2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Iyiaksamalar arkadaslar aramizda normal dogum yapan varmi yada yapcak olanlar bildiklerimizi konussak agrilari olan

ben normali bekliyorum canım..çatı muayenesi filan da yapmadı doktoum.her şekilde normali denicez. eğer oğlum gelmezse suni sancı ile doğumu başlatıcaz.. hazırlık filan da yapmadım ama gözümü karartım,iyice motiveyim şu an :)sen ne durumdasın

Bende oglumu dogurdugumda öyle diyordum ikinciyi yapmam diye ama okadar guzel ve tatlilarki dayanamadik bir tane daha yaptik bak anne baba olmak çok guzel hem cocugu kardessizmi birakacaksin

Canim sende mi yari doguruyorsun hayirlisiyla gecer insallah dogumun allah yardimcin olsun hepinize bol şanslar benimde 14 gun kaldi hayirlisiyla bende dogursaydim

Canımmmm çok saolll.
İnşallah güzel haberlerimi paylaşacağım yarın,
Dualarınızı eksik etmeyin.
Canm büyük gün geldi hadi bakalmmm eylülün ilk bebeği geliyor hayirlisiyla Rabbim sağlikla kucağina almayi nasip etsin bol bol sütün olsun inş.dualarimim seninle ve bebişinle habersiz birakma bizleri ilk firsatta yaz....

iyi akşamlar hanımlar
yarın sabah 9 da doğuma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin =)
Canm Allah kolaylik versin sağlikla kucağina alirsin inş. ..

Ben bi
Ben bilmiyorum hem korku hem casaret karmasik bi duygu icerisindeyim ama normal dogum istiyorum cati muaynesi oldum dr normal dogum dedi sancilarin agrin su kanama falan olursa gel dedi dunden beri duzensiz sancilarim var artik yaklastigini hissediyorum

Aynen benimde
Ben normal dogum yaptım şimdi yine normal doğum yapacağım bende 2 haftadır kasiklarimda ağrı ve kramp var düzensiz olduğu için hergün çekiyorum düzene girse doğacak beklemek biraz yıpratiyor beni
Aynen benimde ikinci dogum kismet olurs benimde duzensiz sancilarim var nasil daynacagim bilmiyorum ilk dogumum 18 yasinda yaptim allahim o ne cesaretti oyle korkusuzdumki simdi 24 yasindayim dusunuyorum nasil daynacam diyorum.ama normalde istyorum biara cesaret bi korku karmasik bi dugu halindeyim

En iyissi
Normal doğum bekliyorum ama çok fazla bir bilgim yok. Sanırım bilmediğim icin tercih ediyorum bilsem edermiyim bilmiyorum
En iyisi galiba bilmemkbende ilkin oyleydim hata hatirliyorum arkdaslardan duyma senryolar falan hep enkotuyu bekliyordum birden bisey kaydi kafamI egdim dogdumu dedim ebeye sende oyle olursun insallah

Geçen salı kontrolüm vardı doktor artık doğuma gelirsin dedi hiç doğurcam gibi değil 40 haftamda doluyor günü geçen arkadaşlar doktorunuz size ne gibi tavsiyelerde bulundu

dogum yapacak arkadaşlarımm dualarım sizinle....
rabbim saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin...
rabbim bizede hayırlısıyla nasip etsin

Merhaba arkadaşlar..28/08/ perşembe günü epidural sezeryan ile kızıma Kavuştum. 2950 gr 50 cm dünyaya geldi. Korktuğum gibi olmadı çok şükür. çok sağlıklı ve bir o kadar sevimli minnakim cok eğlenceli bir doğumdu. Neticesinde dünyalar tatlısı bir kızım oldu. Bir anda hayatımın merkezi oluverdi. Öyle güzel bir duyguymus ki anlatmak imkansız kelimeler kifayetsiz..

sezeryan olacaklara kesinlikle epidural tavsiye ederim. Dogar dogmaz yanima getirdiler hemen optum o kadar yumusakti ki teni. Rabbim dileyen herkese bu duyguyu yasamayi nasip etsin.

Geçmişi okuyamadim. Dogum yapan tüm arkadaşların gözü aydın olsun. Doğum yapacaklara da rabbim kolaylık versin.

herkese hayırlı geceler doğum yapacak olan arakadaşlarıma rabbim kolaylık versin sağ sağlim bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 12 günüm kaldı ama zaman durdu sanki geçmiyo bi türlü malesef

Arkadaşlar günaydın;
Doğuma gitmeden klasik uykusuz gecelerden günaydınımı diyeyimde öyle gideyim dedim
Gene kalktım sabahın köründe zaten bu saate kadar yatağımda zor durdum
Bu zamana kadar her türlü soruma cevap veren, bana destek olan arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim.
Sitenin yeni halinden sonra arada kaynayan cevaplar oldu ama napalım :)
Bugün benim yeni hayatımın ilk günü. Minicik mercimeğimi nihayet kollarıma alacağım.
Birde ben çekeyim şu huysuzlukları, uykusuzları
Şimdi karnımı yerimden söküp sevesim geliyo.
Biraz operasyondan korkuyorum evet, daha önce hiç tecrübem olmadı herhangi bi operasyonda.
Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
Bende size edicem.
Güzel haberlerimi en kısa zamanda yazıcam...

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum....

Allah yardımcın olsun , herşey yolunda gider işallah

canim Allah yardimcin olsun insallah saglikli sihhatli alirsin bebegini kucagina firsatin olursa yaz haber et edsofi sende dogum yapacaksin degil mi bugun ayni dilekleri senin icin de diliyorum canim guzel haberlerinizi bekliyoruz :)

Gunaydin arkadaslar.. Eylül ayı geldi catti sonunda :) beklemek insani iyice heycanlandiriyor..

Bugun doğum yapacak olanlarin Allahım yardimcisi olsun. Dualarim sizinle..

Veee darisi benim gibi gun sayanlara..

Ben normal dogum yaptım şimdi yine normal doğum yapacağım bende 2 haftadır kasiklarimda ağrı ve kramp var düzensiz olduğu için hergün çekiyorum düzene girse doğacak beklemek biraz yıpratiyor beni

Bende normal istiyorum Allah nasip ederse işallah ,ilk doğumunda kesi atıldımı ? Genelde kesiyolarmış drlar hele ki ilk doğumlarda kesiden biraz tırsıyorum bende

çatı muayenesi için 1 hafta sonra gel dedi. bebişim 36+3 te 2800 gr ve 46 cmdi 37+5 te gidicem bidahaki muayeneye bakalm nolcak..

Aynen oyle caniminsan bebeginde en ufak bir. Rahatsizlik gormek istemiuor konduramiyor. Allah caresiz dert vermesin yeterki hersey hallolur onun disinda.

Bizim gobegimiz 4. Gunde dustu oyle bir sorun olmadi dogdugu an k vitamini asisi yapilmisti ama hatirliuorum. Onun disinda uyku ve yemek problemimiz ve gaz problemimiz bizdede basladi. Ozellikle dun gece cok gazi vardi kizimin kivrandi allahtan alttan gaz cikarabiliyor ama ona ragmen butun gece cikarmasina ragmen rahatlayamadi. Oysa yediklerime de cok dikkat ediuorum. Henuz taze meyve sebze sut ve sut urunleri tuketmiuorum. Yinede oluyor iste.

Canim sutun varmi senin su anda benim az az bebek emerken geliyor ama sagmaya calisirken tek damla gelmiyor kafayi yicem. Dolayisiyla azmi cok mu bilmiuorum ne kadar mama takviyesi yapmaliyim bilmiyorum. Dun gece iki kere kustu kizim. Fazla mi geliyor agirmi geliyor anlayamiyorum

Doguma gdrken hasta bezine ihtiyç olur mu?
Canimhastanede hasta bezi koyuyolar hatta benim kaldigim hastanede her 15 dak bir degistirdiler brzlerimi ilk gun. Sonra ayaga kalkinca orkid taktirdilar onun uzerine koymak icin yine paket paket hasta bezi verdiler sonrasinda eve bile aldim yanima ama tabi dogum yapacagin yere sormakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…