2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
hmm anladim ultrasona daha 3 hafta var merak edyor insan bir gun bile buyudugunu cok tuhaf ama öyle yani hergun bakiyorum bugun neleri gelisiyor diye:))

aynen cnm bazen sırf o gelişimi görebilmek için bile yorum yazdığım oluyor tatlı heyecanlar bunlar bi gün 15000 kat büyüdü yazmıştı takvimde çok şaşırmıştım ne kadar hızlı büyüyor diye yeni yeni terimlerde öğretiyor bize bu bebişler

sen test yaptiracakmisin? 2li test v.s ben aslinda kararsiz kaldim bilmiyorum

tam bir mucize okurken tüylerim urperdi alla tamamina erdirsin canimm

hep diyoruz bizim minik mucizemiz olacak inşallah ama korkmuyorda değilim yaştan dolayı problemler çıkıyor tansiyonum arada tavan yapıyor elimde limon ki hiç sevmem suyuma bile limon sıkıp içiyorum artık tansiyon önemliymiş bebek rahim ağzında dedi ama o çıkabiliyormus yukarıya onun için hep yatakta yatıyorum işimi falan da bıraktım 19 yıldır çalışıyorum bı anda evde oturmaya basladım alışmak zor oldu ama herseye deger mucızelerımızı sağ salim alalım bi kucağımıza da başka bişey istemiyorum

Arkadaşlaaar sizle bişey paylaşmalıyııım benm een az 7yıldır yumurtalığımda kist var takip ediliodu tüüm tetiklerim yapıldı basit folikül kist zararsız ama 6-7cm di ameliyat olmadm cnku dr lar hiç bebeği olmayanlara ameliyat önermio bende heeep bi şüphe vardı ya hamile kalamazsam fln die ama çoook çok şükür bebek ister istemez hamilee kalıverdm maaşallah bebişim hiiiç bekletmedi bizi :))) ama kistm hala var dr um rahmin o kadaaaaar büyüycek ki kist küçücük kalcak dedi ama kist sol tarafta ve bnm sol tarafımda Ağrılar oluyor bazen , bebek kaynaklı mı kist kaynaklımı emin olamıyorm .. şimdi beni hamileliğimin ilerleyen zamanlarında ne beklio tam bilmiorum arkadaşlar boyle bi durum yaşayan bilen var mı acaba :s dr um birde eğer istersen doğumu sezeryanla yapar kistinide alıverirz dedi ama normal doğumda yapabilirsn dedi.kistle hamile kalanların dahamı zor geçiooo..

Canim iyiki sabretmisiniz ayrilmamissiniz birlikte dayanmisiz zorluga ..kuzenimden biliyorum cok zor sizin flort doneminiz falan olmus.ben esimle bankada ise basladigim ilk gun tanistim gorurgormez asik olduk birbirimize 1 ay sonra nisan iki ay sonrada dugun yaptik.evliligmizin ilk ayinda hamile oldugumu ogrendim hersey cok hizli gelisti nasil oldu bitti anlayamadim..bayiliyorum boyle flortler beklemeler falan duyunca hosuma gidiyor.ne guzel birde yavrunuz olucak yuvaniz senlenir mutlulugnuza mutlulk gelir.kuzenim kayinvalidesiyle yasiyor ve durumu cok zor piskolojisi bitti gibi bisey artik cocuk olmadan ayri eve cikmam diyormus esikarisik biraz ins onunda yuzu guler

cnm ben kist ameliyatı oldum benim daha buyuktu ama benım bunca yıldır kullandıgım ılaclardan duzenlı olarak her ay kıstım var keseme bakılırken bıle herıkı tarafta kıst oldugunu bana da soyledı doktor ama zararsız dedı doktorun sorun yok dıyorsa yoktur gonlunu rahat tut ağrı dersen oluyor zaten onu kıste baglama cnm bebısın buyuyor

Ben de ilk defa şimdi sofradan midem bulanarak kaldım ( bi bardak portakal suyu içebildim sadece. Senin nazarın değmiş demek ki :))

ay deme oyle, ozellikle masallah dedim nazarım değmez ki benim al sana benden nazar boncuğu o zaman

sen test yaptiracakmisin? 2li test v.s ben aslinda kararsiz kaldim bilmiyorum
Testler cok onemli allah korusun olasi bir durumda mudahale vs.sonra uzulmemek ve icimizin rahat etmesi en onemlisi bebegimiz icin yaptirmak gerekiyor.kizimda hepsini yaptirdim iyiki yaptirmisim icim rahat etmisti doktorlar %100 demiyor %95 ihtimal veriyorlar

ay deme oyle, ozellikle masallah dedim nazarım değmez ki benim al sana benden nazar boncuğu o zaman

Yok canım 10 dk sonra normale döndüm zaten :)) takıldım öylesine. temizlik vardı evde. Dererjan kokuları etkiledi sanırım dün. Bugün gayet iyiyim. Kurt gibi açım hatta :)) bu arada ne kadar doğru bilmiyorum ama annemin bana hamileliğine aynı gidiyo benim hamileliğim. Bütün belirtiler yaşadıklarımız aynıymış. Denk mi geldi yoksa bu böyle mi bilemiyorum ama annem de çok rahatmış. Ben çok korkuyodum mide bulantısından. Çünkü çok bulanırdı benim normalde. Dışarda pis bi tuvalete girsem kusup çıkardım :)) köpüşüm kussa ben de kusardım. Çok şükür şimdi iyiyim :))

Allah korusun bir sorun cikarsa aldir diyecek doktorlar yada doguma Kadar uzuntulu gececek gunler o nedenle kararsizim. ins rabbim herkesn cocugunu saglikli sihhtli kucagina versin.

amin cnm ama yuce rabbım ne dedıyse o olur sonucta bende çok korkuyorum bu durumdan ama yaptırmasak daha buyuk bır sorun cıkarsa ve dogumdan sonra o pısmanlık olursa bılmıyorum ama ıyı dusunelım bence belkı bununla sınanacağız ama ben yaptırırım varsa bır sorun cozum bulmaya calısırım yuce rabbım bızı bebeklerımızle sınamasın ınsallah

benimde esim cok istiyor butun testleri yaptirmami :2: kendi yasi buyuk oldugu icin daha cok korkuyor.. insalalh hepimiz saglikla kucagimiza alalimda valla 24 Saat dua ediyorum..hayatimda hic bukdar 1 gunde dua etmemistimm

cnm zor bı durum ama soyle bı durum var bende kayınvalıdemle yasadım ama bı yerde dınlemıstım eger dıyordu bı duzen ustune gıdıyorsan o duzenı değıştırmeye kalkma ben bunca yıl oldu kayınvalıdemle bı kere kavga etmedım onun yanından ayrılıp ısıme daha yakın dıye kıraya cıktım kalmaya gelırdı mutfagımda herseyın yerını degıstırırdı bu burda olmamıs rahat uzanamıyorum der yer degıstırırdı cok kızardım ılk zamanlarda ama soyleyemezdım eşıme de soyleyemezdım ılk evledıgımızde esım bana sunu soylemıstı ne olursa olsun annemle bı problemın olur bana gelme derdı kayınvalıdmee de aynısı soylemıs .onun için kızardın ıcımden sonraları hep sunu dusundum bu evde ben yasıyorum o 2 gun kalacak gıdecek ıstedıgı gıbı degıstırsın o gıdınce herseyı yerıne koyardım kavga gurultu olmazdı onun gelecegı zamanda onun ıstedıgı gıbı yapardım şimdi de 4 yıldır kendı annemın yanına geldım babam vefat edınce annem yalnız kaldı dıye bana soyledıgı aynı seyı esımde uyguluyor benden daha ıyı anlasıyorlar annemle hersyeı kafaya takmasın herkes kendsı gıbı olmaz bunu beklemek hata zaten benım kayınvalıdem ınsanlara yalan soylemıstı cocugum olmuyor bunca zaman dıye hamıle kaldı aldırdık cocugu ıstemıyordu demıs bı o yuzden kızmıstım neden yalan soyledın kımsenın ne soyledıgı benım umurumda degıl dıye acıklayınca anladı benı

benimde esim cok istiyor butun testleri yaptirmami :2: kendi yasi buyuk oldugu icin daha cok korkuyor.. insalalh hepimiz saglikla kucagimiza alalimda valla 24 Saat dua ediyorum..hayatimda hic bukdar 1 gunde dua etmemistimm

zaten sığınacak başka bir kapımız yok ki bizim ben geç oldu ama yuce rabbım bundan sonra şaşırtmasın bende ediyorum sürekli uyuyakalıyorum elımde tesbıhle ama baska çaremiz yok ondan baska sıgınacak kapımızda yok edecegız

cnm bu testler haftalıkken mi yapılıyordu gerçi doktora sormadım gıdınce soracaktım ama kafama takıldı bırde forumda bı testten bahsedılıyordu unuttum sımdı kedı kopek kıllarıyla alakalı gercı ben yanasmıyorum normalde de komsularda kopegı kedısı olan var kayınvalıdemde yakında onlarda da var bahcede her hafta sonu ordayız ucarmı dıye aklıma geldı sımdı

cn asitli içecekler ilk dönemlerde yasak demişti doktorum sormadan içme istersen nane yiyebilirsin bi tutam yada sakız ıyı gelıyor

valla bende de inanılmaz şişkinlik oluyo dayanamıyorum ,bi soda mumkun değil bitiremem de iki üc yudum alıyorum.zararlı diye duymamıstım hatta mineral içeriyo içebilirsiniz diye duydum bile

aynen oyle cnaım bana çook güzel bir ders oldu. Umarım bebeğim iyidir, bundan sonra asla ve asla başka doktora gideyim iş cevireyim bebeğimi göreyim saplantılı hareketler yapmıcam.

Allah hepiizin bebeğini bize bağışlasın

Gunaydin din din dinnn hanimlar...

Bu ara evin isi gelen giden derken cok yoruluyorum.. dun yatili misafirim vardi yozgattan amcamin karisi geldi sabah 9..30da kalkmak zorunda kaldim yoksa valla 11e kadar uyurdum..

11 subatta minigim 7+3 olur Allah izin verirse pit pitlarimizi cok rahat bir sekilde duyarizz... Allahim senelerdir bekleyipte yeni hamislerimize ins.. hayirli uzun omurlu evlatlar nasip etsin..

Kizlar sizler kiz mi istiyorsunuz erkek mi.. icinizden ne geciyor.. hadi tahminde bulunalim 14-16 haftalarda cinsiyetlerimiz belli olacak bakalim tutacakmi hislerimiz bizi yaniltacak mi

Ben oglum olsun cok istiyorum.. Cennetteki yigitimin yerini doldursun acisini unuttursun istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…