2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
böyle zamanlardailla ki bi aksilik çıkıyo zaten. bence hiiç stres yapma... annen de annelik içgüdüleriyle ayağı acısa da unutur artık torunu görünce..

benim dekayınvalidem şimdiden ''aman yavrum sakın mama vermeyin'' deyip duruyo, o öle dedikçe daha çok strese giriyorum, e sütüm gelmesse nolcak aç mı kalcak çocuk???

Evet normali bekliyorum. ..

Evet normali bekliyorum. ..
o zaman çok iri olmaması daha ii zaten.. organlarında falan gelişiminde bi sıkıntı olsa söylerdi doktorun zaten.. artık organ gelişimleri tamamlandı sadece yağ birikiyo vücutlarında hiç endişelenme.. inşallah güzel geçer doğumun.

Inşallah hepimizin ki güzel gecer teşekkür ederim. ..

Peki kanalda ne kadar bekliyorlar acaba :)
2 hafta falan durabiliyorlar mı yoksa hemen gelmek mi istiyorlar
O kanalda ne kadar ilerlediğiyle alakalı sanırım benim 3 hafta önce kanala girmişti zaten, dünkü muayenede daha da aşağıya ileelemiş gördü doktor ve artık doğum yakın dedi 1 hafta 10 güne gelir dedi. Biz de bekliyoruz bakalım ne zaman gelicek

Kızlar bu el ayak şişliklerimiz geçecek degılmı?
Tecrübesi olan var mı?
Böyle kalmaz dımı ellerimiz benım hiçbir yüzüğüm parmağım dan gecmıyor
Hıcbır ayakkabım ayağıma olmuyor

Mamayı herkes vermek zorunda kalıyo az az canım ya yapıcak bişey yok.
Eskidende bu kadar titrenmiyomuş üstüne hepimiz takviyeyle büyümüşüzdür gayette sağlıklıyız işte
Sağmak falan gerek belkide daha çok gelsin diye ama ilk 1 haftadan sonra artıyo demişlerdi tobb dada hemşireler
Sen herşeyin çok daha iyisini öğrenmişsindir zaten çoktan canım
İlk 20 sonra 40 herşey rahatlicak bak görücen sayılı gün

Bende mümkünse 8 inden sonra gelsin istiyorum :) ama siparişle olmuyo malesef

Hangi ruh halinde olacağımızı bi bilsem ona göre bişey dicem bende :)
Çok arkadaş ruh halinde olamayabiliriz gibi geliyo bana :)
40 gün evden çıkarılmaz falan derler çıkaramaz mıyız ki acaba sahiden
Niye sezeryana döndün bide sen canım?

Ayy çok geçmiş olsun canım
İnşallah kolay toparlayacağı bir durumdur ama kaza kızma insanın elinde olsa kaza olmaz
Ben sana yine yardım edebilecek kadar iyi olacağına eminim pzt gününe kadar
Hiçbişey kalmadııı arkadaşım çok heyecanlıııııı

Kizlar neden 40 gun cikmayasiniz ki valla catlarsiniz sikintidan ben oglumu subatta dogurmustum 15 gunluktum zaten kanaman falan bitiyor kuaföre gitmistim saclarimi kestirip boyatmistim kas aldirmistim ohhh insan söyle kendine geliyor sonrada bebegimi sarip sarmaladim pusete koymustum hava soguktu cunku esim bizi arabayla gezdirmisti bur hava aliyor insan sonucta hasta degilizki kendimizi iyi hissetip hemen toparlariz insallah havalar cik sogukta olmaz zaten cikariz hepimiz disari eskidenmis o lohusa kadin 40 gun disari cikmaz diye vallaben cikmistim bunda da cikarim

Bende çıkmak isterim çok gibi geliyoda ne biliim bebeği çıkarmaya çalışınca 40 ı çıkmadan büyükler laf eder gerginlik olur falan diye çekiniyorum. İnşallah herşey çok güzel olur..

benim dekayınvalidem şimdiden ''aman yavrum sakın mama vermeyin'' deyip duruyo, o öle dedikçe daha çok strese giriyorum, e sütüm gelmesse nolcak aç mı kalcak çocuk???
Of sorma her kafadan bir ses cikiuor. Dogum oncesi bana anne sutu cok onemli mutlaka emzirmeliein diyen koca ve kayinvalide simdi cocuk ac kalacak diye bebek uyanir uyanmaz mama hazirlama telasina giriyolar sutum azmis memede uyuyakaliyomus yemiyomus diye. Valla kafayi yicem. Farkli doktorlara gittik hepsi fatkli bisey dedi. 10 ar dakikadan fazla emzirme diyenler bebek senin kokunu aliuor istedigi kadar memende kalsin duyenler aktif 15 dak ile sinirla diyenler. Kim dogru kim yanlis gorucez bakalim

işte kendilerince iyilik yapcaklar da................................

işte geçen gün bahsetmiştim de gözünden kaçmış olabilir... çatım darmış biraz... muayenem de çok kötü geçti.. oysa tamamen önyargısız ve rahat girmiştim muayeneye, çok olumluydum ama öle olmadı işte... doktorum da normal istediğimi bilio, beni destekliodu, o gün de ''istersen yine normal doğum yapabilirsin ama kesi biraz uzun olur, doğum sırasında biraz hırpalanabilirsin'' dedi... düşünüp karar vermem için süre verdi ama benim cesaretim kırıldı bi kere... doktor öle deyince göz göre göre illa normal yapmak istiyorum diyemedim.. sezaryene döndüm ben de...

ben de öle düşünüyorum ama bakalım dikişler iyileşcek mii??ilk bebek olduğu için hiç tahmin edemiyorum ne yaparım ne ederim...

Son düzenleme:
Bende çıkmak isterim çok gibi geliyoda ne biliim bebeği çıkarmaya çalışınca 40 ı çıkmadan büyükler laf eder gerginlik olur falan diye çekiniyorum. İnşallah herşey çok güzel olur..
artık karışcak gibi olurlarsa büyüklere çaktırmadan kaçamaklar olur öle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…