hafta rahat durur dedi dr...

canım sen ne zaman izne çıkıcaksın 37. haftada görünüyorsun.
ben bugün çıktım izne

benim çok eksiğim var

çok güzel olmuşlar bayıldım canım

ben kendi işimi yapıyorum, raporumu sunabileceğim bir patronum olmadığından ve rapor parası alabileceğim bir durumum olmadığından gidebildiğim kadar gidicem. son bir iki haftadır biraz geç gidip erken çıkmaya başladım zaten. ama tamamen bırakmayı düşünmüyorum iyi olduğum sürece..

anladım canım. allah kolaylık versin.

Tecrübeli anneler;

Doğum sonrası için size bir kaç sorum olacak?
1-emzirirken yeşil çay içilir mi? Daha evvelki emzirme döneminde içen ve doktoruna soran var mı?
2- emzirirken spor yapılabiliyor mu? Bazı yerlerde yapılır spor yaptıktan 1 saat sonra emzirin diyo. Bir çok insanda spor yapınca sütün tadın değişir bevrğim emmez diyo.
Güzellik için değil zayıflama niyetim.
Dizlerim ağrıyo hantalım.
Benim vücuduma fazla bu kılo, boyum kısa zaten.
Eski rutinime dönmek istiyorum sadece.

Canım yani nasıl yapacaksın bilmiyorum ama kendini yormaman lazım.
Sana yardıma gelecek birileri yok mu?
Eşyalarını toplar yerleştirir, eşinde yardımcı olur belki.
hiç bir iş yapamıyorum suan bile, belim çatlicak gibi zaten. Annemle babam gelecek toparlayacaklar ama tez canlıyım karışmadan yapamam. hadi toplandık bi de yerleşmesi var off çok sıkıntı yaptım Eşim de annemler ev topaarlarken atandığımız yere gidip ev arayacak okullarımıza kadrolarımızı aldıracak vekalet vermem lazım ben gıdemem.
Senın bebişin de gelmesı yakınmış, ne güzel. Sağlıkla kucagınıza alın ınş.

Tatlım bol yürüyüş yap yüzebilirsen yüz ve de plates topunu poponda çevir çok etkili benim ki 35. Haftada kanala girmişti . Şimdide kanalda baya bi ilerlemiş. Bu söylediklerim doğumu da kolaylaştıracak şeyler.

Çok teşekür ederim yürüyorum zaten ,plates topunu duymuştum bu kadar etkiliyse hemen ediniim yarın ,işallah benimkide biran önce girer normal doğum istiyorum çünkü

bende emzik verdim 2. sine gerçekten rahat ediyosun yoksa seni emzik niyetine kullanıyo ve ayrılmak istemiyo senden

benimde kanalda değil ,satlarımız aynı gibi.

benimde kanalda değil ,satlarımız aynı gibi.
Çok teşekür ederim yürüyorum zaten ,plates topunu duymuştum bu kadar etkiliyse hemen ediniim yarın ,işallah benimkide biran önce girer normal doğum istiyorum çünkü

Kızlar kanala girip girmediğini ultrasonda mı anladı doktorlarınız vajinal muayene mi gerekli??

İyi akşamlar kızlar umarım keyifler yerindedir bugün bebeğim çok nazlıydı çok az hareket etti oda bildiğin biraz ittirme gibi telaşe yapmak istemiyorum ama eşimde 3 günlüğüne yurtdışına gitti yalnızım sizde de hareket azalması var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…