- 12 Mart 2013
- 326
- 24
- 118
- 49
ahhh kızlar eylül annesi olcam dedim ama yok yani ne oldugumkaç haftalık oldugum belli deyil....
cumagitcem doktora ,c.tesi gel dedi ama bekleyemem...
bide kafama takıldı madem geç döllenme var,neden gün aşırı kan takibi istemedi,deger yükselcekmi die.
1 hafta sonra gel dediben bugun dayanamadım kan verdim,yarın bakcam artık degerim yükeslmişmi die
geç döllenme yaşayan arkadaşlar,sizlerde doktorunuz takip istedimi:44:
Merhaba arkadaslar ben yemek yedikden sonra cok rahatsiz oluyorum karnim sisiyor midem bulaniyor.. bende soda iciyorum acaba bi zarari varmii:44::44:
Evt benim 2inci 28 aylik kiZim var birde .gozbebegimiz :)
Canım tam emin olmamkala beraber sanırım sat tarihim 24 aralıkcanım seindemi en son adet tarihin 24 aralık. ben internette girdiğimde yaklaşık doğum tarihi 30 eylül çıkıyor. bende cuma günü 24 ocakta idrar tetsinde öğrendim hamile olduğumu sonra 27 ocak pazartesi günü beta hcg baktırdım 165,9 çıktı. ben halen daha hamilemiyim anlamadım.adetin 34.günü bu değer bana düşük geldi o yüzden yarın tekrar beta hcg baktırmayı düşüyorum.
Evet güzel tesadüf. Midem Bulanıyor çok erken gibi geliyor bakalım bu gün 3 dr randevüm var .:) ne güzel bi tesadüf.. hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Senin nasıl gidiyor canım? Var mı şikayetlerin.
Beslenmene dikkat et canım. Et yemek önemli birde çekirdekli kuru üzüm iyi gelir. Dr ilaç verecektir kullanmaktan korkma ben kızımda hamilliğim süresince kullandım. Ben de de demir anemisi var. Kan değerlerim hep düşüktür.tahlıl sonuclarımda demır eksıklıgı cıktı tavsıyelerınız varmı ?
ayrıca tansıyon olcumu yaptırıyormusunuz :26::26::26:
Amin canım. Anne telaşı hiç gemiyor. Bak kalp atımını Hayırlısı ile duyarsın Ozamanda başka şeylere takarsın. Anne hali böyle bir eykızlar bende 6+6 da gitmeyi düşünüyorum doktora yani bu cuma artık karından normal ultrasyonla bebeğimin kalp atışlarını duyabilir miyim sizce? kalp atışlarını duyana kadar içim rahat etmeyecek allahım hepimize sorunsuz bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım sıkma canını Hiç bir şey olmamıştır bebişine allahın izni ile.Hayırlısı olsun canım. Sanırım beslenmede hata yapıyoruz aslında dengeli beslenmeyi başarabilsek gerçekten kan değerlerimizi stabil tutabiliriz. Umarım perşembe kontrolünden güzel haberlerle gelirsin.
Yarın benim de kontrolüm olacak. Yarın 9+1 olucam yani 10. haftama giricem. Ama aslında randevum 12 şubattaydı. Ancak ben sivri zekalı biriyim yaa herşeyi çok biliyorum yaa doktorum 1 ay sonraya randevu verince rahat durmadım dayanamadım geçen cuma ofise en yakın özel hastaneden randevu aldım bebeğimi göreyim diye. Ben öylesine geldim demek de olmazdı akıntım var falan dedim. Doktor kontrol ederken büyük olasılık mantar var dur ben temizliyim sterilize edeyim bir de kültür alayım dedi.işini bitirince de ben zaten ilaç koydum oraya çok iyi gelicek dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm, benden habersiz kendi kendine fitil koymustu. Neyseki internette araştırdım mantar için kullanılan fitillerin bebeğe zarrarı yoktur diyordu.
Neyse kültür sonucum dun çıktı ve mantar değilmişim!!! Ama enfeksiyon varmış. Böyle olunca da panik oldum tabi. Hemen kendi doktorumdan randevu aldım.
BU arada eşimin ya da kendi doktorumun benim sabırsızlığım yüzünden gittiğim doktordan haberleri yok. Özellikle eşim duysa çok çok kızar. Şimdi içim içimi yiyor, bebeğim inşallah iyidir, ben gereksiz ilaç alıp ona zarar vermemişimdir ve enfeksiyonun da zararı olmaz inşallah.
Artı toksoplazmam da negatif zaten onun da stresini yaşıyorum bugun. Herşey bugun üstüme geliyor sanki. Üzerinede bugun sabahtan beri dakika başı bikaç saniyelik giren kasık ağrısı. Ama rutin olan batma dışında bir his. O nedenle korkuyorum. Allahım bebeğime sağlık versinnn
Canım bu telaş hiç bitmiyor benim 4 yaşında rabbimin izni ile 1 kızım var. Kızıma kavuşana kadar 3 bebişim karnımda kalp atımları durmuştu. Ben kızım doğana kadar hep bir sorun olacak diye korktum durdum.Hatta doğum yaptım anneme soruyom eli ayağı parmağı normalmi saydın mı diye düşün bendeki pskolajiyicanım bende sabırsızlanıyorum sürekli endişe içindeyim ilk gebeliğimde 2,5 aylıkken karnımda ölmüştü bebeğim şimdi gene o korkular midem bulanır kusarım acaba bir şey mi oldu kusmam bu sefer niye midem bulanmıyor bende hep iyi olduğundan emin olmak istiyorum görmek istiyorum ama bekliyorum mecbur benide 30 unda çağırdı işte bakalım perşembe gideceğim inşallah iyi haberlerle dönerim yine sende stres yapma sanmıyorum bebeğe zarar vereceğini oğluma hamileyken bende de olmuştu enfeksiyon sonra böbreklerimde kum çıktı ilaç bile vermedi doktor bol bol su içeceksin dedi geçti sonra güzel düşünelim herşey güzel olsun bizim içinde bebeklerimiz içinde canım inşallah sende hayırlı haberlerle dönersin bir daha da kendi doktorundan başkasına gitmehaber verirsin doktordan dönünce..
Allahım yar ve yardımcın olsun. Bütün duallarım sizlerle İnşallah herşey yollunda giderGecen hafta 2 gün kanamam olmustu durdu bugün sabah tekrar kanamam oldu dr gittim bebegimin kalbi atmaya başlamış bebekte sorun yok diyor ama kanama neden oluyor bilmiyorum dr soyledigi bebek saglikli ise korkma hicbisey olmaz ama bebek sagliksiz ise biz ne yapsakta bebek durmaz diyor Allahtan hayırlısı beklemekten baska carem yok sanirim....
Maşallah canım. İnşallah hep güzel haberlerini paylaşırız.Kesemizi gorduk 9 mm. icindeki mercimek daha gorunecek kadar buyumemis.. birdahaki randevum 11 şubatta...
Çok üzüldüm. Allahım sana ve eşine sabır versin.En kısa zamanda hamille kalmayı ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Kusura bakmayin kizlar sizleri kotu haber vererek uzmek istemezdim ama bnm bebegim dustu bugun az once dr geldik bunu 2. Defa demek cok zor ama beni listeden silermisiniz ocak annelerinden silindigim gibi zamaninda eylul annelerinden de siliniorum sizleri ve.bebeklerinizi de allaha emanet ediorum rabbim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin aeo
Maşallah sübanallahslm kızlar bende bugün gittim kontrole. maşallah bebiş sağlıklıymış 2.5 cm olmuş kalp atışlarını daha iyi duyduk bugün. inş hepimizin bebişleri sağlıklı olur.
Canım bence çok takma ve dr güven vardır bir bildiği.ahhh kızlar eylül annesi olcam dedim ama yok yani ne oldugumkaç haftalık oldugum belli deyil....
cumagitcem doktora ,c.tesi gel dedi ama bekleyemem...
bide kafama takıldı madem geç döllenme var,neden gün aşırı kan takibi istemedi,deger yükselcekmi die.
1 hafta sonra gel dediben bugun dayanamadım kan verdim,yarın bakcam artık degerim yükeslmişmi die
geç döllenme yaşayan arkadaşlar,sizlerde doktorunuz takip istedimi:44:
ay ne güzel bız umutla beklıyoruz ınsallah sağ salım kucagımız alalım bebıslerımızı benım bunca zaman hıc gebelıgım sağlanmamıstı 13 yılda ılk defa oldu çok kıymetli olacak allah ın izniyle herkes onu beklıyor bakalım nasıp ısteyen herkese yuce rabbım nasıp etsın
Canım çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Beklemek ne kadar zor iyi bilirim.
Ama meyvesi çok tatlı oluyor. Rabbim evlatlarımızı korusun.
Hep bu yazılanları okur imrenirdimmmmmm bende 6 hafta 4 günlük hamileyimmm kısmetse 20-09-2014 tarihinde bebeğimi kucağıma alacağım 40 yaşındayım ve ilk gebeliğim. Çok değişik duygular içindeyimmm. Biraz korku biraz heyecannnnn biraz karamsarlık ve birazda miğde bulantısııııııı var :)
benim hamilelik haftasi burada 8 cikiyor. diger sitelerde daha 7 haftalik neden 1 hafta geriden cikiyor ki?? hangisi Dogru sizce??
ay mucize desene ne guzel ya 13 seneden sonra allah sag salim kavustursun.benim kuzenimde 10 sene oldu oda cok istiyor ins onunda mucizesi olur cok uzuluyor.esiyle ayrilma asamasinda canim.allah herkese nasip etsin ins.ay ne güzel bız umutla beklıyoruz ınsallah sağ salım kucagımız alalım bebıslerımızı benım bunca zaman hıc gebelıgım sağlanmamıstı 13 yılda ılk defa oldu çok kıymetli olacak allah ın izniyle herkes onu beklıyor bakalım nasıp ısteyen herkese yuce rabbım nasıp etsın
ay mucize desene ne guzel ya 13 seneden sonra allah sag salim kavustursun.benim kuzenimde 10 sene oldu oda cok istiyor ins onunda mucizesi olur cok uzuluyor.esiyle ayrilma asamasinda canim.allah herkese nasip etsin ins.
Kusura bakmayin kizlar sizleri kotu haber vererek uzmek istemezdim ama bnm bebegim dustu bugun az once dr geldik bunu 2. Defa demek cok zor ama beni listeden silermisiniz ocak annelerinden silindigim gibi zamaninda eylul annelerinden de siliniorum sizleri ve.bebeklerinizi de allaha emanet ediorum rabbim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin aeo
aynı tarihlere denk geliyor doğum allah ın zniyle merak etme ben 40 değilim ama 37 bitti benimde ilk hamileliğim hayırlısı olsun yuce rabbım bızlere de gosterdı bu gunlerı ısteyen herkese de nasıp etsın bebeklerımızı sağ salım kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah
ultason tarihini baz al cnm benımde kan degerıne gore 6 haftalık ama ultrasona gore 7 haftalık
ooo maşallah büsbüyük olmuş topiğimiz:) ne zamandır giremiyordum, bulantım çok fazla, hiçbir şey yapamıyorumaramıza yeni katılanlara da hayırlı olsun, sağ salim kucaklarımıza alırız inş.
amin cnm inşallah valla bende bi dönem ayrılmayı istedim eşim çok istiyor bebek diye ciddi ciddi konuşmuştum da kabul etmemişti bizde 15 yıllık evliyiz 7 yılda çıkmıştık 22 yıl oldu bizim 8 ay ayrı kaldık dayanamadık sonra avukata gıderken vazgectık ıyı kı de vazgecmısız aramzdakı tek sorundu bebek sorun bendeydı cunku ama nasip iste kaç yıl sonra yuce rabbımın ıznıyle olacak ınsallah Kımse bu yuzden ayrılmaz zorunda kalmasın kuzenıne allah tan sabır dılıyorum sabretsın ve bol bol dua etsın sonunda emınım onunda yuzu gulecektır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?