- 12 Mart 2013
- 326
- 24
- 118
- 49
hmm anladim ultrasona daha 3 hafta var merak edyor insan bir gun bile buyudugunu cok tuhaf ama öyle yani hergun bakiyorum bugun neleri gelisiyor diye:))
aynen cnm bazen sırf o gelişimi görebilmek için bile yorum yazdığım oluyor tatlı heyecanlar bunlar bi gün 15000 kat büyüdü yazmıştı takvimde çok şaşırmıştım ne kadar hızlı büyüyor diye yeni yeni terimlerde öğretiyor bize bu bebişler
tam bir mucize okurken tüylerim urperdi alla tamamina erdirsin canimm
sen test yaptiracakmisin? 2li test v.s ben aslinda kararsiz kaldim bilmiyorum
amin cnm inşallah valla bende bi dönem ayrılmayı istedim eşim çok istiyor bebek diye ciddi ciddi konuşmuştum da kabul etmemişti bizde 15 yıllık evliyiz 7 yılda çıkmıştık 22 yıl oldu bizim 8 ay ayrı kaldık dayanamadık sonra avukata gıderken vazgectık ıyı kı de vazgecmısız aramzdakı tek sorundu bebek sorun bendeydı cunku ama nasip iste kaç yıl sonra yuce rabbımın ıznıyle olacak ınsallah Kımse bu yuzden ayrılmaz zorunda kalmasın kuzenıne allah tan sabır dılıyorum sabretsın ve bol bol dua etsın sonunda emınım onunda yuzu gulecektır
evet yapılması gerekiyor diye biliyorum sen neden kararsız kaldın bi sorun olursa tespit ediliyor
Arkadaşlaaar sizle bişey paylaşmalıyııım benm een az 7yıldır yumurtalığımda kist var takip ediliodu tüüm tetiklerim yapıldı basit folikül kist zararsız ama 6-7cm di ameliyat olmadm cnku dr lar hiç bebeği olmayanlara ameliyat önermio bende heeep bi şüphe vardı ya hamile kalamazsam fln die ama çoook çok şükür bebek ister istemez hamilee kalıverdm maaşallah bebişim hiiiç bekletmedi bizi :))) ama kistm hala var dr um rahmin o kadaaaaar büyüycek ki kist küçücük kalcak dedi ama kist sol tarafta ve bnm sol tarafımda Ağrılar oluyor bazen , bebek kaynaklı mı kist kaynaklımı emin olamıyorm .. şimdi beni hamileliğimin ilerleyen zamanlarında ne beklio tam bilmiorum arkadaşlar boyle bi durum yaşayan bilen var mı acaba :s dr um birde eğer istersen doğumu sezeryanla yapar kistinide alıverirz dedi ama normal doğumda yapabilirsn dedi.kistle hamile kalanların dahamı zor geçiooo..
Ben de ilk defa şimdi sofradan midem bulanarak kaldım( bi bardak portakal suyu içebildim sadece. Senin nazarın değmiş demek ki :))
Testler cok onemli allah korusun olasi bir durumda mudahale vs.sonra uzulmemek ve icimizin rahat etmesi en onemlisi bebegimiz icin yaptirmak gerekiyor.kizimda hepsini yaptirdim iyiki yaptirmisim icim rahat etmisti doktorlar %100 demiyor %95 ihtimal veriyorlarsen test yaptiracakmisin? 2li test v.s ben aslinda kararsiz kaldim bilmiyorum
ay deme oyle, ozellikle masallah dedimnazarım değmez ki benim al sana benden nazar boncuğu o zaman
Allah korusun bir sorun cikarsa aldir diyecek doktorlar yada doguma Kadar uzuntulu gececek gunler o nedenle kararsizim. ins rabbim herkesn cocugunu saglikli sihhtli kucagina versin.
amin cnm ama yuce rabbım ne dedıyse o olur sonucta bende çok korkuyorum bu durumdan ama yaptırmasak daha buyuk bır sorun cıkarsa ve dogumdan sonra o pısmanlık olursa bılmıyorum ama ıyı dusunelım bence belkı bununla sınanacağız ama ben yaptırırım varsa bır sorun cozum bulmaya calısırım yuce rabbım bızı bebeklerımızle sınamasın ınsallah
Canim iyiki sabretmisiniz ayrilmamissiniz birlikte dayanmisiz zorluga ..kuzenimden biliyorum cok zor sizin flort doneminiz falan olmus.ben esimle bankada ise basladigim ilk gun tanistim gorurgormez asik olduk birbirimize 1 ay sonra nisan iki ay sonrada dugun yaptik.evliligmizin ilk ayinda hamile oldugumu ogrendim hersey cok hizli gelisti nasil oldu bitti anlayamadim..bayiliyorum boyle flortler beklemeler falan duyunca hosuma gidiyor.ne guzel birde yavrunuz olucak yuvaniz senlenir mutlulugnuza mutlulk gelir.kuzenim kayinvalidesiyle yasiyor ve durumu cok zor piskolojisi bitti gibi bisey artik cocuk olmadan ayri eve cikmam diyormus esikarisik biraz ins onunda yuzu guler
benimde esim cok istiyor butun testleri yaptirmami:2: kendi yasi buyuk oldugu icin daha cok korkuyor.. insalalh hepimiz saglikla kucagimiza alalimda valla 24 Saat dua ediyorum..hayatimda hic bukdar 1 gunde dua etmemistimm
günaydın nasılsın
Testler cok onemli allah korusun olasi bir durumda mudahale vs.sonra uzulmemek ve icimizin rahat etmesi en onemlisi bebegimiz icin yaptirmak gerekiyor.kizimda hepsini yaptirdim iyiki yaptirmisim icim rahat etmisti doktorlar %100 demiyor %95 ihtimal veriyorlar
cn asitli içecekler ilk dönemlerde yasak demişti doktorum sormadan içme istersen nane yiyebilirsin bi tutam yada sakız ıyı gelıyor
Canım tam emin olmamkala beraber sanırım sat tarihim 24 aralık
Ben 22 ocakta idrar tahlili yaptım aynı saniyede çift çizgi gördüm.
Mide buantılarım var bana biraz daha büyük gibi geliyor.
Değerlerle ilgii bir fikrim yok inşallah herşey yolundadır.
Evet güzel tesadüf. Midem Bulanıyor çok erken gibi geliyor bakalım bu gün 3 dr randevüm var .
Güzel dilekllerin için de amin canım
Beslenmene dikkat et canım. Et yemek önemli birde çekirdekli kuru üzüm iyi gelir. Dr ilaç verecektir kullanmaktan korkma ben kızımda hamilliğim süresince kullandım. Ben de de demir anemisi var. Kan değerlerim hep düşüktür.
Amin canım. Anne telaşı hiç gemiyor. Bak kalp atımını Hayırlısı ile duyarsın Ozamanda başka şeylere takarsın. Anne hali böyle bir ey
Canım sıkma canını Hiç bir şey olmamıştır bebişine allahın izni ile.
Bu da sana iyi bir ders olmuş. Daha sakin olmaya çalış.
Anne olmak fedakarlık istiyor,sabır istiyor. Bu bebişler zamanla hepsini öğretiyor bize
Canım bu telaş hiç bitmiyor benim 4 yaşında rabbimin izni ile 1 kızım var. Kızıma kavuşana kadar 3 bebişim karnımda kalp atımları durmuştu. Ben kızım doğana kadar hep bir sorun olacak diye korktum durdum.Hatta doğum yaptım anneme soruyom eli ayağı parmağı normalmi saydın mı diye düşün bendeki pskolajiyi
Allahım yar ve yardımcın olsun. Bütün duallarım sizlerle İnşallah herşey yollunda gider
Maşallah canım. İnşallah hep güzel haberlerini paylaşırız.
Çok üzüldüm. Allahım sana ve eşine sabır versin.En kısa zamanda hamille kalmayı ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Maşallah sübanallah.Amin canım
Canım bence çok takma ve dr güven vardır bir bildiği.
Rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?