Of ev
of evet sezeryandan sonra hemn ayaga kalktim diyeni alnindan opucrm o acilar korkunc. Yani smeliyat gecesi serumlar ve tukettigim sivilardan surekli tivaletim geliyordu birde herhalde o holge uyusuk oldugundan sadece cok sikisik oldugunda idrarim geldigini hisediyordum allahim yataktan kalkmak torenle. Ayagini ck oburunu indr eogrul ilk adim at of of of felaketti. Ertesi gunde yataktan kalkisla cok sorunluydu hatta eve geldigimde bile aci cektim ama simdi iyiyim sadce sol dikis tarafinda yanma oluyor nedense bikac adim atinca oda uok okuyor.
Canim bebgimin alninda belli bolgede bir odem var. Ve o odem sol gozunu tam acmasina engel oluyor goze baski yapiyor. Cok endiselendik gunlerce agladim. Doktorlar hepgecrcrk endiselenecek visey yok diyolar ama henuz bir gecme olmadi. Hatta dogum yaptigim yerde 1 haftada gecer dediler hicbir ilerleme olmadi. Sonraki doktorumu 6 hafta verdi. Bebek de buyudukce emilecrk ddiler umarim iyle oluyor bakinca icim aciyor. Ama elbette allah baska dert vermesin mitor gelisimi iyi yani sadece estetik acidan sorunla kalsin allah yardimcimiz olsun o bi sekilde halledilir