2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Selam kizlar iki gündür giremiyorum geçmişi okuyamadim çok merak ettim herkes iyidir umarim son hazirliklar bizde sürekli bi koşturmaca

merhaba kızlar herkese güzel bi gün dilerim yeni doğum yapan arkadaşlara sağlıklı sıhhatli, analı babalı,bebişleriyle birlikte güzel , bol sütlü nice güzel günler dilerim (darısı vakti gelince benimde başıma inşallah)

merhaba kızlar benim de son günlerim
bugüne kadar olmayan şişliklerimden şikayetçiyim
ellerim ayaklarım şişti, öyleki bileğim sabah uyandığımda felaket ağrıyor akşama doğru ancak geçiyor.
ödemdendir heralde dimi?

bide ilk defa göbeğimin altında yanlara doğru küçük küçük çizgi morluklar gördüm
bikaç gündür göbeğim kaşınıyordu demekki bunlar olacakmış.
bunca zaman çatlak falan olmadı şurda belki son 10 günümüz çatlamasa bari
süreklide birşeyler sürerdim ilk defa geçen 2-3 gün sürmedim heralde ondan kaşınıyor dedim ama
umarım çatlamaz.

buarada sezaryen ağrılarını okudukça normal doğum sancım gelirse, aklıma onlar gelecek.
ve kendimi zorlicam, normal doğur normal diye :)))
yani iki türlü de acıdan kaçış yok biz bayanlara.

ayy geçmiş olsun.. ben de merak ettim doğum zamanın mı geldi diye.. aslında sancılar sıklaşınca gitmek mantıklı tabi ama ben eşini dinle derim, yine bi kontrol edilir bi aksilik var mı diye, doğum başlıyor derlerse yine eve döner beklersin.

Tesekkur canim haklisin ama birakmazlar beni eve burda boyle ondan gitmek istemiyorum hastanede surekli muayne ediyolar ve makinaya bagiliyolar sikilirim daha uzun surerse ondan evde beklemek istiyorum bi aksilik olmazsa insallah suanda bel agrim devam ediyor azonce bi sanci oldu gecti bi degsiklik olursa yazarim

Merhaba arkadaşlar yeni doğum yapanlara Rabbim kendilerine ve bebişlerine hayırlı güzel ömürler versin, gözleri aydın darısı başımıza... Bu arada benim etek bölgemde ağrı var, ayağımla bir şeyi düzeltmeye çalışsam bazen de yürürken ağrı yapıyor. Bu durumu yaşayan var mı

Selam kızlar ben cuma günü doğum yaptım güzel bi kızım oldu spinal oldum ama hissettiğim için bayılttı 10 dakika hiç korkmayın çok iyiydi ameliyattan çıkmadan uyandım kızımıda ilk ben gördüm şimdi evdeyiz şükür 1 gece yattım gazımıda hemen çıkarttım sizlere de hayırlı doğumlar hepinizi öpüyorum bebişlerinizle

İnş geçer canım ama dr lar geçer diyorsa geçer diye düşünüyorum ama anlıyorum seni insan bu dönemde sabredemiyor herşey hemen olsun istiyor hamilelik bitince dertler bitmiyormuş gerçi biliyoduk ama ne bileyim insan üzülüyo bi de gerçekten lohusalık psikolojisi berbat bişeymiş ağla ağla içim dışıma çıktı artık bizimde göbek düştü orda hafif bi kanama oluyor cuma günü k vitamini aşısı yapıldı ondan olurmuş dün bişey yoktu bugün baktım kuru kan lekesi vardı yine ya da kalan parçadan mı geliyor bişeyler anlayamıyorum bi de gaz problemimiz var üç gündür doğru düzgün uyumuyor

Her gün duş alıyorum ama nafile ter içindeyim bende ne yemek ne su hiç bişey yiyesim yok uykusuzluk da bi yandan eklenince kilo vermemek mümkün değil

kızlar çarşamba günü itibariyle doğurdum. Tam 36 hafta 2 günlüktüm. Salı günü akşam suyum gelmeye başladı. İdrar diye düşündüm ama suyummuş! sabaha doğru sancım geldi.Önceki düşüklerimden dolayı sezeryan oldum. Epidural. İlk 4 saat ameliyattan sonra çeşitli ağrılar çektim ama geçti. Sonra oğluşumun emme seansları başladı. Göğüs ucum çıkmadığı için 2 gün zorluk çektim. Doğum yaptıktan 3 gün sonra sütüm geldi. Bugün de bebeğim sarardı. Doktora gittik gözlem altında tutun arada mama verin, bir de çok giydirmyein dedi. Şimdi bebeğimin sarılığınıngeçmesini bekliyorum.Demem o ki dünyanın en güzel duygusu ama dünyaya geldiğinden beri 24 saat bebeği düşünüyorum. Yani kızlar sizi bizi zor günler bekliyorr

kızlar çarşamba günü itibariyle doğurdum. Tam 36 hafta 2 günlüktüm. Salı günü akşam suyum gelmeye başladı. İdrar diye düşündüm ama suyummuş! sabaha doğru sancım geldi.Önceki düşüklerimden dolayı sezeryan oldum. Epidural. İlk 4 saat ameliyattan sonra çeşitli ağrılar çektim ama geçti. Sonra oğluşumun emme seansları başladı. Göğüs ucum çıkmadığı için 2 gün zorluk çektim. Doğum yaptıktan 3 gün sonra sütüm geldi. Bugün de bebeğim sarardı. Doktora gittik gözlem altında tutun arada mama verin, bir de çok giydirmyein dedi. Şimdi bebeğimin sarılığınıngeçmesini bekliyorum.Demem o ki dünyanın en güzel duygusu ama dünyaya geldiğinden beri 24 saat bebeği düşünüyorum. Yani kızlar sizi bizi zor günler bekliyorr

arkadaşım epidural dogumun zor muydu nasl geçti? Ben de epidural istyrm ama nasl geçecegi konusunda bilgm yok.tedirgnm bu konuda

Hayirli olsun canim allah anali babali buyutsun

Canım hayırlı olsun.benim de sezeryan olucak da çok ağrın falan oldu mu@

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…