2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kizlar ben kendi telasimdan kacirmis olabilirim. Fsuzel dogum yaptimi bebegi nasil. Kac kilo dogdu hic haber yokmu?

Sanki denisb ile hirlikte ayni gun dogum olacakti kacirdimmi ki

Canım mesajını okurken gözlerim doldu nedense. Inşallah sağlıkla çıkın biran önce doğumdan kızınla ve bizimle güzel haberi paylaş. Doğumunu anlat bizde okuyalım heyecanla.. Zaman ne hızlı geçti buraya ilk yazdığımızdan bu yana. Allahım yardımcın olsun.

Canım arkadaşım kızıştaki durum nazarlık olsun kısa sürede geçer diye tahmin ediyorum doktorlar evhamlanacak birşey olsa hep en kötüyü söylüyorlar çünkü. Allah'tan sağlığını etkileyecek birşey değil o konu her şekilde birgün çözülür
Iyi güvenebileceğimiz bir çocuk doktoru bulabiliriz inşallah bizde en kısa zamanda yoksa bunları okudukça anlıyorum kendi kendine çözmek cevap vermek çok zor. İnşallah biran önce şu kolik sorunu çözülür canımda bir ohh dersiniz. Daraldıkça yaz:)

Yo
Valla benim hiç bi tecrübem yok.
Bilmiyorum nelerle karşılaşacağımı
Böyle karmakarışık haldeyim.
Sen genel mi olacaksın epidural mi?
k Yok tatlim spnal olcam tabi sen simdie coktaaannn bebegni aldin jucagina umarm hersey yolundadr

hozbugün doguruca post: 36708872 .!.:
Canim sende mi yari doguruyorsun hayirlisiyla gecer insallah dogumun allah yardimcin olsun hepinize bol şanslar benimde 14 gun kaldi hayirlisiyla bende dogursaydim
Aynen canm bugun dogurucam 6 saat nasıl bu sıcakta susuz kalcam blmiorum ya . nts den sonra su 10gun güç geçmedi ya bildiğin gibi de değil senin 14 zor gecicek vallahi diyim saatler günler gecmio Ama gun catiyo tabi :) rabbm hepimizn yar ve yardimcisi olsun insallah bende 3te cikicam gidicem hastaneye

Haybiye
Haybiye gidioruz iste rabbm nei uygun gorduyse onu yasicaz bakalim

Ohhh sen de rahatladin mi artik doktorun bu hafta tatilden gelmistir dimi canim???

Ay sorma canım ya :)
Bugüne randevu almaya çalıştım adamın bir boş muayene saati yok herkes hücum etmiş bugüne düşün
Yok rahatladım tabi Allah'a şükür ya sen o kadar 1 sene aynı adama git hayatında 1 kere gördüğün kadınla doğur
Iyi oldu anlican

merhabalar kızlar ben de çok heyecanlıyım hiç belirtim yok henüz telefndan giremiorum uzun zamandır takip edemedim

Sorma canı. Şimdide benim stresım başladı . Doktorum bu hafta yıllık izinde....

canm ne mutlu bebisine kavusuyorsun kendini iyi hissettiginde yaz merak ederiz.opuyorum
hadi gozun aydin canm cok sevindim
fındık elifimiz dünyaya geldi sağlıklı 3650gr ellerinizden öper
hayirli olsun canm Allahim uzun omurler versin minigine
ayyy cok sevindimmm gozunuz aydin tatlim bak bebis kismetiyle geliyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…