2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Bende ilk 40 gün halim olursa çok hafif yürüyüşe falan çıkabilir miyim acaba diye merak ediyorum aslında

Canım icebilirsin yesil cay bir zarari yokki normal cay icmiyormuyuz onunda birsey yapacagini sanmiyorum ben sadece gazli icecekler icmemistim bebekte gaz olmasin diye ikinci soruna gelince spor yapmanda da bir sakinca yok sadece terleyecegin icin mutlaka duş aldiktan sonra emzir ki bebek ter kokunu almasin hemde dusta sutun dinlenir yorulursun ya ama sutunun tadinin degistigini hic duymadim öyle bişey olacagini hic sanmiyorum

Çok teşekür ederim yürüyorum zaten ,plates topunu duymuştum bu kadar etkiliyse hemen ediniim yarın ,işallah benimkide biran önce girer normal doğum istiyorum çünkü
Edin muhakkak. Doğum anında da sancılar başladığında kasılmaları daha rahat atlatmamız içinde işimize yarayacak. İstanbulda çoğu özel hastanede var artık plates topu, doğum için gittiğinimizde veriyorlar.

Kızlar kanala girip girmediğini ultrasonda mı anladı doktorlarınız vajinal muayene mi gerekli??
Ultrasonla anlıyorlar canım, hatta bebek kanala girdiyse çatın dar değilmiş yani bebeğin başı çatın ile uyumluymuş ki kanala girebiliyormuş. O yüzden beni alttan muayene etmedi doğumu başlatabilir diye.

pilates topuyla nasıl hareket yapmamız gerekiyor?

Ultrasonla anlıyorlar canım, hatta bebek kanala girdiyse çatın dar değilmiş yani bebeğin başı çatın ile uyumluymuş ki kanala girebiliyormuş. O yüzden beni alttan muayene etmedi doğumu başlatabilir diye.

Haftaya soriim mutlaka kanala girmiş mi girmemiş mi diye. Doğum pozisyonunda olduğunu biliyorum ama kanala girmekten hiç söz etmedi doktorum. Karnımda çok aşağı inmiş gibi diil henüz bir alakası var mıdır bilmiyorum ama.
Doğum tarihimiz aşağı yukarı aynı o yüzden iyice meraklandım bende :)

Canım benim bütün dualarım seninle ve güzel kızınla.
Ne pimpiriklerle geçirdik şu hamileliği bu dönemleride atlatıcaz inşallah :)
Sen fırsat buldukça uyumaya çalış ve moralini yüksek tut:)

Canım benimkindede bariz hareket azalması var. Bende çok endişelendim bir defa muayenenoldum bi defa nat ye girdim . Hiççç bişecik yok merak etme

Emme refleksi tatmin oluyo rahatlıyo işte. Bir zararını gördün mü memede emdi mi canım? Kaç gün sonra verdin bide?
Canım sen normal yapacaksın kısmet olursa benden daha çabuk toplanır, başlarsın bence
Tabiki kasmıyorum 40 gün için beden anca toplanır. Düzenli olarak 40 ndan sonra yapmak istiyorum. Tabiki dikişlere bağlı

Canım çok saol bende senin gibi düşünüyorum. Spor için yaptığım araştırmalarda ne kadar doğru bilmem, spor esnasında laktik asit salgılanıyormuş buda sütü etkiliyor diye duydum ne derce dığtu bilemedim?
Ondan sormak istedim.

Ankaradaki arkadaşlarım;
Bebişiniz doğunca hangi çocuk doktoruna gitmeyi düşünüyorsunuz?
Ve ya doğum yapanlar hangi doktora başladınız?
Ben acil bir durumda cebindende rahatça arayabileceğim bir çocuk doktoru istiyorum.
Pedimerk- serdar fırat ismini buldum daha doğrusu burdan bi arkafaş önermişti.
Bu ismi bilen duyan var mı ?

S
Canım benim bütün dualarım seninle ve güzel kızınla.
Ne pimpiriklerle geçirdik şu hamileliği bu dönemleride atlatıcaz inşallah :)
Sen fırsat buldukça uyumaya çalış ve moralini yüksek tut:)
aol canim aslina bakarsan nete girevek vakit yok diye bisey yok. Hep oluyor. Ama icim sikkin oldugundan girip surekli okusam da yazmak istemiyorum. Ama sikmicam bundan sonra doktorlarin soledigine givenicem ve sabirla beklicem. Sadece kizima ve emmesine konsafre okucam. Cunku stres sut uretimini cok etkiliyor maalesef.

Ama annelik gercek manada bir 24 saat endise makinesi yapiyor insani biraksalar 24 saat basinda gozumu kitpmadan otururum. Hep bir endise hali. Dun topuk kani alindi rutin bir uygulama ama nasil agladi anlatamam kendinden gecti. O agladi ben agladim sonra uzun sjre sakinlestiremedik. Sonrasi dada yorgunlujtan bir uyudu uyandiramadiksaatlerce doymal bilmeyen kizim saatlerce yemek yemedi saatlerce kakayapmadi ki halayapmadi ama en azindan yemege basladigi icinyakinda kaka da gelir gibime geliyor

Yani demem o ki hic sakin bir anne olamadim simdilik vokbilinmez bir alan ve insan kendini yetersi eksik caresi hissediyor surekli

Canım benimkindede bariz hareket azalması var. Bende çok endişelendim bir defa muayenenoldum bi defa nat ye girdim . Hiççç bişecik yok merak etme
Günaydın canım içimi rahatlattın çok teşekkür ederim bi kaç gündür böyle günde iki kere falan hıçkırma gibi oluyor bide aralarda biraz iteliyor beni panik yaptı dünden beri

Laktik asit salgilanip bacaklarda birikiyor sute gecmez canim icin rahat olsun sporunu yaparsin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…