2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Maşallah size :) yaşı uzun olsun canım..darısı başımıza.

canım çatı dediği kemiklerin arasındaki mesafe değilmi çatı darsa sana bırakılacak bi karar yokki mecbur sezeryan. bana çatın geniş ama girişin dar kesin ve dikişin biraz fazla olur demişlerdi, sendekide böyle bişey olabilir mi, bu durumda ben yinede normal demiştim çünkü sezeryan dikişiyle normal doğum dikişi aynı şey değil acısıyla iyileşme süreciyle falan çok farklı.
Doguma gdrken hasta bezine ihtiyç olur mu?
hastanede gerekiyor canım ama bazı hastaneler kendileri veriyor bazıları istiyor, bence hastaneye gidince doğum katındaki personele sor bunu. benim hastane kendine ve bebeğe giysi dışında bişey getirme dedi. ilkinde de sadece kendine giysi ve bebeğe eve giderken giydireceklerini getir, bebek kıyafetinide biz veriyoruz demişlerdi. eve giderkende yanıma 2-3 hasta bezi ve bebek bezi vermişlerdi yolda gerekirse diye.

[QUOTben yudumw, post: 36705814, member: 567053"]Doguma gdrken hasta bezine ihtiyç olur mu?[/QUOTE]
Csnm ben 4 tane koydum vallahi ne olur olmaz belki hastane veriodur ama gvenemem belkilere

Iyiaksamalar arkadaslar aramizda normal dogum yapan varmi yada yapcak olanlar bildiklerimizi konussak agrilari olan
Normal doğum bekliyorum ama çok fazla bir bilgim yok. Sanırım bilmediğim icin tercih ediyorum bilsem edermiyim bilmiyorum

kızlar bu sayfayı mutlaka incelemenizi tavsiye ederim
inanılmaz yaa, insanlar sezeryanlı olduğu halde ikinci doğumunu normal yapabilmek adına
amerikadan ebe getirtiyor ve bu doğumu evde yapıyor.
böylesini ilk defa görüyorum.
ben çok özendim.
zaten en başından beri normal-doğal doğum yanlısıyım
ama bu çok iyi oldu.
hayırlısı olsun inşallah

http://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.tr/2013/02/oykunun-dogal-dogum-hikayesi.html

iyi akşamlar hanımlar
yarın sabah 9 da doğuma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin =)
Canımmmm çok saolll.
İnşallah güzel haberlerimi paylaşacağım yarın,
Dualarınızı eksik etmeyin.

iyi akşamlar hanımlar
Kizlar allah yardimciniz olsun dualarimiz sizinle hayirlisiyla girip cikin doguma insallah melekleriniz sizi korusun

Heycanliyim ama bi Durgunum bi tuafim yarincocugm oolacakmış gbi değil
Bende dün bunalımdaydım.
Bugünde kuş gibiydim gezdim gezdim gezdim.
Yarın sabah nasıl bir psikolojide olurum bilmiyorum.
Yalnız ben bu pinpirikle 2. Çocugu yaoanam. Ancak birine yeterim diye geçirdim içinden bugğn.
Annelik ne zormuş ya..,

[QUOTben yudumw, post: 36705814, member: 567053"]Doguma gdrken hasta bezine ihtiyç olur mu?
Csnm ben 4 tane koydum vallahi ne olur olmaz belki hastane veriodur ama gvenemem belkilere[/QUOTE]
Canım bende sabahn8:30 da giriyorum. İnşallah güzel haberlerimizidenyazaroz burdan,
Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin.
iyi akşamlar hanımlar

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar. Sağlıcakla bebişlerinize kavuşun, onları bol bol sütlerinizle güzel güzel emzirin inşallah. Darısı zamanı gelince bizlerin başına...

[QUOTkaç saat asia2014, post: 36708312, member: 610498"]Canımmm çok saol..,,[/QUOTE]
Canm kacsaat öncesinden yemeği suyu kesicen ? Bende yarin öğlen 12 den sonra yemek su yok . 5 gibi giricem allah yar ve yardimcimiz olsun korkuyorum da korkunun ecele faydası yok tabi olede çıkacak bölgede doktor dinlemez

Olur ya 2 de olur 3te :) ama blmedigmz icin korkuoruz .. Ben yarını unuttm bugün iice korku sarmasin DİE . gerçi ben kis ameliyatından tecrubeliyim doktorm ayni ve güven var .. Agrimda olmaz DİE düşünüyorum 12 saatte bi iğne vurulcam . gündüz arveles gece dikleron . dedim ya ameliyat oldugumda doktorum hic agrimasina izin vermedi

Valla benim hiç bi tecrübem yok.
Bilmiyorum nelerle karşılaşacağımı
Böyle karmakarışık haldeyim.
Sen genel mi olacaksın epidural mi?

[QUOTkaç saat asia2014, post: 36708312, member: 610498"]Canımmm çok saol..,,
Canm kacsaat öncesinden yemeği suyu kesicen ? Bende yarin öğlen 12 den sonra yemek su yok . 5 gibi giricem allah yar ve yardimcimiz olsun korkuyorum da korkunun ecele faydası yok tabi olede çıkacak bölgede doktor dinlemez [/QUOTE]
Canım ben şuandan itibaren herseyi kestim. Doktorum 11-12 den itibaren su bile içmeyeceksin dedi.
Sabah 9 desen . 10 saat e yakın oluyo.
Öyle tabi bir şekilde doğuracağız içimizde tutamayız ya

Iyiaksamalar arkadaslar aramizda normal dogum yapan varmi yada yapcak olanlar bildiklerimizi konussak agrilari olan
Ben normal dogum yaptım şimdi yine normal doğum yapacağım bende 2 haftadır kasiklarimda ağrı ve kramp var düzensiz olduğu için hergün çekiyorum düzene girse doğacak beklemek biraz yıpratiyor beni

İyi geceler kızlar yarın uyandığımızda Eylül bebekleri çoğalmış olacak hepinize hayırlı doğumlar.. sağlıkla çabucak ağrısız kucağınıza alın işallah bol sütlü günleriniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…