2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

cnm hiç canını sıkma benım tüp bebekte test günüm 31 aralıktı değerim 40.8 di 23 ocaga kadat doktor bana hamilesin bile demedi ne zaman ki kese ve bebek görüldü rahatladık 23 ocaga kadar bende 2 gunde bır kan verdım beta hcg bakıldı artışın varsa korkma yavas dah olsa korkma yeterki %60 artsın böyleyse benım gıbı gec de olsa sonucun olumlu cıkar ama sen gonlunu ferah tut sıkma rahat ol stres yapma bebegın ıcın onemlı cok yogun bır çalışma temposu var olusmak ıcın cok calısıyor bıde bızım stresımızle mı ugrasacak

Merhaba arkadaslar ben yemek yedikden sonra cok rahatsiz oluyorum karnim sisiyor midem bulaniyor.. bende soda iciyorum acaba bi zarari varmii:44::44:

cn asitli içecekler ilk dönemlerde yasak demişti doktorum sormadan içme istersen nane yiyebilirsin bi tutam yada sakız ıyı gelıyor

Evt benim 2inci 28 aylik kiZim var birde .gozbebegimiz :)

ay ne güzel bız umutla beklıyoruz ınsallah sağ salım kucagımız alalım bebıslerımızı benım bunca zaman hıc gebelıgım sağlanmamıstı 13 yılda ılk defa oldu çok kıymetli olacak allah ın izniyle herkes onu beklıyor bakalım nasıp ısteyen herkese yuce rabbım nasıp etsın

Canım tam emin olmamkala beraber sanırım sat tarihim 24 aralık
Ben 22 ocakta idrar tahlili yaptım aynı saniyede çift çizgi gördüm.
Mide buantılarım var bana biraz daha büyük gibi geliyor.
Değerlerle ilgii bir fikrim yok inşallah herşey yolundadır.
:) ne güzel bi tesadüf.. hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Senin nasıl gidiyor canım? Var mı şikayetlerin.
Evet güzel tesadüf. Midem Bulanıyor çok erken gibi geliyor bakalım bu gün 3 dr randevüm var .
Güzel dilekllerin için de amin canım

tahlıl sonuclarımda demır eksıklıgı cıktı tavsıyelerınız varmı ?
ayrıca tansıyon olcumu yaptırıyormusunuz :26::26::26:
Beslenmene dikkat et canım. Et yemek önemli birde çekirdekli kuru üzüm iyi gelir. Dr ilaç verecektir kullanmaktan korkma ben kızımda hamilliğim süresince kullandım. Ben de de demir anemisi var. Kan değerlerim hep düşüktür.

Amin canım. Anne telaşı hiç gemiyor. Bak kalp atımını Hayırlısı ile duyarsın Ozamanda başka şeylere takarsın. Anne hali böyle bir ey

Canım sıkma canını Hiç bir şey olmamıştır bebişine allahın izni ile.
Bu da sana iyi bir ders olmuş. Daha sakin olmaya çalış.
Anne olmak fedakarlık istiyor,sabır istiyor. Bu bebişler zamanla hepsini öğretiyor bize

Canım bu telaş hiç bitmiyor benim 4 yaşında rabbimin izni ile 1 kızım var. Kızıma kavuşana kadar 3 bebişim karnımda kalp atımları durmuştu. Ben kızım doğana kadar hep bir sorun olacak diye korktum durdum.Hatta doğum yaptım anneme soruyom eli ayağı parmağı normalmi saydın mı diye düşün bendeki pskolajiyi

Allahım yar ve yardımcın olsun. Bütün duallarım sizlerle İnşallah herşey yollunda gider
Kesemizi gorduk 9 mm. icindeki mercimek daha gorunecek kadar buyumemis.. birdahaki randevum 11 şubatta...
Maşallah canım. İnşallah hep güzel haberlerini paylaşırız.
Çok üzüldüm. Allahım sana ve eşine sabır versin.En kısa zamanda hamille kalmayı ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

slm kızlar bende bugün gittim kontrole. maşallah bebiş sağlıklıymış 2.5 cm olmuş kalp atışlarını daha iyi duyduk bugün. inş hepimizin bebişleri sağlıklı olur.
Maşallah sübanallah .Amin canım

Canım bence çok takma ve dr güven vardır bir bildiği.
Rabbim yardımcımız olsun

Canım çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Beklemek ne kadar zor iyi bilirim.
Ama meyvesi çok tatlı oluyor. Rabbim evlatlarımızı korusun.

benim hamilelik haftasi burada 8 cikiyor. diger sitelerde daha 7 haftalik neden 1 hafta geriden cikiyor ki?? hangisi Dogru sizce??

Hep bu yazılanları okur imrenirdimmmmmm bende 6 hafta 4 günlük hamileyimmm kısmetse 20-09-2014 tarihinde bebeğimi kucağıma alacağım 40 yaşındayım ve ilk gebeliğim. Çok değişik duygular içindeyimmm. Biraz korku biraz heyecannnnn biraz karamsarlık ve birazda miğde bulantısııııııı var :)

Canım çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Beklemek ne kadar zor iyi bilirim.
Ama meyvesi çok tatlı oluyor. Rabbim evlatlarımızı korusun.

amin cnm eminim öyle olacaktır onu gördüğümde bile herşey çok farklıydı kalbi atıyor dediğinde ağlamaya başladım yalan söylüyorsunuz ben duymuyorum dedim meğersem daha yeni olmus ekranda gözüküyor dedi bak beyaz yanıp sönüyor ama o kalbe hiç benzemiyor demişim doktora telefonda ağlaya ağlaya anlattım eşime dedim kalbi atıyor dedi doktor ama ben inanmıyorum duymadım diye beni sakinleştirdiler sonra hala duymadım kalp atışlarını 6 subatta randevum var ama ben bekleyemeyecegım baska bır doktordan randevu aldım kımsenın haberı yok gıdıp kalp atışlarını dınleyecegım

aynı tarihlere denk geliyor doğum allah ın zniyle merak etme ben 40 değilim ama 37 bitti benimde ilk hamileliğim hayırlısı olsun yuce rabbım bızlere de gosterdı bu gunlerı ısteyen herkese de nasıp etsın bebeklerımızı sağ salım kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah

ooo maşallah büsbüyük olmuş topiğimiz:) ne zamandır giremiyordum, bulantım çok fazla, hiçbir şey yapamıyorum aramıza yeni katılanlara da hayırlı olsun, sağ salim kucaklarımıza alırız inş.

ay mucize desene ne guzel ya 13 seneden sonra allah sag salim kavustursun.benim kuzenimde 10 sene oldu oda cok istiyor ins onunda mucizesi olur cok uzuluyor.esiyle ayrilma asamasinda canim.allah herkese nasip etsin ins.

ay mucize desene ne guzel ya 13 seneden sonra allah sag salim kavustursun.benim kuzenimde 10 sene oldu oda cok istiyor ins onunda mucizesi olur cok uzuluyor.esiyle ayrilma asamasinda canim.allah herkese nasip etsin ins.

amin cnm inşallah valla bende bi dönem ayrılmayı istedim eşim çok istiyor bebek diye ciddi ciddi konuşmuştum da kabul etmemişti bizde 15 yıllık evliyiz 7 yılda çıkmıştık 22 yıl oldu bizim 8 ay ayrı kaldık dayanamadık sonra avukata gıderken vazgectık ıyı kı de vazgecmısız aramzdakı tek sorundu bebek sorun bendeydı cunku ama nasip iste kaç yıl sonra yuce rabbımın ıznıyle olacak ınsallah Kımse bu yuzden ayrılmaz zorunda kalmasın kuzenıne allah tan sabır dılıyorum sabretsın ve bol bol dua etsın sonunda emınım onunda yuzu gulecektır

Çok üzüldüm cnm allah sabır versin.Tekrarlatmasın rabbim

Merhaba kızlar yeni gelenler hoşgelmiş,kese ve kalbi görenlere maşallah..Sabırsızlanıyorum bende bebişimi görme için ama daha çokk varr

Aminnnnnn (forumda acemilik bu zannedersemmm alıntı yapmayı yeni çözdümmmmm)

Ilk olarak hoşbuldukkkk... O bulantılardan bende de mevcut. ilk zamanlar ne güzel yok diye sevindim ama yeni yeni başladı. yemek yemek istemiyorum sırf ilk üç ay gelişimi için önemli olduğundan zorla yemek yiyorummm olsun annelik fedakarlık demek değil mi :)

tam bir mucize okurken tüylerim urperdi alla tamamina erdirsin canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…