Dularimiz seninle canim guzel haberlerini bekliuoruzCanımmmm çok saolll.
İnşallah güzel haberlerimi paylaşacağım yarın,
Dualarınızı eksik etmeyin.
Arkadaşlar günaydın;
Doğuma gitmeden klasik uykusuz gecelerden günaydınımı diyeyimde öyle gideyim dedim
Gene kalktım sabahın köründe zaten bu saate kadar yatağımda zor durdum
Bu zamana kadar her türlü soruma cevap veren, bana destek olan arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim.
Sitenin yeni halinden sonra arada kaynayan cevaplar oldu ama napalım :)
Bugün benim yeni hayatımın ilk günü. Minicik mercimeğimi nihayet kollarıma alacağım.
Birde ben çekeyim şu huysuzlukları, uykusuzları
Şimdi karnımı yerimden söküp sevesim geliyo.
Biraz operasyondan korkuyorum evet, daha önce hiç tecrübem olmadı herhangi bi operasyonda.
Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
Bende size edicem.
Güzel haberlerimi en kısa zamanda yazıcam...
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum....
Aynen oyle caniminsan bebeginde en ufak bir. Rahatsizlik gormek istemiuor konduramiyor. Allah caresiz dert vermesin yeterki hersey hallolur onun disinda.
Bizim gobegimiz 4. Gunde dustu oyle bir sorun olmadi dogdugu an k vitamini asisi yapilmisti ama hatirliuorum. Onun disinda uyku ve yemek problemimiz ve gaz problemimiz bizdede basladi. Ozellikle dun gece cok gazi vardi kizimin kivrandi allahtan alttan gaz cikarabiliyor ama ona ragmen butun gece cikarmasina ragmen rahatlayamadi. Oysa yediklerime de cok dikkat ediuorum. Henuz taze meyve sebze sut ve sut urunleri tuketmiuorum. Yinede oluyor iste.
Canim sutun varmi senin su anda benim az az bebek emerken geliyor ama sagmaya calisirken tek damla gelmiyor kafayi yicem. Dolayisiyla azmi cok mu bilmiuorum ne kadar mama takviyesi yapmaliyim bilmiyorum. Dun gece iki kere kustu kizim. Fazla mi geliyor agirmi geliyor anlayamiyorum
Kizlar ben kendi telasimdan kacirmis olabilirim. Fsuzel dogum yaptimi bebegi nasil. Kac kilo dogdu hic haber yokmu?
Sanki denisb ile hirlikte ayni gun dogum olacakti kacirdimmi ki
Ohhh sen de rahatladin mi artik doktorun bu hafta tatilden gelmistir dimi canim???Canım o hiçbirşey yazmadı hala, meraktayız..
Yakında yazıcaktır o bence :)
k Yok tatlim spnal olcam tabi sen simdie coktaaannn bebegni aldin jucagina umarm hersey yolundadrValla benim hiç bi tecrübem yok.
Bilmiyorum nelerle karşılaşacağımı
Böyle karmakarışık haldeyim.
Sen genel mi olacaksın epidural mi?
Aynen canm bugun dogurucam 6 saat nasıl bu sıcakta susuz kalcam blmiorum ya . nts den sonra su 10gun güç geçmedi ya bildiğin gibi de değil senin 14 zor gecicek vallahi diyim saatler günler gecmiohozbugün doguruca post: 36708872 .!.:Canim sende mi yari doguruyorsun hayirlisiyla gecer insallah dogumun allah yardimcin olsun hepinize bol şanslar benimde 14 gun kaldi hayirlisiyla bende dogursaydim
Haybiye gidioruz iste rabbm nei uygun gorduyse onu yasicaz bakalimCanım mesajını okurken gözlerim doldu nedense. Inşallah sağlıkla çıkın biran önce doğumdan kızınla ve bizimle güzel haberi paylaş. Doğumunu anlat bizde okuyalım heyecanla.. Zaman ne hızlı geçti buraya ilk yazdığımızdan bu yana. Allahım yardımcın olsun.
ben avent classic aldım satıcının önerisiyle ama bilemiyorum umarım doğru emziktir aventin hepsi iyi demiştine marka emzik aldınız kızlar.....
Ohhh sen de rahatladin mi artik doktorun bu hafta tatilden gelmistir dimi canim???
ben avent classic aldım satıcının önerisiyle ama bilemiyorum umarım doğru emziktir aventin hepsi iyi demişti
Sorma canı. Şimdide benim stresım başladı . Doktorum bu hafta yıllık izinde....Ay sorma canım ya :)
Bugüne randevu almaya çalıştım adamın bir boş muayene saati yok herkes hücum etmiş bugüne düşün
Yok rahatladım tabi Allah'a şükür ya sen o kadar 1 sene aynı adama git hayatında 1 kere gördüğün kadınla doğur
Iyi oldu anlican
Maşallah çok tatlı. Allah bagışlasın... dogum hikayenide bekliyoruz ama geçmiş olsun :)fındık elifimiz dünyaya geldisağlıklı 3650gr ellerinizden öper
Masallah hayirli olsun canimfındık elifimiz dünyaya geldisağlıklı 3650gr ellerinizden öper
canm ne mutlu bebisine kavusuyorsun kendini iyi hissettiginde yaz merak ederiz.opuyorumArkadaşlar günaydın;
Doğuma gitmeden klasik uykusuz gecelerden günaydınımı diyeyimde öyle gideyim dedim
Gene kalktım sabahın köründe zaten bu saate kadar yatağımda zor durdum
Bu zamana kadar her türlü soruma cevap veren, bana destek olan arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim.
Sitenin yeni halinden sonra arada kaynayan cevaplar oldu ama napalım :)
Bugün benim yeni hayatımın ilk günü. Minicik mercimeğimi nihayet kollarıma alacağım.
Birde ben çekeyim şu huysuzlukları, uykusuzları
Şimdi karnımı yerimden söküp sevesim geliyo.
Biraz operasyondan korkuyorum evet, daha önce hiç tecrübem olmadı herhangi bi operasyonda.
Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
Bende size edicem.
Güzel haberlerimi en kısa zamanda yazıcam...
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum....
hadi gozun aydin canm cok sevindimAy sorma canım ya :)
Bugüne randevu almaya çalıştım adamın bir boş muayene saati yok herkes hücum etmiş bugüne düşün
Yok rahatladım tabi Allah'a şükür ya sen o kadar 1 sene aynı adama git hayatında 1 kere gördüğün kadınla doğur
Iyi oldu anlican
hayirli olsun canm Allahim uzun omurler versin miniginefındık elifimiz dünyaya geldisağlıklı 3650gr ellerinizden öper
ayyy cok sevindimmm gozunuz aydin tatlim bak bebis kismetiyle geliyorrrKızlar hatırlarsınız size bahsetmiştim eşimin işsiz oldugundan . Bana hep destek verdınız dua ettınız . Allah razı olsun. Dualarımız kabul oldu çok şükürSizinle paylaşmak istedim. Eşimişe girdi çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?