2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
kızlar bayağıdır dınleneyım dıye gıremıyodum sıteye. ben de 13 ocakta Allah nasip ederse kesemizi görmeye gidicem eşimle.. o zaman 6 haftalık olur karından görülür sanırım

Benim ilk hafta kahve lekem oldu düşük tehlikemvar ilk bebegiminde 8. Haftada kalbi durmustu ondan verdi herhalde canim batmandayim

geçmiş olsun dinlen ve bol bol su iç geçer inş. ayyy ne güzel ya ben istanbuldayım burda ne mümkün heyet raporu hayatta vermezler

Ben de 5+3um canim ama abdominal oldugu icin keseyi zor gördük benom doktor vajinal bakmiyor keske baksaydi ben de belki duyardim artik yirmi gun sonraya kismetse

canım aynen benım doktorumda vajinal asla bakmıcam dedi rahim ağzınının vereceği tepkiyi bilemeyiz riske değmez dedi :) değerlerim maaşallah güzel artıyor bu c.tesi inşallah ıkısını aynı anda görürüz ben sabırlıyım zaten gebelik sabır ısı :)

Kesinlikle sabir isi ben simdi yirmi gun nasıl sabredecegim bilemiyorum buyuk ihtimal görürsün canim

geçmiş olsun dinlen ve bol bol su iç geçer inş. ayyy ne güzel ya ben istanbuldayım burda ne mümkün heyet raporu hayatta vermezler

Kahve Lekem durdu canim sariya döndü o da normal herhalde valla dddi on gun on gun ugrasmayalim raporla heyet verym dedi

kızlar bu arada progesteron degerlerınız nasıldı? benım 36 suan basta 50 ydi dr um korkma dedı hersey ıyı gıdıyo.böyle bişey yasayanınız var mı?

slm güzel eylül annelerii ve bebişleriii Biz bugün 6. haftamıza girdik rabbim kucağımıza almayı nasip eder sağlıklaaaa

Arkadaslar bende hamileyim sukurler olsun sat 3 aralik idi 02.01 de 51.6 idi bugun 316 olmus normaldeilmi degerler

Darisi 36. Haftamiza canimmm

aminnn canımm yaaa nasıl heyecanlıyım anlatamam sana:18: Dün rüyamda erkek bebek emziriyordum bugün baktım hamille birinin rüyasında erkek çocuk emzirmesi kız çocuğa işaretmiş tabi rüya buda gene bir tuaf oldum

Merhaba kızlar keseyi gorenler kimler acaba bir de kac hafta kac gunlukkken gorduler az once dr umu aradim en kisa zamanda gel keseyi görmemiz lazım dedi çarşamba sabah gideyim diyorum 5 +0 olucam gun

Merhaba kızlar keseyi gorenler kimler acaba bir de kac hafta kac gunlukkken gorduler az once dr umu aradim en kisa zamanda gel keseyi görmemiz lazım dedi çarşamba sabah gideyim diyorum 5 +0 olucam gun

Canim ben bugun gittim doktora 5+2 karindan bakti zor gördük keseyi idrara sıkışık degildim ama gördük cok şükür

Ayyy sen cok erken baslamisin görmeye beni de arkadaslarim ruyalarinda gormusler hepsi de erkek görmüş saglkkli olsun da farketmez hicc

canım merhaba ben 5. haftamda yani 4+4 iken keseyi, 5+4 ilen de kalp atısını gördüm. Ancak tabiki alttan ultrason yapılırsa görülebilir yoksa karından yapılırsa görnmesi için çok erken

O zaman yarin okul cikisi ya da carsamba sabah gideyim kesemizi hayirlisiyla gorelim ins muhtemelen vajinal bakacaktir bu arada belirti namina ben de hicbisi yok sizler de durum nasil annem daha anca baslar diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…