2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
dünden beri miğde bulantılarım başladı sadece tuzlu çubuk kraker yiyebiliyorum. sen nasılsın varmı bulantıların

benim sabah ilaçlardan sonra oluyor bazende yemegi abarttığımda,bı de akşamları oluyor ama ben kraker,bisküvi tarzı şeyler yemıyorum cnm içlerinde katkı maddeleri var demişti doktorum muzla sütü rondodan geçiriyorum muallebi gibi oluyor ,ya da sut ıcıyorum ısıtılmamış şekersiz onlar ıyı gelıyor oyle kusma falan olmadı cnm yanma ve bulantı var sadece

valla bende de inanılmaz şişkinlik oluyo dayanamıyorum ,bi soda mumkun değil bitiremem de iki üc yudum alıyorum.zararlı diye duymamıstım hatta mineral içeriyo içebilirsiniz diye duydum bile

Aynen kızlar bendede şişlik var meyveli soda içmiyorum maden suyu olması gerekiyormuş ,
Allah hepimizin yardımcısı olsun bizide , bebişlerimizide korusun ,

valla bende de inanılmaz şişkinlik oluyo dayanamıyorum ,bi soda mumkun değil bitiremem de iki üc yudum alıyorum.zararlı diye duymamıstım hatta mineral içeriyo içebilirsiniz diye duydum bile

evet doğru söylüyorsun doğal ve katkısızsa sıkıntı olacağını sanmıyorum bende ama benım lıstemde yazmıs doktorum ılk 3 ay yasak bana belkı farklıdır herkese gore

gerçekten bu gidiş gidiş değil. Dur demek lazım. Sanırım yediğim bu halt bana iyi bir ders olacak ve bir daha kalkışmıcam bu tür işlere

günaydın
kendını cok yorma mumkunse gelmesınler soyle ben soyluyorum musaıt degılım doktora gıdecegım dıyorum annemde uyuyor bana yapacak bısey yok ben en başında bı ruya gordum ogunde doktora gıdecektım yıne daha kesemız pıt pıtlarımız duyulmamıstı hastalanmıstım esımle elımıze bulasmıs dıyorum kı ben hamıle degılım bak hastalanmısım dedım sonra baktım tabırlerıne erkek bebege ısaretmıs .kafaya takmadım oncesınde ve sonrasında baktım kı tatlı krızlerıne gıryorum kı sevmem tatlıyı ben agzımın suyu akıyor resmen o zaman bu zamandır erkek dıyorum bende hıssettıgım ısımını bıle oyle arastırıyorum

.
Ben kiziminkini ilk testi 11 haftalikken ikincisinide 20 haftalikken yaptirmisim dosyasina baktim simdi.o hayvankillati ile olani hic duymadim.ben yaptirmam cwvremde hayvan yok zaten bizim burda kedi bile yok nerdeyse merak ettim arastircm bakalim.gece uyku problemi yasiyormusun uyuyamiyorum bulantidan uyusamda rahatsiz uyuyorum .kabuslarla uyaniyorum

benimde esim ve ailem hep erkek istiyor ama ben kiz olsun diyorum bakalim hayirlisi.. ve senin istedigin ins olur canim cok uzuldum ama bitane daha veriyor rabbrim

Ben hangisini istediğimi bilmiyorum henüz. Bi kız olsun diyorum bi erkek olsun diyorum. Ama içime erkek doğuyo sanırım. Annem de öyle diyip duruyo zaten :)) sağlıklı olsun da gerisi önemli değil :))

benimde esim ve ailem hep erkek istiyor ama ben kiz olsun diyorum bakalim hayirlisi.. ve senin istedigin ins olur canim cok uzuldum ama bitane daha veriyor rabbrim

Bende hep rüyalarımda erkek görüyorum ,
kayınvalidem kendi evlerinde pembeler görmüş ve rüyaları hep çıkar çok temiz kalplidir. benimde yüzümde sivilceler çıktı birden acaba kız mı olacak dedimHayırlısı bakalım ...

Selam kızlar,
Ben bugün doktora gittim. Kan tahlili yaptırdı doktor 5 tüp kan ve idrar örneği alındı. Ama bebeğin kalp atışları hatta ebriyo görünmedi. Doktor haftaya görünür diyor ama herkes 6. 7. haftalarda gördük duyduk diye yazıyor.
Benim durumumumda olan var mı? Korkuyorum neden görünmüyor ultrasonda?
Kese görünüyor ama internetten araştırdığımda embriyo ve yüzük gibi birşeyin de görünmesi lazım.
Acaba idrara sıkışık gidince mi net görünüyor. Çok tedirginim

oo maşallah isim bile arıyorsun.. bizim erkek olursa ismimiz hazır inş.

Onlara bakma Rabbim senin gönlündekini versin arkadaşım.. evet veriyor elhamdulillah.. acısınıda unuttursun inş.
Kızıda giydirmesi süslemesi harika birşeyy.. kızımdan biliyorum
Ama erkekte daha havalı oluyor yaaa yigitime kareli gömlek altına dar paça pantalon giydriyordum son zamanlar...offff Allahım hayırlı olanı versin hepimize...

Ruyan hayirlara ciksin arkadasim bende surekli erkek bebek kiyefetleri goruyorum nerdeyse 1 haftadir.ben tatliyi cok severdim gormek istemiyorum.aci istiyor canim surekli eksi seyler .kizimda bol bol tursu yemistim.kiz oldu galiba buda kiz:)gerci cinsiyet onemli degil saglikli olsunlar yeter

Bir açıklık getireyim istiyorum. Bu hayvan kılından insana hiç bişey bulaşmaz. Enfekte bir hayvansa yakın temasla hastalık bulaşır sadece. O da her hastalık değil. İlk doktora gittiğinde toksoplazma testi yaptıysa doktorun bu test o test işte. Ancak bu toksoplazma daha çok çiğ et, balık, ve iyi yıkanmamış yeşillikten bulaşıyor. Kendini korumak istiyorsan bunlara da dikkat etmelisin.

Bir de toksoplazması negatif çıkan arkadaşlar üzülmüş :)) buna çok şaşırdım. Benim de negatif iki kedi ve bi köpeğim olmasına rağmen. Bu yaşa kadar bulaşmamışsa bu yaştan sonra da zor bulaşır zaten kızlar. Ben hayvandan bulaşacağına inanmıyorum. Sokak hayvanlarıyla bile oynuyorum. Ama mümkünse çiğ ete dokunmayın, dışarda yeşillik yemeyin, evde kendiniz de çok iyi yıkayın. Ben hayvanların bebeğe olan zararını çok araştırdım da. Kediden köpekten çok dahs zararlı şeyler var yani.

benımde uykularımda problem var oda yatıs pozısyonundan kaynaklandıgını dusunuyorum bırde bulantılardan oluyor galıba esım bıraz delı yatıyor aramıza yastık koyduk ona sarılsın dıye yoksa ayagına kadar uzerıme atar sarılır bazen gece elını falan yuzume koyuyor yada sacımda oluyor temkınlı yatmak zorunda kalıyorum bu yuzden sağa döner yatardım ama solda kan akışı daha ıı dıye sola donerek yatmaya calısıyorum bırde gerınme gıbı bır huyum var farkında olmadan yapıyorum hıssettıgım an uyanıyorum aynıyız yanı

ne guzel acıklamıssın cnm bılgım yok arastırmadımda hıc kulaktan dolma yalnıs bılgıler

Arkadaşlar hangi tesbihleri çekiyosunuz bebişlerimiz için..

el mübdi :99 .... yoktan vareden anlamında düşüğü engelliyor(okurken tek sayıda bitecek 100 değil 101 veya 99 gibi)ya hayyu ya kayyum :1000 hergün okuyan isteği dileği olur er raşid :1000 hatalarından kurtulur işleri yolunda gıder el kaviy : 126 sağlıkla işleri yolunda gider
bunları hergün okuyorum bende
perşembe gunleri 100 salavat-ı tefrıcıye
haftada 1 yasin ve meryem suresı
hergun rabbı yesır ve ali imran suresı 38.ayetı

bırde babaların duası kabul olurmus esımde hergun rabbı yesır ve 99 el mübdi okuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…