2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
slm kızlar bende bugün gittim kontrole. maşallah bebiş sağlıklıymış 2.5 cm olmuş kalp atışlarını daha iyi duyduk bugün. inş hepimizin bebişleri sağlıklı olur.

slm kızlar bende bugün gittim kontrole. maşallah bebiş sağlıklıymış 2.5 cm olmuş kalp atışlarını daha iyi duyduk bugün. inş hepimizin bebişleri sağlıklı olur.

ayy maşallah :) inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız..

Oyyy masallahh aminnn cnm ben gecen gittigimde duymamıstım ama görmüstüm imsallah bu gittigimde duyarım

Canıııım nolur uzulmemeye calış cok zor biliorum ama bi teseLlin var Rabbim evladına uzuuuun uzun omurler versn sağlık sıhat nasip etsin ıns Allah a emanet ol..

cok saol canim ebnim insaAllah rabbim sizinkilerini sag saglim kucaginiza almayi nasip eyler

Merhaba arkadaslar ben yemek yedikden sonra cok rahatsiz oluyorum karnim sisiyor midem bulaniyor.. bende soda iciyorum acaba bi zarari varmii:44::44:

CNm gecmıs olsun ıns ıyıleısrsın kısa zamanda..belkıde boylesı hayırlı senın ıcın.

ahhh kızlar eylül annesi olcam dedim ama yok yani ne oldugumkaç haftalık oldugum belli deyil....
cumagitcem doktora ,c.tesi gel dedi ama bekleyemem...
bide kafama takıldı madem geç döllenme var,neden gün aşırı kan takibi istemedi,deger yükselcekmi die.
1 hafta sonra gel dediben bugun dayanamadım kan verdim,yarın bakcam artık degerim yükeslmişmi die

geç döllenme yaşayan arkadaşlar,sizlerde doktorunuz takip istedimi
:44:

canm boş yere endişeye sokma kendini bende geç döllenme kalbini duymmştım bu c.tesi gidicem ..5.5 idi ama kese vardı senin varmıydı yoksa bile anca oluşmuştr canm :) kmi 6 haftalıkken kalbini bile duyuyo ama döllenme zamanına bağlı takma kafana

Cnm betahcg 4000-5000. Olunca usg de kese gorunur kesecen 10 gun sonrada kalp duyulur gec dollenme olabılırsn normalde dr lar takıp ıster ama bazılarıda bekleyp usg de kese gormeyi seçiolar bu arada bende geç dollenmeyim bebiş zamanla farkı kapatıyo ve sat ile uyumlu hale geliosn tabi bu 7-8.haftalar gibi oluyo

Cok guzel baslamissin canim.kabizliktanndir o bol su iciyormysun. Ben evde siseyle geziyorum.az once tartildim 50.kgya inmisim 1 haftada. ilk 3 ayi atlatirsak sonra yavas yavas aliriz zaten 60 kglayla doguma gitsem yeter bana

Bol su içmem lazım aslında. Çok sık tuvalete gittiğimden bol su içesim gelmiyor ama içmeliyim. Ne güzel 50 kg olman. Aynen ben de 60'la doğumu hedefliyorum ama tabi kısmet. İnşallah hedeflediğimiz kiloyu tuttururuz.

çok üzüldüm canım..ama sebebini araştırmak lazım. demek ki normal olmayan bir durum var. ben tüp bebek tedavisi gördüm. merkezde tanıştığım bir çok kişinin en büyük sorunu bebeğin bir süre sonra düşmesiydi. bunun için öncelikle kromozom testi yaptırmanızı öneririm. Allah yardımcınız olsun.

Kesemizi gorduk 9 mm. icindeki mercimek daha gorunecek kadar buyumemis.. birdahaki randevum 11 şubatta...

Ayyy ne güzel..ama 11 Şubat'a daha çok var. Bazen eve bi ultrason cihazı mı alsak diye düşünmüyo değilim
Biz de Cuma günü gideceğiz. İnşallah herşey yolundadır.

Merhaba arkadaslar ben yemek yedikden sonra cok rahatsiz oluyorum karnim sisiyor midem bulaniyor.. bende soda iciyorum acaba bi zarari varmii:44::44:

merhaba canım, bende soda içiyorum günde 1 tane. çok araştırdım 1 yada 2 tane içebiliyormuşuz. yalnız soda değilde maden suyu olması gerekiyormuş, zaten üzerinde yazıyo. yani bende okadar biliyorum :)

ay maşallah annesi büyüsün büyüsün sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah

Zorla iciyorum elimdde sise geziyorum evde:) dikkat edersek olur canim yeterki isteyelim.60 kg doguma gitmekte cok guzel olur citir hamile:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…