Canım eşim hep çok yoğun çalışıyo. Vardiyalı. Hep 12 gibi gelio gece.Canım bozma moralini skinles biraz hayirdir neden yalnizsin esin yokmu
yok o doğum esnasında bile girebilir kanala... ya da kanala girip haftalar sonra doğabilir.. belli olmaz ki.. stres yapma bncesenin dr un bu durumla ilgili ne dedi, benimki bol bol yürü dedi sadece ben normal istediğim için biraz stres yaptım kanala henüz girmemesni ya
Canım eşim hep çok yoğun çalışıyo. Vardiyalı. Hep 12 gibi gelio gece.
Herzaman yalnızım anlayacağın ;(
Bugün böyle bi patlama yaşadım.
yok o doğum esnasında bile girebilir kanala... ya da kanala girip haftalar sonra doğabilir.. belli olmaz ki.. stres yapma bnce
Canım bizim hemşiremiz nasıl doğacaklarına bebekler kendileri karar veriyo çoğu zaman demişti.(ben sezeryan seçtim o ayrı)ne bilim sanki kanala girmezse dr beni sezeryana alıcakmış gibime geliyo birde haftalar öncesinden birçok arkadaşın kanala girince bebekleri( sen nasıl düşünüyorsun doğumu?
Selam benimde bugun kasilmalarim oluyor iki uc saate bir karnim sertelesip sivrilesiyor ve kasillarimda agriyor ama hastaneye gittmek istemiyroum taaki sancilar bes dakkada bir gelene kadar ama su ve kanma olursa gittecegimkızlar acill......bugün karnım sivrileşti durdu öğleden beri de sancım var kasılma gibi çok sık oluyor hani sancıları sayıyorduk ya ne kadarda bir olursa tehlikeliydi??? dışardaydık hemen eve geldim yattım şimdi doğum başlarsa sumu gelmesi gerekiyor ya da nişan falan mı gelmesi gerekiyordu...şimdi saat elimde sancıları sayacağım ama hatırlayamadım????
benim bi ara çok sık olduda şimdi yattım geçer gibi oldu gerçek sancıda yatınca ya da yürüyünce azalmazmış diyor yazılar...sanırım gerçek değil ama çok kötüydü ya...Selam benimde bugun kasilmalarim oluyor iki uc saate bir karnim sertelesip sivrilesiyor ve kasillarimda agriyor ama hastaneye gittmek istemiyroum taaki sancilar bes dakkada bir gelene kadar ama su ve kanma olursa gittecegim
Off ya ben çok kararsizim kizlar ve cok korkuyorum...DDoğumum normal mi olacak yoksa sezerynmi hic bilmiyorum
Evet gercek dogum sancisi dinlendiginde yurudugunde gecmez benimde oyle gecmiyor ve simdi afedersin koyu bi akintim geliyor ve belimde yaniyor obicim icimden dogum olcak gibi geliyorbenim bi ara çok sık olduda şimdi yattım geçer gibi oldu gerçek sancıda yatınca ya da yürüyünce azalmazmış diyor yazılar...sanırım gerçek değil ama çok kötüydü ya...
hayırlısı o zaman senin için..Evet gercek dogum sancisi dinlendiginde yurudugunde gecmez benimde oyle gecmiyor ve simdi afedersin koyu bi akintim geliyor ve belimde yaniyor obicim icimden dogum olcak gibi geliyor
işte geçen gün bahsetmiştim de gözünden kaçmış olabilir... çatım darmış biraz... muayenem de çok kötü geçti.. oysa tamamen önyargısız ve rahat girmiştim muayeneye, çok olumluydum ama öle olmadı işte... doktorum da normal istediğimi bilio, beni destekliodu, o gün de ''istersen yine normal doğum yapabilirsin ama kesi biraz uzun olur, doğum sırasında biraz hırpalanabilirsin'' dedi... düşünüp karar vermem için süre verdi ama benim cesaretim kırıldı bi kere... doktor öle deyince göz göre göre illa normal yapmak istiyorum diyemedim.. sezaryene döndüm ben de...
artık karışcak gibi olurlarsa büyüklere çaktırmadan kaçamaklar olur öle...
Canim neden stres yapiyorsunuz yada bir secim yapmak zorunda kaliyorsunuz ki akisina birakin hakkiniza hangisi hayirliysa o olsun zaten sik kasilma ve sancilardan kendini belli eder dogum hast gidersiniz hangisi olursa artik belli olur zaten normal yada sezeryan hayirlisiyla dogsunlardaAl benden de o kadar. Dun gece bunu dusunmekten uyuyamadim strese giriyorum resmen. normale karar veriyorum biri bisey diyor hemen korkup cayiyorum.cok kararsizim allahim bize yardim etsin..
Sagol canm bebis uyuyunca yazmaya calisıyorum.uykuyu pek sevmem zaten sorun olmadı o yüzden:)ama bu aralar biraz sıkıntılı geciyor memeyi tutmuyor kuzucugum.ilk iki gün güzel emiodu arada şırıngaylada doymuyor diye sütümü sağıp veriodum hazıra alıştı galiba memeyi tutmadı şimdi zorla emzirmeye calışıyorum psikolojim bozuldu resmen çok zormuş yaa o ağladıkça ben de ağlıyorum:)emziği doktora sorduk memeyi bıraktırır vermmeyin dedi.ama cevremdekiler verin diyor bakalım ihtiyaç olacak mı.
Sağol arkadaşım sizi de Allah benim gibi kolay kurtarsın.İnanın bütün acılara değer onun sizin kucağınızda olması...Hayirli olsun canım zorluklar oluyor ama allah beterindn korusun sagliklari sihhatleri yerinde olsunda ve bizede allah kuvvet versinde gececek bu zor gunler insallah
Korkulması için yazmadım aslında. Ben sadece özet geçtim. Sanırım çok duygularımdan bahsetmedim.Şimdi beşiğinde beni emmiş bir şekilde uyuyor ya bu dünyada benden daha mutlu kimse yok. Zaten doğum acıları geçici. Doğumun sonunda sizi öyle bir mucize bekliyor ki bütün acılara değer. Arada meleklere gülümseyip üstünüze alınıyorsunuz ya o bile çok güzel. Sadece hasta olmasın, ona bişi olmasın diye çırpınıp duruyorsunuz, uyku hak getire bu arada...Zaten psikolojim yerlerde.
Sanırım doğum yapınca daha beter olacağım.
Zaten çok korkuyorum herşeyden.
Sağol canım Allah herkese bu mutluluğu tattırsın. Şanslı annelerdden değildim normal doğumu yaşamak isterdim. Geçmişte yaşadığım bir dış gebelik ve bir ameliyat olduğu için normal yapamadım ama bunda da var bir hayır deyip sonuca bakıyorum. Minicik bir bebek...Çok güzel kızlar gerçekten çok güzel bir duygu...Allah analı babalı büyütsün maşallahherkesin başına gelio bunlar bakalım biz neler yaşıcaz...
İnanılmaz gerginim.
Pazartesi sezeryanım var çok gerginim.
Uyuyamıyorum.
Annem ayağını burktu.
Evde yalnızım zorla çorba yaptımda içtim.
2 gündür düzgün beslenemedim.
Etrafımdaki herkese gıcığım şuan.
Sürekli ağlama modundayım.
Kızıma kavuşssamda bu yalnızlığım bitse artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?