- 12 Mart 2013
- 326
- 24
- 118
- 49
dünden beri miğde bulantılarım başladı sadece tuzlu çubuk kraker yiyebiliyorum. sen nasılsın varmı bulantıların
valla bende de inanılmaz şişkinlik oluyo dayanamıyorum ,bi soda mumkun değil bitiremem de iki üc yudum alıyorum.zararlı diye duymamıstım hatta mineral içeriyo içebilirsiniz diye duydum bile
valla bende de inanılmaz şişkinlik oluyo dayanamıyorum ,bi soda mumkun değil bitiremem de iki üc yudum alıyorum.zararlı diye duymamıstım hatta mineral içeriyo içebilirsiniz diye duydum bile
ahhhh ahh nolucak bizim bu halimiz :18:endişe etmeden duramıyorum bende benim bugün kasık ağrım var geçen eve süpürge tuttum biraz iş yaptım ondan mı acaba diyorum bulantım kalmadı halsizliğim çok az ...ilk zamanlarda ki gibi değilim acaba birşey mi oldu demeden duramıyorum.4 şubatta kontrolum vardı ama bekliyemiyeceğim cuma günü gitmeyi planlıyorum
Gunaydin din din dinnn hanimlar...
Bu ara evin isi gelen giden derken cok yoruluyorum.. dun yatili misafirim vardi yozgattan amcamin karisi geldi sabah 9..30da kalkmak zorunda kaldim yoksa valla 11e kadar uyurdum..
11 subatta minigim 7+3 olur Allah izin verirse pit pitlarimizi cok rahat bir sekilde duyarizz...Allahim senelerdir bekleyipte yeni hamislerimize ins.. hayirli uzun omurlu evlatlar nasip etsin..
Kizlar sizler kiz mi istiyorsunuz erkek mi.. icinizden ne geciyor..hadi tahminde bulunalim 14-16 haftalarda cinsiyetlerimiz belli olacak bakalim tutacakmi hislerimiz bizi yaniltacak mi
Ben oglum olsun cok istiyorum.. Cennetteki yigitimin yerini doldursun acisini unuttursun istiyorum..
.cnm bu testler haftalıkken mi yapılıyordu gerçi doktora sormadım gıdınce soracaktım ama kafama takıldı bırde forumda bı testten bahsedılıyordu unuttum sımdı kedı kopek kıllarıyla alakalı gercı ben yanasmıyorum normalde de komsularda kopegı kedısı olan var kayınvalıdemde yakında onlarda da var bahcede her hafta sonu ordayız ucarmı dıye aklıma geldı sımdı
Bu ara evin isi gelen giden derken cok yoruluyorum.. dun yatili misafirim vardi yozgattan amcamin karisi geldi sabah 9..30da kalkmak zorunda kaldim yoksa valla 11e kadar uyurdum..
11 subatta minigim 7+3 olur Allah izin verirse pit pitlarimizi cok rahat bir sekilde duyarizz...Allahim senelerdir bekleyipte yeni hamislerimize ins.. hayirli uzun omurlu evlatlar nasip etsin..
Kizlar sizler kiz mi istiyorsunuz erkek mi.. icinizden ne geciyor..hadi tahminde bulunalim 14-16 haftalarda cinsiyetlerimiz belli olacak bakalim tutacakmi hislerimiz bizi yaniltacak mi
Ben oglum olsun cok istiyorum.. Cennetteki yigitimin yerini doldursun acisini unuttursun istiyorum..
benimde esim ve ailem hep erkek istiyor ama ben kiz olsun diyorum bakalim hayirlisi.. ve senin istedigin ins olur canim cok uzuldum ama bitane daha veriyor rabbrim
günaydın
kendını cok yorma mumkunse gelmesınler soyle ben soyluyorum musaıt degılım doktora gıdecegım dıyorum annemde uyuyor bana yapacak bısey yok ben en başında bı ruya gordum ogunde doktora gıdecektım yıne daha kesemız pıt pıtlarımız duyulmamıstı hastalanmıstım esımle elımıze bulasmıs dıyorum kı ben hamıle degılım bak hastalanmısım dedım sonra baktım tabırlerıne erkek bebege ısaretmıs .kafaya takmadım oncesınde ve sonrasında baktım kı tatlı krızlerıne gıryorum kı sevmem tatlıyı ben agzımın suyu akıyor resmen o zaman bu zamandır erkek dıyorum bende hıssettıgım ısımını bıle oyle arastırıyorum
benimde esim ve ailem hep erkek istiyor ama ben kiz olsun diyorum bakalim hayirlisi.. ve senin istedigin ins olur canim cok uzuldum ama bitane daha veriyor rabbrim
günaydın
kendını cok yorma mumkunse gelmesınler soyle ben soyluyorum musaıt degılım doktora gıdecegım dıyorum annemde uyuyor bana yapacak bısey yok ben en başında bı ruya gordum ogunde doktora gıdecektım yıne daha kesemız pıt pıtlarımız duyulmamıstı hastalanmıstım esımle elımıze bulasmıs dıyorum kı ben hamıle degılım bak hastalanmısım dedım sonra baktım tabırlerıne erkek bebege ısaretmıs .kafaya takmadım oncesınde ve sonrasında baktım kı tatlı krızlerıne gıryorum kı sevmem tatlıyı ben agzımın suyu akıyor resmen o zaman bu zamandır erkek dıyorum bende hıssettıgım ısımını bıle oyle arastırıyorum
cnm bu testler haftalıkken mi yapılıyordu gerçi doktora sormadım gıdınce soracaktım ama kafama takıldı bırde forumda bı testten bahsedılıyordu unuttum sımdı kedı kopek kıllarıyla alakalı gercı ben yanasmıyorum normalde de komsularda kopegı kedısı olan var kayınvalıdemde yakında onlarda da var bahcede her hafta sonu ordayız ucarmı dıye aklıma geldı sımdı
.
Ben kiziminkini ilk testi 11 haftalikken ikincisinide 20 haftalikken yaptirmisim dosyasina baktim simdi.o hayvankillati ile olani hic duymadim.ben yaptirmam cwvremde hayvan yok zaten bizim burda kedi bile yok nerdeyse merak ettim arastircm bakalim.gece uyku problemi yasiyormusun uyuyamiyorum bulantidan uyusamda rahatsiz uyuyorum .kabuslarla uyaniyorum
İlknurcum ben 4444 tefriciye başladım.. rabbim üzüntümü gidersin diye.. bebeğimde Ona emanet zaten...Arkadaşlar hangi tesbihleri çekiyosunuz bebişlerimiz için..
İlknurcum ben 4444 tefriciye başladım.. rabbim üzüntümü gidersin diye.. bebeğimde Ona emanet zaten...
Bir açıklık getireyim istiyorum. Bu hayvan kılından insana hiç bişey bulaşmaz. Enfekte bir hayvansa yakın temasla hastalık bulaşır sadece. O da her hastalık değil. İlk doktora gittiğinde toksoplazma testi yaptıysa doktorun bu test o test işte. Ancak bu toksoplazma daha çok çiğ et, balık, ve iyi yıkanmamış yeşillikten bulaşıyor. Kendini korumak istiyorsan bunlara da dikkat etmelisin.
Bir de toksoplazması negatif çıkan arkadaşlar üzülmüş :)) buna çok şaşırdım. Benim de negatif iki kedi ve bi köpeğim olmasına rağmen. Bu yaşa kadar bulaşmamışsa bu yaştan sonra da zor bulaşır zaten kızlar. Ben hayvandan bulaşacağına inanmıyorum. Sokak hayvanlarıyla bile oynuyorum. Ama mümkünse çiğ ete dokunmayın, dışarda yeşillik yemeyin, evde kendiniz de çok iyi yıkayın. Ben hayvanların bebeğe olan zararını çok araştırdım da. Kediden köpekten çok dahs zararlı şeyler var yani.
Arkadaşlar hangi tesbihleri çekiyosunuz bebişlerimiz için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?