kızlar bayağıdır dınleneyım dıye gıremıyodum sıteye. ben de 13 ocakta Allah nasip ederse kesemizi görmeye gidicem eşimle.. o zaman 6 haftalık olur karından görülür sanırım
benim de sürekli olmasa da zaman zaman rahatsız edici olarak ağrıyor. Bazen sol bazen sağ kasığım. Ama sanırım bunlar rahimdeki genişlemeye bağlı ağrılar
Ben de 5+3um canim ama abdominal oldugu icin keseyi zor gördük benom doktor vajinal bakmiyor keske baksaydi ben de belki duyardim artik yirmi gun sonraya kismetse
canım aynen benım doktorumda vajinal asla bakmıcam dedi rahim ağzınının vereceği tepkiyi bilemeyiz riske değmez dedi :) değerlerim maaşallah güzel artıyor bu c.tesi inşallah ıkısını aynı anda görürüz ben sabırlıyım zaten gebelik sabır ısı :)
canım aynen benım doktorumda vajinal asla bakmıcam dedi rahim ağzınının vereceği tepkiyi bilemeyiz riske değmez dedi :) değerlerim maaşallah güzel artıyor bu c.tesi inşallah ıkısını aynı anda görürüz ben sabırlıyım zaten gebelik sabır ısı :)
aminnn canımm yaaa nasıl heyecanlıyım anlatamam sana:18: Dün rüyamda erkek bebek emziriyordum bugün baktım hamille birinin rüyasında erkek çocuk emzirmesi kız çocuğa işaretmiş tabi rüya buda gene bir tuaf oldum
Merhaba kızlar keseyi gorenler kimler acaba bir de kac hafta kac gunlukkken gorduler az once dr umu aradim en kisa zamanda gel keseyi görmemiz lazım dedi çarşamba sabah gideyim diyorum 5 +0 olucam gun
Merhaba kızlar keseyi gorenler kimler acaba bir de kac hafta kac gunlukkken gorduler az once dr umu aradim en kisa zamanda gel keseyi görmemiz lazım dedi çarşamba sabah gideyim diyorum 5 +0 olucam gun
aminnn canımm yaaa nasıl heyecanlıyım anlatamam sana:18: Dün rüyamda erkek bebek emziriyordum bugün baktım hamille birinin rüyasında erkek çocuk emzirmesi kız çocuğa işaretmiş tabi rüya buda gene bir tuaf oldum
canım merhaba ben 5. haftamda yani 4+4 iken keseyi, 5+4 ilen de kalp atısını gördüm. Ancak tabiki alttan ultrason yapılırsa görülebilir yoksa karından yapılırsa görnmesi için çok erken
O zaman yarin okul cikisi ya da carsamba sabah gideyim kesemizi hayirlisiyla gorelim ins muhtemelen vajinal bakacaktir bu arada belirti namina ben de hicbisi yok sizler de durum nasil annem daha anca baslar diyor