Iyiaksamalar arkadaslar aramizda normal dogum yapan varmi yada yapcak olanlar bildiklerimizi konussak agrilari olan
Bende oglumu dogurdugumda öyle diyordum ikinciyi yapmam diye ama okadar guzel ve tatlilarki dayanamadik bir tane daha yaptik bak anne baba olmak çok guzel hem cocugu kardessizmi birakacaksinBende dün bunalımdaydım.
Bugünde kuş gibiydim gezdim gezdim gezdim.
Yarın sabah nasıl bir psikolojide olurum bilmiyorum.
Yalnız ben bu pinpirikle 2. Çocugu yaoanam. Ancak birine yeterim diye geçirdim içinden bugğn.
Annelik ne zormuş ya..,
Canim sende mi yari doguruyorsun hayirlisiyla gecer insallah dogumun allah yardimcin olsun hepinize bol şanslar benimde 14 gun kaldi hayirlisiyla bende dogursaydimOlur ya 2 de olur 3te :) ama blmedigmz icin korkuoruz .. Ben yarını unuttm bugün iice korku sarmasin DİE . gerçi ben kis ameliyatından tecrubeliyim doktorm ayni ve güven var .. Agrimda olmaz DİE düşünüyorum 12 saatte bi iğne vurulcam . gündüz arveles gece dikleron . dedim ya ameliyat oldugumda doktorum hic agrimasina izin vermedi
Canm büyük gün geldi hadi bakalmmm eylülün ilk bebeği geliyor hayirlisiyla Rabbim sağlikla kucağina almayi nasip etsin bol bol sütün olsun inş.dualarimim seninle ve bebişinle habersiz birakma bizleri ilk firsatta yaz....Canımmmm çok saolll.
İnşallah güzel haberlerimi paylaşacağım yarın,
Dualarınızı eksik etmeyin.
Canm Allah kolaylik versin sağlikla kucağina alirsin inş. ..iyi akşamlar hanımlar
yarın sabah 9 da doğuma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin =)
Ben bilmiyorum hem korku hem casaret karmasik bi duygu icerisindeyim ama normal dogum istiyorum cati muaynesi oldum dr normal dogum dedi sancilarin agrin su kanama falan olursa gel dedi dunden beri duzensiz sancilarim var artik yaklastigini hissediyorumben normali bekliyorum canım..çatı muayenesi filan da yapmadı doktoum.her şekilde normali denicez. eğer oğlum gelmezse suni sancı ile doğumu başlatıcaz.. hazırlık filan da yapmadım ama gözümü karartım,iyice motiveyim şu an :)sen ne durumdasın
Aynen benimde ikinci dogum kismet olurs benimde duzensiz sancilarim var nasil daynacagim bilmiyorum ilk dogumum 18 yasinda yaptim allahim o ne cesaretti oyle korkusuzdumki simdi 24 yasindayim dusunuyorum nasil daynacam diyorum.ama normalde istyorum biara cesaret bi korku karmasik bi dugu halindeyimBen normal dogum yaptım şimdi yine normal doğum yapacağım bende 2 haftadır kasiklarimda ağrı ve kramp var düzensiz olduğu için hergün çekiyorum düzene girse doğacak beklemek biraz yıpratiyor beni
En iyisi galiba bilmemkNormal doğum bekliyorum ama çok fazla bir bilgim yok. Sanırım bilmediğim icin tercih ediyorum bilsem edermiyim bilmiyorum
Arkadaşlar günaydın;
Doğuma gitmeden klasik uykusuz gecelerden günaydınımı diyeyimde öyle gideyim dedim
Gene kalktım sabahın köründe zaten bu saate kadar yatağımda zor durdum
Bu zamana kadar her türlü soruma cevap veren, bana destek olan arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim.
Sitenin yeni halinden sonra arada kaynayan cevaplar oldu ama napalım :)
Bugün benim yeni hayatımın ilk günü. Minicik mercimeğimi nihayet kollarıma alacağım.
Birde ben çekeyim şu huysuzlukları, uykusuzları
Şimdi karnımı yerimden söküp sevesim geliyo.
Biraz operasyondan korkuyorum evet, daha önce hiç tecrübem olmadı herhangi bi operasyonda.
Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
Bende size edicem.
Güzel haberlerimi en kısa zamanda yazıcam...
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum....
canim Allah yardimcin olsun insallah saglikli sihhatli alirsin bebegini kucagina firsatin olursa yaz haber et edsofi sende dogum yapacaksin degil mi bugun ayni dilekleri senin icin de diliyorum canim guzel haberlerinizi bekliyoruz :)Arkadaşlar günaydın;
Doğuma gitmeden klasik uykusuz gecelerden günaydınımı diyeyimde öyle gideyim dedim
Gene kalktım sabahın köründe zaten bu saate kadar yatağımda zor durdum
Bu zamana kadar her türlü soruma cevap veren, bana destek olan arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim.
Sitenin yeni halinden sonra arada kaynayan cevaplar oldu ama napalım :)
Bugün benim yeni hayatımın ilk günü. Minicik mercimeğimi nihayet kollarıma alacağım.
Birde ben çekeyim şu huysuzlukları, uykusuzları
Şimdi karnımı yerimden söküp sevesim geliyo.
Biraz operasyondan korkuyorum evet, daha önce hiç tecrübem olmadı herhangi bi operasyonda.
Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
Bende size edicem.
Güzel haberlerimi en kısa zamanda yazıcam...
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum....
Ben normal dogum yaptım şimdi yine normal doğum yapacağım bende 2 haftadır kasiklarimda ağrı ve kramp var düzensiz olduğu için hergün çekiyorum düzene girse doğacak beklemek biraz yıpratiyor beni
çatı muayenesi için 1 hafta sonra gel dedi. bebişim 36+3 te 2800 gr ve 46 cmdiben de normal doğum istiyodum, geçen hafta çatı muayenem vardı. doktor ''çatın çok dar, istersen normal doğum yapabilirsin ama dikişlerin fazla olur, biraz zorlanırsın'' dedi... ben hiç böyle bişey duymayı beklemiyodum, o an dağıldım, ama sonra sakin kafayla düşününce dikişlerim fazla olcaksa normal doğumun bi anlamı olmucak,bebek de sıkışır filan... cesaretim kırıldı tamamen.. sezaryene döndüm, inşallah sizin muayeneniz güzel geçer. merakla bekliyorum.
Aynen oyle caniminsan bebeginde en ufak bir. Rahatsizlik gormek istemiuor konduramiyor. Allah caresiz dert vermesin yeterki hersey hallolur onun disinda.İnş geçer canım ama dr lar geçer diyorsa geçer diye düşünüyorum ama anlıyorum seni insan bu dönemde sabredemiyor herşey hemen olsun istiyor hamilelik bitince dertler bitmiyormuş gerçi biliyoduk ama ne bileyim insan üzülüyo bi de gerçekten lohusalık psikolojisi berbat bişeymiş ağla ağla içim dışıma çıktı artık bizimde göbek düştü orda hafif bi kanama oluyor cuma günü k vitamini aşısı yapıldı ondan olurmuş dün bişey yoktu bugün baktım kuru kan lekesi vardı yine ya da kalan parçadan mı geliyor bişeyler anlayamıyorum bi de gaz problemimiz var üç gündür doğru düzgün uyumuyor
Canimhastanede hasta bezi koyuyolar hatta benim kaldigim hastanede her 15 dak bir degistirdiler brzlerimi ilk gun. Sonra ayaga kalkinca orkid taktirdilar onun uzerine koymak icin yine paket paket hasta bezi verdiler sonrasinda eve bile aldim yanima ama tabi dogum yapacagin yere sormakta fayda varDoguma gdrken hasta bezine ihtiyç olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?